Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:11:32
|
|
|
|
marta82
|
Sami in .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:13:11
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, še to - v finalu so zdaj vsi 4 z našega konca SLO - I like it mi je všeč,čeprav ne navijam več za nobenega-me pa tudi ne moti,da bo zmagala Sandra-to je vse šov
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:19:36
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, še to - v finalu so zdaj vsi 4 z našega konca SLO - I like it mi je všeč,čeprav ne navijam več za nobenega-me pa tudi ne moti,da bo zmagala Sandra-to je vse šov Saj se šališ (odebeljen tisk), ne?! Kdo je bil tvoj favorit?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:21:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro! Noč je bila mirna,najhujše je zgleda mimo Hvala vsem za pikapoke,jih bomo rabili ob petih popoldan,ko bo treba spet AB spit . Drugače pa ta zima je čisto ,zdaj že mene nekaj hakla... Me veseli in pošoljam novi roj .
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:22:00
|
|
|
|
Lenči_
|
Eh ne bo Sandra zmagala! Zmagal bo vrjetno Činč. Jaz pa navijam za Ines!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:23:29
|
|
|
|
rina22
|
majakla, kroglice (so) igledale/-jo fantastično Sem se kar odločla, da bom jih naredla za praznike njamsi imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:24:23
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ Eh ne bo Sandra zmagala! Zmagal bo vrjetno Činč. Jaz pa navijam za Ines! Jaz tudi mislim, da bo zmagal Činč. Navijam pa za oba - za Činča in Ines. Maličko bolj za Činča
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:24:37
|
|
|
|
rina22
|
Šibam cote obesit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:30:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem se kar odločla, da bom jih naredla za praznike njamsi imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli Rina lahko jih delaš ali z rastlinsko ali z alpsko smetano. Kera ti je pač bolša po okusu. So pa zelo ukusne, sicer jaz še jih nisem delala ( jih pa bom za praznike ) jih je moja mama. Sicer so mi bile malo preslatke, tak da lahko daš malo manj sladkorja. Ko bom jih pa jaz delala bom dodala Lino kremo notri.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:45:19
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem se kar odločla, da bom jih naredla za praznike njamsi imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli Rina lahko jih delaš ali z rastlinsko ali z alpsko smetano. Kera ti je pač bolša po okusu. So pa zelo ukusne, sicer jaz še jih nisem delala ( jih pa bom za praznike ) jih je moja mama. Sicer so mi bile malo preslatke, tak da lahko daš malo manj sladkorja. Ko bom jih pa jaz delala bom dodala Lino kremo notri. hvala za odgovor mmmmmm, lino lado boš dala not? pol bodo res mnjamiii komaj čakam praznike čeprav januarja nem stopla na tehtnico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 9:48:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Sem se kar odločla, da bom jih naredla za praznike njamsi imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli Rina lahko jih delaš ali z rastlinsko ali z alpsko smetano. Kera ti je pač bolša po okusu. So pa zelo ukusne, sicer jaz še jih nisem delala ( jih pa bom za praznike ) jih je moja mama. Sicer so mi bile malo preslatke, tak da lahko daš malo manj sladkorja. Ko bom jih pa jaz delala bom dodala Lino kremo notri. hvala za odgovor mmmmmm, lino lado boš dala not? pol bodo res mnjamiii komaj čakam praznike čeprav januarja nem stopla na tehtnico Ja to so majhne skrivnosti velike mojstrice - beri sami.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 10:07:02
|
|
|
|
koala
|
Dan! sami pikapoke za tvojo bolnico.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 10:11:11
|
|
|
|
ly117
|
Dan koala. Kako ste pa vi kaj?
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 10:12:04
|
|
|
|
koala
|
Zdravi zdaj HB, prejšni teden pa smo bil vsi 3 bolani.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 10:38:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala Zdravi zdaj HB, prejšni teden pa smo bil vsi 3 bolani. Saj zato sprašujem. Pa da ste se pozdravli.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:07:37
|
|
|
|
katy83
|
dan Naj povem da v soboto nisem bila sama, sva s tamalim šla k moji mami in sva kr tam ostala, ker sem tak vedela, da bo dragi zjutraj prišel, te pa se je vsaj naspal malo. Pa še mama je kosilo skuhala. Včeraj smo se kr tam pri nas na bregu sankali, T je užival 100/uro. BB - zadovoljna, da je šel Gena ven (sicer mi je Ines antipatična , ampak si vseeno zasluži finale). Zmagal bo Činč. Sami - ojoj, koš za Saro Sacherca, Elevitka - ima katera malo časa. jaz bi do četrtka rabla eno mini čokoladno torto. ??? Lenči- kakšen imate vi ritem spanja? T namreč zdaj že par dni noč prespi (z malo motnjami) tak da spi od 20-8, potem pa okoli 9-ih zaspi nazaj pa spi do 11-ih. No in potem do večera logično več noče spat. Saj me ne moti, ampak malo mi je čudno to. Saraya - za selitev Matcar - itak bo šefica lepo sprejela, boš videla aja, Miklavž je T prinesel od mucemace copatke (medo PU )
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:21:13
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, še to - v finalu so zdaj vsi 4 z našega konca SLO - I like it mi je všeč,čeprav ne navijam več za nobenega-me pa tudi ne moti,da bo zmagala Sandra-to je vse šov Saj se šališ (odebeljen tisk), ne?! Kdo je bil tvoj favorit? Rina..v vsakem hecu je košček resnice -sicer ponavljam govorice s foruma,kjer trdijo,da je atek Sandri kupil zmago na bb Moj favorit pa je bil-osovraženi IGOR!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:27:36
|
|
|
|
katy83
|
babike še eno vprašanje: v četrtek sem naročena na plastično kirurgijo, napotnica je bila izdana 12.5 za 6 mesecev, torej je kao novembra potekla, zdaj pa berem na netu, da veljavnost napotnice začne teči, ko prideš prvič na pregled??? Kako je s tem?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:28:32
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 aja, še to - v finalu so zdaj vsi 4 z našega konca SLO - I like it mi je všeč,čeprav ne navijam več za nobenega-me pa tudi ne moti,da bo zmagala Sandra-to je vse šov Saj se šališ (odebeljen tisk), ne?! Kdo je bil tvoj favorit? Rina..v vsakem hecu je košček resnice -sicer ponavljam govorice s foruma,kjer trdijo,da je atek Sandri kupil zmago na bb Moj favorit pa je bil-osovraženi IGOR! ne, ne verjamem sicer pa Igor bi si tudi zmago zaslužil, ja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:29:17
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli v originalnem receptu je napisana alpska smetana-jaz sem dala rastlinsko,ker sem jo imela pač pro roki,pa okus mi je všeč... Dugače pa lahko delaš raznorazne kombinacije,pa razne stvari daješ noter,se mi zdi,da se skoraj ne morejo ponesrečit . Mogoče vam bo všeč moj način sprobavanja receptov: jaz ponavadi pri vsakem novi stvari,ki jo sprobam,vzamem polovične količine,kot so napisane v receptu-gledam s te strani,če slučajno ni v redu,lažje vržeš vstran hrano za dve osebi,kot pa za štiri(ponavadi so tak vsi recepti za štiri osebe).Če pa izpade dobro,pol pa itak ni problema še eno rundo naredit
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:32:58
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rina..v vsakem hecu je košček resnice -sicer ponavljam govorice s foruma,kjer trdijo,da je atek Sandri kupil zmago na bb Moj favorit pa je bil-osovraženi IGOR! ne, ne verjamem sicer pa Igor bi si tudi zmago zaslužil, ja Zakaj pa ne? Mene ne bi nič čudilo. Kaj vse se dogaja, tak da je čist možno - ne rečem, da je res, ampak glede na vse se ne bi čudila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:33:39
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 imam pa eno vprašanje: kako smetano sta dali not? Rastlinsko ali lahko alpsko? Ker rastlinska je meni tak bljak Pa še nekaj: enkrat sem delala te kroglice po receptu, kjer delaš z mlekom v prahu, pa se mi je zdel okus tak močan, prav zdelo se mi je, da jem tisti prah.. full se je okusil. zanima me, po tem receptu, če delam, so kroglice res dobre? ker jaz to obožujem, samo nekega silnega okusa nimam rada. eh, kak sem se zamotala upa, da me bosta vsaj razumeli v originalnem receptu je napisana alpska smetana-jaz sem dala rastlinsko,ker sem jo imela pač pro roki,pa okus mi je všeč... Dugače pa lahko delaš raznorazne kombinacije,pa razne stvari daješ noter,se mi zdi,da se skoraj ne morejo ponesrečit . Mogoče vam bo všeč moj način sprobavanja receptov: jaz ponavadi pri vsakem novi stvari,ki jo sprobam,vzamem polovične količine,kot so napisane v receptu-gledam s te strani,če slučajno ni v redu,lažje vržeš vstran hrano za dve osebi,kot pa za štiri(ponavadi so tak vsi recepti za štiri osebe).Če pa izpade dobro,pol pa itak ni problema še eno rundo naredit hvala za odgovor bom kar vzela alpsko, ker mi je najboljša
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:35:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rina..v vsakem hecu je košček resnice -sicer ponavljam govorice s foruma,kjer trdijo,da je atek Sandri kupil zmago na bb Moj favorit pa je bil-osovraženi IGOR! ne, ne verjamem sicer pa Igor bi si tudi zmago zaslužil, ja Zakaj pa ne? Mene ne bi nič čudilo. Kaj vse se dogaja, tak da je čist možno - ne rečem, da je res, ampak glede na vse se ne bi čudila če pa je res, pa bravo ati Auer
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:40:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 babike še eno vprašanje: v četrtek sem naročena na plastično kirurgijo, napotnica je bila izdana 12.5 za 6 mesecev, torej je kao novembra potekla, zdaj pa berem na netu, da veljavnost napotnice začne teči, ko prideš prvič na pregled??? Kako je s tem? Glede na to,da imamo kar dosti opravkov z napotnicami,bi morala to vedet,pa zaj tuhtam,kaj je prav-pa mislim,da to drugi-da ti začne teči veljavnost s prvim obiskom... Že zaradi čakalnih dob bi bilo smiselno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 6.12.2010 12:41:38
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Rina..v vsakem hecu je košček resnice -sicer ponavljam govorice s foruma,kjer trdijo,da je atek Sandri kupil zmago na bb Moj favorit pa je bil-osovraženi IGOR! ne, ne verjamem sicer pa Igor bi si tudi zmago zaslužil, ja Zakaj pa ne? Mene ne bi nič čudilo. Kaj vse se dogaja, tak da je čist možno - ne rečem, da je res, ampak glede na vse se ne bi čudila če pa je res, pa bravo ati Auer evo sva te prepričali,katy
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?