Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 22:08:50
|
|
|
|
bjondi
|
Eej punce ...mi je res ful fajn ko se name vsak dan še kaka zamudnica spomne in mi čestita... kok je fajn tok dolg praznovat...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 4.12.2010 22:10:49
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 IZVIRNO SPOROČILO: bačko Evo eno slikico naše pikčaste Lore: ja bogica no..moja sestra je mela norice še po in v luliki če bi vedla da sm povedala zihr neb bla vesela an Pikica pikasta ... Tecka-da te potolažim tud naš notri hodi s kapam na glavi-ponavadi s tistimi od karin...ampak nogavice so pa tafajne za dol vlečt...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 5.12.2010 15:48:24
|
|
|
|
Tira
|
Manna en kup vsega se je nabralo. V bistvu kar koli sem rekla mi je kontrirala in me ni poslušala. Za piko na i, je bilo pa to, da mi je otroka vozila v avtu brez avtosedeža. Ok, prvič spregledaš... je mogla pač recimo nakam letet, ko se pa to zgodi tretjič, je pa preveč. S tem, da vsak dan jz pripeljem malega k njej in točno ve, da samo reče in ji pustim moj avto z avtosedežem in grem z njenim do službe (ki je 5 min stran). Sem ji danes povedala in je bila kar šokirana... je pa kar lepo prenesla, mogoče zato, ker je bil še moj zraven. Sem ji povedala, da gre mali v družbo k upokojeni vzgojiteljici in da ga bo kakšen dan še vedno lahko imela ona. Mi je všeč, ker plačaš toliko, kolikor je dejansko otrok v varstvu. Sem pa ponosna, ker sem končno storila nekaj, da ne bo vedno samo "otresala z jezikom" Naj malo pazi kaj dela in kaj reče. V glavnem dolga zgodba... Vidim, da ste med vikendom vse naokrog... jz imam pa samo takrat malo več časa za RR
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 6:44:41
|
|
|
|
lino
|
Tira jst ti dam čist prav!!! Mislim tale z avtosedežom-oziroma brez je men mal hudo neodgovorna, res...pa ajde, kot si napisala, sej bo še lahko kdaj v varstvu, pa morda takrat, ko si bosta z dragim želela kak popoldan zase... Manna, ne nisem se zmotila pri ceni...pri nas so nižje cene kot naprimer v Ljubljani-velik, je pa vseeno dokaj ugodno, običajno se sučejo nekje okoli 70.000€ parcela+hiša montažna cca. 100.000 in dalje...ali pa kar hiša tam nekje 250.000 in dalje, da je mal novejša...tk da...ja dokaj ugodno, sam mi2 še vseeno ne zmoreva, ker jst nimam ravno dobre službe...pa sej bo, čez kako leto, ko bova imela v lasti 2 stanovanja (sedaj še odkupujeva 1 stanovanje-še kakih 4 leta) Avstralija-moj dobi takoj dobro plačano službo (cca.5.000€/mesečno) standard je približno tak kot tukaj (o.k. mal dražje), hiše so dokaj poceni (za hišo lahko tam zaslužiš v kakih 3 letih), pa mal milejše podnebje je (sovražim zimo) in nenazadnje naša predraga Slovenija ni več ravno dežela 1000 možnosti, sedaj, ko smo mladi si lahko možnost poiščemo drugje, sploh nas nič ne veže, ker nimamo več staršev...sam to je zaenkrat samo planiranje in do dejanske realizacije je še daaaaleeeč....ampak kdo ve, kar naenkrat se vam bom oglasila in Avstralije (hehehe ) Nč, tok za danes...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 7:17:50
|
|
|
|
bačko
|
Lino ima prav glede cen nepremečnin.V Ljubljani so obup cene! Cene nepremičnin se full razlikujejo glede na regijo. Lino joj Avstralija.Meni je zelo všeč!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 8:14:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Aaaaaaaaaaaaaa WE ARE SORRY.... jojojojj... Torej... Zdravo punce.. kako ste preživele vikend. Mi smo v soboto bili cel popolan na snegu, v nedeljo na praznovanju prvega rojstnega dne. Žana se je naplesala in znorela tako, da je po kopanju in večerji padla v posteljo. Je bila še utrujena od drenja med pranjem in sušenjem lask... Mimogrede, kako vam to uspeva? Naša vrešči ko strela. Lino, Avstralija... mmm, jaz ne bi... preveč stvari me veže na doma.. če pa imaš željo in možnost, go for it. In kaj tvoj dela, da bi dobil tako lepo plačo? Tira... tudi jaz te podpiram, vedno pravim, da otrok potrebuje družbo svojih vrstniko. Mame so pa za kak popoldan, če kam skočiš... Lep ponedeljek tistim, ki ste v službi.. Naj vam hitro mine, tiste ki ste doma, pa uživajte..
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 10:03:15
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ha ha, pri nas majo zaposleni v pisarnah vsak svojo poličko na hodniku, kamor jim odlagamo dokumente.. 8 nas je... pa sem zdaj vsem nastavila miklavže, zdaj pa po hodniku ugibanja, kdo je krivec.. Saj so me takoj pogruntali, ko sem samo jaz take sorte...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 10:10:41
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse Ha ha, pri nas majo zaposleni v pisarnah vsak svojo poličko na hodniku, kamor jim odlagamo dokumente.. 8 nas je... pa sem zdaj vsem nastavila miklavže, zdaj pa po hodniku ugibanja, kdo je krivec.. Saj so me takoj pogruntali, ko sem samo jaz take sorte... Si ista kot jaz!Rada razveselim ljudi!
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 10:27:41
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ja zelo... sploh zato, ker so odnosi pri nas totalno na psu, pa mi kdaj s kako tako "vragolijo" uspe malo izboljšat počutje. Pa se takoj počutim bolje in imam občutek, da se trudim. Sem 2 leti nazaj za nl vsakemu dala eno malo čokoladico zraven pa malo čestitko z novoletno željo. Napisano za vsakega posameznika. In takratni direktor me je, preden se je zahvalil ali kaj, vprašal če je to iz mojega ali službenega fonda. Najraje bi mu vzela nazaj.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 11:29:10
|
|
|
|
dreamhorse
|
Jaz bi pa klepetala, pa nimam s kom.. kje ste punce?
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 11:57:02
|
|
|
|
bjondi
|
Pojma nimam kje so... Škoda k je dežek zunaj...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 11:57:31
|
|
|
|
bjondi
|
Aja so nastavile miklavžu paaa...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:19:17
|
|
|
|
bačko
|
Jaz ležim in počivam.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:20:15
|
|
|
|
tecka
|
Ojla. Nas je miklavž obiskal že včeraj, ker smo lahko skupaj "odpirali" darila. Ampak... ...V soboto zvečer nismo nastavili posod. V nedeljo zjutraj sem bila dežurna jaz, naš je spal. In z malilm gledava živ-žav in se ob reklamah spomnim, da sem pozabila naštimat darila. Pa mi je Srečko pomagal v vrečke zložit stvari in sva jih dala na kuhinjsko mizo. Potem sva okrog 8h pozajtrkovala in tud trznil ni, ko je spet videl darilne vrečke na mizi. Ko se je naš zbudil in videl vrečke na mizi, se je najprej razjezil, ker je on imel darilo zame še v avtu. In je pač šel v -13 v avto po darilo. Srečko se je celo par minut igral z legovim avtobusa - se mi zdi, da zato, ker je avto malo večji. Naš je dobil kapo, jaz pa "pištolo" za delat brizgane piškote in rokavice za na vrt. Te (svetlo zelene) so bile Srečku še najbolj zanimive in jih je ene pol ure natikal na roke. Ko pa smo šli ven, je bil spet brez rokavic
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:20:20
|
|
|
|
bačko
|
Lora panča! Tole vreme je res grozno.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:27:13
|
|
|
|
mini86
|
evo mene..sj preberem sproti sam napisala bom pa zdj več sm dons dobila že (šele) 2 stranki..tko da še 18 do petka mom pa rečt da ta "podšef" in tud ta glavni šef znata ful motivirat kar se mi zdi dones VELIKA redkost..mi je to zlo všeč.. no mi smo mel tud kr učeri šmrklavža..je čist vesel za bus in ga je mogu sabo nest še k babi in dediju in ga fura naokol.. dedi mu je naredu eno tako mini klopco da se bo lahko na hodniku sezuval z nami..prej sm ga kr na peijalni zdj mi je pa smotan ker teče od čevlov in kam nj to dam..tko da ma zdj on svojo klopco, teta mu je pa narisala oz naštempljala njegove najlupše živalce gor..je dubu pa še knjigico pa voščenke zravn.. no smo šli pa učeri na miklavža v lj..pa seveda na kuhan vin..za 1,50€.baaaa skratka je bil zvečer tud doma dobr za pol mn dnara sva pa učeri s celijem mal ustvarjala-bom prlepla pol slikce gor..sva narisala pa polepla pa pol pobarvala sneženga moža, pa 3 kugle sva porisala in jih obesla nad snežaka..
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:30:35
|
|
|
|
mini86
|
upam da se dobr vid..sva pa pol oboje obesla na vhodna vrata
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:39:25
|
|
|
|
bjondi
|
iiiiiiiii mini lepooo...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:40:37
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: bačko Lora panča! Tole vreme je res grozno. Ej backo ti bomo iz kompa še tele smeške dal ven ,ki imajo usta na dol...vreme je res bedno,pa zato ni treba da si slabe volje-no tako sem razbrala iz posta s smeškom ,ki ima usta na dol...bomo mi tebe kmal spravl v bolj smejoče stanje...ej lora ti je lahko za zgled ...al mormo teb tud omaro s piškoti odpret...al...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:45:03
|
|
|
|
mini86
|
...al mormo teb tud omaro s piškoti odpret...al... se strinjam z bjondi..lej so dobri in slabi dnevi.. med dobrimi je dobro oz lepo vreme takrat greš vn pa to an pol so pa slabi in imaš izgovor za ustvarjanje..peko piškotov, barvanje, risanje...100001 zadevca k popestri dan.. POZITIVNE MISLI pa nardijo največ..pa ne se zdj zgovarjat ok..me ti samo povemo k hočmo dobr ok..ok
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 12:50:29
|
|
|
|
dreamhorse
|
Ma no, saj ni tak slabo, če je vreme tako... zdaj bo celo zimo tako, pa ne pomeni, da bomo celo zimo slabe volje. Jaz bi tudi raje lepo, toplo vreme, pa kaj čmo... Ni vse tako negativno... sem z miklavžem dvignila vzdušje, smo degustirali liker, ki je namenjen za naše stranke in potem še dobili vsak eno flaško... nekaj dobrega že... bo pa konec tedna grozen, in ne samo to, vendar hujše besede kot je ta ne najdem.
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 13:15:01
|
|
|
|
Hanuši
|
Dan, no mi smo pa dons zjutraj miklavža dobil. Še dobr, da ni tok mraz, ker bi lahko krožniki zmrznili . Je včeraj ta velika princeska naštimala krožnika in šla že v posteljo, pol pa čez ene 5 min pridrvi iz sobe. Se je spomnila, da Miklavž ne hodi noter in mu je treba krožnike na okensko polico naštimat. Dodatno potrdilo, da še vedno RES verjame. Drugače smo imeli pa včeraj noro. Tašča je praznovala roj.dan in je bila pri nas igralnica za otroke, ker se v njenem štuku kadi. 6 otrok od 13 mesecev, pa do 10 let. Stanovanje ni bil za prepoznat. Je zvečer lubi rekel, da gre danes on Bineta umivat in za spat naštimat, čeprav sem bila jaz na vrsti. HA-ha, zato, da je mami stanovanje pospravila. A bilo je lepo, otročki so ful uživali. Naš je dobesedno dol padu ob 21,05h in se danes zbudil ob 9,45. In to celo noč brez dude, ker je brez nje tut zaspal. IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse bo pa konec tedna grozen, in ne samo to, vendar hujše besede kot je ta ne najdem. Kaj misliš s tem? bačko, a si že kaj bolje?
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 13:15:05
|
|
|
|
bjondi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 ...al mormo teb tud omaro s piškoti odpret...al... se strinjam z bjondi..lej so dobri in slabi dnevi.. med dobrimi je dobro oz lepo vreme takrat greš vn pa to an pol so pa slabi in imaš izgovor za ustvarjanje..peko piškotov, barvanje, risanje...100001 zadevca k popestri dan.. POZITIVNE MISLI pa nardijo največ..pa ne se zdj zgovarjat ok..me ti samo povemo k hočmo dobr ok..ok
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 13:34:58
|
|
|
|
bačko
|
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi IZVIRNO SPOROČILO: bačko Lora panča! Tole vreme je res grozno. Ej backo ti bomo iz kompa še tele smeške dal ven ,ki imajo usta na dol...vreme je res bedno,pa zato ni treba da si slabe volje-no tako sem razbrala iz posta s smeškom ,ki ima usta na dol...bomo mi tebe kmal spravl v bolj smejoče stanje...ej lora ti je lahko za zgled ...al mormo teb tud omaro s piškoti odpret...al...
|
|
|
|
RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del 6.12.2010 13:35:04
|
|
|
|
bačko
|
Mini zelo lepo!!!!!!!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Pesmi o mami in za mamoMama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?