sonya1
|
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi Nič še.. Sem komaj 8 dan (ET 3 dan), tako, da je treba še počakat. Sm sicer rekla, da bom tokrat lulala kmalu po stopki, da vsaj vidim kako zgledajo tiste 2 črtice, ampak sem še to pozabila. Suzi, dobra si, da zdržiš. Vidiš, midve z Lano bi te kar poslale teste delat. Že jaz sem nestrpna. Joj, kako se tole čakanje vleče, ni in ni konca. Ampak samo, da bi bil+ Nisem sicer strokovnjak, ampak mal roza barve po napenjanju po mojem kmečkem mnenju ne more biti kaj hudega. Ne, Lana, gume imam nove že od torka, samo da se še zmeraj hvalim z njimi . Če pomislim, da sem se pred dvema mesecema nekomu zaletela v rit tako, da sem mojo ubogo kripo popolnoma stokla in to v lepem vremenu, mi lahko verjameš na besedo, da v takem vremenu brez dobrih gum nisem za na cesto. Saj ne, da ne znam vozit Gigi, ti imaš pa srečo, da ti tako hitro lasje rastejo. Pa še ful goste imaš, kajne. Jaz pa raje ne pomislim, koliko sem že zmetala za podaljške . Bi te pa bilo zanimivo videti s krajšimi lasmi, ampak si sigurno ultra kjut, kot je že Fidi povedala. Si pa res kot živa enciklopedija. Se mi zdi, da že vse kar pričakujemo o pride do kakšne težave, da Gigi bo pa že vedela Gigi, pa so tele fige v olju užitne ? Bom spravila nasvet, mogoče bo še kdaj prav prišel. Mikli, kdaj gremo dokončno v akcijo? Zarja, sranje tole. Zdajle čez vikend se lepo crkljaj na toplem, ni vrag da ne bo bolje. Od Naske pa nobenega glasu. A se kateri kaj javi ? Zdaj me pa že malo skrbi ? Loremi, pa kje si ti danes skrivaš ? Upam, da si dobe volje in uživaš, zdaj ko se bo vsak čas spet dogajalo. Tassi, kako pa kaj pa pri tebi, še krvaviš, ali je že kaj bolje. Fidi, ti pa nisi pridna, ne moreš vseh klobas sama pojest . Saj jaz bi jih skuhala. Sem bila zadnjič tako žalostna, ko si se jezila name. Aqič, Miši, Roži, naše , upam, da ste dobro in da vas vaši skrajno razvajajo. Miši, jaz tudi nisem mogla spati, ko sem bila 14 dni doma. Sem se cel dan bolj ali manj valjala po kavču, pa še kakšno kitico vmes oddremala.. Takoj ko sem šla pa spet v službo, je pa čisto druga pesem. Sem kot izžeta cunja, spat hodim ob osmih zvaečer. Sicer tudi zgodaj vstajam, ampak ob osmih pa res ne vem, če sem že sploh kdaj hodila spat. Sem mislila, da bo tale nosečnost šala mala, še posebno, ko je bila tako težko pričakovana. Pa sem zdaj že nekako dozdeva, da ne bo čisto tako. Očitno res nisem več v takih rosnh letih. Ampak kako to, ko imam pa občutek, da sem še zmeraj taka mlada punca . Oz. sem ga imela do zdaj, zdaj sem počutim bolj kot ena stara mama. Danes me že cel dan boli glava kot pri norcih, moram občasno malo potipati, če je pisker sploh še cel. Že zdaj me bolijo kolki in križ, da se komaj spravim iz postelje. Če bo vse v redu, se moram nujno vpisat v eno telovadbo za nosečnice, ker drugače bom do konca že cela zarjavela. Če bo takole bedno počutje trajalo, pa ne vem, če ne bi bilo bolje, da bi bila malo doma. Čeprav najbrž ni nobene opcije, da bi mi kakšen zdravnik dal bolniško samo zato, ker se počutim za en drek Greti, Gigi, Fidi, upam, da delate na planu K in da bodo kmalu kakšni rezultati. Dobri možje prihajajo, Miklavž bo vsak čas, pa naj še vam trem kaj prinese. Punce, imejte se skrajno lepo in uživajte v idili in romatičnem snežnem vikendu
< Sporočilo je popravil sonya1 -- 3.12.2010 18:42:23 >
|