Sonček in poletje
|
Živjo! Je zgleda pomagalo, da sem malo pojamrala tuki, ker zadnje dva dni spi bolje. soba - naš je že od 3,5 meseca v svoji sobi, ko se zbudi za hranjenje, ga prinesem k sebi v posteljo, podojim in nesem nazaj. Tudi on je zadovoljen. Če ga slučajno hočem pusti pri nama, da bi se malo stisnili in pocrkljali, začne tako migat z glavo sem ter tja, da mi še roke okol nese in naju nabuta . GH - mi smo danes jedli riževe kosmiče s kakijem, polento z korenjem in ovsene kosmiče z jabolkom, kosmičem sem dodala svoje mleko. Najbolj se je pa upiral pri polenti, sadne kašice je pa zmazal kot velik. Zdaj tudi daljšamo čas med obroki, še jaz večkrat jem kot mali . Pol pa mislim, da je lačen pa mu turim hrano. Miklavž - sem nabavila vse, sem se cel teden spravljala in mi je danes končno uspelo. Prov vsak dan je prišlo kaj vmes, da nisem mogla nikamor. Dans sem bla pa že tko živčna ko pes. No je pol moj prišu prej dam, da sem letela na hitro in ko je bila ura 15:05 se je nakupovalni center tako napolnil, da sem bila prov vesela, da sem že zaključila . mraz - naš tudi najraje spi v mrazu, tko da 1x na dan obvezno ven, pa tudi če samo po dvorišču. Danes sem ga rinla v sneg, ker je cestna služba nesposobna in niso splužli. Pol ga pa kar pustim v predsobi pri odprtih vratih in spi ko bubica. Sem vam kar malo fouš, ker lahko otročkom dajete kar vam paše... Jaz imam tolk idej, kaj bi mu dala, ampak kaj ko moram vsako hrano najmanj 3 dni uvajat. Pol pa zmeri dobi kake pike, pol pa ugibi od česa. Zdej se ne sekiram več tolko, ampak zadnijč sem bla pa prov obupana, ker res nisem jedla nič takega, mali je pa dobil res samo tisto, kar smo že sprobali in je bil čisto lisast po obrazu. Pol pa meni potegne, da sem kupila nove suhe robčke, ki so mu zdražili kožo. Prov na vsako malenkost morem pazit, na jedilniku so pa več ali manj iste zadeve . Dojila ga bom dokler bo hoteu, ampak ko pa neham si bom pa privoščla vsega vraga . Bodte pridne, da vam Miklavž kej prnese. Meni bo sigurno, ker sem dans prišla s polnimi vrečkami .