Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme... saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem ja, meni tudi tisto piše zakaj nas ni na seznamu "starši čvekamo"?? smo preveč klepetave pa so nas skenslali upam, da ne po moje ne... če pogledaš desno pod medvedka-kjer so zadnje objave od foruma, abumov in dnevnikov ... bodi pozorna na uro... vse so od včeraj ... tudi od majakla na mariborčankah ... pa smo me že vsaj 6 postov napisale danes.... nekaj jih jezi RR
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme... saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem ja, meni tudi tisto piše zakaj nas ni na seznamu "starši čvekamo"?? smo preveč klepetave pa so nas skenslali upam, da ne po moje ne... če pogledaš desno pod medvedka-kjer so zadnje objave od foruma, abumov in dnevnikov ... bodi pozorna na uro... vse so od včeraj ... tudi od majakla na mariborčankah ... pa smo me že vsaj 6 postov napisale danes.... nekaj jih jezi RR ja no, ker pri rr nikoli ne veš, kaj jim pade na pamet ja, to pa je res, ja.. ja kaj češ, res jih očitno sneg zaj****ava jih je zametalo
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E&feature=related tole zdaj gledave in poslušave s T in se mala full smeje, pleše in ploska moj tud rad gleda to... jaz bi tud bla doma ob mojem carteku in se catala.... zjutraj je tak jokal ko sem mogla it... pa tak se je cartal z mano in me lupčkal in božal... pol pa mu dam lupčka in rečem mami more it v službo pa v jok in mmmmmmaaaaaaammmmmmiiiiiiiiiiii.... sak se mi smili
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
Jutro.... Glede na to,da smo 10.10.....zakaj je pa zunaj pol meta snega Hec na stran...noč za en k...,kot sem pričakovala kašelj brez konca in kraja Sem šla ob treh vjutro pisker vode prevret s kamilicami in morsko soljo,je blo potem za odtenek lažje... No,zjutraj pa je potem še tavelki delal dramo,da rabi nujno kombinezon v šoli,drugače ne bo mogel it ven,ampak bo moral ostat notri ...ja,saj vem,da bi lahko prej nabavila-samo prej moram še pogruntat,kak se dnar tiska-se mi zdi,da bomp vsak cajt bankrotirali poleg našega "brezplačnega"šolstva
|
|
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec. Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobral . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime. super, da sta doma naj Jan ostane zdrav Podpis
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro.... Glede na to,da smo 10.10.....zakaj je pa zunaj pol meta snega Hec na stran...noč za en k...,kot sem pričakovala kašelj brez konca in kraja Sem šla ob treh vjutro pisker vode prevret s kamilicami in morsko soljo,je blo potem za odtenek lažje... No,zjutraj pa je potem še tavelki delal dramo,da rabi nujno kombinezon v šoli,drugače ne bo mogel it ven,ampak bo moral ostat notri ...ja,saj vem,da bi lahko prej nabavila-samo prej moram še pogruntat,kak se dnar tiska-se mi zdi,da bomp vsak cajt bankrotirali poleg našega "brezplačnega"šolstva SAMI
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme... saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem Tak sem jaz naredla...sem iskala ko zmešana,sem mislila,da so nas zbrisali
|
|
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka moj tud rad gleda to... jaz bi tud bla doma ob mojem carteku in se catala.... zjutraj je tak jokal ko sem mogla it... pa tak se je cartal z mano in me lupčkal in božal... pol pa mu dam lupčka in rečem mami more it v službo pa v jok in mmmmmmaaaaaaammmmmmiiiiiiiiiiii.... sak se mi smili
|
|
|
|
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro, kje te smo, je desno HB napisalo, drugače nas ni ? !
|
|
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro, kje te smo, je desno HB napisalo, drugače nas ni ? ! IZBRISANI!!!! V časovni stroj so nas vrgli
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: rina22 http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E&feature=related tole zdaj gledave in poslušave s T in se mala full smeje, pleše in ploska moj tud rad gleda to... jaz bi tud bla doma ob mojem carteku in se catala.... zjutraj je tak jokal ko sem mogla it... pa tak se je cartal z mano in me lupčkal in božal... pol pa mu dam lupčka in rečem mami more it v službo pa v jok in mmmmmmaaaaaaammmmmmiiiiiiiiiiii.... sak se mi smili bogi
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Jutro.... Glede na to,da smo 10.10.....zakaj je pa zunaj pol meta snega Hec na stran...noč za en k...,kot sem pričakovala kašelj brez konca in kraja Sem šla ob treh vjutro pisker vode prevret s kamilicami in morsko soljo,je blo potem za odtenek lažje... No,zjutraj pa je potem še tavelki delal dramo,da rabi nujno kombinezon v šoli,drugače ne bo mogel it ven,ampak bo moral ostat notri ...ja,saj vem,da bi lahko prej nabavila-samo prej moram še pogruntat,kak se dnar tiska-se mi zdi,da bomp vsak cajt bankrotirali poleg našega "brezplačnega"šolstva SAMI podpis
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro, kje te smo, je desno HB napisalo, drugače nas ni ? ! IZBRISANI!!!! V časovni stroj so nas vrgli JA NE ... glede na uro tukaj... bom lahko šla počasi domov (to nebi blo sploh slabo)
|
|
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije. Priden Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl nisi edina...moj ga sploh ne pije Kaj pa pijeta??? Ker mi bognedaj, da bi vodo.
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
meni se bo sfuzlaloooooo! do nedavnega se je T full rada slikala, pa na vsaki sliki se je tak lepo smejala, zdaj pa noče več sem se zaj matrala da bi naredla vsaj eno lepo slikico za na koledar, pa mislita, da mi je uspelo?! NE!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . Ja, RRju se mešaaaa!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije. Priden Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl nisi edina...moj ga sploh ne pije Kaj pa pijeta??? Ker mi bognedaj, da bi vodo. vode sploh noče. če že, pije čaj ali pa kaki sok, ki ga razredčim z vodo
|
|
|
|
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem jaz delam enako
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem jaz delam enako jaz pa mam Opero, pa mam lahko več strani naenkrat odprtih
|
|
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro, kje te smo, je desno HB napisalo, drugače nas ni ? ! IZBRISANI!!!! V časovni stroj so nas vrgli JA NE ... glede na uro tukaj... bom lahko šla počasi domov (to nebi blo sploh slabo) Vsaj enkrat ti je šiht ekspresno minil
|
|
|
|
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj pa pijeta??? Ker mi bognedaj, da bi vodo. moj pa samo vodo...redko kdaj sok-pomarančni
|
|
|
|
|
|
sami0804
|
Sicer smo pa na tretji strani...
|
|
|
|
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Sicer smo pa na tretji strani... mislim
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?