Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Glede dolžine nosečnosti jaz nisem glih pravi naslov ,ker jaz sekam po bližnici ,no moji prehitevanci.Tako ,da nebi jaz več sprobavala usode.Tebi,pa želim ,da se še malo greje dečko pri tebi ,da še lahko grema na kafe v miru ,da te nebi jaz še kam vozla med kafejom . Jaz mam včasih občutek ,da ve neizmerno hitite pri vsem ,al ,pa sem jaz hudo počasna .Jaz še vedno pravim bo ko bo ,ve ,pa kar gremo . No moja želja je ,da tudi moj podmladek kdaj stopi na smučke tako kot mami pred davnimi časi.Samo ne vem ,če sem glih pri dveh letih stala na smučkah ,pa sem bila doma praktično na smučišču.Bom vprašala dedija kdaj me je spusto dol v grabo .Mi še sank nimamo kaj šele smučke.Mi komaj uvajamo met rokavice na rokah ne ,pa smučke .Za nas je sneg zaenkrat ovira ,katero se bojita prestopit . ti pa me vedno nasmejiš! 1. imaš službo v MB? Da vidim kdaj bo kafe padel? 2. naši malčki bodo imeli čas za vse v življenju, samo je pa res, da sem zadnjič razmišljala zakaj tako hitimo z vsem in je po mojem samo finta v tem, da jih hočemo prilagodit našemu načinu življenja, ne pa da se mi prilagajamo njim v celoti, ker se mi zdi, da se mi itak vse dogaja okoli Lie. 3. rokavice so pri nas tudi podvig, samo ji pač lepo razložim, da ne more prijemat snega, pa se naša radovednica vda. Je pa tak, da ni šans, da grem jaz ven brez rokavic, kape in škornjev, ker kar začne, mama, kapo gol, kavice tudi gol, pa kolne, snegec je. Danes sva se skregali. Je neke umazane cunje vlekla ven iz koša za perilo, se 4x pospravila za njo, potem pa sem ji rekla, da mora zdaj ona, pa ni šans!!! Sem se namulila, je hodila okoli mene, jokala, prosila, pa sem rekla, da grem nazaj z njo v kopalnico, če bo pospravila in greva, pa ni in ni, sem šla na kavč, se namulila, je v totalnem joku zlezla k meni, mamica, oplosti, lada mela, mami, mami, mi je bilo tak hudo, da sem še jaz zajokala, potem ona še bolj, jaoooo, grozno! Ampak pospravit pa ni hotla! Recimo kocke full lepo pospravi, pa mizo vedno pospravi za sabo, pa čevlje, ne vem kaj je bilo to danes, al sem šla predaleč, da se je preveč zajokala al kaj. Malo sem še potarnala, zdaj pa grem, ker me imate verjetno že pun kufer! Aja, pa sneži!
|