*miška*
|
gaya24, jaz imam občasne probleme s hemeroidi in nič ne uporabljam, ker mislim, da je še hujš...zdravnica mi je sicer napisala kremo faktu z aplikatorjem, pa sem enkrat že pred nosečnostjo to uporabila in me je tolk peklo, da zdaj notri nič več ne uporabljam. Mogoče za zunaj namazat, če je hudo. Zelo pazi, da imaš prebavo urejeno in bolj v "tekočem" stanju in pa takrat, ko te peče in srbi se ne briši z wc papirjem. V drogerijah ali lekarnah prodajajo robčke prav za hemeroide. Inčika2, tudi meni je že odvzela bris in našla neko bakterijo, ki jo je baje uničila z antibiotiki in takrat naj ne bi bila pozitivna na streptokok, samo je pa rekla, da res, da se lahko stanje spremeni, takrat nisem imela, zdej pa imam na primer. Kombinzonček imam jaz št. 62, ker jo itak spodaj še tolk oblečeš, mislim, da bo vredu. Sicer imam še plišaste varjante, ki je tudi en 56. Tudi jaz modrčka od da-da ne zamenjam za noben denar, je že aktualen . Jaz sem jo sama vprašala za test za to bakterijo, ker jo je soseda imela in ko je rodila, je otrok bil na meji med okužbo. Sta bili dva meseca v bolnici, potem pa sta morali pol leta na dva dni hodit po antibiotike tako da....ne vem sem se mal ustrašila. Pa mi je ginekologinja rekla, da nobena preiskava ni odveč, da pa jo žal zavarovalnica ne krije . No sicer je 50 eur kar nekaj denarja ampak kaj jaz vem, najbrž jo bom kar naredila. Drugače sem pa včeraj pozabila povedat, meni je rekla naj neham jesti magnezijeve tablete in buscopane ob krčih, ker vse to zmeša naravni ritem in tudi res nikoli ne veš ali je to to. Mi pa je svetovala, da naj zaradi povečanega izcedka udarim kuro z vitagyn c. Pa rekla, je da so tudi otrokova pljučka do končno razvita in tudi če rodim, bi moralo biti iz tega vidika vse vredu. bambina, ne govori o hrani, jaz non stop samo jem, sem skos lačna, že zato komaj čakam da rodim, sej zato pa sem na +15, no čeprav se ne sekiram preveč bo šlo potem pač več dol. Moram pa tudi jaz svojga pohvalit, pomiva posodo, sesa, mi pomaga, da se poberem iz kavča...jaz enostavno ne morem več, ker me začne tolk dol tiščat in pol sam jamram . No pa da veste kako se že dan d bliža, moj je danes že plačal porod s potrdilom. br27, špikanje naj bi bilo normalno nam je ravno na materinski govorila, to je raztezanje, sej mene tudi špika pa tolk me sramna kost boli in mišice okol, nog sploh ne morem narazen dajat, ne vem kako bom rodila . Nasploh, ko sem jaz včeraj to ginekologinji omenila in tudi razne krče in tiščanje navzdol je rekla, da to je zdaj v tem času vse normalno in bo vse hujše tako da...
|