phelps
|
Dobro jutro! Rotavirus...mi jo bomo dali cepit, stane pa pri nas 3 x 50 eur. Krčki, mi smo jih imeli fuuul, pa so ponehali. Verjetno so pomagale malo vetrovne kapljice in to, kaj jaz pojem... Jo še malo zvija, ampak s pasenjem ovčk, masažo trebuščka in petjem to damo čez brez večjega joka. Imamo pa bruhanje danes, sva bili eno uro na previjalni mizi in se 3x preoblekli. Ne vem, sem jo preveč silila z joško ali kaj . Zdaj lepo panča. Sicer je pa zlat otrok, ponoči spi 6 in 3 ure, danes se je pokakala, pa sem jo takoj preoblekla, kljub temu, da je pančala. Nimam srca pustit jo pokakano. Včeraj je čez dan spala 2 do 3 ure, ostalo sva se dojili, pogovarjali, se igrali, smejali... Končno je tudi mami sproščena in nasmejana... Punce, bistvo je, da vsak dan preživimo sproti in se osredotočimo na tiste lepe trenutke, ki ta čas naredijo tako čaroben! Bodite v cvetju in čestitke za vse nove novorojenčke. Nak, mi že od sobote nismo več novorojenčica, ampak smo dojenčica, ne morem verjet, da je že december! Nadinne, ja, tudi jaz se počutim krava mlekarica. Sem pa imela 3 tedne nazaj 14 dni skupaj zelo veliko krizo, za vse sem se sekirala, ipd... Zdaj pa sem sprejela stvari takšne kot so in je to to. In tudi ti boš dala to čez! Je pa fino, da daš iz sebe in se s tvojim pogovorita! p.s.: tiste, ki jih imam na FB; moram povedat, da sem si vas predstavljala točno takšne, kot ste, ampak res!!!
< Sporočilo je popravil phelps -- 2.12.2010 13:01:19 >