lottyka
|
Dobro jutro, dober dan, Kako zdej, nobenega novega ? Dejmo punce gremo, gremo. Mi smo imeli včeraj prvo posvetovalnico in smo težki 4500g in veliki 55 cm. Smo zrasli za 2 cm in se zredili za malo več kot 1200g od odpustne teže. Drugače pa imamo mal problema z tonusom v nogah, kajti zgornji del je (vrat, roke) ima bolj razvit kot pa noge. Je pri pediatru že skoraj pasel kravice, v nogah pa zelo malo upora, tako da sedaj počakamo do 3 mesecev in če bo stanje isto nas čaka razvojna ambulanta . Pravi pa da naredit nimam kaj, da moramo samo počakat. Drugače pa smo zdravi, pike niso nič alarmantne, nekaj je od čiščenja kože, nekaj pa naj bi bilo od tega da naj bi mu bilo prevroče , čeprav ga zelo malo oblačim in tudi stanovanje ni ravno pretoplo. Se trudimo da imamo noter med 20-22 stopinj. Edino tam kjer ga previjam imam 23-24 stopinj, ker se drugače joka med previjanjem, če je manj. Koliko imate ve oblečene noter, jaz imam en bodi in ene bombažne hlačke ali žabice ter nogavičke. Manj ga že ne morem obleči . Jaz sem v puloverju noter on pa v 1 bodiju in naj bi mu bilo prevroče, ni mi jasno. Dobili smo pa tudi kapljice D3 in dajemo 2 kapljice. Upam da nam te ne bodo dale še krčev, ker zaenkrat pravih krčov še nimamo, samo zvijanje in napenjanje. Je bil pa včeraj potem popoldne v varstvu pri babi, ker sem šla v shoping v LJ. Ga je babi nahranila vmes po flaški z mojim mlekom in je rekla, da ga po flaški ni nič zvijalo, niti 1x, da je spal brez zbujanja. Ker drugače se po dojenju vedno zbuja in napenja za kakat oz. prdkat. Tako da ne vem, premišljujem da bi probala črpat in ga hranit po flaški 1 dan, da vidim če ga res ne zvija potem. Ampak se bojim, če bi samo črpala da bi izgubila mlek, tako da še premišljujem o tem. Ampak se mi tok smili, ko ne more mirno spat in se skoz zbuja in napenja. Moram še mal premislit in pogooglat kako je s tem. rotavirus - nisva se še dokončno odločila ampak mislim da ga bova dala. rokavičke - Jaz jih nisem uporabljala, se je včasih malo popraskal ampak ni bilo hudega, tudi nohtkov še nismo strigli, čeprav počas jih bo treba. Se je pa že rodil z dolgimi nohtki ampak so se do sedaj vsi sami polomili oz. krajšali. Zdej pa kot kaže se ne bodo več in bomo počas mal postrigli. kreganje pri hranjenju - se je začelo tudi pri nam. prej sem imela prepolne in je teklo samo od sebe ven, zdej ko je treba pa malo vleči pa se krega, tako da se nam je čas dojenja podaljšal. vraže Tv, comp,... - Jaz mislim da ti telo samo pove kaj ja in kaj ne. Če te začnejo peči oči ali te začne boleti glava potem se malo merkaj, drugače ne vem zakaj bi se. Mene so prvi teden malo pekle oči, če sem bila dlje na compu, tako da sem bila bolj malo. Po 1 tednu pa je bilo o.k.. Tako, grem mal čez oken gledat kako sneg pada . Lepo preživite ta sneženi dan.
< Sporočilo je popravil lottyka -- 1.12.2010 11:09:02 >
|