Nina33
|
Čeer! Fino, de ste dons ble bolj lene, drgač bi vas komi prebrala . Hvala vsem za čestitke najprej . Tigrica - vse najboljše tudi tebi !!! Strelke smo zakon, ne ? Hayabusa, boga/bogi obedve . Kako je pa s kakšnimi Naklofeni ipd. pr nas ? V P po porodu jih dajejo ko bonbone, prav hudo "nevarni" ne morejo bit Sicer ne vem kolk zaležejo (jih nisem rabila še nikoli) al mo ati jih pohvali (jih ima zaradi fuč kolka in kolena, verjetno ni glih taka bolečina kot tvoja, je pa "bliz"). Pa groza s tole drisko, morjo res eni virusi al neki razsajat, še najin princ je v petek mal tak kakec imel (in nič povedal, smrdelo pa tut ni ) tko da ima prav "požgano" ritko revež. sej driske ipd. HB nima, samo je pa še včeri prav jokal med previjanjem . No, dons je že dost boljš, joka ni več, ritka bo pa še nekaj dni rabila . Meta, tut zate en objemček , tile hormoni so res od . Patrisha - boga invalidka, upam, de se bolečina čimprej umiri. Valek, tile modrostni so res neki boljšega, se nas kr neki klele strinja s tem pomoje . Meni je pred leti odžgala dlesen nad najbolj problematičnim in od takrat ni več take krize. Upam, da se ti porihta . Ninchi, tut ti se mi smiliš, tile glavoboli so en . Jaz sem jih sicer kr mal "navajena", je pa pri meni slabše s tem, če je vreme slabo (pritisk ), če premalo pojem v določenem obdobju (tut mamicam sladko pomaga ), pa dehidracija tut nardi svoje (s tem pr men ni težav, sem ko ena žaba - ne morem mimo pipe ne da bi se nažlampala vode ). Se pa strinjam z Meto - sicer je tale (pre)eklampsija eno strašljivo stanje, samo je bolš v naprej vedet kot... Mah, sej je "samo" glavobol . Gibi otroka: hvala za razlago, kako jih štet (čeprav zaenkrat ne še rabim ). Bi pa tut mene zihr panika, če ga ne bi čutila. Aja, Tanjuši, čestitke za 100 % punco (in fajne izvide AC) - nisem prepričana, de sem ti že čestitala . Dobri možje: kot je (pomoje Maurica?) že napisala - Miklavž je original, ostala dva sta "ponaredka" . Pri nas je z darili bolj tako - daš ko imaš "filing", če je pa glih slučajno kakšen tak datum blizu (RD, kaka obletnica, tile "veseli" možje...) pa mal počakamo do datuma . Drgač sem iz kao verne kao komunističen familje , navajena "vsega" hudega in vesela vsega . Se še ne sprašujem, kako bom otrokoma/otrokom tole razložila, ampak...saj sta/so(bodo ) najini, bodo že zgruntal . Tut praznovanje RDjev je pr nas bolj tko: jaz sicer (do svojega no ) odštevam že mesece v naprej - žurke pa poj nobene . Mi je samo fajn un dan, običajno sem presneto živahna takrat . zato me pa nč gor ni blo . Včeri smo pa imeli s sodelavci (sicer bivšimi, ampak če njih ne moti...mene itak ne ) novoletno žurko: en tak bl "kmečki" (nič kaj fancy, no) slow-food (od 15-ih do polnoči in čez ) in vam povem: glih za Skoz neki grickaš pa pluckaš (ma sem spila enga vina sam se me ni niti prijelo, kljub mešanju vseh možnih sort- je treba pač probat, ne , pa očitno sem kr neki pojedla, sem dobivala mal večje porcije, kt bom glihkar mami ). U glavnem - je blo prav fletno. Sicer hudo "negorenjska" varianta, ki je ne bi doživela (denarnica pa ne preživela), če ne bi bila povabljena, ampak res res dobro . Aha, de nadaljujem "pregled dogodkov" : matične celice - definitivno za javno, moram pa še obrazce izpolnit (D´ori, hvala za opomnik in link). smrčanje - moj na srečo zelo poredko to prakticira, ga pa takrat ruknem in mu zatežim naj me objame . Zaleže . Pa še paše . No, razen 1x se spomnim (je mogu bit prehlajen al neki), da mi je poj na uho smrčal in sem se rajš druge taktike spomnila (ornk rukanje in bujenje ipd. ) : verjamem, da ti je dvignilo pritisk . Meni se že tko al tko tam dvigne, takle bi mi ga pa sploh. važno, da ste vsi trije OK . Biljana res lepa slika Tršica, drži se jutri - mogoče te pa ne obdržijo v P No, tut če te obdržijo na opazovanju, važno, da bo z vami tremi vse OK. Pa naj ti hitro mine Pa tvojima poboma tudi Teyla, upam, da je danes šoping usel. Glede cunjic je pa res: H&M ima res velike cifre, pa tut na splošno se jaz na te cifre ne zanašam najbl (bi bila pa vesela, če bi imela boljši augenmas - včasih ga prav v kam'n brcmen ). Oh, zihr sem kej pozabla Ti smola, a ne . Lepo, mirno noč, čimlepše sanje vsem! Če bo Miklavž kej okol hodil - ga prav lepo pozdravite .