|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
1.12.2010 6:32:48   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Paaaa zaaaaašpilajmo eno po domačo user posted image  user posted image

Uh, tota bolj paše ko ona muzika iz Bombažkov navsezgodaj!user posted image user posted image user posted image  Ampak zdaj sta oba šla in mami v tišini pije svoj kapučinouser posted image , namesto, da bi spalauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
1.12.2010 6:33:36   
Tulipan12
PRVAAAAAAAA NA PRVI DECEMBERuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
1.12.2010 6:37:10   
Tulipan12
http://www.youtube.com/watch?v=mN7LW0Y00kE

Neposredna povezava do sporočila: 3053
1.12.2010 8:15:41   
KOKICA32

kokič kaj poštevanko že znate ?user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dan nooo! user posted image user posted image user posted image
Sedaj pa sem se odločila, da o takih stvareh več ne bom pisala tu gor.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
1.12.2010 8:15:56   
KOKICA32
Dobro jutro še od mene!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3055
1.12.2010 9:05:56   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

kokič kaj poštevanko že znate ?user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa sem se odločila, da o takih stvareh več ne bom pisala tu gor.user posted image

Sem kaj zamudila?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
1.12.2010 9:10:40   
PERSIDA

Pa pismo kaj se nebomo niti več zajebavali al kak?
Ok bom nehala z mojim humorjem,častna titovauser posted image .

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
1.12.2010 9:17:17   
KOKICA32
Ne, Persida, nisi nič kriva. Tako sem se odločila že zdavnaj. Potem pa me je spet zaneslo. Tebe obožujem. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
1.12.2010 9:18:27   
KOKICA32
Danes sem zvedela prečudovito novico! Sem vesela do neba in nazaj! O tem še ne morem govoriti na glas a vedite, da mi to zares zares veliko pomeni! Aja, pa nisem noseča!user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
1.12.2010 9:33:39   
Tulipan12

Danes sem zvedela prečudovito novico! Sem vesela do neba in nazaj! O tem še ne morem govoriti na glas a vedite, da mi to zares zares veliko pomeni! Aja, pa nisem noseča!user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
1.12.2010 13:10:58   
Najaa

Daj nehaj, jaz pa rada preberem, kaj kdo dela. Sej če ti smučaš je normalno, da boš svojega otroka ufurala v to. Jaz pa ne smučam, ga pa ne bom. Moji dve pa zato obvladata fotoaparat. Najbolj tako, da ga uničita seveda. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
1.12.2010 13:11:03   
Najaa

Najaa zunaj je zima ,da te malo spomnim, ti si še vedno na morju?
Sorry spet me trga user posted image

Ne razumem. user posted image Vem, da je zunaj zima, jo prav dobro občutim. user posted image user posted image Na morju je bilo zakon... user posted image

aja... zarad avatarja... hmmm kaj vem, teh slik se mi sploh ne da menjat.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
1.12.2010 13:11:11   
tasa_m

Paaaa zaaaaašpilajmo eno po domačo user posted image  user posted image
Uh, tebi pa je špilalo že ob 6h zjutraj user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
1.12.2010 13:11:59   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Daj nehaj, jaz pa rada preberem, kaj kdo dela. Sej če ti smučaš je normalno, da boš svojega otroka ufurala v to. Jaz pa ne smučam, ga pa ne bom. Moji dve pa zato obvladata fotoaparat. Najbolj tako, da ga uničita seveda. user posted image

Čuj Naja da nista tvoji dve , ki moji?' user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
1.12.2010 13:12:27   
tasa_m

Če je to to, ko si pravila nazadnjem žesnkem čveku pol se tudi jaz veselim s teboj user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
1.12.2010 13:33:10   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Če je to to, ko si pravila nazadnjem žesnkem čveku pol se tudi jaz veselim s teboj user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
1.12.2010 13:34:01   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
1.12.2010 13:41:17   
KOKICA32
Punce, da se samo opravičim že vnaprej, jutri in v petek (pa verjetno tudi čez vikend) me ne bo na RR, ker sem na dvodnevnem izobraževanju in tudi spimo tam. Tak, da!user posted image

Sem nesla prej kombinezon nazaj, pa mi je prodajalka dala celo denar nazaj.user posted image user posted image user posted image
Sem še šla v C&A, kjer nimajo nič več, v H&M v mestu pa so imeli enega št. 96, pa je stal 50,00 EUR in je bil res velik. Zato ga nisem vzela. user posted image Torej smo še vedno brez. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
1.12.2010 15:03:31   
Tulipan12

Punce, da se samo opravičim že vnaprej, jutri in v petek (pa verjetno tudi čez vikend) me ne bo na RR, ker sem na dvodnevnem izobraževanju in tudi spimo tam. Tak, da!user posted image

Sem nesla prej kombinezon nazaj, pa mi je prodajalka dala celo denar nazaj.user posted image user posted image user posted image
Sem še šla v C&A, kjer nimajo nič več, v H&M v mestu pa so imeli enega št. 96, pa je stal 50,00 EUR in je bil res velik. Zato ga nisem vzela. user posted image Torej smo še vedno brez. user posted image

Bila v Intersportu. Plastične smučke 25evrov. Pa kombinizone imajo tudi. No, o cenah ne bi.user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
1.12.2010 15:15:05   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Bila v Intersportu. Plastične smučke 25evrov. Pa kombinizone imajo tudi. No, o cenah ne bi.user posted image

user posted image user posted image user posted image V katerem pa si bila to?

Neposredna povezava do sporočila: 3070
1.12.2010 20:38:47   
tasa_m
kaj zaj Tulipan si vzela kombinizon ali ne?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
1.12.2010 20:48:29   
trezika
Dober večer!!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
1.12.2010 20:50:13   
trezika
Se opravičujem, ampak imam prevelik glavobol, da bi še pred računalnikom sedela user posted image samo pozdravit sem vas hotela user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
1.12.2010 21:11:00   
PERSIDA
Ker me je zbrisalo samo na kratko, dan preživela ,je ,pa bil občutek kot da grem prvič v službo.Danes se nisem pretegnila jutri bo ,patreba začet migat.Ampak ni lepšega ko šibneš po 4h urah domovuser posted image .Nič grem mogoče še jutri kaj več ,ker sem to noč slabo spala ,le zakajuser posted image .Nočko.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
1.12.2010 21:12:19   
PERSIDA
Za kombinizone ,pa poglejte v mani al kak se napiše ,majo od dveh let naprejuser posted image .

Treeezika objem.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?