agha
|
Čer! Moja dva fanta spita. Veliki je malega uspaval in zgleda, da je bil tako učinkovit, da je še sam zraven zaspal. Drugače je pa naš sinko dopoldne spal dve uri, popoldne pa uro in četrt. Očitno pač toliko rabi in kot vidim ni edini. Če bo tako naprej bo fajn. Saj ni prvič toliko spal. Mi bo pa pasalo, da bom lahko kaj naredila. Danes sem mu skuhala bučno juho, ki jo ponavadi je, danes je bila pa fej. Je pa potem njami njami jedel pico. Sem jo naredila doma. Jedel je pa itak samo kruhek in nekaj paradižnika, ki je bil na njem. Prav smešen je, ko zmeraj prečekira kaj je na najinem krožniku in kaj na njegovem in če je isto, je potem njami! Če pa ni, potem pa v moj krožnik gleda in dela hmmm,mmmm in to vedno bolj glasno....dokler ne dobi. Joj, sem se prej zamislila nad sabo pod tušem...ne vem zakaj gledam zadnje čase poročila. Prej jih sploh nisem! To me res nikoli ni zanimalo! Joj,a je to znak staranja?! Sem premislila in ugotovila, da še ni tako zaskrbljujoče, ker osmrtnic še ne berem pa tudi narodnjakov še ne poslušam...torej sem še kar OK! Glede jutri pa - ful je sneg napovedan in ne vem, če bom rinla do Qulandie. Peš bi težko prigurala tja v snegu, če hočem pa z avto moram pa najprej pred garažo skidat in to z otrokom v vozičku...hm, ne vem...bom jutri videla koliko bo snega, nič ne obljubim. Nejanejc - glede zgodnjega spanja...to ti res težko svetujem. Po moje ša najbolj pomaga to, da ga res zmatraš, kot je napisala legenda. Legenda - upam, da ne boste zboleli!!! Drugače pa jaz bi definitivno raje psa kot dihurja. sem jih že nekaj imela in še bi jih...ah, saj jih bom! tintin - kako si preživela popoldan v vrtcu? Didi - to, da pupika ne je, če je prehlajena, se meni sicer ne zdi tako zaskrbljujoče. Važno je, da pije. V bistvu nekaj poje in očitno je to dovolj. Otroci imajo krasen mehanizem in znajo reči ne, ko so siti. Pravijo, da med obolenji telo ne rabi toliko hrane, ker mu to samo še oteži zdravljenje. Nekje sem enkrat to prebrala in mislim, da drži. Je pa res, da če se bo to nadaljevalo več dni, pa le pokliči pediatra in mu povej. Amelie - škoda, da z mamo nista uspele zgladiti spora. Midve sva ga in moram reči, da je zdaj kul. Upam, da ga boš tudi ti. Ni pa nikakor lepo od nje, da karkoli govori grdega o tebi! Fej jo bodi!!! Res!!! Imejte se fino fajn, pozdravite se vsi bolni in mirno noč vsem!!!!
|