|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
2.12.2010 13:08:41   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: dreamhorse

IZVIRNO SPOROČILO: mini86

JS TUD DRUG TEDN BOL SLABO opa črke
ker mam do petka pogoj 20 strank dobit..tko da....

Kaj pa delaš?
Mi pa gremo danes na Miklavža...
In pri nas spet sneži

mah..tržim oglasni prostor na portalu..prek šsuser posted image user posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
2.12.2010 13:27:55   
dreamhorse
Sem mislila, da kaj takega, da bi lahko postala tvoja stranka... bi jih do petka rabila le še 19. :)
Pri nas pa taaaaak sneži...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
2.12.2010 13:30:59   
mini86

Sem mislila, da kaj takega, da bi lahko postala tvoja stranka... bi jih do petka rabila le še 19. :)
Pri nas pa taaaaak sneži...

ooooo..kok si dobra..sam žal mi ne morš pomagatuser posted image
pr ns pa toook dežuje

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

Neposredna povezava do sporočila: 3103
2.12.2010 13:42:41   
dreamhorse
Škoda...
punce, me nekaj zanima. A imate vaše malčke nezgodno / življensko zavarovane? S vseh strani imam pritiske teh zavarovalnih agentov, pa ne vem, kaj naj.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
2.12.2010 13:43:28   
mini86
js ga mam zavarovanega tist v vrtcu 

Neposredna povezava do sporočila: 3105
2.12.2010 14:29:42   
manna
živjo
ja včeri sm potem kar izginila ker se je moj supermodel zbudu user posted image user posted image

bačko, hlače so iz mothercare, ampak ne iz ljubljanske trgovine, pač pa kupljene preko spleta na www.mothercare.com (imam sestro ki živi v londonu in potem mi ona prinese domov kadar pride, tako da ne plačam poštnine) Jaz zmer tam naročam tko da nevem če imajo te iste hlače v LJ, so pa fantovski model in so podložene. Pa plašček je tudi pri fantih.
dreamhorse, jaz nimam nič dodatnega zavarovanja za Manco, samo tisto ko pride obvezno preko mene al kako je že.
Glede mesa se strinjam, če bi mogla sama ubit žival bi bila definitivno vegetarjanka...Moram pa rečt, da ni  res, da en človek ne naredi razlike, češ, saj bo krava vseeno trpela če jaz ne pojem zrezka. Če bi VSI malo manj jedli meso in mesne izdelke, bi se proizvodnja tudi zmanjšala in mesnice ne bi naročale toliko mesa in posledično bi manj krav ubili. Pa tudi če bi bilo to zelo dolgoročn in počasna sprememba, bi bilo dobra, ker se mi zdi da na splošno preveč mesa pojemo. Namesto 1-2x na teden, jemo skoraj vsak dan vsaj salamo, paštete, pa razne druge predelave..to vse šteje. Ampak pr nas je žal tko, da moj dragi takoj protestira, če dva dni zapored ne jemo mesa...ker zanj pol to ni kosilo. Še v bolnišnicah strežejo večinoma skoraj vsak dan kaj mesnega (sem bila en teden v bolnišnici in smo dobili v sedmih dneh 6x meso) Pa tud ljudje ko grejo na primer kam na kosilo/večerjo takoj vzrojijo če je kakšen meni brezmesni ker potem kao ni taprav.?! Kot da ne znamo še uživat v drugačnih jedeh..nevem
Istočasno moram pa povedat sam še to, da se mi pa vegetarijanstvo kljub temu ne zdi pametna ideja. Poznam dve osebi ki sta imeli z zdravjem težave zaradi tega. Ker pač očitno ni tako lahko nadomestit mesa, sploh ne, če si ne sestaviš jedilnika pametno, ampak ješ potem samo npr.testenine s sirom pa solato. Pol se pa hvališ da si vegetarjanec. To spet ni kul no.. OK dost o tem.
Mimogrede, kaj so to krompirjevi zrezki?
Kar se tiče jedilnika v našem vrtcu v bistvu nimam pripomb. Je zelo podoben tem jedilnikom, ki ste jih prilepile. Mislim da eni starši res mal komplicirajo..ok, ne bi mi bilo fajn če bi res vsak teden dobili hrenovke in pašteto ampak če je pa to enkrat na mesec, me pa sploh ne moti. Ko jo grem iskat po kosilu in sem ponavadi lačna, me kar prime da bi mal pojedla tam user posted image  Mi je pa ful ful všeč, da je zmenjeno da se za RD ne nosi sladkarij, sploh ne bonbonov. Na splošno so ful proti sladkarijam, dobijo pa enkrat na teden kakšen buhtelj ali puding v sklopu kosila.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
2.12.2010 14:34:21   
manna
A pol v soboto kava v mothercare igralnici?? Ker mogoče pa celo pridemo, oziroma se bi mogoče ustavili na poti v kranj.. Sam odvisno ob kateri uri se bi dobile.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
2.12.2010 14:56:58   
dreamhorse
Krompirjevi zrezki : naribaš surov krompir, dodaš moko, jajca, sir, in ocvreš v fejst vročem olju... Njami.. Pride sicer kr mastno, ampak saj jih jem 1x na leto...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
2.12.2010 16:23:48   
mk8
IZVIRNO SPOROČILO: manna

A pol v soboto kava v mothercare igralnici?? Ker mogoče pa celo pridemo, oziroma se bi mogoče ustavili na poti v kranj.. Sam odvisno ob kateri uri se bi dobile.

jst sm za

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
2.12.2010 16:44:45   
mini86
ta je dobra..

http://www.youtube.com/user/nqtv#p/u/2/Bb6K868RCVY

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
2.12.2010 20:22:09   
mk8
Tale zmaga mini, sem se prou nasmejala user posted image user posted image user posted image

Aja mini, sem pozabila celiju pa tep poslat roj ogromnih user posted image user posted image user posted image za čimprejšnje okrevanje!!

In zdaj smo trije...
Veronika, 4.6.2009

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
2.12.2010 20:31:56   
tecka

božiček ali dedek mraz-to je zdaj vprašanje..

imela sem dedka mraza in želim da ga ima tudi celi-samo hej..tudi js rada prej dobim darila, gdo bo pa čaku na novo leto da se dedek mraz prisanka..

Ja, res, kdo ga bo čakal user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pri nas pride miklavž. Da ohranim vsaj nekaj tradicije od doma. Dedek mraz bo pa v vrtcu (že piše na oglasni deski), pa pri našmu v službi, pa pri meni v službi bi lahko bil, če bi kupili darilo in če prištejemo še darila sorodnikov, je VSEGA PREVEČ za en mesec.
Meni so prav smešne reklame, ki jih dobivamo na dom: kupite, kupite, kupite,...in začutite toplino božiča. Pa kaj šeuser posted image Jaz bom začutila toplino božiča, če bom vzela tamauga iz posteljice in se stisnila k njemu...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
2.12.2010 20:37:28   
tecka
Škoda...
punce, me nekaj zanima. A imate vaše malčke nezgodno / življensko zavarovane? S vseh strani imam pritiske teh zavarovalnih agentov, pa ne vem, kaj naj.

Jaz sem ga zavarovala. SEm pa upoštevala nasvet zveze potrošnikov, da je treba pri ponudbah gledat predvsem to, koliko znaša zavarovalnina za invalidnost. Dnevna odškodnina za bolnico v primeru nezgode je zelo malo verjetna, pa tudi sicer otrok ni tisti, od katerega bi bili finančno odvisni, zato to ni pomembno. V primeru invalidnosti (ki je tudi zelo malo verjetna) pa nastanejo stroški npr. s preurejanjem stanovanja indvalidu primerno in denar pride prav.
http://www.zps.si/otrok/igra/nezgodno-zavarovanje-za-otroke-kaj-je-dobro-vedeti-pred-sklenitvijo-pogodbe.html?Itemid=259

Meni se tistih 25 eur na leto ni zdelo preveč (če za avto dam npr. 400), izbrala pa sem zavarovalnico, kjer imamo tudi druga zavarovanja.

Če se ti pa zavarovanje ne zdi potrebno (če dobro pomisliš, ali osebno poznaš kakšnega otroka, ki sem je resneje poškodoval?), pa seveda agentom rečeš jasno in glasno NE. Bolj ko človek menca, bolj ga prepričujejo.

< Sporočilo je popravil tecka -- 2.12.2010 20:43:34 >

Neposredna povezava do sporočila: 3113
2.12.2010 20:39:01   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

IZVIRNO SPOROČILO: manna

jst sm za

Naju s Srečkom ne bo, čeprav me zelo zanima kakšna je igralnica v mothercare. Imam v soboto zmenek z dostavljalcem jabolk. Resno.
Pa naš se še ni izjasnil ali ima delovno soboto, tako da naši načrti še "visijo v luftu".

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
3.12.2010 9:00:00   
bačko
Jutro!
Jaz bi prišla v soboto samo ne moreva.user posted image Kdaj drugič.user posted image
Manna saj sem že gledala na njihovi spletni strani in mi je full hudo ker ne moreš naročati preko spleta.Bom pa šla naslednji teden pogledat v Mothecare ker bom itak še mogla iti pogledat za igrače za Loro.
No možek je doma takod a zdajle samo kavo spijem in potem nazaj v ležeči položaj.
Lepo se imejte!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
mojsonček
Jutro!

Sm kr mal čukast pogledala zakaj smo na 3. strani user posted image Zakaj ma bačko datum objave 10.10.2010? wtfuser posted image

kva je pol z mothercare igralnico?

aja... pri nas ga je spet ene 20 namedl... a misl sploh nehat ta sneg?

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
mojsonček
jst tut 10.10.2010... dddd

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
3.12.2010 11:52:01   
bačko
Tudi jaz sem našla na 3 strani.Haloooooooo!Pa nekaterih napisov se sploh ne vidi.So kar beli!Razne povezave.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojsonček)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
3.12.2010 12:28:17   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Tudi jaz sem našla na 3 strani.Haloooooooo!Pa nekaterih napisov se sploh ne vidi.So kar beli!Razne povezave.user posted image user posted image user posted image

če maš še belo prtisn F5

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
3.12.2010 12:32:55   
mini86
evo js preživela dop. v goznih bolečinah..klub temu da mam hudo vnetje mi ni hotla dt antibiotika-bomo počakal do jutri je rekla..jutr morm na dežurno v moste..no še sreča da me je vprašala če sem alergična na amoksiklav in tko vem da bi mi tega predpisala..no in ker celi jemle amoksiklav sem si ga drznla tud js uzet ker me je grooozno bolel..no pa še dva brufena pa sem dobra zdjuser posted image
še dobr da sm dobla učer pr zdravniku recept za še eno flaško..

no in glede na to da morm jt jutr dopoldan še na dežurno me žal ne bo na srečanju..

gda bote dale šmrklavža vn..v nedeljo zvečer al v ponedeljek zjutraj..

kaj bote kuhale..js bom piščanca z zelišči v pečici..

pa kje ste vse..bačko? dh? sonček?bjondi?
no za manno pa vem da pride š goruser posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
3.12.2010 12:59:06   
manna
dober dan!
Najprej vesela novica. Se spomnite une moje noseče prijateljice, ki me nikol ne pokliče? No, včeri zvečer me je končno poklicala, ker je rodila. Torej sem le dočakala njen klic - sm se že bala da me niti o porodu ne bo obvestila. No, ima pa punčko Polono in je vse OK. Tko da zdej sem verjetno do novga leta opravila z njenimi klici user posted image user posted image user posted image  Ne, sej hecam, jo bom že jaz kej pognjavila za kakšen obisk da vidim štručko.

mini, tole pa kar hudo zveni.user posted image user posted image  A zdej si v redu? Pa še zmer imaš tok volje za kuhat!

Za jutri in mothercare pa zaenkrat še nevem, ker je odvisno kakšno bo vreme. Če bo spet ful snežilo, potem bomo prestavili pot v kranj na nedeljo. Tko da težko rečem. Ob kateri uri pa se naj bi dobile če bi se? recimo ob 10h dopoldne?

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
3.12.2010 13:13:11   
bjondi

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

če maš še belo prtisn F5

Uau...pa je res črno ratal...

< Sporočilo je popravil bjondi -- 3.12.2010 13:15:29 >

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
3.12.2010 13:14:52   
bjondi
Mini kje pa piše kaj ti je oz.ti je bilo...vnetje česa?...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
3.12.2010 13:17:11   
bjondi

gda bote dale šmrklavža vn..v nedeljo zvečer al v ponedeljek zjutraj..

Iz nedelje na ponedeljek...še prej morm it pa nabavt user posted image ...

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
3.12.2010 13:42:36   
mini86
IZVIRNO SPOROČILO: bjondi

Mini kje pa piše kaj ti je oz.ti je bilo...vnetje česa?...

vnetje dlesni ob unmu modrostnemu zobu k gre vn..no zdj po amoksiklavu in dveh brufenih je bolš..
je rekla da bi mi ga ona dala vn samo da prekriva zob dva živca..kva to pomen-predvidevam da nič dobrga..
sm rekla da kaj to pomen če je zakomplicirana operacija pa je rekla da ne samo da lahko pride do komplikacij..kakšnih bodo pa oni povedaluser posted image idiotinja

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?