Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 15:44:29
|
|
|
|
trsica
|
IZVIRNO SPOROČILO: FoxyLady Jutro! Smrčanje je kr problem ja,pa sploh za nas ko že tk slabo spimo. No,da končno odprem jz eno temo,da jo en mal predelamo. Zanima me,kdo pri vas obdaruje Miklavž,Božiček ali Dedek Mraz. Ko sem bila jz majhna nas je pri stari mami obdaroval Miklavž,doma pa Dedek Mraz,zdaj ko so pa ti moderni časi pa pri tašči in tastu hodi Miklavž,nas pa obišče Božiček. zanima me tudi ali so vas parkli fejst strašli,ste se jih bale in kako je z vašimi otroki,tiste,ki jih že imate. Nas so v mladosti kr fejst strašli sam bala se jih pa nikol nisem,sem znala molit pa še pridna punčka sm bla ,če vrjameš hehehe. Moja hčerka se jih tud ne boji,poleg tega je pa že stara 11 let in počasi ne vrjame več,da ti dobri možje sploh obstajajo,samo jz sm ji rekla da dokler me v košari čaka darilo in pod smrekco prav tako obstajajo,pa če je za darilo samo pest bonobov ali čokoladica.In mislim,da si je prišla gor,da smo ti dobri možje pač starši. Tako pa sm se malo razpisala ,upam da se boste tudi ve. Želim vam lep zasnežen dan. Mi smo praznovali le Miklavža, v vrtec je pa hodil Dedek Mraz. To ohranjamo tudi zdaj. Miklavž prinese glavno darilo (ki ga dobi doma), Dedek Mraz v eni službi in Božiček v drugi. Potem ima pa še konec januarja RD. Torej daril čez glavo. Za Miklavža imamo tako organizirano, da gremo k enim na vas in potem tam pride Miklavž s parkelji in tamal eno zmoli in tko. Kdaj so vaši nehali verjet v te zadeve? Meni gre tko na živce, ko ljudje sprašujejo tamlga, kaj je dobil ZA Miklavža. Grrr. Vsakič potem popravljam, da ne dobi ZA Miklavža, ampak Miklavž prinese.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 18:45:17
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l punce ne vem kaj naj naredim..dete je brcalo kot noro ene 5 dni ampak res ves čas mogoče pol ure presledka da sem imela vmes za počitek me je že trebuh bolel kolk je brcalo..sedaj pa nič že zjutraj nisem čutila ,ker ponavadi že ko se zbudim tolče kot noro....čutim pa kot nežen utrip srčka v spodnjem delu trebuha in malo pekočih bolečin ker se mi verjetno maternica širi...če ne bo do zvečer brcik grem pogledat dežurnemu ginek. pa me briga če bo rekel da paničarim..bom rajši verjela svojim občutkom Pojdi rajši vprašat kot da bi se potem žrla, da nisi šla. Meni je zadnjič sestra v ZD rekla, da ne smemo nikol mislit, d težimo al pa kompliciramo, ker gre za naše zdravje in zdravje naših otrok. Je pa res, da se brcike v zadnjih 2 mesecih precej umirijo, ker nimajo več placa.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 18:49:57
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: biljana l punce ne vem kaj naj naredim..dete je brcalo kot noro ene 5 dni ampak res ves čas mogoče pol ure presledka da sem imela vmes za počitek me je že trebuh bolel kolk je brcalo..sedaj pa nič že zjutraj nisem čutila ,ker ponavadi že ko se zbudim tolče kot noro....čutim pa kot nežen utrip srčka v spodnjem delu trebuha in malo pekočih bolečin ker se mi verjetno maternica širi...če ne bo do zvečer brcik grem pogledat dežurnemu ginek. pa me briga če bo rekel da paničarim..bom rajši verjela svojim občutkom Pojdi rajši vprašat kot da bi se potem žrla, da nisi šla. Meni je zadnjič sestra v ZD rekla, da ne smemo nikol mislit, d težimo al pa kompliciramo, ker gre za naše zdravje in zdravje naših otrok. Je pa res, da se brcike v zadnjih 2 mesecih precej umirijo, ker nimajo več placa. Jaz sploh ne vem kaj naj z brcikami ... priprvih dveh je blo to dosti bolj agresivno in močno, zdaj pa je že vseskozi zelo mirno in nežno ...grem že včasih prav srček z as iskat, pol se pa bejba zbudi ... je pa punčka baje... in ko povem gin da zlo slabo gibe čutim pa pravi da ni kaj zaenkrat še ne zganjam panike, če mi bojo pa rekli da morem gibe štet bo pa problem , saj po moje jih je 10 na dan, ampak se morem kar skoncentrirat da jih naštejem...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 18:56:52
|
|
|
|
ninchi9
|
Ojoj, Biljana, idi raje na pregled, pa javi nam, kak si zrihtala!!!! Smrčanje - tudi mi imamo s tem težave. Moj pa itak, da noče tistega traka si gor dat. Pomaga edino to, kar je že ena prej napisala - rukanje in obračanje na bok . Jaz pa sem danes čist adijo, cel dan me že glava boli, niti malo ne popušča, kljub enemu lekadolu.. Ne znam si več pomagat. Res imam slab dan danes Pa ravno danes, ko ima moj promocijo novega cd-ja z bandom, jaz pa ne bom mogla it, ker enostavno nisem zmožna. Niti posode nisem mogla pomit... No, malo sem mogla pojamrat
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 18:59:27
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: biljana l punce ne vem kaj naj naredim..dete je brcalo kot noro ene 5 dni ampak res ves čas mogoče pol ure presledka da sem imela vmes za počitek me je že trebuh bolel kolk je brcalo..sedaj pa nič že zjutraj nisem čutila ,ker ponavadi že ko se zbudim tolče kot noro....čutim pa kot nežen utrip srčka v spodnjem delu trebuha in malo pekočih bolečin ker se mi verjetno maternica širi...če ne bo do zvečer brcik grem pogledat dežurnemu ginek. pa me briga če bo rekel da paničarim..bom rajši verjela svojim občutkom Pojdi rajši vprašat kot da bi se potem žrla, da nisi šla. Meni je zadnjič sestra v ZD rekla, da ne smemo nikol mislit, d težimo al pa kompliciramo, ker gre za naše zdravje in zdravje naših otrok. Je pa res, da se brcike v zadnjih 2 mesecih precej umirijo, ker nimajo več placa. Jaz sploh ne vem kaj naj z brcikami ... priprvih dveh je blo to dosti bolj agresivno in močno, zdaj pa je že vseskozi zelo mirno in nežno ...grem že včasih prav srček z as iskat, pol se pa bejba zbudi ... je pa punčka baje... in ko povem gin da zlo slabo gibe čutim pa pravi da ni kaj zaenkrat še ne zganjam panike, če mi bojo pa rekli da morem gibe štet bo pa problem , saj po moje jih je 10 na dan, ampak se morem kar skoncentrirat da jih naštejem... Veliko je tudi odvisno od lege posteljice. Če imate posteljico spredaj (piše v materinski v tisti razpreelnici z UZ-ji) potem se gibi čutijo veliko manj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 19:02:51
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Ojoj, Biljana, idi raje na pregled, pa javi nam, kak si zrihtala!!!! Smrčanje - tudi mi imamo s tem težave. Moj pa itak, da noče tistega traka si gor dat. Pomaga edino to, kar je že ena prej napisala - rukanje in obračanje na bok . Jaz pa sem danes čist adijo, cel dan me že glava boli, niti malo ne popušča, kljub enemu lekadolu.. Ne znam si več pomagat. Res imam slab dan danes Pa ravno danes, ko ima moj promocijo novega cd-ja z bandom, jaz pa ne bom mogla it, ker enostavno nisem zmožna. Niti posode nisem mogla pomit... No, malo sem mogla pojamrat Glavobol v nosečnosti ni tako nedolžna reč-mislim, da je ena že pisala (nina?), da skupaj z zatekanjem in še nečem lahko pomeni nevarnost preklampsije. Lahko pa samo premalo piješ-tudi pomanjkanje vode v telesu lahko povzroča glavobol
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 19:15:02
|
|
|
|
hayabusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Jaz sploh ne vem kaj naj z brcikami ... priprvih dveh je blo to dosti bolj agresivno in močno, zdaj pa je že vseskozi zelo mirno in nežno ...grem že včasih prav srček z as iskat, pol se pa bejba zbudi ... je pa punčka baje... in ko povem gin da zlo slabo gibe čutim pa pravi da ni kaj zaenkrat še ne zganjam panike, če mi bojo pa rekli da morem gibe štet bo pa problem , saj po moje jih je 10 na dan, ampak se morem kar skoncentrirat da jih naštejem... Jaz sem prvič nosila punčko in je bilo isto. Bojda je odvisno od lege otroka, verjetno jo nosiš bolj spredaj in zato čutiš brce bolj nežno (sva zadnjič z G imela debato, zato sem tako pametna) ker plodovnica in maternica bolj amortizirata gibe kot pa če otroka nosiš bolj zadaj. Lahko da je to to Biljana a si probala kaj sladkega pojest, takrat je pol kar hitro akcija
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 19:35:59
|
|
|
|
tanjusi
|
Biljana a si probala kaj sladkega pojest, takrat je pol kar hitro akcija jA to pa mojo zbudi Samo da kaj sladkega pojem potem pa začne migat ....dRUGAČE pa skozi govorijo da nosim nizko zadaj ...ma ne vem, dokler jo še čutim pa dokler napreduje se ne bom obremenjevala, bom pa vprašala spet malo zdravnico na kontroli...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 19:56:41
|
|
|
|
hayabusa
|
Babe žabe, a ste gledale 24ur? bilo je govora o matičnih celicah, da je verjetnost da bodo za otroka uporabne taka kot tista da zadanemo na lotu! halo?????? hitro naj mi ena napiše kje se dajo javno shranit, nema ništa s privat shranjevanjem! naj se pod nosom obrišejo! Pa še boljša stavr - znakovni jezik za otroke http://www.babysigns.si/ mislim da bomo se mi kar podali v te vode glede na to da sva s tamalo obe živčni ko ne prideva skupaj ko kaj hoče.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 21:24:03
|
|
|
|
Teyla
|
Dober večer Midva sva prišla domov s shoppinga v Grazu. Sva šla v Baby1one in ToysRus, pa nisva našla pajacka. En je bil res lep-je bil v bistvu zakeljček, ampak samo v št.56, kar se mi zdi premalo, in bo ziher prehitro prerasel. Enako velikost so imeli v H&M tudi en zelo lep pajacek (pa izbira dosti večja), ampak na koncu nisva vzela. foxylady pri nas nosi bolj Dedek Mraz, nanj še nismo pozabili. Rečemo pa po novem, da sta oba prinesla. Drugače pa je tudi pri nas vedno nosil samo Dedk Mraz, čeprav nisem nikoli verjela v te stvari. Se spomnem, da sem bila stara nekej okoli 5 let in sem zjutraj odprla oči in videla pod smrekico neko barbiko in sem se samo spraševala kako se je mami dalo sredi noči vstajat, da jo je naštimala. Danes sva že nesla tastu in tašči darilce od miklavža. Men je Miklavž skorajda najbolj fajn. Par oreščkov, suho sadje, klementine, pa sem najbolj happy na tem svetu. Aja, odpiranje daril je pa pri nas bolj tak tak... Vsak je nekako pokukal v svoje (od domačih), ostala od sorodnikov so pa itak prišla kasneje, tako da je vedno ostalo kakšno presenečenje tudi za silvestrovo. meta21 Se mi zdi, da potrebuješ samo en objem, pa četudi virtualni.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 21:28:08
|
|
|
|
meta21
|
Teyla in ostale, hvala za objemčke in lepe besede! Sem se ob št. 56 in HM spomnila, da je fajn vedet, da ima HM precej velike številke. Lovro je velik ca.98 in nosi številki 98 in 104, HM pa komot še 92 obleče.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 21:28:15
|
|
|
|
Tigrica86
|
Čer čvekice... Priznam, nism uspela vsega prebrat, ker se je v 2 dneh nabralo ogromno... le bežno sem preletela, kaj se dogaja! Najprej vse naj naj Nini in vsem ostalim ki praznujete v teh dneh (no, tud js sm se pred dvema dnevoma postarala za eno leto )... Sma z mojmu nazdravla z jagodnim vinom in me je en deci dobesedno položu v postlo... sm tk zaspala, da me je moj komi zbudil, da sm pol šla pod tuš Drugače pa kar se matičnih celic tiče, sm pa js tud brala, da je verjetnost, da bodo prišle kdaj v poštev pri vašem otroku zlo zlo majhna... tk da sm se js odločla, da jih bom vrjetno dala v javno banko, mogoče bodo pa komu rešle življenje Se mi pa ne zdi fer od teh zasebnikov, da popkovnično kri shranjo v vsakem primeru, pa če je v njej kj matičnih celic al pa ne... ko bi jo pa rabu, pa vrjetno ne bi bli oni nč krivi, glavno da skasirajo 1800€!!! No, hotla sm napisat še 100 stvari, sam so mi ušle iz glave, tk da če jih najdem, jih bom kasneje.... Lepo bodite in naj vam Miklavž kaj lepega prinese
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 21:34:38
|
|
|
|
Teyla
|
Tigrica vse najboljše tudi tebi!! Vidim, da ste vse lepo praznovale. IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Teyla in ostale, hvala za objemčke in lepe besede! Sem se ob št. 56 in HM spomnila, da je fajn vedet, da ima HM precej velike številke. Lovro je velik ca.98 in nosi številki 98 in 104, HM pa komot še 92 obleče. Ja, zdaj poveš, kje si bla prej, ko sva se tam 20 min odločala, ali naj vzameva ali ne. Jaz sem še rekla, da se da pri pajacku malce pogoljufati, ker ni žakelj, zdaj pa res vidim, da bi verjetno šlo čez. Eh, ga bom že nekje dobila. Sta bila pa oba lepa, ker sta bila bež in sem bila prav vesela, da ni tipične fantovske barve. Zdaj grem pa spat, mislim da se me nekaj loteva, ali je pa "klima" v avtu kriva, da imam tako suho grlo. Lepe sanje vsem in čim manj smrčanja od vaših .
< Sporočilo je popravil Teyla -- 4.12.2010 21:35:08 >
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 21:37:30
|
|
|
|
Patrisha
|
Ojla punce, da vas malo pozdravim :) sicer guzva na vidiku, drugi izpit se bliza z svetlobno hitrostjo jaz pa si se kr delam zapiske ( imam obcutek, manj se je za ucit, prekleto tezje je ???? a se to samo meni dogaja? ) :/ mah bo ze Sicer ja, kot ste nekatere prebrale sem res invalid na visku :) po novem me sramna kost boli za ****!! Prejsni tedn sm lezala, ker sploh hodot nisem mogla ( se zdaj ne vem al je biu kriv kriz, al ledvica al pa sam kaka misica ), lulat hodim skoraj na 10 min , zdaj me kriz ze boli od sedenja in buljenja v racunalnik, nekaj me grlo pocasi matra...mah ... vsaj tamala veselo telovadi ce ze mati napol crkuje da se o vezanju cevljev ne menim in vstajanjem iz pojsle... se mi prav smilite ostale ki mate se vecje busije al pa celo 2 nic ne zavidam, res ne . Sicer pa prihaja moj magicni pondelk in pregled komaj cakam, sicer ze vidim, da me bo roka bolela od nasega nerodnega spikanja ali dobro je, da vidim zabo malo .. tako, da sporocim vroce informacije Uzivajte in se pazite!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 4.12.2010 21:46:49
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla Ja, zdaj poveš, kje si bla prej, ko sva se tam 20 min odločala, ali naj vzameva ali ne. Jah, taka sem
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 8:50:03
|
|
|
|
sara1986
|
Jutro jutro.. Tud jst mam že težave z sramno kostjo in medenico, zdej že tretji dan opažam bolečine. Ampak kar naj, vsaj vem da se telo pripravlja na porod. Sej to je normalno. Malega čutim, skoraj vsako uro, tako da hvala bogu zaenkrat nimam težav z štetjem gibom/brc. Upam, da bo tko tud ostalo, ker če bi blo drugače, bi se verjetn že zelo sekirala, ker sm kr tak paničen tip človeka.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 8:53:03
|
|
|
|
tamy82
|
Jutro punce! meta21 še od mene en objemček, čeprav upam, da si danes že super volje Imamo pa vse najbraž kakšen dan tak, ko se nam zdi, da je vse proti nam in tudi tisto, kar je dobro vidimo slabo ... vsaj jaz vem da sem kakšen dan res obupna (potem, ko pogledam za nazaj se tega zavem, prej pa itak da ne ). maurica še enkrat si hvala za vse info o porodu v PO! Bom ta teden kej poklicala kdaj lahko pridem kej mimo. Al ti si kar šla tja brez da bi se kej najavila? biljana ful lušna slikica ... vse mate take lepe slikce, jaz pa sploh ne vem če mam že kakšno s trebuhom, ker se mi zdi, da zgledam debela in se potem še manj rada slikam (tega že itak ne maram) ... Tako da upam, da mi do konca nosečnosti vseeno uspe narediti eno lepo fotko Pa upam, da je s tvojim vse ok, da spet lepo brca in moti mamico Teyla a potem nista čisto nič kupila včeraj? Upam, da sta vseeno dobila vsaj kakšno lepo stvar Komninezonček bosta pa že kupila, sej je še neki časa Tigrica vse naj naj tudi tebi! Vse, ki vas karkoli muči, boli ... upam, da bo kamlu bolje Pa čim več počivat punce! Uživajte še danes, ko je nedelja! Pri nas se celo sonček kaže! Jaz mam danes cel dan zaseden, mamo najprej kosilo s celo družino od mojga, ker je šla prejšnji teden tašča uradno v penzijo, potem moram na nek pogreb in zvečer gremo celo malo pohajat do IT Tako da mi ne bo dolgčas danes
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 9:47:41
|
|
|
|
FoxyLady
|
Jutro! No, pa smo stopili že v 2.adventno nedeljo,še dve in bo božič in kmalu zatem novo leto,potem pa se bo začelo naše odštevanje. kaj bo hitro minilo. Aja, pa da ne boste pozabile nastavit miklavžu , no tiste ki lahko. malo se morem pohecat. Lepo nedeljo vam želim!
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 10:33:17
|
|
|
|
Teyla
|
Dobro jutro punce tamy82 sva kupila paket 3 bodijev, eno majčko, pa 4 pare nogavičk (3 so termo), ampak to je vse. Bolj slaba tolažba. Se bova pa še vrnila, v ponedeljek izveva ceno previjalne komode, za katero sva spraševala, če bi jo dala izdelat pri nas. Če bo prišla dosti ceneje, jo bova verjetno vzela, če ne pa jo bova šla kar v Kiko kupit. Danes greva tudi v šoping, ker jaz težim na polno (kaj pa naj, če včerajšnji šoping ni bil tak kot je treba). Tako da greva v BTC pogledat, predvsem ene čevlje zame, pa malo greva pokukat v H&M, če so morda dobili kakšen pajacek/zimsko vrečo. Potem greva pa v Dabudo na kosilo, sva se že včeraj zmenila. Najbolj smešno mi je pa to, ko rečeva na začetku, da morava manj ven hodit, ker je treba šparat, pa potem greva še večkrat ven, kot običajno. Uživajte lepo in mrzlo nedeljo, najbolje nekje na toplem, brrrrr.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 11:38:32
|
|
|
|
ninchi9
|
Meta21 - zdaj sem se pa malo prestrašila. Mene namreč že cel teden glava boli vsak dan. Sem šla malo pogledat glede znakov te preeklampsije... Hudo... No, razen tistih proteinov v urinu ne vem, če jih imam. Čez 1 teden mam pregled, pa bom povedala. Lahko pa so glavoboli zaradi hormonskih sprememb.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 12:21:02
|
|
|
|
Tisia
|
ojla , sam da javim da je moje dete začelo brcat proti večeru, sm bila najhujše je bilo ko je moj prišel domov in tipal trebuh ter rekel da čuti nežno premikanje jaz pa ne je možno da mi je toliko trebuh otrdel od bolečin da nisem čutila nežnih gibov sem bila pa zadnje dni kar fajn utrujena pa sploh ne vem od česa ker res nič takega ne delam.....ma sam da je, sem bila tako vesela moj pa pravi da je čakal očka da pride domov da začne brcat hvala vsem za ideje kako dete spraviti v akcijo ampak ni nič nucalo ne počep,i ne sladko ,ne lega na trebuhu očitno si je vzel malo daljšega počitka glede matičnih celic midva sva se odločila da bova kar dala v javno shrambo ,če ne drugega bo bolje da nekomu pomagamo kot pa da se tisto vrže stran in nima nihče koristi ninchi9 in patrisha upam da ste kaj boljše danes tigrica86 vse naj,naj ti želim no k nam je miklavž prinesel nekaj sladkarij pa puncam sem kupila tiste kemične z imenom in posvetilom ki ga imajo v mullerju in dm..so bile ful vesele teyla upam da vam danas uspe nakup
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 12:29:47
|
|
|
|
cukica
|
En sončen pozdrav,... Midva sva se odločila,da bova darovala matične celice v javno banko in sem danes tudi poslala izpolnjene papirje,da mi pošljejo set,... Mogoče pa bomo lahko s tem komu pomagali ali pa zdravnikom,da raziščejo še za vse ostalo kar še ni,... Drgač je zunaj tako lep sonček,da bova šla popoldan z mojim na en sprehod,če se mu bo dalo. Dva dni imam nizek sladkor 4 in najvšji je bil 5,tko,da mi je kr mal slabo,... Sva se pa z mojim včeraj zvečer spravila pa tamalmu ni nič pasal se je tko postavljal not,da me je začel bolet trebuh in smo ostali kr pri cartanju,...Pravi moj,da mu že sedaj ne pusti da bi mel mamico zase kaj šele bo,...
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 13:49:30
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninchi9 Meta21 - zdaj sem se pa malo prestrašila. Mene namreč že cel teden glava boli vsak dan. Sem šla malo pogledat glede znakov te preeklampsije... Hudo... No, razen tistih proteinov v urinu ne vem, če jih imam. Čez 1 teden mam pregled, pa bom povedala. Lahko pa so glavoboli zaradi hormonskih sprememb. Lahko je tudi vreme, luna ... Saj najverjetneje ni nič ampak včasih je fajn bit pozoren na kakšno reč, da ni pol prepozno.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 15:23:14
|
|
|
|
d´ori
|
Midva sva se tudi odločila za javno banko, ker se mi zdi privat hramba za naju znatno predraga. Če se boste odločile poglejte na internetno stran od zavoda za transfuzijo krvi oziroma jim pošljite meil na espok-ztm@ztm.si in poslali vam bodo obrazce za pristop k darovanju. Odgovorijo pa ekspresno hitro. Jaz sem že izpolnila obrazce in v ponedeljek jih oddam. Naj pa bi se poslali nekje v 32 tednu. Biljana tudi jaz kak dan slabše čutim gibe in dva dni nazaj sem bila totalno panična, ker ga nisem skoraj cel dan nič čutila, no zvečer pa je le začel brcati. Da ne govorim o noči, ko je moral vse za nazaj not prinesti Očitno imajo naši pikci tudi kak bolj len dan, ko se jim še premikati ne da kaj dosti. Uživajte v zimski idili, jaz pa grem po dolgem času k mami malo na obisk.
|
|
|
|
RE: Februarke 2011 II.del 5.12.2010 18:43:23
|
|
|
|
valek
|
Hej čvekice.... hayabusa: meni se pa zdi da je od Kebra edino fer-je edini, ki pač pove realno... res je to da mat. celice ne dajejo nikakršnega zagotovila za ozdravitev neke hude bolezni otroka kasneje...vse so še neka ugibanja...ni še pravih dokazov-to je le en vir zaslužka takih inštitucij....Svaka mu čast!... škoda denarja...itak pa teh najhujših bolezni-predvsem krvnih kot je levkemija on podobno ne more ozdraviti matična celica... žal.....tak je ... drugače pa js imam hude probleme z modrostnimi zobmi trenutno- me dva zoba tako bolita,ko mi rasteta,dlesni me pečejo, imam vse nekak vneto,kr mi nekak en tob ne raste ravni navzdol...:( tak da sranje...pa z ničemer si ne morm lajšat bolčine...pa še grlo imam malenkost vneto .... bom vseeno jutri šla do zobarja in pokazala,vprašala za nasvet.... ---vesela novica pa je ta da sma z mojim kupila otroško sobico....jo boma čez praznike sestavila...bom dala kako slikico gor ,ko bo vse nared(stene pobarvane v novo barvo,vse sestavljeno,dek. fotonalepkice gor na stenah...) komaj že čakam lepo se imejte....papa
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?