Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:14:43
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Je moj nabavljal in je kupil kar sladko smetano od Spar-a, ni našel L, pa sem dobila 4 male. Kroglice so dobre, ampak ko so nekaj časa zunaj čisto mehke. Vsi so hvalili, da so fajn sočne. Mogoče pa je to razlika med alpsko in rasstlinsko smetano-jaz sem sicer delala samo z rastlinsko,samo so se mi zdele drugi dan bolj suhe-prav drobile so se -sem dala v drugi rundi zraven žlico margarine,pa so ble ok,verjetno jih pa alpska smetana naredi bolj sočne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:15:55
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile tu sem skakajoča pa fajn da si zrihtala za napotnico ja, pa mali se mi zdaj že pol ure vesi po nogah, se vstaja , tak da ga moram pazit, da ne pade nazaj, če že čelade nima
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:17:40
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 aja,jaz sem tudi glih zdaj klicala P-majakla,se ne boma videli,ker grem tja nekje v sredo ali četrtek-smo ugotovili,da ni smiselno se hodit kazat tja,AB utak mamo,mala je vredu,pa gremo potem,ko bo že kaki učinek AB viden Super, da je vredu. Res je, tam še samo kaj staknete. Jaz tudi najraje ne bi šla, pa grem, ker sem prejšnjikrat tak mislila, sem ga imela en teden doma, da se pozdravi, pol smo se šli pokazat, da potrdi, da je ok, pa smo dobili AB, pa pumpico ... in bili še 2 t doma, tak zaj bomo šli vedno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:17:50
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 No,majakla,očitno boma po novem tudi čez dan samevali tu,ne samo ponoči so vse nekam izginile Kaj si pozabila na ilegalke? ups,ilegaaaalke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:36:19
|
|
|
|
katy83
|
naš sankač
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:44:16
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 naš sankač
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 13:53:34
|
|
|
|
katy83
|
btw, full mi šteka RR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 14:00:29
|
|
|
|
marta82
|
Katy cukrček je. Prav take za vščipnit ličke ma.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 14:37:02
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 naš sankač frajer mali! Katy, mi spimo nekak tak: zjutraj: 45 min do: 1h in 30 min. ca. od 9-10.30 (lahko računaš tudi uro zamika) popoldan: 45 min. do 1 h in 30 min. ca. od 14.-15.30 (lahko računaš tudi uro zamika) zvečer hodimo spat od 19 do 22 (odvisno kako je blo čez dan spanje) spimo običajno do 7 ali 8 zjutraj. Je pa zjutraj ful hitro utrujena in gre kr hitro nazaj spat (do 9 do 10.30) Nekje sem brala, da pri takšni starosti običajno spijo ca. 14 ur na dan. So pa otroci različni. Eni rabijo več, drugi manj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:04:48
|
|
|
|
Sacherca
|
Komoj zdaj prisla domov....Elevitka ti posljem danes tisto na mail, Katy tebi sem poslala zs... Sankac je pa ultra cuker za vse bolancke Grem hitro malo pospravit,zamesit za pizzo - bo za vecerjo,ko ata pridejo domov... Ce ne prej se oglasim zvecer... Škrat pa glede Štiri musketirje in vsako besedo ve na pamet zraven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:08:11
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Komoj zdaj prisla domov....Elevitka ti posljem danes tisto na mail, Katy tebi sem poslala zs... Sankac je pa ultra cuker za vse bolancke Grem hitro malo pospravit,zamesit za pizzo - bo za vecerjo,ko ata pridejo domov... Ce ne prej se oglasim zvecer... Škrat pa glede Štiri musketirje in vsako besedo ve na pamet zraven na RR? nič nimam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:09:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Komoj zdaj prisla domov....Elevitka ti posljem danes tisto na mail, Katy tebi sem poslala zs... Sankac je pa ultra cuker za vse bolancke Grem hitro malo pospravit,zamesit za pizzo - bo za vecerjo,ko ata pridejo domov... Ce ne prej se oglasim zvecer... Škrat pa glede Štiri musketirje in vsako besedo ve na pamet zraven na RR? nič nimam aja, na fb imam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:14:04
|
|
|
|
rina22
|
Tak, T. zaspala, jaz pa zmatrana pa nič se mi ne da Pa kaj je danes neko tako čudno vreme Tako je, da si res depresiven - hočeš nočeš katy, je T užival na sankah? Lepa slikica je nastala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:15:50
|
|
|
|
rina22
|
Pa kaj je danes res za čuden dan Pa še vse tak melje.. Vse strani mi odpira tak, da dobiš sive lase zraven Ali pa jih sploh NE odpre
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:17:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pa kaj je danes res za čuden dan Pa še vse tak melje.. Vse strani mi odpira tak, da dobiš sive lase zraven Ali pa jih sploh NE odpre meni je prej tudi štekalo, zdaj je že boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:18:38
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pa kaj je danes res za čuden dan Pa še vse tak melje.. Vse strani mi odpira tak, da dobiš sive lase zraven Ali pa jih sploh NE odpre meni je prej tudi štekalo, zdaj je že boljše Meni pa že cel dan melje pa melje... Pa sem že vse možno probala, pa nič bolje Eh, očitno ni moj dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:19:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tak, T. zaspala, jaz pa zmatrana pa nič se mi ne da Pa kaj je danes neko tako čudno vreme Tako je, da si res depresiven - hočeš nočeš katy, je T užival na sankah? Lepa slikica je nastala ja, full mu je blo všeč, sploh ko ga je moja mama spustila, da se je "sam" sankal, pa sem ga jaz vlovila...kak se je smejal
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:20:04
|
|
|
|
katy83
|
pa hvala vsem za pohvale ...mami ponosna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:20:56
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Tak, T. zaspala, jaz pa zmatrana pa nič se mi ne da Pa kaj je danes neko tako čudno vreme Tako je, da si res depresiven - hočeš nočeš katy, je T užival na sankah? Lepa slikica je nastala ja, full mu je blo všeč, sploh ko ga je moja mama spustila, da se je "sam" sankal, pa sem ga jaz vlovila...kak se je smejal super naša T. se je tudi včeraj sankala pa ji je tudi blo všeč bi naložla slike na fb, pa ne gre..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:21:29
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 pa hvala vsem za pohvale ...mami ponosna saj prav tak
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 15:36:03
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 bi naložla slike na fb, pa ne gre.. uspelo - končno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 16:08:09
|
|
|
|
matcar
|
Dan! Jaz iz šihta,po poti Saš-a pobrala v vrtcu,pa Leo,Maksa pa so mi iz vrtca domov poslali danes,ker je kuhan čez 40.Tak,da bo treba ju3 k P spet,danes itak ne morem,ker ima posvetovalnico.jaz pa še zdaj na NS pičim.Spet mam vse na kupu.Šefici spet nisem povedala,ker ni blo cajta,je bla gužva za znoret. Pa še eno uro prej je šla domov kot jaz,tak da sem se odločla,da bom ju3 šla kr tja,pa jo prola za par min njenega cajta,pa ji povedala. Tak,prebrala vas bom kasneje,ker se mi že mudi. Čao!
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 17:42:47
|
|
|
|
majakla
|
Katy: res imaš lepega fantka, tak da valda je slika fuuuuuuuuuuuuuuuul lepa, kak se smejčka, iiiiiiiiiii. No, mi od P, Nik že spi , ati v trgovini, mami pa, ja kaj pa te - na rač. . Sami: morda pa se v sredo srečamo, čeprav upam, da ne. Ker če bo vročina padla, je vse ok, če ne, pa v sre/čet na preiskave. Pregledala je celega in je vse ok, ima pa vročino . To je to. Zdaj pa moram na FB, slike gledat, pa komentirat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 17:50:15
|
|
|
|
elevitka
|
bogi Nik.... te pa mu ni dala pregledat krvi? nam jo vedno pregleda če ni drugih težav kot samo vročina... sploh če jo ima že kake tri dni v sredo dopoldan grem tud jaz k pediatru (po potrdilo o odsotnosti za november)... pol pa nesem v vrtec in ga takoj izpišem....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Poskok v rasti: Dojenček neprestano jočeS t.i. poskoki v rasti se pri dojenčku pojavijo spremembe v ritmu hranjenja, pogosta prebujanja, spremembe v vedenju - o...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?