Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:43:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 babike še eno vprašanje: v četrtek sem naročena na plastično kirurgijo, napotnica je bila izdana 12.5 za 6 mesecev, torej je kao novembra potekla, zdaj pa berem na netu, da veljavnost napotnice začne teči, ko prideš prvič na pregled??? Kako je s tem? Glede na to,da imamo kar dosti opravkov z napotnicami,bi morala to vedet,pa zaj tuhtam,kaj je prav-pa mislim,da to drugi-da ti začne teči veljavnost s prvim obiskom... Že zaradi čakalnih dob bi bilo smiselno hvala bom potem dr. poklicala pa vprašala, da ne bom ki zastonj hodla, pa potem spet 7 mesecev čakala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:43:54
|
|
|
|
koala
|
katy sicer nisem čisto prepričana, samo mislim da začne veljavnost napotnice teči ko prideš na vrsto, sicer pa je najbolje da pokličeš tja kamor si naročena in vprašaš.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:43:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja to so majhne skrivnosti velike mojstrice - beri sami. Hvala za kompliment..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:44:06
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rina..v vsakem hecu je košček resnice -sicer ponavljam govorice s foruma,kjer trdijo,da je atek Sandri kupil zmago na bb Moj favorit pa je bil-osovraženi IGOR! ne, ne verjamem sicer pa Igor bi si tudi zmago zaslužil, ja Zakaj pa ne? Mene ne bi nič čudilo. Kaj vse se dogaja, tak da je čist možno - ne rečem, da je res, ampak glede na vse se ne bi čudila če pa je res, pa bravo ati Auer evo sva te prepričali,katy
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:45:14
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Dan! sami pikapoke za tvojo bolnico. Hvala koala...pa lepo te je spet brat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:46:04
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: koala Zdravi zdaj HB, prejšni teden pa smo bil vsi 3 bolani. Saj zato sprašujem. Pa da ste se pozdravli. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:46:12
|
|
|
|
koala
|
katy saj četudi tja prideš pa ugototviš da je napotnica potekla se da večinoma zmeniut da jo prineseš naknadno, samo moraš it še isti dan k tistemu ki ti je napotnico izdal, da se datum pregleda in datum na napotnici ujemata. Aja glede BB sem prepričana da bo Sandra zmagala ker jo bo ati Auer podprl.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:48:35
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Saraya - za selitev Podpis -pa upam,da ste vredu preživeli prvo noč v novem domu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:50:57
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Aja glede BB sem prepričana da bo Sandra zmagala ker jo bo ati Auer podprl. Vse skrivnosti bojo razkrite čez en teden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:54:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, sem pozabila, fajn, da je šel Gena ven, čeprav bi jaz Sandro ven vrgla. Zmaga pa naj Ines, pa če Činč tud nimam nič proti. Komentatorji so mi bili smešni, tudi Murko ni bil napačen, itak vemo kaki je in zakaj. Goran tak ne upa nič povedat. Aja, da pa so sodili oz. komentirali nekaj o narodnosti, pa nisem vidla, sicer pa to meni tudi ni všeč. Ljudje smo takšni in drugačni, pa če si Slovenec ali Kitajec ali ... Tak, slabo mi je vedno bolj, zdaj me še glava boli - pa kaj zaj to je!?! NOSEČA???? Ne. DOBER DAN
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:54:24
|
|
|
|
sami0804
|
No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:56:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala katy saj četudi tja prideš pa ugototviš da je napotnica potekla se da večinoma zmeniut da jo prineseš naknadno, samo moraš it še isti dan k tistemu ki ti je napotnico izdal, da se datum pregleda in datum na napotnici ujemata. Aja glede BB sem prepričana da bo Sandra zmagala ker jo bo ati Auer podprl. hvala, sem klicala na plastiko, pa so mi rekli, da lahko s to napotnico pridem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:56:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile tu sem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:57:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja to so majhne skrivnosti velike mojstrice - beri sami. Hvala za kompliment.. Če pa še jih nisem delala, pa si ne morem zaslug prisvojit.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:58:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Jaz sem vas tud do 12 čakala pa nobene ni bilo pa sem šla izdelovat koledar. Zdaj pa itak morem it na ših.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:03:12
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Jaz sem vas tud do 12 čakala pa nobene ni bilo pa sem šla izdelovat koledar. Zdaj pa itak morem it na ših. Koledar uspel? Pa naj ti hitro mine na šihtu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:04:18
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile tu sem skakajoča pa fajn da si zrihtala za napotnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:05:31
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Jaz sem vas tud do 12 čakala pa nobene ni bilo pa sem šla izdelovat koledar. Zdaj pa itak morem it na ših. Koledar uspel? Pa naj ti hitro mine na šihtu Sem komaj pri januarju. Ga delam čisto sama.Ampak mislim da bo.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:06:01
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa šibam. Čaaaaaaooooooooooooooooo!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:06:57
|
|
|
|
sami0804
|
aja,jaz sem tudi glih zdaj klicala P-majakla,se ne boma videli,ker grem tja nekje v sredo ali četrtek-smo ugotovili,da ni smiselno se hodit kazat tja,AB utak mamo,mala je vredu,pa gremo potem,ko bo že kaki učinek AB viden
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:07:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 majakla, kroglice (so) igledale/-jo fantastično Sem se kar odločla, da bom jih naredla za praznike njamsi imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli Je moj nabavljal in je kupil kar sladko smetano od Spar-a, ni našel L, pa sem dobila 4 male. Kroglice so dobre, ampak ko so nekaj časa zunaj čisto mehke. Vsi so hvalili, da so fajn sočne.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:09:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Jaz sem vas tud do 12 čakala pa nobene ni bilo pa sem šla izdelovat koledar. Zdaj pa itak morem it na ših. Koledar uspel? Pa naj ti hitro mine na šihtu Sem komaj pri januarju. Ga delam čisto sama.Ampak mislim da bo. V Kik-u sem videla v petek koledarje,ki si jih sam narediš-so bli kuj zanimivi.Predvidevam,da samo slike gor nalepiš in je to-to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:10:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile tu sem skakajoča pa fajn da si zrihtala za napotnico ja, pa mali se mi zdaj že pol ure vesi po nogah, se vstaja , tak da ga moram pazit, da ne pade nazaj, če že čelade nima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:13:08
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Jaz sem vas tud do 12 čakala pa nobene ni bilo pa sem šla izdelovat koledar. Zdaj pa itak morem it na ših. Koledar uspel? Pa naj ti hitro mine na šihtu Sem komaj pri januarju. Ga delam čisto sama.Ampak mislim da bo. V Kik-u sem videla v petek koledarje,ki si jih sam narediš-so bli kuj zanimivi.Predvidevam,da samo slike gor nalepiš in je to-to sem jih jaz tud videla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:13:26
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Kaj si pozabila na ilegalke?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?