Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 13:45:21
|
|
|
|
mini86
|
js bom pa verjetno šmrklavža naštimala kr v nedeljo zvečer..itak še ne ve zakaj se gre pa misl da bo bolš kokr pa v ponedeljek zjutri k gre že v vrtec.. ej a ve kej noste stvari v vrtec.. js sm zdj mal nabrala raznih škatlc od čaja, zdravil, ene take kartončke za risat pa une penaste smokije je prnesla teta od celija iz službe pa bom kr to nesla..bojo že kej porabl sva pa naštimala na okno posodico iz semeni za ptičke in bajsike siničke že hodijo..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 14:28:51
|
|
|
|
dreamhorse
|
Mini, res je lepo tole.... Kaka darila pa kupujete za miklavža? sladkarije, ali igrače... pri nas pa spet snegec pada. Danes bo luštno, smo včeraj kupili sanke....
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 14:32:53
|
|
|
|
mini86
|
PR NS BOMO OBDAROVALI SAMO OTROKE..joj spet črke..še dobr da spadam med njih še zmeri skratka..miklavž bo prinesel samo bratrancu in sestrični in pa marcelu.. marcel bo dubu bus iz legic pa mandarince in to je to-ostalo brezveze da mu dajem ker ne je.. unedva bota dobila pa vazelin k mata skos neki suhe usta, mandarine, arašide, kšno čokoladko pa par bombonov..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 14:37:48
|
|
|
|
mini86
|
no..rečmo če bi se res spravla delat te snežne krogle bi želela narest uno figuro neki tazga da js skp loh spravm in da celi "pobarva"..ta snežak mi je noro lep samo ne zgleda da je snežak glih pisan ane tko da zbiram ideje..pa mislte tud name da bodo moje nespretne roke to loh oblikovale.. a pa bi zgledal da to z marcelom nardiva in vsakmu oz vsaki družini to podariva..pač ne bo pod smrekco ampak bi arcel dau kot darilo
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 20:57:43
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Najpomembnejšo stvar sem pa pozabila...... DRAGA BJONDI... Sanjaj, kar bi rada sanjala. Pojdi tja, kamor si želiš. Bodi, kar želiš biti, ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost da storiš vse, kar si želiš storiti. Vse najboljše za tvoj rojstni dan! ...iiiiiii....hvala,hvala... Jst se tudi pridružujem čestitki...torej VSE NAJNAJBOLJŠE!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 21:02:58
|
|
|
|
tecka
|
Živ, punce. Nas bo pa miklavž obiskal kar v nedeljo okrog 4h zjutraj, ko bom šla pogrevat mleko. Edin en sodelavec me je zafrknil. Sem pri njem naročila bučno olje, pa ga še ni prinesel in tako bo morala tašča počakat do ponedeljka, da dobi miklavža. Za ostale družinske člane se pa nič ne mudi, bomo obdarovali (in tudi kupovali) sporoti, ko bomo hodili po obiskih ob koncu leta.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 21:04:15
|
|
|
|
lino
|
joooj, kok ste pridne in delovne...mi ne bomo delali okraskov, ne še letos..., ker men se res nič ne da...se mi zdi, da sem sam še v službi...evo, zjutraj sem delala do 14 ure in sedaj grem spet na nadure do 6 zjutraj in potem v nedeljo na nočni job, v ponedeljek zjutraj imamo sistematiko in potem spet ponoči...komaj že čakam na praznike... sicer pa sem včeraj zasledila noooro dober oglas za hišo...in sicer je hiša z notranjim bazenom in savno, 1000m2 parcele, ob potočku...in to za 165.000 €, kar ni toook velik ampak mi si vseeno ne moremo privoščit, ker enega stanovanja še nimamo odkupljenega in bi morali tega prvo odkupit in potem oba prodat... pa tk, ko sem se razveselila... sicer pa dragi tudi nekaj gleda za tujino...se dogovarjamo da bi šli v Avstralijo...ma kaj pa vem, po eni strani sem za, ker smo še mladi, po drugi strani, pa ne vem no... nč, grem sedaj, ker smo že 4 očke... lepo bodite...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 21:06:10
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 no tole mi je pa tud zanimivo.. http://www.dominstil.si/articles/fotozgodbe/1175/praznicni-slani-okraski-iz-domace-delavnice/ Jaz sem naredila slano testo včeraj in danes popoldne sva s Srečkom "ustvarjala". Jaz sem ga valjala, on je trgal koščke in jih metal po tleh . Če jaz dam kaj za darilo iz domače "delavnice" so to piškoti ali potica - za tiste, za katere vem, da nimajo časa/volje peči.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 22:36:03
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: mk8 Najpomembnejšo stvar sem pa pozabila...... DRAGA BJONDI... Sanjaj, kar bi rada sanjala. Pojdi tja, kamor si želiš. Bodi, kar želiš biti, ker imaš samo eno življenje in samo eno priložnost da storiš vse, kar si želiš storiti. Vse najboljše za tvoj rojstni dan! ...iiiiiii....hvala,hvala... Jst se tudi pridružujem čestitki...torej VSE NAJNAJBOLJŠE!!!!!!!!! ... kok je fajn ko že pozabiš ,da si praznoval pa se vseeno najde nekdo,ki ti želi vse lepo...hvala lino...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 3.12.2010 22:49:46
|
|
|
|
bjondi
|
mini- za tele linke o ustvarjanju...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 9:11:45
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Jutro. Javljam se, da vidite da sem še med vami. Utrujeno, prvi dan menstruacije, sneži pri nas, dragi na šihtu,.... Od srede dalje sem bila zelo zaposlena z iskanjem službe, razgovori,....vožnja z vlakom v Ljubljano,... *moram razmisliti, če grem v ponedeljek na eno izobraževanje v Ljubljano, v četrtek lahko dobim že službo za določen čas sprva 1meseca; po eni strani mi ne diši zaradi dela v Ljubljani, urnika - pozen jutranji pričetek, izmensko delo,...direktni marketing - Mini btw to je dobro plačano tudi za študente-fleksibilen delovnik za njih :-))) *čakam, če sem v ožjem izboru za delo v trgovini v Novem mestu....pozitiven vtis o delodajalcu, urejeni odnosi :-) pričetek uvajanja januarja *v torek še en razgovor za mojo okolico - Merčkator Samo to sem ujela....bjondi....Vse najboljše, ostani še naprej tako ok oseba kot si :-) Pa Mini......upam, da ste bolje z ušeski, oprosti brnenju telefona zadnjič :-) Se še javim ta vikend, samo da zadiham, pa da mi Manca ne raztura celega stanovanja...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 9:12:52
|
|
|
|
Mala_princeska
|
skratka dogaja na polno.....najprej nič....potem pa ponudbe z vseh koncev in krajev...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 9:20:25
|
|
|
|
bačko
|
Evo eno slikico naše pikčaste Lore:
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 9:42:02
|
|
|
|
mini86
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Evo eno slikico naše pikčaste Lore: ja bogica no..moja sestra je mela norice še po in v luliki če bi vedla da sm povedala zihr neb bla vesela an
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 10:34:46
|
|
|
|
bačko
|
Mini naša jih ima notri v ritki in luliki.Jo zgleda peče ko lula ker se vedno zdrzne.Pa v ušesih jih ima tudi-Je prav boga.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 13:14:55
|
|
|
|
Tira
|
Pa kaj je s temu, skoz me ven meče. Uf Ok še enkrat... Bjondi vse, vse najboljše Pri nas še kar sneži, je ful dobr... samo bo baje dež čez teden, ane Jz sem se pa skoraj dokončno, 98% odločila, da gre Marcel v privatno varstvo. Do sedaj je bil pri moji mami, pa je skoz polno nesoglasij in se tega ne grem več. Mi je všeč in komaj čakam, da bo imel družbo še treh punčk in enega fantka. Bi ga dala v vrtec, samo trenutno ni nobenega prostega mesta. Upam, da bo tudi on tako dobro sprejel kot jz Čaka me še najhujše, povedat moji mami Moja dva spita, jz imam pa malo časa samo zase Uživejte v sneženi soboti!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 14:07:45
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Evo eno slikico naše pikčaste Lore: Iiiiiiiiiiiiii, pa to dete se res stalno smeji Pa kar ne morem verjet, da ima kapo na glavi. Mi ga oblačimo tako, da mu kapo na glavo nataknemo zunaj, ko vidi da je res mrzlo. Rokavice pa še vedno - no go. Upam, da bo mila zima, drugače bomo ven hodili po 15 min.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 14:08:55
|
|
|
|
tecka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Čaka me še najhujše, povedat moji mami Bodi vesela, da moraš to razčistit s svojo mamo, s taščo bi bilo težje...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 18:50:55
|
|
|
|
bačko
|
Tecka naša ima zelo rada kape in rokavice.Je pa res da se zelo rada smeje in je vedno dobre volje.Joka samo kadar ji zapreš predal od predala kjer so piškoti.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 20:28:24
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tecka naša ima zelo rada kape in rokavice.Je pa res da se zelo rada smeje in je vedno dobre volje.Joka samo kadar ji zapreš predal od predala kjer so piškoti. HEHEHE :-)
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 22:05:21
|
|
|
|
manna
|
'čer JUHU moj računalnik je končno popravljen in zdaj lahko visim na RR po mili volji! ! Tira, joj prav nič ti ne zavidam za tole z varstvom. Kakšna nesoglasja pa so bila? Če si predstavljam da bi bila recimo to moja mama se mi zdi da bi bila užaljenost do neba!! Drugač pa tako privatno varstvo z malo družbe se mi zdi super! bačko, cukerček pikasti! res je dobrovoljček! mini, tole ustvarjanje tvoje je mene tudi mal prijelo.Razmišljam da bi naredila slane okraske za na smrekco. lino, avstralija?! kako pa to?? To bi bila pa res sprememba. Cena hiše ki si jo napisala je pa res superugodna, si ziher da se nisi zmotla? mala princeska, super da se ti odpirajo službice No mi smo pa že cel dan doma, ker je zunaj spet viharno, pa še snežinke naletavajo. V kranj seveda nismo šli zaradi vremena, pa sej najbrž se nobena ni dobila na kavi?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 22:07:52
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino IZVIRNO SPOROČILO: bačko Tecka naša ima zelo rada kape in rokavice.Je pa res da se zelo rada smeje in je vedno dobre volje.Joka samo kadar ji zapreš predal od predala kjer so piškoti. HEHEHE :-) ... ...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 22:08:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tira Jz sem se pa skoraj dokončno, 98% odločila, da gre Marcel v privatno varstvo. Do sedaj je bil pri moji mami, pa je skoz polno nesoglasij in se tega ne grem več. Mi je všeč in komaj čakam, da bo imel družbo še treh punčk in enega fantka. Bi ga dala v vrtec, samo trenutno ni nobenega prostega mesta. Upam, da bo tudi on tako dobro sprejel kot jz Čaka me še najhujše, povedat moji mami Evo iz moje strani dobiš 100% podporo...vse bo v redu samo pozitivno razmišlej ,važi...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?