|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ III. del
3.12.2010 13:44:29   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

IZVIRNO SPOROČILO: lana70
skuštranka, a si ti srečka user posted image ?

V petek imam krvnega.user posted image

..a si kej goljfala, pa kej lulala user posted image ..te mam na sumu user posted image .

Pri nas pada sneg....ma celi gromozanski kosmi ...user posted image user posted image user posted image , ko ene male kepice.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4351
3.12.2010 13:47:05   
Anonimen
Nič še.. Sem komaj 8 dan (ET 3 dan), tako, da je treba še počakat.  Sm sicer rekla, da bom tokrat lulala kmalu po stopki, da vsaj vidim kako zgledajo tiste 2 črtice, ampak sem še to pozabila. user posted image

(odgovor članu lana70)
  Neposredna povezava do sporočila: 4352
3.12.2010 14:01:13   
lana70

Nič še.. Sem komaj 8 dan (ET 3 dan), tako, da je treba še počakat.  Sm sicer rekla, da bom tokrat lulala kmalu po stopki, da vsaj vidim kako zgledajo tiste 2 črtice, ampak sem še to pozabila. user posted image

dej zdej user posted image ..jaz sem 7 dan..sem pa imela zamrznjenčke brez stimulacije...je bil tak plusek v trenutku!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4353
3.12.2010 14:08:19   
gigi1
Lana ne Suzi v skušnjavo spravljat!
Sem pa žrtvovala ene 20-25 centi user posted image . Sem skoraj kratkolaska user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4354
3.12.2010 14:50:56   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana ne Suzi v skušnjavo spravljat!
Sem pa žrtvovala ene 20-25 centi user posted image . Sem skoraj kratkolaska user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

nEEEEEE, sej ne verjamem!! te moram videt!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4355
3.12.2010 15:04:45   
gigi1
Saj sem imela lansk let polet tud kr kratke. Sam ne vem, če sva se takrat kaj videli user posted image . Men pa res hitr rasejo. Vmes sem se 2x postrigla, pa sem jih imela zdej spet do srede hrbta.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4356
3.12.2010 17:00:14   
Anonimen
ha ha, Lana, pred nedeljo ne bo nič.. user posted image Pa še to vprašanje.

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4357
3.12.2010 18:13:59   
mismis
Suzika, ti kar počakaj, se ti nikamor ne mudi user posted image

Žižek, jaz se te spomnim s krajšimi lasmi, so ti kar pasale user posted image  user posted image

Lana, ne kuri user posted image  Suzike

Sonya, superca za pregled user posted image user posted image

Teddy moj, a je kaj bolje, a buško kaj manj buba?

Pa še Fida se je danes javila user posted image  user posted image  user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4358
3.12.2010 18:41:35   
sonya1

Suzi,  dobra si, da zdržiš. Vidiš, midve z Lano bi te kar poslale teste delat. Že jaz sem nestrpna. Joj, kako se tole čakanje vleče, ni in ni konca. Ampak samo, da bi bil+user posted image Nisem sicer strokovnjak, ampak mal roza barve po napenjanju po mojem kmečkem mnenju ne more biti kaj hudega.

Ne, Lana, gume imam nove že od torka, samo da se še zmeraj hvalim z njimiuser posted image . Če pomislim, da sem se pred dvema mesecema nekomu zaletela v rit tako, da sem mojo ubogo kripo popolnoma stokla in to v lepem vremenu, mi lahko verjameš na besedo, da v takem vremenu brez dobrih gum nisem za na cesto. Saj ne, da ne znam vozituser posted image

Gigi, ti imaš pa srečo, da ti tako hitro lasje rastejo. Pa še ful goste imaš, kajne. Jaz pa raje ne pomislim, koliko sem že zmetala za podaljškeuser posted image . Bi te pa bilo zanimivo videti s krajšimi lasmi, ampak si sigurno ultra kjut, kot je že Fidi povedala. Si pa res kot živa enciklopedija. Se mi zdi, da že vse kar pričakujemo o pride do kakšne težave, da Gigi bo pa že vedelauser posted image
Gigi, pa so tele fige v olju užitne ? Bom spravila nasvet, mogoče bo še kdaj prav prišel.
Mikli, kdaj gremo dokončno v akcijo?
Zarja, sranje tole. Zdajle čez vikend se lepo crkljaj na toplem, ni vrag da ne bo bolje.

Od Naske pa nobenega glasu. A se kateri kaj javi ? Zdaj me pa že malo skrbi ?
Loremi, pa kje si ti danes skrivaš ? Upam, da si dobe volje in uživaš, zdaj ko se bo vsak čas spet dogajalo.
Tassi, kako pa kaj pa pri tebi, še krvaviš, ali je že kaj bolje.  

Fidi, ti pa nisi pridna, ne moreš vseh klobas sama pojestuser posted image . Saj jaz bi jih skuhala. Sem bila zadnjič tako žalostna, ko si se jezila name.
Aqič, Miši, Roži, naše user posted image , upam, da ste dobro in da vas vaši user posted image skrajno razvajajo.
Miši, jaz tudi nisem mogla spati, ko sem bila 14 dni doma. Sem se cel dan bolj ali manj valjala po kavču, pa še kakšno kitico vmes oddremala..  Takoj ko sem šla pa spet v službo, je pa čisto druga pesem. Sem kot izžeta cunja, spat hodim ob osmih zvaečer. Sicer tudi zgodaj vstajam, ampak ob osmih pa res ne vem, če sem že sploh kdaj hodila spat.

Sem mislila, da bo tale nosečnost šala mala, še posebno, ko je bila tako težko pričakovana. Pa sem zdaj že nekako dozdeva, da ne bo čisto tako. Očitno res nisem več v takih rosnh letih. Ampak kako to, ko imam pa občutek, da sem še zmeraj taka mlada punca user posted image . Oz. sem ga imela do zdaj, zdaj sem počutim bolj kot ena stara mama. Danes me že cel dan boli glava kot pri norcih, moram občasno malo potipati, če je pisker sploh še cel. Že zdaj me bolijo kolki in križ, da se komaj spravim iz postelje. Če bo vse v redu, se moram nujno vpisat v eno telovadbo za nosečnice, ker drugače bom do konca že cela zarjavela.  
Če bo takole bedno počutje trajalo, pa ne vem, če ne bi bilo bolje, da bi bila malo doma. Čeprav najbrž ni nobene opcije, da bi mi kakšen zdravnik dal bolniško samo zato, ker se počutim za en drekuser posted image

Greti, Gigi, Fidi, upam, da delate na planu K  in da bodo kmalu kakšni rezultati. Dobri možje prihajajo, Miklavž bo vsak čas, pa naj še vam trem kaj prinese.

Punce, imejte se skrajno lepo in uživajte v idili in  romatičnem snežnem vikendu

< Sporočilo je popravil sonya1 -- 3.12.2010 18:42:23 >

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4359
3.12.2010 18:43:55   
sonya1

Kaj pa ponedeljek zjutraj, ko so Miklavževo darovi ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4360
3.12.2010 19:50:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1

Kaj pa ponedeljek zjutraj, ko so Miklavževo darovi ?

Ja, ne bi blo slabo.. user posted image Sam v vsakem primeru (al bo negativno al pozitivno) mi pol nič ne diši it v službo, zato bo raje nedelja. No al pa torek.user posted image Bom vidla.

(odgovor članu sonya1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4361
3.12.2010 19:52:55   
Roži_
Čeruser posted image

Vsak jema tašno televizijo, kur je bla od njegove žene, zato sem jes zdej kepu ta ozko! hahahahahhahahah, porkalapipa!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ena malo za smehuser posted image

Drugače, bi jaz SS, počakala saj do ponedeljka, ker si imela ET 3 dan, kar se pa tiče kurjenja vem kako je, jaz bi tudi rekla delaj jutriuser posted image sem težek firbec, jaz nisem mogla zdržat in sem šibnila na krvniuser posted image 7 dan po ET- beta 109user posted image
Najboljše da narediš, tako kot ti misliš!

Sonya, jaz sem super, kar se pa tiče razvajanja je bolj težka pri nas, ker moj dela po cele dneve, jaz pa sem cel dan na nogah, uglavnem cel dan kuhamuser posted image user posted image user posted image Pa da ne pozabim, super za uspešen pregleduser posted image

O Gigi se je šišalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana jaz sem tudi imela 7 dan takoj plusek, res da malo bolj svetel kot ti, ampak sem bila na stimulacijiuser posted image

Mikla, bova videla, če se bova ustavila, se bojim zaradi vremena, verjetno bom zbrisala direkt domov, da nas po poti kakšno slabo vreme ne presenetiuser posted image user posted image Še malček pa greš po decouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa pa

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4362
3.12.2010 19:56:09   
Roži_
Evo še ena za smeh, Lana ta je zateuser posted image

Porkalapipa, vojska je buljše ku peznija. Bez vojske pride anka kašn živ nazaj, ma bez penzije ni pršu še noben! hhahahhaha...porkalapipa, kaj me čaka...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4363
4.12.2010 7:50:34   
mismis
a sem prvi? user posted image  Prvi sem user posted image user posted image user posted image

pa lačen tudi...

user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4364
4.12.2010 9:00:38   
sonya1
jest pa druga, jest pa druga..
Ja, Miši, dobro, da nosečnice vstajamouser posted image

Moram še malo naokoli, po trgovinah, pri nas namreč nosi Miklavž. Imam veliko veselje kupovati za Miklavža, čisto vsak nekaj dobi, nobeden ni prikrajšan. Res kul !
Danes mi je malo boljše, včeraj sem bila pa kot ena cunja, me je tako glava bolela, sem mislila, da mi bo razpadla. Od senc mi je sevalo na oči, tako da so me bolele še oči in čeljust, sem že pomislila, pa ne vraga sedaj še zobe, pa ravno zdaj. Kot bi imela tapravi migrenski napaduser posted image No, danes je pa hvalabogu čisto v redu. Pa sredi noči sem se zbudila in mi je bilo tako slabo, da se mi je kar soba vrtela. Res upam, da bo tole kmalu mimo, ker je res rahlo zoprno. Ampak samo, da je s pikico vse v redu. Sem že v desetem tednu, še malo, pa si bomo lahko oddahnili, čeprav že zdaj res dobro kaže.
Miši, ti imaš spet v sredo pregled, ne ? So ti že dali materinsko knjižico? Ko so jo meni zadnjič dali, se mi je zdelo, kot da bo nekako povedali, da sedaj smo pa že tako daleč, da otroček bo in ni škoda naši državi za materinsko knjižico, ker bo vse v reduuser posted image .
Punce, imejte se skrajno lepo, pa da ne bo kakšna user posted image  slučajno kidala kakšnega snega.

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 4365
4.12.2010 9:09:22   
zarja1
Jutro babe žabe.....
končno sem se naspala, spočila. Včerajšnja fis kultura me je total ubila, roke komaj premikam dans...user posted image user posted image user posted image Le kam je šla kondicija...Krvavitev se je zaustavila, je zelo švohna. Pomoje sem včeraj preterala.

Mismis super za lakoto, jaz sem v tem tednu kar tri kg zgubila in apetit na nuli. Je šla hiperca bye bye.user posted image Kako sta kaj B in C?

Gigi pošlji mi fotko...jaz te še nisem vidla z kratkimi.......Pomoje si še lepšejškasta user posted image

Sonya
super za user posted image !!!!!!!! in že 2,2 cm....

Suzi ti kar še malo počakaj z lulanjem. Meni je stopka kar nekajkrat "narobe" pokazala. Mi ta hudič ostaja zelo dolgo v telesu. Navijam pa, da bo petek zmagovalen.user posted image user posted image user posted image

Fidi srce kakšno metlo pa imaš, da je tolk trpežna...Jaz sem letos že tri total kaput nardila....user posted image user posted image user posted image

Mausi
kako si ti? Je že vse ok?user posted image

Letim v mesto na kafe, pa malo v šoping...Miklavžek je pred vrati......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4366
4.12.2010 9:10:31   
miklarom
mismis - dobro jutro, tale zajtrk pa tak dišiuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4367
4.12.2010 9:11:43   
zarja1
Roži jaz bi za te tvoje vice rabla podnapise......user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 4368
4.12.2010 9:12:38   
miklarom
zarja - samo da so se ti krvavitve malo umirile. A greš miklavžeka nakupovat, boš kaj lepega kupilauser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4369
4.12.2010 9:23:57   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, teddy moj, kako si srce, vidim da imaš polne roke dela s primopredajo. Kdaj pa nastopiš na novo delovno mesto?

pomoje z novim letom. Je še ful norišnica z enimi projekti, pa bi jaz zadeve popucane in zaključene. Ma sem vesela ko radio. Res. Nov tim je zakon, motivirani ljudje, super. Po vsej tej moji "nesreči" sem to glih potrebovala. Res sem vesela. Po dolgem času hodim z veseljem v službo. Vesela, vesela, vesela...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4370
4.12.2010 9:26:07   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

zarja - samo da so se ti krvavitve malo umirile. A greš miklavžeka nakupovat, boš kaj lepega kupilauser posted image
kupla, kupla....user posted image user posted image user posted image . Samo mož ne vem kako me bo gledal...user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 4371
4.12.2010 10:22:06   
Fidolina

IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Fidi, ti pa nisi pridna, ne moreš vseh klobas sama pojestuser posted image . Saj jaz bi jih skuhala. Sem bila zadnjič tako žalostna, ko si se jezila name.

user posted image kesam se, obljubim, da bom drugič user posted image .
Drugače pa Fidolon skuha baso vedno, razen če se že vidi, da je tako suha, da lahko koga z njo po glaviuser posted image . Pojem jih res ne veliko. Jedci se pa vedno najdejo.
Seveda pa najlepše čestitke za bitjece ljubko, ki raste v tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 4372
4.12.2010 10:24:29   
Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

kupla, kupla....user posted image user posted image user posted image . Samo mož ne vem kako me bo gledal...user posted image user posted image user posted image

zarči lubika, a si se preveč vun vrgla????user posted image user posted image user posted image

sej si znajdljiva pupa, pa boš že moža na finto, da je blo pač nujno to anee user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 4373
4.12.2010 10:31:28   
Fidolina
Zarjica , super za novo službo user posted image user posted image user posted image . Naj ti bo tam prijetno, kot se v službi pač da user posted image .
Ne vsega zapravit - za deco se nam kmalu obetajo šolnine. Je treba mal šparat user posted image .

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4374
4.12.2010 10:35:56   
Fidolina
GRETI, na juriš, na juriš najuriš, na juriš juhej...
Jutri gremo v napad....
Nabrusimo koose.....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 4375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  173 174 [175] 176 177   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Želita zanositi? NE počnita tega!
Preverili smo, katere so najpogostejše napake, ki jih počnejo pari, ki želijo zanositi.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?