Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 21.11.2010 22:50:40
|
|
|
|
onur
|
No, pa je mimo druga svečka. Žurka uspela. Mulčki se zabavali v hiši, ker je padal dež, starši in prijatelji tudi. Pospravli smo. Hrane še ostalo. Zdaj pa počasi v mižule in jutri po 14 dneh dopusta delat - se mi prav nič ne da.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 7:39:44
|
|
|
|
Bethany
|
hej, a ima mogoče katera prsno črpalko, ki je ne rabi več (za prodat)?? Sprašujem za kolegico, ki je predkratkim rodila in ima naval mleka, js sem pa svojo tud dala naprej...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 10:50:11
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany hej, a ima mogoče katera prsno črpalko, ki je ne rabi več (za prodat)?? Sprašujem za kolegico, ki je predkratkim rodila in ima naval mleka, js sem pa svojo tud dala naprej... IMAM JAZ !!!!
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 13:04:20
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Da se malo oglasim, ker imam par minutk prostih, pa še Dario lepo spi- je danes doma ostal, ker se je včeraj malce poslabšal prehlad, zvečer je še malo vročine dobil, vednar se je izkazalo zjutraj, da zaradi novega zobka - mu je 1. trojka ven pokukala...ja, mi smo zelo počasni pri rasti zobk. Zgornjih dvojk sploh še nima...verjetno je zadnji čas, da ga naročim k pedontologu, da pogleda kaj se sploh dogaja Vikend je minil 1,2,3, nedeljo smo bolj kot ne preležali pred TV-jem, sej je kar pasalo malo na off bit Sem mislila, da se bo kaj tašča oglasila, ker je že kakih 5 tednov ni bilo pri nas, pa nas je čudežno pri miru pustila Sej ma spet neke svoje fore, ampak jim ne posvečam pozornosti. Nič, grem počasi kosilo pripravit, popoldne imam pa govorilne ure v vrtcu, upam, da ne bom kaj šokirajočega slišala
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 22.11.2010 13:05:22 >
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 14:39:06
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka IZVIRNO SPOROČILO: Bethany hej, a ima mogoče katera prsno črpalko, ki je ne rabi več (za prodat)?? Sprašujem za kolegico, ki je predkratkim rodila in ima naval mleka, js sem pa svojo tud dala naprej... IMAM JAZ !!!! res? za koliko jo daš in katero točno imaš? da posredujem naprej...
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 17:58:34
|
|
|
|
orka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: orka IZVIRNO SPOROČILO: Bethany hej, a ima mogoče katera prsno črpalko, ki je ne rabi več (za prodat)?? Sprašujem za kolegico, ki je predkratkim rodila in ima naval mleka, js sem pa svojo tud dala naprej... IMAM JAZ !!!! res? za koliko jo daš in katero točno imaš? da posredujem naprej... aventovo ročno in električno,skupaj v paketu,o ceni se lahko pogovarjamo
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 22:35:08
|
|
|
|
onur
|
Eno ? Kakšne zobne paste uporabljate za umivanje zob za malčke? Mi smo do sedaj brez drgnili, pa razmišljam, da bi kaj nabavla.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 22.11.2010 22:42:36
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ? Kakšne zobne paste uporabljate za umivanje zob za malčke? Mi smo do sedaj brez drgnili, pa razmišljam, da bi kaj nabavla. Mi uporabljamo kar od DM znamke za otroke od 1. leta dalje, še prej pa smo imeli nenedent (imajo jo v mulllerju, verjetno tudi v DM-u). Danes je ravno dobil novo ščetko in si je kar sam hotel zobe umit, ko sem končala z umivanjem, je pa hotel, da mu še enkrat, tako mu je bila nova ščetka všeč Na govorilnih sem pa izvedela, da se naš fante bolj zase drži in igra, razen z enim fantkom, ki je tudi bolj zase, se večkrat kaj "zmenita". Igrače drugim ne jemlje, če pa kdo hoče njemu vzet, se pa takoj postavi zase. Glede hrane je zbirčen, kosilo sicer je, za zajtrk pa samo malo kruha poliže, sem bila presenečena, ker doma lepo je kruh. Namazov na kruhu pa ne mara, prav tako še vedno ne je sadja, sem kar malo obupana, ker ne vem, kako ga spodbudit, da bi vsaj malo probal...kaka ideja? Nič, grem še malo knjigo brat in počasi "nina-nana". lahko noč!
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 22.11.2010 22:43:00 >
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2010 7:32:14
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ? Kakšne zobne paste uporabljate za umivanje zob za malčke? Mi smo do sedaj brez drgnili, pa razmišljam, da bi kaj nabavla. mi jo že dolgo uporabljamo, kupila pa sem ono od Welede za mlečne zobke, ko je brez flora.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2010 8:02:52
|
|
|
|
Andromeda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ? Kakšne zobne paste uporabljate za umivanje zob za malčke? Mi smo do sedaj brez drgnili, pa razmišljam, da bi kaj nabavla. mi jo že dolgo uporabljamo, kupila pa sem ono od Welede za mlečne zobke, ko je brez flora. Meni je pedontologija svetovala, da po 1 letu otrok rabi določeno količino fluora. So pa to tako majhne količine, da ne morejo škodit, razen, če ne pogolne pol zobne paste na dan. Sicer pa dobro jutro! No, če ni dežja, je pa mraz in megla. Dario je danes odšel v vrtec, ker je bolje in je premierno obul zimske gležnarje, pa kapo smo še aktivirali, prej je nosil samo trak. IIi,še malo in bo veseli december tu! sem že tako sita tega novembra in depresivnega vremena, decembra bodo vsaj lučke popestrile atmosfero, pa vonjave po cimetu itd Evo, še kava in vroč čaj za lepši začetek dneva:
< Sporočilo je popravil Andromeda -- 23.11.2010 8:03:35 >
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2010 8:39:57
|
|
|
|
sončnica24
|
Dobro jutro oz. zdaj že počasi dober dan, vsaj za mene, je nika zjutraj tako napenjalo da se je revež dvajset minut do šest vstal pa prav nemilo jokal, se potem še lepo pokakal in vse v redu. Danes sma midava tudi bundo oblekla za v vrtec, mi je že malo čudno sem ga imela v jaknicah pa preko brezrokavnik, pa imajo že čisto vsi otroci oblečene bunde tako da sma jo midva danes tudi oblekla. Drugače pa tudi že veselo čakam na december pa da še mine miklavž potem pa veselo lučke obešat že prav vidim kako bo Nik užival. Zobke midva tudi umivama z zobno pasto, sem pa včeraj gledala da mu ima en zobek okrušen oz. ne vem kako naj napišem ker ne spodaj ampak zgoraj mu manjka ta "bela plast" kot da bi se mu odlomla? Tako da iščem enega zobozdravnika pa ga pokličem in vprašam kaj nardit oz. da se grema pokazat, čeprav dvomim, da bo lahko kaj pogledal ker še meni ne pusti prav. Je pa prav smešen pri umivanju zob, sem mu mogla kupit veliko zobno ščetko si on z velko zobe umiva
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2010 16:27:29
|
|
|
|
onur
|
Živjo. Pr nas teče vse po starem. Tatko dela, Petja pa je šla en giro z nono in njenim mini vozičkom ter dojenčkom. Pol proti večeru pa bove pičile na telovadbo. So sedaj začeli na novo v moji bližini tako, da greva pogledat in če bo ok bomo prejšnjo opustile in hodile sem. Vsaj vozit se ne bo treba. Oblačila: mi jo tudi oblečemo. Popoldan za ven pa tudi dokolenke. Na glavi pa imamo še rutico.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 23.11.2010 18:24:25
|
|
|
|
Bethany
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda IZVIRNO SPOROČILO: Bethany IZVIRNO SPOROČILO: onur Eno ? Kakšne zobne paste uporabljate za umivanje zob za malčke? Mi smo do sedaj brez drgnili, pa razmišljam, da bi kaj nabavla. mi jo že dolgo uporabljamo, kupila pa sem ono od Welede za mlečne zobke, ko je brez flora. Meni je pedontologija svetovala, da po 1 letu otrok rabi določeno količino fluora. So pa to tako majhne količine, da ne morejo škodit, razen, če ne pogolne pol zobne paste na dan. ... hja... o tem so mnenja zelo različna, nekateri pravijo, da fluor ni potreben, drugi ga priporočajo, se pač odločiš po svoje. Nam je zobozdravnica rekla, da čisto malo paste, enkrat na dan, če ima flour notri, ne pa, da bi je nujn. Js ji dvakrat na dan umivam, vedno hoče met pasto gor, pa veselo jo požira... Torej, naj bo brez, zaenkrat
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2010 7:59:31
|
|
|
|
_katja_
|
Helo punce! Tko hitro gre čas mimo, da ni bilo nič časa za RR..... Nace je doma, so me v ponedeljek klicali, da je sicer samo dvakrat kakal (načeloma če 3krat kličejo), ampak da je ritka rdeča in ga ful peče in joka. No smo doma. Ampak nima neke klasične driske. Drek normalno srednje mehek, ampak ene 5do 6krat na dan. Bomo videli kaj bo danes. Čaj iz suhih borovnic, linex in čokolada. Še kak nasvet? Jaka je boljše, kašlja manj. Najraje seveda ponoči Danes imava kontrolo. Noči imamo pa katastrofalne.....kaj bi dala za eno noč v kosu tam do ene 4 zjutraj..... neprecenljivo bi blo.... šema: kako pa da nimate možnosti izobraževanja? Ni eurov? onur: kot so že ostale rekle. Bosta pa dva lepa dogodka na en dan zobna pasta: ena otroška...ne vem zdele na pamet kjera. Sem jo ravno hotla kupit, pa jo je Nace dobil. oblačenje: tudi mi smo sedaj presedlali za v vrtec na bundo. Če smo pa popoldne na sončku okoli hiše, ima pa še vseeno flis. Drugač pa žab še ne dajem, dokolenke načeloma. Zimskih čevljev še nismo dali. Kapo ima pa včasih tanko, včasih uno normalno, kakor se mi zdi. Sem pa dobila dve hudi bundici in par kap, tko da smo preskrbljeni. Praznovali smo v soboto vredu. Je dobil NAce ful enih daril, ampak sama taka uporabna. Torta je pa tudi uspela. V soboto pa še eno praznovanje za mojo žlahto. Nč morm it....je Jaka sitko zadnje dni. Upam, da se situacija kmalu popravi, ker sem že malo utrujena od nespanja, sitnobe in kakanja Uživejte!!!!!!!!!!!!!! K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2010 14:11:16
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Kje pa se "skrivate", čvekice? Jaz ravno čakam, da buhteljni vzidejo in sem šla malo sem pokukat...Zraven še joto kuham, pa sem ugotovila, da imam premalo krompirja doma. itak grem čez pol ure po Daria, pa bova šla še v trgovino in jo bom potem sfiniširala. Dopoldne sem imela še zavarovalnega agenta na "obisku", je blo treba obnovit zavarovanje stanovanja, tako, da evrčki samo odtekajo in to tik pred veselim decembrom katja - upam, da boš poštimala svoje bolnike, glede Naceta pa mislim, da kakih drugih ukrepov niti ni potrebnih, verjetno kako blažjo črevesno okužbo preboleva, tukaj so pa itak najboljši probiotiki, ki so v linexu. Pa držim pesti za več spanja, kašljanja je pa žal ponoči največ, ker v ležečem položaju sluz bolj draži grlo in posledično je tu kašljanje do amena (tudi pri nas je zadnji dni tako). onur - kako si pa ti kaj, je kaj slabosti, utrujenosti? Kdaj imaš NS pa možek podelitev diplome, da vemo pesti držat? Nič, grem pogledat kakšno je stanje v kuhinji, ve pa ta čas kaj načvekajte, da bom imela zvečer kaj za prebrat p.s. Kaj pa mislite vašim malčkom za Miklavža kupit? Pri nas bo, glede na to, da ne mara sadja, prinesel kak smoki, kinder jajček in morda še kako igračko.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 24.11.2010 14:50:18
|
|
|
|
Bethany
|
Joj, najbolj izdatni mesec prihaja... pojma nimam, kaj z darili letos narediti, ker sem čist "broke". Elino bo itak babica zasula in za miklavža in za božička, se mi zdi brezveze sploh kaj dodajat, ker še tam preveč dobi... Da za ostale družinske člane sploh ne govorim. Bom mogla kej home-made nagruntat, hehe. Katja, ja, probiotiki so zakon za take primere. Nace bo ziher kmalu kot nov. Danes grem na zumbo, kar zdajle po sihtu... me zanima, kak bo to. Imam sicer malo slabe vesti, ker je glih Elinin rd, ampak se tolažim, da itak morm neki za sebe tud naredit, in kdaj imam bolj opravičljiv razlog, kot na obletnico dneva matranja s popadki Darila je pa itak že včeraj dobila in ima danes cel popoldan zaseden z igranjem, hehe. Fajn bodte
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 12:44:37
|
|
|
|
_katja_
|
Dan! Kakšno zatišje.... mojsoncek je v Italiji, kaj pa ostale?!?! Moram kakšno vročo temo začet pa bo debata Danes sem ponoči samo 1krat ustala in podojila Jakca. Nace je spal do 5.45 Še kakšna taka noč pa bomo čisto naspani Nace je včeraj večkrat kakal, danes samo dvakrat. Bomo videli. Jaka je vredu, ne piska več. mmm Andromeda buhteljni.... mnjami. Jaz jih pa že lep čas nisem delala. No zdaj decembra upam, da kdaj pridejo na jedilnik. Onur: tudi mene zanima tvoje počutje? Upam, da je slabosti čimmanj. Bethany: kako je blo na zumbi?!?! In se strinjam, da si tudi me zaslužim takrat nekaj za dušo, ker smo se tolk matrale. obdarovanje: Pri nas smo imeli vedno samo Miklavža, ki je bil ponavadi kar bogat. Pri dragemu so imeli še božička. Tako da pri mojih doma je Miklavž bogat, pri ostalih pa večinoma sladkarije. Smo se zmenili z mojo family, da za otroke 10 eur maks. Bosta pa dobila skupaj ploščo za dublo kocke, eno knjigico, dublo živali, duplo avtobus, Jakec neke nepremočljive nogavice oz. čevlje za zimo. Pri nasih pa Jaka sončna očala, Nace pa prikolico za bagerja, pa pri babi čelado. So kar ornk darila tole. Na srečo na različnih koncih. No pa saj zdaj je bil RD pa Miklavž bo, potem pa itaq spet celo leto nič večjega. E vroče vprašanje: ima kjera MIRENO vstavljeno? Tiste seveda, ki niste noseče in ne delate na tem področju. Lep dan, končno je sonček zunaj
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 12:45:47
|
|
|
|
_katja_
|
Aja za ta velike bomo pa za Miklavža samo malenkost. Verjetno kakšno dobro sladkarijo. Lani smo med, predlani pa sem kuhala čokoladni in vanilijev liker.
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 13:17:19
|
|
|
|
mojsoncek
|
Buona giornata! Evo mene, pa sem nazaj . Spet smo se imeli neopisljivo in neznansko lepo. V sluzbo grem HB sele v ponedeljek, tako da se lahko lepo in v miru prizemljim. No, danes imam cistilno akcijo, jutri dopoldan shopping v LJ, popoldan pa jo mahneva z mami v Ikeo. A ja, zvecer pa na koncert Perpetuum Jazzile. In vse to na rojstni dan nasega malega angelcka . Tako da Bethany, upam da nisi imela slabe vesti ker si sla na Zumbo! Kako je bilo? Cez vikend seveda praznujemo, oba dneva, ker se mi ne lusta imet spet 40 ljudi naenkrat v hisi. Kaj vec pa v prihodnjih dneh... za nazaj tudi se nisem prisla na cisto z branjem, tako da moram se to nadoknadit... bodite lepo!
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 14:49:19
|
|
|
|
Bethany
|
Mojsonček, WB! Ma, sem ti fauš za tale potepanja po Italiji... Zumba: super je blo. nič slabe vesti, ker sem prišla domov šele ob šestih zv. Elina je itak z atijem uživala popoldne. Naš vikend je tudi polno zaseden s praznovanji, oba dni. Pestro bo.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 14:52:19
|
|
|
|
Bethany
|
Mirena: nimam izkušenj, je v planu še kaka zanositev... imam pa kolegico, ki jo je imela not eno leto, brez problemov. Danes pa je bil ornk mraz zjutraj. Smo aktivirali žabice pod hlačami, kapo, šal in debelo bundico.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 18:53:28
|
|
|
|
Andromeda
|
Hello! Evo še mene na raport Najprej: mojsoncek: Wb, super, da ste uživali in se imeli lepo...jaz bi tudi Darila: za miklavža sem že povedala, glede Božička za Daria še razmišljamo, če bo dovolj cekinčkov, bi mu kupili kak traktor s prikolico na pedale, za ostale obdarit smo pa tudi mi zelo "ubožni" in bom verjetno sama kaj sčarala, razmišljam, da bi naredila kakijevo marmelado, pražene mandlje in medeni liker.. katja - super, da sta fantiča bolj zdrava!Pa ne bit fovš za buhteljne, ker mi sploh niso uspeli...kaj takega, živa sramota Testo mi je lepo vzhajalo, v pečici se pa sploh niso hoteli dvignit, katastrofa. Verjetno je to krivo, ker sem jih predolgo pustila vzhajat že narejene v pekačo, ker sem šla vmes po Daria v vrtec.
|
|
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 20:32:28
|
|
|
|
_katja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda Darila: za miklavža sem že povedala, glede Božička za Daria še razmišljamo, če bo dovolj cekinčkov, bi mu kupili kak traktor s prikolico na pedale, za ostale obdarit smo pa tudi mi zelo "ubožni" in bom verjetno sama kaj sčarala, razmišljam, da bi naredila kakijevo marmelado, pražene mandlje in medeni liker.. katja - super, da sta fantiča bolj zdrava!Pa ne bit fovš za buhteljne, ker mi sploh niso uspeli...kaj takega, živa sramota Testo mi je lepo vzhajalo, v pečici se pa sploh niso hoteli dvignit, katastrofa. Verjetno je to krivo, ker sem jih predolgo pustila vzhajat že narejene v pekačo, ker sem šla vmes po Daria v vrtec. ajajaj čudno tole z buhteljni. Meni se včasih tudi zgodi, da je prvo ali drug vzhajanje kruha napr. dolgo, ker pač kaj pride vmes. Ampak ni problema. No bodo pa naslednjič boljši Recept za medeni liker prosim Sliši se super.... noč K
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 25.11.2010 20:33:23
|
|
|
|
_katja_
|
Aja pa danes smo samo trikrat kakal Še bolj redko, ampak sej se bo tudi to zrihtalo
|
|
RE: Novemberski malčki 2008 26.11.2010 8:47:52
|
|
|
|
sončnica24
|
IZVIRNO SPOROČILO: _katja_ E vroče vprašanje: ima kjera MIRENO vstavljeno? Tiste seveda, ki niste noseče in ne delate na tem področju. Lep dan, končno je sonček zunaj Hojla, jaz imam mireno vstavljeno, nič ne moti nič ne boli edino kar je ta zdaj zadnji mesec nisem menstruacije dobila, tako da zbiram pogum da grem kupit test, čeprav res upam da ni kaj mimo odišlo, ker bi naj bila možnost zanositve skoraj nična, je pa res da je čisto možno da je menstruacija za en čas odšla na dopust, ker imam malce bolj močni beli tok. Drugače pa mi je dosti bolj všeč kot tabletke, pa če želiš zanosit, pač greš ti jo odstranijo in lahko že ob naslednjem cikluso zanosiš. Samo ne se vstrašit ko boš šla bo njo v lekarno ker je v full dolgi škatli pa ni tako velika
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......