|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2.del
30.11.2010 14:04:34   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja, Tulipan, ti si menda rekla, da boste dali Lio na smučke, da bo hodila z njimi, ne? No, če ali pač katera druga, mi prosim povejte kje dobim te prve, res začetniške smučke, za naše škrate?user posted image Take, ki se uporabljajo kar s čevlji! V NE sem jih našla, sedaj pa me zanima, če jih mogoče imajo kje pri nas (Hervis in tako). 
A ve boste jih že na smučke dale?? user posted image user posted image

Uh, mi smo še daleč za vami. Smo komaj na sanke šli. dopadlo se ji ni tak da ne vem ali jih naj sploh kupimo ali kaj? user posted image

Jaz sem se pogovarjala s prijateljem, ki je učitelj smučanja, pa mi je rekel (Valentina pozna), da ga naj letos kar postavim na smučke in naj z njimi hodi po dnevni sobi iin mogoče po ravnem (po snegu) zunaj. Tak, da bomo probali, ker so te smučke relativno poceni..ca 24-30 EUR! Sankali pa smo se mi že lani, večkrat in se mu je zelo dopadlo.user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 30.11.2010 14:05:01 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
30.11.2010 20:41:44   
KOKICA32
Dober večer!user posted image

Da nas spravim na 1. stran.user posted image

Mojemu pikecu kombinezon ni prav. Gor mu gre a mu je fejst na tesno, tak, da ga jutri nesem lepo nazaj. Torej bom še jaz naprej iskala, tudi v Leclerc bom šla. user posted image

Tukaj pa ni nobene?

Persida- naj ti jutrišnji dan mine kot blisk!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
30.11.2010 21:33:01   
Najaa
Jaz sem na hitro.

Hvala punce za čestitke, jutri bom Tiji vse prebrala in pokazala. Danes je bila zeloooo vzhičena cen dan, ko je končno dočakala svoj dan in vsa darila.user posted image Dobila je vse, kar si je res sama želela tako da je bilo veselje popolno. Da ne govorim o svojem veselju, ko sem ji lego hišo sestavljala dve uri, tak sem noter padla. user posted image user posted image Na žalost sem mela pa tudi migreno danes... eh ja, zdej spita obe, mene pa čaka masaža od možeka user posted image and life is good. user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3028
30.11.2010 21:33:29   
PERSIDA
Hvala drage moje.
Saj sploh ne morem verjet ,da jutri štartam na šihtuuser posted image .Upam,da začetniška trema hitro mine in ,ima ,da zalaufam mašinouser posted image .Vsi mi pravijo kak bo hitro minlo štiri ure.No o tem se bomo ,pa pogovarjali jutri zvečeruser posted image .
Lepo mi bodite ,pa od 14 naprej fejst razmišljajte o meniuser posted image .Bom mela vodo sabo ,če me bo fejst kolcalo user posted image .
Pa pridno kuhajte jutri dopoldan.Jaz bom že kar za zajtrk gor naštimala ,da se še mam pol cajt psihično pripravituser posted image .
RVM bejbe.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3029
30.11.2010 21:34:30   
PERSIDA
Naajči uživaj naj te še malo za mene zmasirauser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3030
30.11.2010 21:40:02   
Tulipan12
Dober večer tudi od mene!
Zobar pogledal, šaril bo, ko rodimuser posted image ¨
Ob 18h smo šli na pico in sem dobila popadke na 8min, na 12min, pa spet na 7, pa na 20, pa 15, smo lepo v miru pojedli, šli domov, sem se šla stuširat in malo vlečt, zadremala za 45 min in je vse minilo. Zbudila pa sem se z groznim glavobolom - celo nosečnost me ni bolela glavauser posted image  eh, če ni hujšega...
Smučke lani so jih imeli v Lidlu ali Hoferju za full poceni, ampak kot vidiš kako je s smučarsko opremo, so jih imeli letos verjetno že avgustauser posted image  Videla sem jih v Intersportu v Mercator centru na Tržaški, ampak nisem gledala cen, ker sem samo kombinizone iskala. So pa tiste plastične, ja, za na čevlje. Moj je tudi celo življenje že v tej smučariji, z dušo telesom in financamiuser posted image , pa je čist kontra temu, da bi Lia preveč vzljubila smučanje, niti pod razno, da bi kdaj trenirala, predvsem zaradi poškodb in nepodpiranja sponzorjev, ampak bi rad, da bi kot družina enkrat lahko uigrano smučali in sva se odločila, da jo gor postaviva na ravnem, da malo hodi z njimi. Sanke so ji tak pač - hitro se naveliča, ampak tako je tudi z vozičkom in triciklom, torej z vsemi prevoznimi sredstvi, kar jih je probalauser posted image  pa še pešačit se ji ne da - ona bi lahko Božičku pisala, da hoče mamo, ki jo bo lahko več nosilauser posted image user posted image user posted image

Tasa v H&Mu sem kombinizone tudi jaz videla prejšnji teden, v soboto ni bilo več niti enih hlač in nobene bunde za Liouser posted image  tak kot v vseh trgovinah! V Leclercu pa nisem še gledala. Bom že našla, čeprav so mi današnji ponovni popadki kar malo načrte prekrižali, sem hotla še v en Intersport, pa se mi ni zdel primeren čas za šoping.user posted image
Ja, v službi pa vas bodo kar fejst stisnili v drugi polovici decembra, se še spomnim mojih časov promocij - 6 let sem delala na božični večer in na Silvestrovo. Nazadnje sem delala decembra promocije, noseča z Lio, ampak takrat si nisem pustila vzeti božičnega večera in Silvestrovega!user posted image

Dedek Mraz pride letos 11.12. s Pohorja. Lani smo ga šli gledat, pripeljal se je s sedežnico, se pa ne spomnim, če je to zato, ker še ni bila gondola zritana, al pride vedno s sedežnico. Bilo je full folka, ampak je bilo full temno, pa za Lio še ni bilo aktualno. Bomo videli kako bo letos.

Persida je bil šoping uspešen? Pri meni je navadno tak, da ko si moram nekaj nujno kupit, ne najdem NIČ!!! Ko pa sem brez denarja, bi pa imela vseuser posted image  Držim pesti zate za jutri, da prebiješ led v službi in potem še tistega doma.

Glede mojega poroda: najraje bi šla iskat naše marčevke, da vidim, če se mi je v 1. nosečnosti tudi toliko dogajalo s temi popadki in otrdevanjem trebuha, ker se res ne spomnim, pa zdi se mi tudi nemogoče, da sem bila v prvo 9 dni čez rok, zdaj pa bi bila 3 tedne prejuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 3031
30.11.2010 21:42:07   
Tulipan12
Haha, tak dolgo sem pisala toti post, da ste se kar razgovorile vmes!user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 3032
30.11.2010 21:43:54   
Najaa
Tulipan, drugič je baje skoraj vedno prej. user posted image Sam mal pa le še počakaj. Prepričaj dete, kok je fajn na toplem. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3033
30.11.2010 22:07:53   
PERSIDA
Glede dolžine nosečnosti jaz nisem glih pravi naslovuser posted image ,ker jaz sekam po bližnici ,no moji prehitevanci.Tako ,da nebi jaz več sprobavala usode.Tebi,pa želim ,da se še malo greje dečko pri tebi ,da še lahko grema na kafeuser posted image  v miru ,da te nebi jaz še kam vozla med kafejomuser posted image .

Jaz mam včasih občutek ,da ve neizmerno hitite pri vsemuser posted image  ,al ,pa sem jaz hudo počasnauser posted image .Jaz še vedno pravim bo ko bo ,ve ,pa kar gremouser posted image .
No moja želja je ,da tudi moj podmladek kdaj stopi na smučke tako kot mami pred davnimi časi.Samo ne vem ,če sem glih pri dveh letih stala na smučkah ,pa sem bila doma praktično na smučišču.Bom vprašala dedija kdaj me je spusto dol v grabouser posted image .Mi še sank nimamo kaj šele smučke.Mi komaj uvajamo met rokavice na rokah ne ,pa smučkeuser posted image .Za nas je sneg zaenkrat ovira ,katero se bojita prestopituser posted image .

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3034
30.11.2010 22:08:31   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan, drugič je baje skoraj vedno prej. user posted image Sam mal pa le še počakaj. Prepričaj dete, kok je fajn na toplem. user posted image

Pa ja, mam še nekaj opravkov, bi mi bilo res prehitro. Danes sem komaj cunjice oprala, treba je še zlikat, pa kaj dokupit...

Sem šla zdaj v sobo pogledat Lio, ker jo je T. danes uspaval, ker jaz nisem bila za nič, pa zgleda soba kot bojno poljeuser posted image  polno igrač vsepovsod po tleh, odprte knjigice, Lia pa spi pravokotno na jogiju zraven svoje posteljice - zdaj me šele glava boli!user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3035
30.11.2010 22:16:50   
PERSIDA
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa ja, mam še nekaj opravkov, bi mi bilo res prehitro. Danes sem komaj cunjice oprala, treba je še zlikat, pa kaj dokupit...

Sem šla zdaj v sobo pogledat Lio, ker jo je T. danes uspaval, ker jaz nisem bila za nič, pa zgleda soba kot bojno poljeuser posted image  polno igrač vsepovsod po tleh, odprte knjigice, Lia pa spi pravokotno na jogiju zraven svoje posteljice - zdaj me šele glava boli!user posted image user posted image

Kaj si sploh hodla v sobo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3036
30.11.2010 22:19:44   
PERSIDA
Najaa zunaj je zima ,da te malo spomnim, ti si še vedno na morju?
Sorry spet me trga user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3037
30.11.2010 22:20:57   
PERSIDA
kokič kaj poštevanko že znate ?user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3038
30.11.2010 22:21:59   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Glede dolžine nosečnosti jaz nisem glih pravi naslovuser posted image ,ker jaz sekam po bližnici ,no moji prehitevanci.Tako ,da nebi jaz več sprobavala usode.Tebi,pa želim ,da se še malo greje dečko pri tebi ,da še lahko grema na kafeuser posted image  v miru ,da te nebi jaz še kam vozla med kafejomuser posted image .

Jaz mam včasih občutek ,da ve neizmerno hitite pri vsemuser posted image  ,al ,pa sem jaz hudo počasnauser posted image .Jaz še vedno pravim bo ko bo ,ve ,pa kar gremouser posted image .
No moja želja je ,da tudi moj podmladek kdaj stopi na smučke tako kot mami pred davnimi časi.Samo ne vem ,če sem glih pri dveh letih stala na smučkah ,pa sem bila doma praktično na smučišču.Bom vprašala dedija kdaj me je spusto dol v grabouser posted image .Mi še sank nimamo kaj šele smučke.Mi komaj uvajamo met rokavice na rokah ne ,pa smučkeuser posted image .Za nas je sneg zaenkrat ovira ,katero se bojita prestopituser posted image .

user posted image user posted image user posted image  ti pa me vedno nasmejiš!
1. imaš službo v MB? Da vidim kdaj bo kafe padel?
2. naši malčki bodo imeli čas za vse v življenju, samo je pa res, da sem zadnjič razmišljala zakaj tako hitimo z vsem in je po mojem samo finta v tem, da jih hočemo prilagodit našemu načinu življenja, ne pa da se mi prilagajamo njim v celoti, ker se mi zdi, da se mi itak vse dogaja okoli Lie.
3. rokavice so pri nas tudi podvig, samo ji pač lepo razložim, da ne more prijemat snega, pa se naša radovednica vda. Je pa tak, da ni šans, da grem jaz ven brez rokavic, kape in škornjev, ker kar začne, mama, kapo gol, kavice tudi gol, pa kolne, snegec je.user posted image user posted image  

Danes sva se skregali. Je neke umazane cunje vlekla ven iz koša za perilo, se 4x pospravila za njo, potem pa sem ji rekla, da mora zdaj ona, pa ni šans!!! Sem se namulila, je hodila okoli mene, jokala, prosila, pa sem rekla, da grem nazaj z njo v kopalnico, če bo pospravila in greva, pa ni in ni, sem šla na kavč, se namulila, je v totalnem joku zlezla k meni, mamica, oplosti, lada mela, mami, mami, mi je bilo tak hudo, da sem še jaz zajokala, potem ona še bolj, jaoooo, grozno! Ampak pospravit pa ni hotla!user posted image  Recimo kocke full lepo pospravi, pa mizo vedno pospravi za sabo, pa čevlje, ne vem kaj je bilo to danes, al sem šla predaleč, da se je preveč zajokala al kaj. Malo sem še potarnala, zdaj pa grem, ker me imate verjetno že pun kufer!user posted image

Aja, pa sneži!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3039
30.11.2010 22:23:23   
Tulipan12

Kaj si sploh hodla v sobo user posted image

Ja v neko lukno moram it spat!user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3040
30.11.2010 22:25:27   
Tulipan12

user posted image user posted image user posted image
Ti pa maš res lep avatar, Persida! Jaz mojega ne bom spreminjala, jen taki pravi, mi na kožo pisan, drugo leto bom pa lahko dala kako faco z zrahljanimi živci in podočnjaki do kolen gor!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3041
30.11.2010 22:26:40   
Tulipan12
Persida, kaj ti maš 2 telefonski? Eno si mi poslala na FB, iz druge pa si me danes klicala, al sem si jaz napačno vstavila???user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3042
30.11.2010 22:31:17   
PERSIDA
Nočko tulipanček.Ne sekiraj se to je samo njihova trma.Pri nas tudi znamo pospravljat sami od sebe ko,pa jaz kdaj kaj hočem,pa znata zanalašč kocke okol obračat tak,da.

Kupla ,pa nekaj sem .Mikic,pa res skoraj nič tak,da bom še naprej v kratkih rokavahuser posted image .

Nič jaz tudi moram zviznit user posted image .Nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 3043
30.11.2010 22:38:29   
PERSIDA

Persida, kaj ti maš 2 telefonski? Eno si mi poslala na FB, iz druge pa si me danes klicala, al sem si jaz napačno vstavila???user posted image

Ti si to nekaj pobrklalauser posted image .Imam 0418857..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3044
30.11.2010 22:40:35   
PERSIDA

user posted image user posted image user posted image
Ti pa maš res lep avatar, Persida! Jaz mojega ne bom spreminjala, jen taki pravi, mi na kožo pisan, drugo leto bom pa lahko dala kako faco z zrahljanimi živci in podočnjaki do kolen gor!user posted image

To ne pomeni ,da ga še letos ne bom spremenila ,če bom božičkoma le vtegnila kostume zašituser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3045
30.11.2010 22:45:26   
PERSIDA
tulpek sem preverla, čist ok sem ti poslala sporočilo,vse jasno in glasno napisanouser posted image

Eh naj me nekdo brcneuser posted image .Nočko upam,da zadnjičuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3046
30.11.2010 22:48:08   
Tulipan12

tulpek sem preverla, čist ok sem ti poslala sporočilo,vse jasno in glasno napisanouser posted image

Eh naj me nekdo brcneuser posted image .Nočko upam,da zadnjičuser posted image

Ma ja, sem šla preverit, jaz sem zamešala, 225, namesto 885...

Idi spaaaaaaaaaaaat!!! Nočko!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3047
1.12.2010 5:53:54   
PERSIDA
DOOOOOOOOOBRO JUTRO VESELI DECEMBER SE JE ZAAAAAČELuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3048
1.12.2010 6:01:19   
PERSIDA
Paaaa zaaaaašpilajmo eno po domačo user posted image  user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3049
1.12.2010 6:29:37   
Tulipan12

DOOOOOOOOOBRO JUTRO VESELI DECEMBER SE JE ZAAAAAČELuser posted image

Dobrooooo jutrooooooo! Jupiiiiiiiiiii, končno ta december!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 3050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?