|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 16. del
3.12.2010 9:00:00   
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ????

tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme...user posted image user posted image user posted image

saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem user posted image

ja, meni tudi tisto piše user posted image
zakaj nas ni na seznamu "starši čvekamo"?? smo preveč klepetave pa so nas skenslaliuser posted image upam, da ne user posted image

po moje ne... če pogledaš desno pod medvedka-kjer so zadnje objave od foruma, abumov in dnevnikov ... bodi pozorna na uro... vse so od včeraj ... tudi od majakla na mariborčankah ... pa smo me že vsaj 6 postov napisale danes.... nekaj jih jezi RR

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 551
rina22

tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme...user posted image user posted image user posted image

saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem user posted image

ja, meni tudi tisto piše user posted image
zakaj nas ni na seznamu "starši čvekamo"?? smo preveč klepetave pa so nas skenslaliuser posted image upam, da ne user posted image

po moje ne... če pogledaš desno pod medvedka-kjer so zadnje objave od foruma, abumov in dnevnikov ... bodi pozorna na uro... vse so od včeraj ... tudi od majakla na mariborčankah ... pa smo me že vsaj 6 postov napisale danes.... nekaj jih jezi RR

ja no, ker pri rr nikoli ne veš, kaj jim pade na pamet user posted image user posted image
ja, to pa je res, ja.. ja kaj češ, res jih očitno sneg zaj****ava user posted image jih je zametalo user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 552
rina22
http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E&feature=related

tole zdaj gledave in poslušave s T in se mala full smeje, pleše in ploska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 553
elevitka

tole zdaj gledave in poslušave s T in se mala full smeje, pleše in ploska user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

moj tud rad gleda to... jaz bi tud bla doma ob mojem carteku in se catala.... zjutraj je tak jokal ko sem mogla it... pa tak se je cartal z mano in me lupčkal in božal... pol pa mu dam lupčka in rečem mami more it v službo pa v jok in mmmmmmaaaaaaammmmmmiiiiiiiiiiii.... sak se mi smili user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 554
sami0804

Jutro....

Glede na to,da smo 10.10.....zakaj je pa zunaj pol meta snegauser posted image

Hec na stran...noč za en k...,kot sem pričakovala kašelj brez konca in krajauser posted image
Sem šla ob treh vjutro pisker vode prevret s kamilicami in morsko soljo,je blo potem za odtenek lažje...
No,zjutraj pa je potem še tavelki delal dramo,da rabi nujno kombinezon v šoli,drugače ne bo mogel it ven,ampak bo moral ostat notriuser posted image ...ja,saj vem,da bi lahko prej nabavila-samo prej moram še pogruntat,kak se dnar tiska-se mi zdi,da bomp vsak cajt bankrotirali poleg našega "brezplačnega"šolstvauser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 555
sami0804

Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi user posted image . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet user posted image . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec.

Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobraluser posted image . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime.

super, da sta doma user posted image user posted image user posted image user posted image naj Jan ostane zdrav user posted image user posted image

Podpis user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 556
elevitka
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Jutro....

Hec na stran...noč za en k...,kot sem pričakovala kašelj brez konca in krajauser posted image
Sem šla ob treh vjutro pisker vode prevret s kamilicami in morsko soljo,je blo potem za odtenek lažje...
No,zjutraj pa je potem še tavelki delal dramo,da rabi nujno kombinezon v šoli,drugače ne bo mogel it ven,ampak bo moral ostat notriuser posted image ...ja,saj vem,da bi lahko prej nabavila-samo prej moram še pogruntat,kak se dnar tiska-se mi zdi,da bomp vsak cajt bankrotirali poleg našega "brezplačnega"šolstvauser posted image

user posted image user posted image user posted image  SAMI

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 557
sami0804

Tak sem jaz naredla...sem iskala ko zmešana,sem mislila,da so nas zbrisaliuser posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
sami0804

moj tud rad gleda to... jaz bi tud bla doma ob mojem carteku in se catala.... zjutraj je tak jokal ko sem mogla it... pa tak se je cartal z mano in me lupčkal in božal... pol pa mu dam lupčka in rečem mami more it v službo pa v jok in mmmmmmaaaaaaammmmmmiiiiiiiiiiii.... sak se mi smili user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 559
majakla
Dobro jutro,
kje te smo, je desno HB napisalo,
drugače nas ni ? !           

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 560
sami0804

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 561
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Dobro jutro,
drugače nas ni ? !           

IZBRISANI!!!!
V časovni stroj so nas vrgliuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 562
rina22

user posted image user posted image user posted image bogi

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 563
rina22

Jutro....

user posted image user posted image user posted image  SAMI

podpis

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
elevitka

Dobro jutro,
drugače nas ni ? !           

IZBRISANI!!!!
V časovni stroj so nas vrgliuser posted image user posted image user posted image user posted image

JA NE ... glede na uro tukaj... bom lahko šla počasi domov user posted image user posted image user posted image user posted image  (to nebi blo sploh slabo)

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 565
majakla

Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije.

Priden user posted image Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl user posted image

nisi edina...moj ga sploh ne pije user posted image

Kaj pa pijeta??? Ker mi bognedaj, da bi vodo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 566
rina22
meni se bo sfuzlaloooooo! do nedavnega se je T full rada slikala, pa na vsaki sliki se je tak lepo smejala, zdaj pa noče več user posted image sem se zaj matrala da bi naredla vsaj eno lepo slikico za na koledar, pa mislita, da mi je uspelo?! NE!!!! user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 567
majakla

Vam tudi kaže napačen datum in urouser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Prej vas sploh nisem našlauser posted image .

Ja, RRju se mešaaaa!!!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 568
rina22

Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije.

Priden user posted image Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl user posted image

nisi edina...moj ga sploh ne pije user posted image

vode sploh noče. če že, pije čaj ali pa kaki sok, ki ga razredčim z vodo

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 569
botrca

jaz delam enako user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 570
rina22

jaz delam enako user posted image

jaz pa mam Opero, pa mam lahko več strani naenkrat odprtih user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 571
sami0804

Dobro jutro,
drugače nas ni ? !           

IZBRISANI!!!!

JA NE ... glede na uro tukaj... bom lahko šla počasi domov user posted image user posted image user posted image user posted image  (to nebi blo sploh slabo)

Vsaj enkrat ti je šiht ekspresno miniluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 572
botrca

moj pa samo vodo...redko kdaj sok-pomarančni

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 573
sami0804

Sicer smo pa na tretji strani...user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 574
botrca

Sicer smo pa na tretji strani...user posted image

mislim user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?