|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: januarke 2011
2.12.2010 22:59:41   
br27
dober večer user posted image

Kombinizonček midva sma kupila kombinizonček v babycentru, je v bistvu bundica in spodaj ima žakeljček, vzela pa sem št. 56-62 in je kar velik, tako da drugega za to zimo ne bomo rabili.
bambina včasih, v srednješolskih letih je bila žeja huda stvar user posted image , zdaj pa je lakotauser posted image . Meni paše čokolada, čokolada, čokolada, no pa tudi mandarine in pa še nekaj kar prej sploh nisem jedla, in sicer posebna salama z vrtninami, zraven pa koruzni kruh in margarina- kira kombinacijauser posted image .
Nina 30 to je pa mal čudn, a niuser posted image  Ne vem no, kaj pa ctg in podobno, a tega pri vas ni.
Moram pa zelo pohvaliti mojega možauser posted image , ker si vsak dan vzame čas, da me razvaja user posted image . Mi pomije posodo po kosilu, mi nosi za pit ali jest do kavča, mi pomaga vstati ko je treba na wc, vsak dan mi prinese kak priboljšek (kremšnita s Trojan-mmmmmm) uglavnem, če bo šlo tako naprej bom na koncu nosečnosti mela +30kguser posted image , še dobro da je do sedaj "samo" +11kg.
A mogoče katera ve zakaj mene špika tam spodaj, pri sramni kosti, sicer ni boleče, je pa zelo neprijetno in imam občutek da je nekaj narobe. No naslednji teden bom tako vprašala ginekologa, sam me malo skrbi, ker je še prehitro da bi šla rodit.
No lepe sanje vam želim, grem se stiskat k možekuuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
3.12.2010 9:00:00   
pika27
Da se še jaz na hitro javim... Že nekaj časa nism uspela nč napisat, berem pauser posted image

Putka user posted image za prstke od tamale pa upam, da bo čimprej bolje, pa čestitke za magisterij! Jaz sem sicer diplomo oddala v končno branje že septembra, ampak je mentorica še vedno ni prebrala...user posted image Zato počas obupujem nad dejstvom, da bom diplomirala pred porodom...user posted image

Včeraj sem imela pregled in ctg, vse OK, smo obrnjeni na glavo in mam tud občutek da se ne obrača večuser posted image , MV zaprt user posted image , to je pa tud to. UZ mi ni delala, ker mi ga itak v porodnišnici vsakič. Še celo ful hitr sem opravla, ker čudež. NAslednji pregled mam 13.12. v P, pa 29.12. pri svoji G.

Dons grem pa na dekompresijo, če bom uspela pridt v tem snegu...

S kg sem jaz na +18 pa sem se že zdavnaj nehala obremenjevati ker itak nimam nobenega vpliva. No ja samih solat pa ne jemuser posted image

Jaz tud še vedno razmišljam o tistih pralnih kroglicahuser posted image Bi tudi jaz prosila tisto, ki jih je naročila pa jih še čaka, da še enkrat link pripopa, ker ga žal ne najdem več...

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
Tanchi
Ojla vsem!

Vidim, da se nam vsem dogajajo podobne stvari.

Putka, ja js bom imela napovedan CR. A ti tud? Že veš kdaj? Nočem še velik razmišljat o tem, ker me potem samo skrbiuser posted image . Pri meni bo to že tretji CR... Ah saj bo, držte pesti, da bo vse v redu, prav?

Drugač pa v takem vremenu ne gremo še v porodnišnico, ne?user posted image

Papa, poštar je na vratihuser posted image

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
baby1978
Dobro jutro. Za mano je ena dolga, neprespana noc. Do 2h sploh nisem mogla zaspat, ker mi je bilo slabo, zgaga me je pekla, na wc sem skoz laufala, v glavnem groza. Sem ze mislala, da bom dragemu rekla, da me naj pelje v bolnico, pa se je potem stanje umirilo in sem koncno zaspala. Zjutraj pa sem se zbudila z mocnimi krci v mecih.
Zanima me, ce se bo katera odlocla, za akoponkturo, oz. Ce ima katera izkusnje z njo.
In glede posodic za umivanje, kje ste jih kupile. Sem gledala te v baby centru, pa mi niso nekak! Pa lep pozdravcek.

(odgovor članu Tanchi)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
3.12.2010 10:07:25   
*miška*
gaya24, jaz imam občasne probleme s hemeroidi in nič ne uporabljam, ker mislim, da je še hujš...zdravnica mi je sicer napisala kremo faktu z aplikatorjem, pa sem enkrat že pred nosečnostjo to uporabila in me je tolk peklo, da zdaj notri nič več ne uporabljam. Mogoče za zunaj namazat, če je hudo. Zelo pazi, da imaš prebavo urejeno in bolj v "tekočem" stanju  in pa takrat, ko te peče in srbi se ne briši z wc papirjem. V drogerijah ali lekarnah prodajajo robčke prav za hemeroide.

Inčika2, tudi meni je že odvzela bris in našla neko bakterijo, ki jo je baje uničila z antibiotiki in takrat naj ne bi bila pozitivna na streptokok, samo je pa rekla, da res, da se lahko stanje spremeni, takrat nisem imela, zdej pa imam na primer. Kombinzonček imam jaz št. 62, ker jo itak spodaj še tolk oblečeš, mislim, da bo vredu. Sicer imam še plišaste varjante, ki je tudi en 56.

Tudi jaz modrčka od da-da ne zamenjam za noben denar, je že aktualen .

Jaz sem jo sama vprašala za test za to bakterijo, ker jo je soseda imela in ko je rodila, je otrok bil na meji med okužbo. Sta bili dva meseca v bolnici, potem pa sta morali pol leta na dva dni hodit po antibiotike tako da....ne vem sem se mal ustrašila. Pa mi je ginekologinja rekla, da nobena preiskava ni odveč, da pa jo žal zavarovalnica ne krije . No sicer je 50 eur kar nekaj denarja ampak kaj jaz vem, najbrž jo bom kar naredila.

Drugače sem pa včeraj pozabila povedat, meni je rekla naj neham jesti magnezijeve tablete in buscopane ob krčih, ker vse to zmeša naravni ritem in tudi res nikoli ne veš ali je to to. Mi pa je svetovala, da naj zaradi povečanega izcedka udarim kuro z vitagyn c. Pa rekla, je da so tudi otrokova pljučka do končno razvita in tudi če rodim, bi moralo biti iz tega vidika vse vredu.

bambina, ne govori o hrani, jaz non stop samo jem, sem skos lačna, že zato komaj čakam da rodim, sej zato pa sem na +15, no čeprav se ne sekiram preveč bo šlo potem pač več dol.

Moram pa tudi jaz svojga pohvalit, pomiva posodo, sesa, mi pomaga, da se poberem iz kavča...jaz enostavno ne morem več, ker me začne tolk dol tiščat in pol sam jamram . No pa da veste kako se že dan d bliža, moj je danes že plačal porod s potrdilom.

br27, špikanje naj bi bilo normalno nam je ravno na materinski govorila, to je raztezanje, sej mene tudi špika pa tolk me sramna kost boli in mišice okol, nog sploh ne morem narazen dajat, ne vem kako bom rodila . Nasploh, ko sem jaz včeraj to ginekologinji omenila in tudi razne krče in tiščanje navzdol je rekla, da to je zdaj v tem času vse normalno in bo vse hujše tako da...

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
3.12.2010 10:11:23   
Putka
pika27, jaz sem malo ubogico zaigrala, pa rodila bom... pa so se potem potrudili, sploh moja mentorica zna biti zelo počasno, me je ful presenetilauser posted image

Tanchi, pri meni bo tudi tretji CR, sem najprej razmišljala da bi se za 11.1.2011 zmenila, mi je cifra ful všeč. Ampak imam v materinski pdp 25.1. napisano (so se mi za 2 dni zmotili al sem pa jaz narobe datum menstruacije povedalauser posted image ) in mi je ginekolog rekel, da delajo v 39.tednu, tako da si zdaj drug datum izbiram. Se je mogoče katera v numerologijo vrgla? Je tam med 15.-20.1. kak super pozitiven dan? jaz o tem pojma nimam...

Glede kil: prvič sem dobila +22 (in obdržala 10 kil, niso šle nikamor večuser posted image ), ta drugič sem pazila na hrano, pa jedla sadje namesto sladkarij, dobila +18 in povišan cukr. Tokrat pa sem že štartala z velik (ne povem kolkuser posted image ), ker se me rado prime. No, pa sem od prvega pregleda na +10, pa jem ravno tako kot prej, sicer res malo gledam na sladkarije in kruh, ampak neke diete se res ne držim. Aja, telovadim pa nič. Pri tamali sem na aerobiko hodila, zdaj pa sploh ne znese, plavala bi rada, mogoče kak Atlantis eno dopoldne...

Kroglice: tale link je sicer z nemškega ebaya, pa je ista stvar, zgleda da trenutno še celo ceneje kot prej, bom tudi jaz nove kupilauser posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
3.12.2010 10:12:11   
Putka
Aja, je spet kakšna luna danes? Naša tamala je ponoči naokrog hodila, pa ob 6h je bila pokonci, je v strop gledalauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
3.12.2010 10:24:58   
darchy82
*miška* a je treba prisotnost očeta pri porodu že prej plačat, al se to naredi kar takrat ko prideš rodit? Je pa verjetno problem če prideš rodit zvečer ali celo ponoči, ker takrat verjetno ne delajo. A mogoče katera ve kako je s tem?

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
3.12.2010 10:40:25   
*miška*
darchy82, nam je na materinski rekla, da lahko plačamo kadarkoli do poroda in itak tudi na dan poroda. Samo kaj, če zvečer rodimo ali ponoči to pa ne vem, zato sva rajši prej plačala, da se ne bomo potem še s tem obremenjevali. Rodila pa bom v lj. Ker to plačaš zraven porodnišnice nekje, ne vem točno mi bo moj povedal, ko pride iz službe.

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
3.12.2010 10:45:27   
darchy82
Tud jst nameravam it rodit v LJ sem pa slišala, da je to treba plačat v stari babiški šoli. Nisem čist ziher katera je to, ampak mogoče je res bolš, da se to zrihta pred porodom, ker nočem, da mi pol rečejo, da moj ne more bit zraven, ker ni plačal.

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
3.12.2010 11:09:58   
pinky86
Magnezijevih tablet imam jaz samo še ene par, tako da te še popijem potem pa zaključim. V ponedeljek bomo pa že 36 tednov juhej user posted image

Drugače pri meni vse mirno, počutim se odlično, le utrujena sem kar...bolečin nimam, razen včasih me zaskeli tam pri sramni kosti, ampak hitro mine.

Gaya, jaz sem se namazala kar z Bepanthen mazilom, ko me je peklo, pa mi je pomagalo. Grem pa ta teden tudi v DM in si bom kupila tiste vlažilne robčke za uporabo pri Hemoroidih.

Nekaj pa me zanima glede teh vatirancev, ki se tok omenjajo...čist verjamem, da so za prve dni po porodu odlični, zato tudi jaz razmišljam o nakupu, ampak sem gledala velikost v tistem pakiranju za nosečnice: 45cm x 15 cm?!?! Ne vem, meni se zdijo OGROMNI...a res rabimo pol metra vložka spodaj user posted image Jih je katera že uporabljala? Ali ste jih zlagale al kako??

Kar se tiče pa hišnih opravil...mi2 z možem že od začetka vse počneva skupaj (kuhava, pospravljava, pereva, nakupujeva), kar je razlika zdaj je to, da je on prevzel vsa tista dela, pri katerih se bolj naprezaš, jaz imam pa una bolj u easy user posted image Ne vem, nekatere tako pišete, kot da vam zdaj delajo ful uslugo...jaz pa mislim, da je to itak tudi njihova naloga - VEDNO user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu darchy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
3.12.2010 11:13:33   
pinky86
V Trbovljah je pa prisotnost brezplačna user posted image Sej sploh ne vem, zakaj to računajo?!? A zaradi tiste papirnate obleke, copat in kape, ki jih dobijo naši partnerji user posted image 17 € že niso vredne...

Drugače je pa soseda rodila v LJ P poleti in je bil mož zraven...plačala nista vnaprej, pa tudi noben jima potem ni nič rekel, tako da je prišel brezplačno skos hehe user posted image dobr ne user posted image

"My past is my lesson. My present is my gift. My future is my motivation."

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
3.12.2010 11:32:39   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: pinky86

Nekaj pa me zanima glede teh vatirancev, ki se tok omenjajo...čist verjamem, da so za prve dni po porodu odlični, zato tudi jaz razmišljam o nakupu, ampak sem gledala velikost v tistem pakiranju za nosečnice: 45cm x 15 cm?!?! Ne vem, meni se zdijo OGROMNI...a res rabimo pol metra vložka spodaj user posted image Jih je katera že uporabljala? Ali ste jih zlagale al kako?

To pride malo več kot tisti Vir vložki, itak je za prve dni fajn da je ornk zaščita, čišča zna biti močna, pa je fajn da ni halja pa postelja vsa pokapana...

Kar se tiče pa hišnih opravil...mi2 z možem že od začetka vse počneva skupaj (kuhava, pospravljava, pereva, nakupujeva), kar je razlika zdaj je to, da je on prevzel vsa tista dela, pri katerih se bolj naprezaš, jaz imam pa una bolj u easy user posted image Ne vem, nekatere tako pišete, kot da vam zdaj delajo ful uslugo...jaz pa mislim, da je to itak tudi njihova naloga - VEDNO user posted image
Se popolnoma strinjamuser posted image .

Mi smo imeli kaput s pomivalnim strojem prejšnji mesec, pa je rabil 3 tedne, da je del pulta odmontiral (ker majstr ni imel dostopa do stroja). Po treh tednih pomivanja na roke, pa moj ves ponosen pokaže da je končno uredil. Mislim, je pričakoval ful pohvale, jaz sem mu pa rekla samo: "skrajni cajt".

Plačilo za prisotnost plačaš v stari babiški šoli - to je tam, kjer so predavanja za materinsko šolo, pa dekompresija, za staro porodnišnico, v eni leseni skoraj baraki...

(odgovor članu pinky86)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
3.12.2010 12:50:36   
dramica
Darchy moj je bil že 2xpoleg pa mu nihče sploh ni omenil za plačilo bli so veseli da je bil zraven.V Nm.
JOJ sem skočila v spar iskala skodelice in čajnik-otroško ig. itak niso mel, mi rata spet slabo vzamem na hitr nekaj stvari in risalni blok,pridem domov nikjer ris.bloka.Računala mi ga pa jeuser posted image v sami zmedi še tel. mi je zvonil sem pozabila najpomembnejšo stvar za mojega nečaka...bo šel moj možek nazaj z računom mogoče ga dobi.Sem jezna....

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
3.12.2010 13:04:36   
*miška*
Pinky86, sej tudi meni moj že skos pomaga pri gospodinjskih opravilih samo zdaj se pa še exstra bolj potrudi. Ubistvu po skupnih kosilih vedno on pomiva posodo. Midva opravil ne ločujeva preveč konservativno ampak itak pa stvari v gospodinjstvu jaz delam, saj ima on dosti drugih stvari, ki jih jaz  ne znam oz. so fizično moška dela. Čeprav mi ni problema iti kosit travo ali kidat sneg, kar delava skupaj, če sva oba doma, dostikrat pa tudi sama. Približno si je treba razdelit dela in logično je, da ne bom šla štihat on pa kuhat user posted image . Torej mi ubistvu dela uslugo, čeprav je tudi meni zdele v nosečnosti to logično user posted image ,  govorim na splošno, kadar nisem tak user posted image . Drugače pa je, če živiš v bloku, ker tvoj dragi nima fizičnih del okoli hiše za delat, pol bi pa tudi jaz zahtevala, da mi pomaga in ne, da leži na kavču. Mi gre pa zelo na živce, ko nekatere prosijo svoje, da jim pomaga, pa reče ne to je tvoje delo, to pa moje....to je pa res čist mem. Če jaz lahko kidam pa kosim pa štiham, lohk tudi on pomije posodo ali pa posesa namesto mene! Tko, sem se razpisala user posted image .

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
3.12.2010 13:26:29   
briljantina
Hojla!

Nina 30 - samo da je vse dobro! Lepe novičke!

kombinezonček - Sama sem kupila kar zimsko vrečo, se mi ni dalo beliti glave s kombinezončki. Kupila sem jo v BC in je od rojstva pa tam do pol leta - uporabna v glavnem. Pa še odprtino ima za v jajčko. Spodaj ga bom pa oblekla normalno, pa še en topel plišast kompletek - baje je to čisto zadosti.

Lačna nisem, sem na dieti in jem tudi do 7-krat na dan. Seveda brez sladkarij, maščob, pretiranega uživanja sadja, ki naj bi bil le za posladek, izdelkov iz bele moke itd (pa v srednjih količinah). S kg sem nekje + 10, medtem ko sem jih v prvih nekaj mesecih dobila +9 kg, nato sem začela z dieto, shujšala za 3 kg, sedaj pa mi gre počasi gor. Se ne bom nič pritoževala, sem zadovoljna! Razen pomarančaste kože na nogah in ritki.

Mi2 sva šele začela skupaj živet in sva bila od prej oba navajena pospravljanja - no, mi likanje prepusti (mi ni hudega, se včasih malo pozabavam pred TV-jem), pa pranje mi prepušča, ostalo pa naredi brez problema. Je priden, ga moram malce pohvaliti. V bistvu še boljše kuha kot jaz, tako da mu kuho kar prepuščam. Se mi zdi pa to normalno, ne vem, zakaj ne bi tudi moški prijeli za gospodinjska opravila.

Se mi je pa sanjalo, da sem bila v porodni in me tudi že malce stiska. Baje je še vsak prišel ven.

LP

(odgovor članu *miška*)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
3.12.2010 13:28:15   
briljantina
Smeški so ušli. Grrrrr RR

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
3.12.2010 14:05:24   
Arwenko
kombinezonček sem jaz vzela v KIK-u, stal je celih 11 eur, je pa velikost 62/68, se mi je 50/56 zdel premajhen no, je pa spodaj kot vreča, zgoraj ima pa rokave, pri vreči pa ni tako občutljivo, če bo v začetku malo prevelika spodaj. 

(odgovor članu briljantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
3.12.2010 15:50:54   
Putka
Jej!! Že dve rudni perila, tetra plenic, brisačk, posteljnine za malega opranouser posted image . Tolk sem vesela, da se malo premika, zdaj ko imam kam za pospravit..

Jaz sem pa ravno včeraj od znanke dobila na posodo kombinezon (62, večjega upam ne bomo rabili, potem pa počasi že pomlad..) in Isofix za maxi-cosija...

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
3.12.2010 15:51:16   
Putka
Spet neki RR štekauser posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
3.12.2010 17:01:16   
gaya24
Hojla!

Hvala vsem za nasvete...

Danes je pa tk dolgočasen dan, se mi zdaj popoldan z Majem ni dalo ven it, se tolažim, da je bil itak z vrtcem dopoldan zunaj. Mam kr slabo vest, ko nisva šla ven in je zdej risanke gledal-na kar nisem glih ponosna, ker js res pazim, da čim manj tv-ja gleda. Grema pa zdaj plastelin izdelovat pa voščilnice še moreva nardit, sem rekla, da jih boma letos kr midva naredla. Maj jih bo porisal, js pa napisala...
Ob 18.30 pa na telovadbo...komi čakam, da se mal razgibam.
Se beremo

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
   [Brisano sporočilo]
3.12.2010 21:29:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Putka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3472
3.12.2010 23:01:55   
Porodne zgodbe
MAME IN MAMICE, VABLJENE!

Ker pripravljam knjigo z naslovom Porodne zgodbe, ki naj bi izšel  predvidoma konec leta 2011, in Ker ste dragocen vir porodnih izkušenj, se obračam na vas in vas vabim, da sodelujete pri soustvarjanju tega zanimivega projekta.

Med vsemi prispelimi porodnimi zgodbami bo izbranih predvidoma sto tistih, ki bodo objavljene. Zgodbam lahko dodate tudi svoje fotografije (seveda, če želite, da bodo objavljene), ki se dotikajo tem nosečnosti, poroda in starševstva – zraven pa ne pozabite pripisati imena njihovega avtorja.

Posebnih omejitev pri pisanju ni, za orientacijo pa prilagam nekaj opornih točk, ki pa jih ni nujno upoštevati:
-Kako se je porod začel?
-Koliko časa je trajal?
-Vaši občutki pri porodu?
-Kdo je bil prisoten ob porodu?
-Za kak porod je šlo (vaginalen, carski rez)?
-So bile pri porodu kakšne posebnosti?
-Če bi ocenjevali stopnjo bolečine od 1 do 10, kakšno vrednost bi dali?
-Je šlo za čisto naraven porod, ste uporabili epiduralno analgezijo ali kakšno drugo sredstvo za lajšanje bolečin?
-Kaj vam je v porodni sobi najbolj ostalo v spominu?
-Kaj vam je bilo najprijetnejše in kaj najmanj?
-Kako je potekala faza iztisa?
-Vaši občutki po koncu poroda?
-Drugo.

Da bom porodne zgodbe lažje klasificirala, jim, prosim, dodajte nekakšno osebno izkaznico, ki naj vsebuje naslednje:

VAŠE IME (lahko tudi psevdonim):
SEDANJA STAROST:
STAROST OB PORODU:
PORODNIŠNICA:
KATERI VAŠ POROD JE TO:
OTROKOVO IME (ni obvezno):
POSEBNOSTI (ni obvezno):

Svoje porodne zgodbe pošljite do sredine naslednjega leta na e-naslov: porodne.zgodbe@gmail.com. Vse mamice, katerih zgodbe bodo izbrane, bodo v prvi polovici leta 2011 o tem obveščene. Če imate kakršno koli vprašanje v zvezi s tem projektom, ga brez zadržkov pošljite na zgornji naslov.

Za vaš dragocen prispevek se vam vnaprej zahvaljujem in vas vabim, da k temu projektu povabite tudi tiste, do katerih to vabilo ni prišlo (mame, babice, prijateljice, sodelavke, sosede itd.).

Pa prijetno starševstvo še naprej!

(odgovor članu br27)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
3.12.2010 23:13:14   
pika27
Sem glih danes plačala prisotnost pri porodu za možeka... ne moreš več plačat v babiški šoli, ker je šla blagajničarka v pokoj, zdej je samo še na leonišču blagajna. Je pa 16,69 se mi zdi, pa baje je res za haljo pa copatkeuser posted image . Ko sem bla jaz prvič v P sta oba partnerja od mamic v sobi plačala preden sta šle domov, tko da te spustijo brez plačila, sam so ble pa tečne k sama strela in sta mogla pol na vrat na na nos it plačat. Jaz sem šla zato kr dons da je mir.

Gaya24, jaz sem nekje na RR prebrala po prvem porodu, da za hemeroide pomaga tea tree krema od Justa in sem jo dejansko uporabljala in je blo ful bolš. Je pa res, da nisem mela prov velikih težav. Jo je pa tud kolegica probala pa ji ni odgovarjala.

Kombinezonček mam jaz 56 pa upam da bo zdržal, če ne bomo šli pa po novega, al kajuser posted image bomo vidl kakšn bo vreme. Mam pa tega sposojenega, sicer bi verjetno kupla večjega.

Prat pa še vedno nism začela... sicer mam res še neki časa, ampak me počas že mal baše. MOrmo sobo do konca zrihtat, da bom lahko cunce kam dala...

Nč grem spat, dons že od pol 5h dežuram, sem že ornk fuč. Pa kakšen drug dan naprej. Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
4.12.2010 9:35:44   
talika81
no, ko smo že ravno pri prisotnosti partnerja pri porodu in plačilu za to ... včeraj sem bila malo na obisku pri mojih sodelavkah in smo se hecale, da bi morale porodišnice plačat njim, ker so asistenti in ne rfavno obratno.
in tudi ne vem, zakaj je to tako različna praksa pri P - v enih se plača, v drugih ne. v čem je razlika? a tam, ko se plača, je kaj posebnega al kako?
na CSD-ju sem zadnjič dobila eno luškano knjigico Baby book in noter je seznam porodnišnic, kjer je potrebno prisotnost partnerja plačat. in najdražje je za plačat v Kranju in Izoli, . Brezplačno pa je v Trbovlje, Brežice, Nova Gorica in Mb. Bila sem presenečena nad tem, da glede tega LJ ni najdražja. user posted image

mi2 pa greva jutri po voziček k sodelavki, naslednji teden pa dobim še košaro in grem tudi po predalnik, kamor bom lahko zložila cunjice.
naslednji teden nabavim samo še manjkajočo kozmetiko, sestavim kinderbett in imam vse perajt. torbo za v P si bom pa pripravila šele nekje sredi decembra. mislim, da je še takrat čas.

14.1.2011 sva te prvič stisnila k sebi ... dobrodošla med nami, najina draga Brina. :-)

Zmagovalec ni tisti, ki je brez poraza, ampak tisti, ki po vsakem porazu vstane in nadaljuje!

(odgovor članu pika27)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?