|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
3.12.2010 13:45:21   
mini86
js bom pa verjetno šmrklavža naštimala kr v nedeljo zvečer..itak še ne ve zakaj se gre pa misl da bo bolš kokr pa v ponedeljek zjutri k gre že v vrtec..

ej a ve kej noste stvari v vrtec..
js sm zdj mal nabrala raznih škatlc od čaja, zdravil, ene take kartončke za risat pa une penaste smokije je prnesla teta od celija iz službe pa bom kr to nesla..bojo že kej porabl

sva pa naštimala na okno posodico iz semeni za ptičke in bajsike siničke že hodijo..user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
3.12.2010 14:14:44   
mini86
pismu tole mi je pa tako všeč da ne vem če se nebi tega s celijem lotla

http://www.dominstil.si/articles/takosenaredi/1218/snezna-krogla-ideje-za-ustvarjanje/

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
3.12.2010 14:28:51   
dreamhorse
Mini, res je lepo tole....
Kaka darila pa kupujete za miklavža? sladkarije, ali igrače...
pri nas pa spet snegec pada. Danes bo luštno, smo včeraj kupili sanke....

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
3.12.2010 14:32:53   
mini86
PR NS BOMO OBDAROVALI SAMO OTROKE..joj spet črke..še dobr da spadam med njih še zmeriuser posted image user posted image

skratka..miklavž bo prinesel samo bratrancu in sestrični in pa marcelu..
marcel bo dubu bus iz legic pa mandarince in to je to-ostalo brezveze da mu dajem ker ne je..
unedva bota dobila pa vazelin k mata skos neki suhe usta, mandarine, arašide, kšno čokoladko pa par bombonov..

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
3.12.2010 14:37:48   
mini86
no..rečmo če bi se res spravla delat te snežne krogle bi želela narest uno figuro neki tazga da js skp loh spravm in da celi "pobarva"..ta snežak mi je noro lep samo ne zgleda da je snežak glih pisan aneuser posted image

tko da zbiram ideje..pa mislte tud name da bodo moje nespretne roke to loh oblikovale..

a pa bi zgledal da to z marcelom nardiva in vsakmu oz vsaki družini to podariva..pač ne bo pod smrekco ampak bi arcel dau kot darilo

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3130
3.12.2010 14:42:24   
mini86
no tole mi je pa tud zanimivo..

http://www.dominstil.si/articles/fotozgodbe/1175/praznicni-slani-okraski-iz-domace-delavnice/

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
3.12.2010 20:57:43   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Najpomembnejšo stvar sem pa pozabila......

DRAGA BJONDI...

Sanjaj, kar bi rada sanjala. Pojdi tja, kamor si želiš. Bodi, kar želiš biti, ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost da storiš vse, kar si želiš storiti. Vse najboljše za tvoj rojstni dan!

user posted image  

...iiiiiii....hvala,hvala...

Jst se tudi pridružujem čestitki...torej VSE NAJNAJBOLJŠE!!!!!!!!!

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3132
3.12.2010 21:02:58   
tecka
Živ, punce.
Nas bo pa miklavž obiskal kar v nedeljo okrog 4h zjutraj, ko bom šla pogrevat mleko.
Edin en sodelavec me je zafrknil. Sem pri njem naročila bučno olje, pa ga še ni prinesel in tako bo morala tašča počakat do ponedeljka, da dobi miklavža. Za ostale družinske člane se pa nič ne mudi, bomo obdarovali (in tudi kupovali) sporoti, ko bomo hodili po obiskih ob koncu leta.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
3.12.2010 21:04:15   
lino
joooj, kok ste pridne in delovne...mi ne bomo delali okraskov, ne še letos..., ker men se res nič ne da...se mi zdi, da sem sam še v službi...evo, zjutraj sem delala do 14 ure in sedaj grem spet na nadure do 6 zjutraj in potem v nedeljo na nočni job, v ponedeljek zjutraj imamo sistematiko in potem spet ponoči...komaj že čakam na praznike...

sicer pa sem včeraj zasledila noooro dober oglas za hišo...in sicer je hiša z notranjim bazenom in savno, 1000m2 parcele, ob potočku...in to za 165.000 €, kar ni toook velik ampak mi si vseeno ne moremo privoščit, ker enega stanovanja še nimamo odkupljenega in bi morali tega prvo odkupit in potem oba prodat...user posted image pa tk, ko sem se razveselila...
sicer pa dragi tudi nekaj gleda za tujino...se dogovarjamo da bi šli v Avstralijo...ma kaj pa vem, po eni strani sem za, ker smo še mladi, po drugi strani, pa ne vem no...

nč, grem sedaj, ker smo že 4 očke... lepo bodite...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3134
3.12.2010 21:06:10   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86

no tole mi je pa tud zanimivo..

http://www.dominstil.si/articles/fotozgodbe/1175/praznicni-slani-okraski-iz-domace-delavnice/

Jaz sem naredila slano testo včeraj in danes popoldne sva s Srečkom "ustvarjala". Jaz sem ga valjala, on je trgal koščke in jih metal po tlehuser posted image .
Če jaz dam kaj za darilo iz domače "delavnice" so to piškoti ali potica - za tiste, za katere vem, da nimajo časa/volje peči.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
3.12.2010 22:36:03   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Najpomembnejšo stvar sem pa pozabila......

DRAGA BJONDI...

Sanjaj, kar bi rada sanjala. Pojdi tja, kamor si želiš. Bodi, kar želiš biti, ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost da storiš vse, kar si želiš storiti. Vse najboljše za tvoj rojstni dan!

...iiiiiii....hvala,hvala...

Jst se tudi pridružujem čestitki...torej VSE NAJNAJBOLJŠE!!!!!!!!!

...user posted image user posted image user posted image  kok je fajn ko že pozabiš ,da si praznoval pa se vseeno najde nekdo,ki ti želi vse lepo...hvala lino...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
3.12.2010 22:49:46   
bjondi
mini-user posted image  za tele linke o ustvarjanju...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
4.12.2010 9:11:45   
Mala_princeska
Jutro.
Javljam se, da vidite da sem še med vami.

Utrujeno, prvi dan menstruacije, sneži pri nas, dragi na šihtu,....

Od srede dalje sem bila zelo zaposlena z iskanjem službe, razgovori,....vožnja z vlakom v Ljubljano,...
*moram razmisliti, če grem v ponedeljek na eno izobraževanje v Ljubljano, v četrtek lahko dobim že službo za določen čas sprva 1meseca; po eni strani mi ne diši zaradi dela v Ljubljani, urnika - pozen jutranji pričetek, izmensko delo,...direktni marketing - Mini btw to je dobro plačano tudi za študente-fleksibilen delovnik za njih :-)))
*čakam, če sem v ožjem izboru za delo v trgovini v Novem mestu....pozitiven vtis o delodajalcu, urejeni odnosi :-) pričetek uvajanja januarja
*v torek še en razgovor za mojo okolico - Merčkator user posted image

Samo to sem ujela....bjondi....Vse najboljše, ostani še naprej tako ok oseba kot si :-)
Pa Mini......upam, da ste bolje z ušeski, oprosti brnenju telefona zadnjič :-)

Se še javim ta vikend, samo da zadiham, pa da mi Manca ne raztura celega stanovanja...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
4.12.2010 9:12:52   
Mala_princeska
skratka dogaja na polno.....najprej nič....potem pa ponudbe z vseh koncev in krajev...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
4.12.2010 9:20:25   
bačko
Evo eno slikico naše pikčaste Lore:
user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
4.12.2010 9:42:02   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

user posted image

ja bogica no..moja sestra je mela norice še po in v lulikiuser posted image
če bi vedla da sm povedala zihr neb bla vesela an

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
4.12.2010 10:34:46   
bačko
Mini naša jih ima notri v ritki in luliki.Jo zgleda peče ko lula ker se vedno zdrzne.Pa v ušesih jih ima tudi-Je prav boga.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3142
4.12.2010 13:14:55   
Tira
Pa kaj je s temu, skoz me ven meče. Uf user posted image

Ok še enkrat...
Bjondi vse, vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas še kar sneži, je ful dobr... samo bo baje dež čez teden, ane user posted image

Jz sem se pa skoraj dokončno, 98% odločila, da gre Marcel v privatno varstvo. Do sedaj je bil pri moji mami, pa je skoz polno nesoglasij in se tega ne grem več. Mi je všeč in komaj čakam, da bo imel družbo še treh punčk in enega fantka. Bi ga dala v vrtec, samo trenutno ni nobenega prostega mesta. Upam, da bo tudi on tako dobro sprejel kot jz user posted image  Čaka me še najhujše, povedat moji mami user posted image

Moja dva spita, jz imam pa malo časa samo zase user posted image  Uživejte v sneženi soboti!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
4.12.2010 14:07:45   
tecka

user posted image

Iiiiiiiiiiiiii, pa to dete se res stalno smejiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa kar ne morem verjet, da ima kapo na glavi. Mi ga oblačimo tako, da mu kapo na glavo nataknemo zunaj, ko vidi da je res mrzlo. Rokavice pa še vedno - no go. Upam, da bo mila zima, drugače bomo ven hodili po 15 min.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3144
4.12.2010 14:08:55   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: Tira
Čaka me še najhujše, povedat moji mami user posted image

Bodi vesela, da moraš to razčistit s svojo mamo, s taščo bi bilo težje...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3145
4.12.2010 18:50:55   
bačko
Tecka naša ima zelo rada kape in rokavice.Je pa res da se zelo rada smeje in je vedno dobre volje.Joka samo kadar ji zapreš predal od predala kjer so piškoti.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3146
4.12.2010 20:28:24   
lino

Tecka naša ima zelo rada kape in rokavice.Je pa res da se zelo rada smeje in je vedno dobre volje.Joka samo kadar ji zapreš predal od predala kjer so piškoti.

HEHEHE :-)

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3147
4.12.2010 22:05:21   
manna
'čer
JUHU moj računalnik je končno popravljen in zdaj lahko visim na RR po mili volji! !
Tira, joj prav nič ti ne zavidam za tole z varstvom. Kakšna nesoglasja pa so bila? Če si predstavljam da bi bila recimo to moja mama se mi zdi da bi bila užaljenost do neba!! Drugač pa tako privatno varstvo z malo družbe se mi zdi super!
bačko, cukerček pikasti! res je dobrovoljček!
mini, tole ustvarjanje tvoje je mene tudi mal prijelo.Razmišljam da bi naredila slane okraske za na smrekco.
lino, avstralija?! kako pa to?? To bi bila pa res sprememba. Cena hiše ki si jo napisala je pa res superugodna, si ziher da se nisi zmotla?
mala princeska, super da se ti odpirajo službiceuser posted image

No mi smo pa že cel dan doma, ker je zunaj spet viharno, pa še snežinke naletavajo. V kranj seveda nismo šli zaradi vremena, pa sej najbrž se nobena ni dobila na kavi?

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3148
4.12.2010 22:07:52   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: lino

HEHEHE :-)

...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
4.12.2010 22:08:05   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: Tira

Jz sem se pa skoraj dokončno, 98% odločila, da gre Marcel v privatno varstvo. Do sedaj je bil pri moji mami, pa je skoz polno nesoglasij in se tega ne grem več. Mi je všeč in komaj čakam, da bo imel družbo še treh punčk in enega fantka. Bi ga dala v vrtec, samo trenutno ni nobenega prostega mesta. Upam, da bo tudi on tako dobro sprejel kot jz user posted image  Čaka me še najhujše, povedat moji mami user posted image

Evo iz moje strani dobiš 100% podporo...vse bo v redu samo pozitivno razmišlej ,važi...

(odgovor članu Tira)
Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?