Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 22:58:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Prišla sem vas malo pogledat,pa ste itak že vse kliznile...v glavnem naš Miklavž je bil beden do konca-šest ur smo bili pri zdravniku-najprej pri dežurnemu v Vošnjakovi,potem pa še v bolnici...za las smo se rešili hospitalizacije,Sara ima pljučnico O sami, zate za Saro pa velik koš .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:00:22
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa grem jaz tudi spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:01:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Prišla sem vas malo pogledat,pa ste itak že vse kliznile...v glavnem naš Miklavž je bil beden do konca-šest ur smo bili pri zdravniku-najprej pri dežurnemu v Vošnjakovi,potem pa še v bolnici...za las smo se rešili hospitalizacije,Sara ima pljučnico O sami, zate za Saro pa velik koš . Podpis.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:03:12
|
|
|
|
sami0804
|
Hvala obema
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:05:23
|
|
|
|
majakla
|
Sami, jutri P: moj dela do 14h, se doma nahitro naje in pičimo. Tak da kakih 15.30.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:08:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, jutri P: moj dela do 14h, se doma nahitro naje in pičimo. Tak da kakih 15.30. vzeto na znanje..prepozno za mene-moj gre delat popoldan,z obema frocoma pa ne grem nikamor...smo bili danes vsi štirje ne terenu,pa se nam je skoraj spipalo Si boma drugič "avtomatski kafe" privoščili
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:21:34
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Sami, jutri P: moj dela do 14h, se doma nahitro naje in pičimo. Tak da kakih 15.30. vzeto na znanje..prepozno za mene-moj gre delat popoldan,z obema frocoma pa ne grem nikamor...smo bili danes vsi štirje ne terenu,pa se nam je skoraj spipalo Si boma drugič "avtomatski kafe" privoščili Velja Fajn zrihtajte.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 5.12.2010 23:26:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Velja Fajn zrihtajte. Enako tak,moje ure so vun..pralni stroj je utihnil-grem perilo obesit in v horizontalo Lahko noč...predvsem mirno noč želim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:00:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sara ima pljučnico
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:03:12
|
|
|
|
botrca
|
Jutro, sem že na dozi ...če bo še katera naj si vzame . Spali smo ok, oziroma otrok jaz sem se nekaj zbujala pa nisem mogla nazaj zaspat. Zdaj pa počasi moram it, ker grem v mesto, mogoče se začnejo razprodaje pa najdem kaj ceneje. Se tipkamo .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:04:22
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:07:20
|
|
|
|
botrca
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:15:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka nič ljubice moje zlate...grem jaz v deželo sanj... da se naspim do jutri...(ker bo pred mano verjetno najbolj stresen teden kar jih je kdaj bilo nočka drži se in glavo gor hvala ti
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:17:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja, sem pozabila, fajn, da je šel Gena ven, čeprav bi jaz Sandro ven vrgla. Zmaga pa naj Ines, pa če Činč tud nimam nič proti. Komentatorji so mi bili smešni, tudi Murko ni bil napačen, itak vemo kaki je in zakaj. Goran tak ne upa nič povedat. Aja, da pa so sodili oz. komentirali nekaj o narodnosti, pa nisem vidla, sicer pa to meni tudi ni všeč. Ljudje smo takšni in drugačni, pa če si Slovenec ali Kitajec ali ... Tak, slabo mi je vedno bolj, zdaj me še glava boli - pa kaj zaj to je!?! NOSEČA????
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:17:30
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Prišla sem vas malo pogledat,pa ste itak že vse kliznile...v glavnem naš Miklavž je bil beden do konca-šest ur smo bili pri zdravniku-najprej pri dežurnemu v Vošnjakovi,potem pa še v bolnici...za las smo se rešili hospitalizacije,Sara ima pljučnico O sami, zate za Saro pa velik koš . podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:18:31
|
|
|
|
Lenči_
|
Jutro! nekaj za poslušat: SIR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:19:07
|
|
|
|
rina22
|
jutro majakla, super za uspešen krst Nik je res bil tak lepi pravi mali princ elevitka da bi teden čim manj stresen in da čimprej najdeš drugo službo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:19:53
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Večer! Prišla sem vas malo pogledat,pa ste itak že vse kliznile...v glavnem naš Miklavž je bil beden do konca-šest ur smo bili pri zdravniku-najprej pri dežurnemu v Vošnjakovi,potem pa še v bolnici...za las smo se rešili hospitalizacije,Sara ima pljučnico ojej čimprej se pozdravite
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:20:33
|
|
|
|
Lenči_
|
Za vse bolančke:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:20:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutro! nekaj za poslušat: SIR
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:24:23
|
|
|
|
rina22
|
aja, glede BB - sem vesela, da je šel Gena ven Ker itak da navijam za našo Prlečko . Upam, da zmaga ona ali pa Činč Nastopi pa so mi bili svetovni Naboljše so ble plesne točke - itak aja, še to - v finalu so zdaj vsi 4 z našega konca SLO - I like it
< Sporočilo je popravil rina22 -- 6.12.2010 8:27:56 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 8:26:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Mi smo tudi spali ok, sam malo prekratko. zdaj sen pa na dozi in malcam zraven kruhek z maslom.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:03:01
|
|
|
|
ly117
|
Glede na to da ni dobene oz. ste in vam je muca jezik popapala grem nekaj delat. Se še javim kaj.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:07:05
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro! Noč je bila mirna,najhujše je zgleda mimo Hvala vsem za pikapoke,jih bomo rabili ob petih popoldan,ko bo treba spet AB spit . Drugače pa ta zima je čisto ,zdaj že mene nekaj hakla...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:07:58
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Jutro! nekaj za poslušat: SIR
|
|
|
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?