|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
4.12.2010 10:19:09   
*miška*
Ja glede plačila pri prisotnosti partnerjev je tako, da je to pač še ena tržna niša, ki malo polni blagajno. Nekega smisla ni, denar kot denar, ki se vedno rabi user posted image . Plača pa se v leonišču ja, moj je je že plačal, ne ve pa, kako je to v nočnem času.

No mene pa spet krči grabjo in me že spominja, da bo kmalu čas...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
4.12.2010 10:34:30   
Putka
Niti za vikend otroci ne pustijo mamice spatuser posted image , še prej sta pokonci kot takrat ko je treba v vrtec in šolo..

Mene pa tale baby pošteno pod rebra suva, ima zgleda zelo dolge noge... Imam občutek, ko se stegne, da bo noga ven pogledala.. Perem cunje, jej!!! In recept s kisom s foruma deluje.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
4.12.2010 13:17:11   
Tanchi
Ojla!

Putka, glede numeorologije... mislim, da si lahko pomagaš z imenom in priimkom nerojenega otroka in glede na to izbiraš datum poroda - če že imaš to možnost. V knjigi Janeza Kebra: Najlepša imena je zadaj rzperdelnica, kako te črke potem pretvoriš v številke in kaj paše skupi in kaj ne. Če verjameš v to, seveda.user posted image user posted image

Drugače pa koooooomaj čakam, da se odrešim tegaogromnega trebuha. se mi zdi da sem že tok štorasta, da res ni. Pa pregled 10.12. Da se zmenmo dokončn kako in kaj.. mi je pač lažje, če vem, kaj me čaka..

Sem pa tud jaz dobila modrčke da-da. super so

S pranjem oblačil za user posted image pa začnem v ponedeljek. Do sedaj sem imela delavce in nisem mogla.

Praznični čas se bliža, pa Miklavž. Pa Božiček... Moja tamala si skos želi, da ji prinese sestricouser posted image

Papa, pa uživajte v zasneženih dneh

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
4.12.2010 18:54:10   
briljantina
Čer!

Tanchi
, tud jaz si že želim nazaj svoj "normalen" trebuh, me že ornk ovira. user posted image Samo zdaj bo še kar zrastel najbrž, ko bo user posted image zadnji mesec pridobival na teži in velikosti.

Kaj hočemo, bodite pazljive, ko greste na sneg, kaj hitro lahko pride do kakšnega "nebodigatreba" padca.

Putka, kakšen pa je recept s kisom? Očitno sem tole mal spregledala...

Prijeten sobotni večer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
5.12.2010 10:14:37   
Putka
V pralni stroj daš navaden alkoholni kis (tist za vlaganje) zraven praška, pa ne rabiš mehčalca in 1/2 dozo praška. Kis zmehča vodo, poveča moč praška in oblačila prav lepo dišijo brez kemikalij. Tudi brez sušilca so tetra pleničke čist fajn mehke. Dala sem pa 50 ml praška (še preveč, tolk dam v običajno rundo) in ravno tolk kisa, vse v isto posodico. S kroglico+kis pa še nisem eksperimentirala.. Se mi zdi, da je fajn nove in sposojene stvari vsaj ta prvič s praškom preprat..

Jaz bi pa samo ležala, me tolk križ in kolki bolijo. Samo potem me pa od ležanja vse boliuser posted image

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
5.12.2010 10:52:53   
baby1978
Dobro jutro. Za mano je ena huda noc, zaspala sem ob 11h, zbudila ob 2h in do 6h nisem zatisnila oci, saj me je pekla zgaga, slabo mi je bilo in cel cas me je tiscalo na wc. Upam, da bo danes ok. Pa lep preostanek vikenda.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
5.12.2010 12:12:56   
talika81
en lep sončen pozdrav.

baby, pol sva medve na istem. jaz se vsako noč zbudim nekje ob enih ponoči in pol čisto nič ne spim nekje do pol petih. pa še pol, ko nazaj zaspim, se zbudim vsake pol ure. pa ne vem, zakaj je tako. to se dogaja sedaj nekje 14 dni.
sem ful jezna zaradi tega, ker bi zdaj lahka spala, pa ne morem. zjutraj pa tudi ne morem dolgo spat. tako da sem kar neprespana.

moj user posted image pa ma take akrobacije danes spet, da sem že mislila, da bo kako roko al pa nogo čez trebuh ven potisnu. pa mislim, da se je obrnil na glavo, ker sem ponoči čutila kolcanje bolj spodaj. bomo videli kmalu, ko bom imela že ctg ali pa pregled.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
5.12.2010 12:29:59   
darchy82
Pozdravljene!
Jst pa nimam nobenih problemov s spanjem in že odkar sem user posted image spim kot dojenček. Imam pa probleme zadnje dni z nizkim pritiskom. Zgornji pritisk imam skoraj vedno pod 100 in pol me cel dan po malem glavobol daje. A katera ve, kaj pomaga proti temu? Občasno sicer spijem kako kavico pa je potem v redu, ampak ne vem, koliko je smem spit, glede na to da kofein v user posted image ni preveč priporočljiv. Drugače sem bila pa vedno odvisna od kave, čeprav se jo zadnje pol leta precej izogibam.

Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
5.12.2010 13:04:08   
Lu
Ojla!

Glede kavice... jaz jo občasno spiejm 1 turško na par dni. drugače pa kar kapučino iz Tuša pijem 2x dnevno z mlekom. user posted image

Glede glavobola pa nimam ideje, kaj bi še pomagalo.

Mi smo imeli čez vikend koline. Otroka skoz na snegu. Pa pesek. Je dogajal na polno. No, danes je pa že Miklavž nosil. user posted image Otroka presrečna.

Zdaj pičimo pa k tašči na kosilo.

Pridne bodite.

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
5.12.2010 13:08:40   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: darchy82

Pozdravljene!
Jst pa nimam nobenih problemov s spanjem in že odkar sem user posted image spim kot dojenček. Imam pa probleme zadnje dni z nizkim pritiskom. Zgornji pritisk imam skoraj vedno pod 100 in pol me cel dan po malem glavobol daje. A katera ve, kaj pomaga proti temu? Občasno sicer spijem kako kavico pa je potem v redu, ampak ne vem, koliko je smem spit, glede na to da kofein v user posted image ni preveč priporočljiv. Drugače sem bila pa vedno odvisna od kave, čeprav se jo zadnje pol leta precej izogibam.

Lep sončen dan vsem user posted image

Eno kavo na dan lahko spiješ brez problema.
Jaz sem imela v prejšnji nosečnosti tudi pritisk 60/90 in mi je ginekologinja rekla, da naj kar spijem po eno kavo vsak dan, predvsem tiste dni, ko imam nizek pritisk.

Pa tudi na splošno pravijo, da ena kava na dan ni problema.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
5.12.2010 13:22:33   
Arwenko
darchy...tudi moj ginekolog pravi, da ena kava ni problem za nobeno nosečnico, z nizkim pritiskom pa lahko brez slasbe vesti tudi kakšno več. Drugače pa slana hrana pomaga zvišat pritisk, razen če imaš težave z zatekanjem. 

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
5.12.2010 18:25:46   
br27
Hojla nosečke

A ste nastavle kej ---- Miklavžu mislimuser posted image  
Jaz sem in prinesel mi je dopust user posted image , no ja danes sam ponudbo, da je videl če bom zato, pa sem kr za, tako da jutr sam potrdimo rezervacijo!!! A mislite da bo čudno če boma šla z 2meseca starim user posted image  na dopust. Šli bi pa v Moravske toplice, zdaj pa ne vem. No kopanja s tamalim se itak lahk zognem, saj mi ga ni treba dat v vodo, nama pa tudi ni treba cel dan na bazenu viset. Veselim se pa že dans user posted image , bomo en teden skupaj uživali, potem pa se bo atiju začela nazaj delovna sezona in boma z user posted image bolj kot ne sama čez teden.

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
5.12.2010 21:57:41   
jmpolona
Br27 ti le na dopust. Meni se to ne zdi nič čudno, pa še po moje ti bo full pasal dopust čez 3 mesece.
Midva sva lani (sicer poleti - septembra) šla tudi z 2 mesečno punčko na dopust na morje - v Novigrad in je blo super.
Veliko manj utrujajoče kot pa z 1 letno punco user posted image .

Drugače tudi nastavla - nekaj dobila, ostalo pa še zdle probam pri svojem osebnem Miklavžu in mogoče že jutri dobim user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
5.12.2010 23:09:18   
baby1978
Evo spet je cas za spanje, jaz pa niti malo zaspana. Malo prej sem popila skodelico toplega mleka z medom, pa, da vidimo ce deluje.
Glede nizkega pritiska pa tako: tudi jaz sem imela zelo nizkega skoz 90/40, pa mi je ginekolog rekel, da naj kr pijem kavo, vsak dan 1-2 skodelici. Upostevala sem njegov nasvet in pocutim se dost boljse. No pa lahko noc, se grem trudit zaspat.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3489
   [Brisano sporočilo]
5.12.2010 23:34:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu baby1978)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
6.12.2010 9:03:02   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: bambina

jaz imam tudi nizek pritisk pa občasno pojem sedvič s pršutomuser posted image

Jaz čist normalno kavo pijem, tolk kot prej. Ker itak ne škodi, če si že tako kofetar. Tudi na pritisk ne vpliva čisto nič, razen seveda pri tistih, ki kave sploh ne pijejo.

Za nizek pritisk pomaga gibanje, veliko tekočine in sol. Te zadnje tudi če ne.

Danes pa jaz nisem spala ponoči, me tako vse boli, na hrbtu mi po pol minute slabo rata, v prejšnjih nosečnostih sem lahko komot na hrbtu spalauser posted image

Sem si pa jaz zajtrk za 3 naredila, svež kruh, kuhan pršut, kava... No, da si naberem moči, z Vesno greva šive ven pobrat..

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
6.12.2010 9:12:16   
talika81
jaz imam tudi nizki pritisk, sam ne tako nizkega kot pa ti darchy. mislim, da ti ena kava ali pa dve skodelici na dan ne bosta škodili. pomaga pa, kot je že ena prej napisala, kaj slanega. npr. kake preslice. pa veliko tekočine. če pa to ne pomaga in te vedno bolj daje glavobol, pa lahka tud kak lekadol vzameš.

uh, imdva sva bila pa verjetno kar pridna, ker nama je Miklavž prinesel kar več daril - voziček, počivalnik, stolček za hranjenje in še kar nekaj cunjic. user posted image   user posted image   user posted image  

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3492
6.12.2010 9:23:22   
darchy82
Hvala za odgovore glede nizkega pritiska. Si bom brez slabe vesti privoščila kako user posted image več. Pri prehrani moram bit pa bolj previdna zaradi diete.

Jst pa na našega miklavža še čakam. Mogoče sem mu pa pozabila sporočit, da smo se preselili pa je šel na napačen naslov user posted image .

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3493
6.12.2010 9:34:18   
agataema
Pri nas je pa miklavž nosil en dan prej, da je tamali lahko že preizkusil tekaške smučke in noro užival. Ker če bi jih dobil danes, bi lahko samo žalostno gledal tale dež skozi okno.

Midva sva spala na vikendu, ker je mož prebelil spalnico v nežno rumeno in čakamo, da se do konca posuši in prelufta, potem pa lahko sestavimo posteljico za malega, previjalna pa je že na mestu.

Drugače pri meni nič novega, spanje je katastrofa, zbudim se vsako uro, ker me tako boli križ, da se ne morem obrnit in se vsakič ko bi se rada obrnila zbudim, potem so tu še obiski wc-ja... skratka nič novega:).

Danes sem šla še po gazice v lekarno, tako da kar se kozmetike tiče mislim, da imam vse. Danes pa začnem še s pranjem cunjic.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
6.12.2010 9:45:15   
briljantina
Dobro jutro!

Mene prav tako "matra" spanje, zbujam se na pol ure user posted image , tako da sem si danes do devetih privoščila. Je nekako kar šlo po sedmi, da sem trdno zaspala za dve urici.

Čez kakšno uro pa dobim kopalniško pohištvo - HB, da lahko pospravim vso to ropotijo, na kateri se sedaj lepo nabira prah.user posted image

Pri nas je dež zamenjal sneg, je kar žalostno zunaj. Ampak bo treba vseeno po nakupih.

Miklavžu ne nastavljam več, mi pa vseeno kaj prinese. Kako pa ste ve tega vajene? A vam samo "starševski" Miklavž kaj prinese ali se tudi med partnerji, sestrami/brati obdarujete? Mene je kar groza, če pomislim, da moram za vsakega nekaj kupiti. Potem pa še božiček itd. - ne bi rada bankrotirala. user posted image Ni dolgo, kar sva se preselila, tako da sem se mal zasekirala, če ne bo izgledalo čudno, če pri nama ne bi nič nosil.

(odgovor članu agataema)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
6.12.2010 10:26:15   
darchy82
Pri nas že od nekdaj bolj kot ne nosi samo Božiček ali/in dedek Mraz. Miklavž štrajka user posted image . Sicer imamo pa z brati/sestrami zadnja leta bolj kot ne dogovor, da se ne obdarujemo, ker se velikokrat zgodi, da zmečeš cel kup denarja za darila, potem pa dobiš sama neuporabna ali brezosebna darila nazaj. Se mi zdi, da je vse skupaj ratalo preveč potrošniško. 

Neposredna povezava do sporočila: 3496
6.12.2010 10:41:30   
briljantina
Ja, saj zato pa vprašam. Vse je že itak skomercializirano, čeprav se je včasih kar težko upreti sladkim dobrotam. user posted image Pri nas je bil običaj za Miklavža kakšna pomaranča, čokolada in pa štumfi. user posted image In to je blo to - nič nismo bili razvajeni kot današnji otroci. Upam, da bom tudi bodoča dedka in babici navadila na to, da ne bodo preveč razkošni.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
6.12.2010 11:03:18   
talika81
mi imamo še vedno navado, da za miklavžo damo kake sladkarije, suho sadje, kakšno kavo, pomaranče ipd. nič kaj velikega. toliko, da se spomniš.
za otroke pa mogoče kaka igrača ali pa kaka pobarvanka, če niso zta to že preveliki.

tudi za božič jaz najrajši podarim doma narejena darila in ponavadi tako stvar, ki jo nekdo res potrebuje. če pa ni kaj takega, pa samo neko malenkost. toliko, da se spomniš. ker meni ni pomembno kaj je in koliko je vredno, ampak mi je dosti bolj pomembno, da je iz srca in ne zato, ker pač nekdo mora nekaj kupit.

Neposredna povezava do sporočila: 3498
6.12.2010 11:10:20   
briljantina
talika, tud jst sem bolj za domačo izdelavo daril, če mi ne zmanjka časa...

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
6.12.2010 11:15:11   
br27
Dobro jutro

Spanje : bilo je nekoč, ja, ko sem spala celo noč user posted image .
Obdarovanje: pri nas se za Miklavža ne obdarujemo glih na veliko. Res da me je letos moj dragi presenetil z tem dopustom, ampak to je prvič, pa verjetno zadnjič. Miklaž pri nas prinese nekaj malega otrocim (nečakim), kakšno pomarančo, suho sadje, čokoladni miklavž, pa letos je dal vsakim 5evrov zraven. Drugače pa mam jaz navado da za miklavža spečem parkelne iz testa, za tiste najbljižne, to je 10komadov, pa vsakim eno šibouser posted image zraven. Božiček pa vedno pusti kakšno igračo pod smreko za otroke, pa ponavadi kakšne copate ali zokne,..., kaj takega. Za dedka mraza pa mi nismo nikol nastavljali ali pisali - ga ni. Se mi zdi da otroci že tako ali tako vse imajo in butasto se mi zdi da bi za miklavža kupla eno igračo za 50evrov ali več, ker je potem itak samo par dni aktualna, pol jo pa vidiš čez kak mesec, k leži nekje v kotu.
V petek mam pregled user posted image , mi bo preveril kg pri otročku, da vidi kako rastemo, ker sma  par gramov zadaj. Pa nekaj mi je omenjal ctg, sam ne verjamem da me bo že zdaj dal, pomoje bom sam datum dobila, ker je sestra rekla, da ponavadi dajo prvič v 34.tednu.

(odgovor članu talika81)
Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?