Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
botrca
|
Sami0804 lep avatar .
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer smo pa na tretji strani... mislim ha? kaka tretja stran... meni kaže 24 ??????????
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pa pijeta??? Ker mi bognedaj, da bi vodo. moj pa samo vodo...redko kdaj sok-pomarančni Moja dva tudi ne pijeta čaja-drugo pa več ali manj vse:vodo,sok,mleko...občasno celo coca-colo no ja,to je bolj poredko...
|
|
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Sami0804 lep avatar . hvala
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pa pijeta??? Ker mi bognedaj, da bi vodo. moj pa samo vodo...redko kdaj sok-pomarančni Moja dva tudi ne pijeta čaja-drugo pa več ali manj vse:vodo,sok,mleko...občasno celo coca-colo no ja,to je bolj poredko... naš pa večinoma samo vodo, navadno ali z okusom jabolka.... ostalo (čaj, sok, mleko) samo tolko da proba , pa noče več
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer smo pa na tretji strani... mislim ha? kaka tretja stran... meni kaže 24 ?????????? ja,na naši že...ono začetno sem mislila-tam ko smo vedno na prvi strani
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer smo pa na tretji strani... mislim ha? kaka tretja stran... meni kaže 24 ?????????? ja,na naši že...ono začetno sem mislila-tam ko smo vedno na prvi strani ajaaa taaammmmm...
|
|
|
|
|
|
majakla
|
Pa res, na tretji, pa še tam zadnji. Ja, bo treba še kako rečt. Saj pa to je super, če pijejo vodo, Nik je noče, verjetno bi jo pa spil, če bi jo cukrala. Glavno, da sva prišla iz soka na čaj, se mi zdi že ful napredek. Pije pa tolko, ker noče dude in on to potem s čajem kompenzira.
|
|
|
|
|
|
|
|
Sacherca
|
Ja pa ok no...RR je ocitno zima se bolj presenetila kot cestarji Komaj vas nasla pol pa se totalna zmeda z urami in datumom....
|
|
|
|
|
|
|
|
Sacherca
|
Za dobro jutro punce,samo za vas
|
|
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca Za dobro jutro punce,samo za vas hvala ...to pa mi je všeč na rr-ju
|
|
|
|
|
|
|
|
majakla
|
Evo že dela, smo že na 1. strani.
|
|
|
|
|
|
|
|
ly117
|
Jutro oz. dan po RR-ovem. Noč pri nas super, spali ko . No zjutraj ko je pa blo treba ven pa druga zgodba. Pločniki neočiščeni tak da sem Lukeca v vozu 3/4 poti vlekla za sabo. Po prvih par metrih pa mokra tudi tak kot da bi me z vodo kdo polil. Ampak sma vseeno nekak prigurala do vrtca. Še dobro da je moj otrok trpežen, ker drugač bi se po mojem dr ko zverina v vozu. No ko pa grem nazaj domov ( po drugi poti ) pa ugotovim da je skoraj spucana v nulo. Aja roke pa mam tudi tam nekje na podnu.
|
|
|
|
|
|
ly117
|
Botrca dobrodošla nazaj doma z Janom. Pa da bo šel čimprej nazaj v vrtec.
|
|
|
|
|
|
botrca
|
Grem sneg čistit, pa dela imam kar nekaj...drugo perilo se že pere, pa posodo iz stroja moram pospravit, pa kosilo skuhat... . Mogoče popravijo rr, medtem ko me ne bo... . Papa
|
|
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem sneg čistit, pa dela imam kar nekaj...drugo perilo se že pere, pa posodo iz stroja moram pospravit, pa kosilo skuhat... . Mogoče popravijo rr, medtem ko me ne bo... . Papa Sanja svija o kokoruzu.
|
|
|
|
|
|
ly117
|
Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate.
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:51:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly Pa saj vem da ste ene v službi in da je doma tudi kaj treba naredit, sam ko se pa jaz zadnaj 2 dni pojavim pa vse zginete. Pa je danes moj zadnji dan dopusta. Pa samo še viken sem doma pol pa vas bom spet samo lahko brala in tu pa tam kaj komentirala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:52:46
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly Pa saj vem da ste ene v službi in da je doma tudi kaj treba naredit, sam ko se pa jaz zadnaj 2 dni pojavim pa vse zginete. Pa je danes moj zadnji dan dopusta. Pa samo še viken sem doma pol pa vas bom spet samo lahko brala in tu pa tam kaj komentirala. evo... ti bom jaz družbo delala
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:53:44
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly mata čudne občutke vidve.... Sara je danes tak sitna,da je groooza...sem ji zdaj Wall-e-ja naštimala gor-mogoče bo malo mira
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:55:01
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Grem sneg čistit, pa dela imam kar nekaj...drugo perilo se že pere, pa posodo iz stroja moram pospravit, pa kosilo skuhat... . Mogoče popravijo rr, medtem ko me ne bo... . Papa Sanja svija o kokoruzu. včeraj mi ni blo za pisat,danes mi pa toti rr moralo zbija
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:55:32
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly mata čudne občutke vidve.... Sara je danes tak sitna,da je groooza...sem ji zdaj Wall-e-ja naštimala gor-mogoče bo malo mira kaj te to je???? risanka ????
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:55:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ok kam ste se pa zdaj spet poskrile? Zakaj imam občutek da se me izogibate. sma že dve ly Pa saj vem da ste ene v službi in da je doma tudi kaj treba naredit, sam ko se pa jaz zadnaj 2 dni pojavim pa vse zginete. Pa je danes moj zadnji dan dopusta. Pa samo še viken sem doma pol pa vas bom spet samo lahko brala in tu pa tam kaj komentirala. evo... ti bom jaz družbo delala o hvala.
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:56:29
|
|
|
|
Sacherca
|
Pa meni se nic ne dala in prej,ko je majakla napisala,da dela sem lepo sla kao na frisne objave in nisem znala nazaj prit Zdaj pa mojemu naredim malico za sluzbo in grem pesaka v knjiznico pol pa se v qlandijo...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?