Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 23:28:33
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa končno malo na rr Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu.......zdaj pa povečerjam, enega skadim, pa via postelja
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 23:29:05
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije. Čaj,ja...pa drobtine si obriši
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 23:29:46
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa končno malo na rr Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu.......zdaj pa povečerjam, enega skadim, pa via postelja pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 23:29:52
|
|
|
|
majakla
|
Kdaj gremo na tortice??? Nič, mam še neko (tečno) delo, pa ura je tudi že cajt . . . tak da gutnajt in auffiderzen. Pa LEPE SANjEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 2.12.2010 23:31:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije. Čaj,ja...pa drobtine si obriši kake drobtine, nič vidla Zdaj pa res grem NOČKA
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 16. del 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
rina22
|
jutro zunaj pa taaaaaaaaak sneži kak sem jezna! sva že včeraj namenili iti v trgovino, pa nisva mogli, pa danes očitno tudi ne bova mogli aaaaaaaaaaa
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije. Priden Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu....... Ko ga skapiraš in dosti na njem narediš, že gre Mi smo v gimnaziji tudi vsega i svašta delali v excelu (od računanja davkov, do obračunavanja plač itd.), tak da sem ga konec 4. letnika mela že v malem prstu samo če pa me zaj spustiš gor, pa tema verjetno saj bo tebi itak vse uspe
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
morgen! mast kurja... me je zametalo... sem že v službi, skidala pol hofa na šihtu in 2 avta in parkplaca doma..... roke mi bojo bek padle
|
|
|
|
|
|
botrca
|
Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec. Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobral . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime.
|
|
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: majakla Spet čaj (1,5 L) kuham, ga Nik na hektolitre spije. Priden Jaz pa T. komaj prepričam, da ga spije 2dcl nisi edina...moj ga sploh ne pije
|
|
|
|
|
|
botrca
|
Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla .
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
emmm kam sem pa jaz pred 5 min post dala ?????? na mariborčanke 16. del.... tu pa ga ni????????????'
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . ja kaže 10.10.2010 ura 12.58.33 dejansko pa je 3.12.2010 in 7.51 ura mater.... kaj je z totim RR?????
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Sem delala naloge, pa s **** s kazali, pa formulami in računanjem davkov v excelu....... Ko ga skapiraš in dosti na njem narediš, že gre Mi smo v gimnaziji tudi vsega i svašta delali v excelu (od računanja davkov, do obračunavanja plač itd.), tak da sem ga konec 4. letnika mela že v malem prstu samo če pa me zaj spustiš gor, pa tema verjetno saj bo tebi itak vse uspe jeeeejjjj..... moje področjeeee
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca Vam tudi kaže napačen datum in uro Prej vas sploh nisem našla . ja kaže 10.10.2010 ura 12.58.33 dejansko pa je 3.12.2010 in 7.51 ura mater.... kaj je z totim RR????? to sem tudi jza htela vprašat, ker meni tudi 16. dela ne kaže na seznamu
|
|
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec. Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobral . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime. super, da sta doma naj Jan ostane zdrav
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jupiiiii jeeeeeee...pa smo doma . Včeraj zvečer smo dobili začasno odpustnico in spakirali pa odšli domov. Zaenkrat je Jan ok, še do konca spije antibiotik pa bo tipi topi . Cevk tudi nima več, samo malo ko lula ga peče, ampak bo že boljše čez kak dan-dva-tri...pet . In če bo vse ok, bo šel naslednji teden v vrtec. Moram vam pa povedat, da ful razsaja pljučnica...oddelek je poln in me je kar strah da ne bo kaj Jan pobral . Zdaj pa pijem kavoooooooo, ki sem si jo toliko želela in čekiram rr in fb...in ostalo kar se mi je nabralo. Zunaj je pa belo....ful dobro zgleda, ko še ni ščiščeno...drugače pa nimam rada zime. super, da sta doma naj Jan ostane zdrav PODPIS!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
sploh nem hodla dol iz te teme... ker je na seznamu ne morem najt.... kr nekaj mi odpre ko kliknem na forum/starši čvekamo/.....
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ????
|
|
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme...
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? pa nekaj res zaj****** ta RR če sem dlje časa prijavljena in nič ne napišem, meni kaže, kot da me je odjavlo, gori pa še vedno piše, da sem prijavljena
|
|
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme... saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem
|
|
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? pa nekaj res zaj****** ta RR če sem dlje časa prijavljena in nič ne napišem, meni kaže, kot da me je odjavlo, gori pa še vedno piše, da sem prijavljena meni enako... že par dni dela to... za vsak post se moram prijavit... ker ne morem pisat drugače- pa čeprav gori piše da sem prijavljena
|
|
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: elevitka kaj sem sama?????? gori vidim botrco in rino ???? tukaj sem, če pa vas ne najdem, ker mi ne kaže te teme... saj meni tudi ne... zato nem niti dol iz teme šla... vidim desno pod medvedkom ...ko kaže zadnje objave .... sporočilo od majakla od včeraj okoli 23,31... na mariborčanke 16. del.... in tam gor kliknem da pridem do sem ja, meni tudi tisto piše zakaj nas ni na seznamu "starši čvekamo"?? smo preveč klepetave pa so nas skenslali upam, da ne
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?