|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2010 II.del
30.11.2010 21:09:39   
mag3
Ej tele G so katastofa. Tudi moj ni idealen, pa ne da ne bi bil prijazen, ampak se mi zdi, da vse prelahko jemlje. UZ nisem imela že od 22-ega tedna, od morfologije. Da bi me tam dol pogledal kako kaj MV ali pa če sem odprta, ... znanstvena fantastika. Na CTG hodim vsak teden že od 36-ega tedna, kar se mi zdi pa brez veze, kot je že ena napisala, saj popadke že veš ko so, če pa ne ....

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3576
30.11.2010 21:13:26   
BabyKitty
mag3 to je normalno, da ne delajo UZ-ja... na žalost šparajo na vseh področjih... CTG se pa ne dela zaradi popadkov, ampak zato, da se spremlja stanje otročka, ker če se premika tudi utrip miga ipd... in ni neredko, da popadkov ne čutiš... jaz sem tipični primer, ko nisem čutila popadkov na 2 minuti user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3577
30.11.2010 21:17:54   
Arwenko
BabyKitty, pol pa ima res očitno Kranj drugačno prakso, v MB in CE vem, da rabiš posebej napotnico, za ti dve sem se pač pozanimala, ker se še odločam kam od tega it rodit.

mag3...jaz sem imela sicer 3. uz, ampak sem ga plačala, ker ga zavarovalnica pač ne. Drugače pa jaz tudi nimam.

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 3578
30.11.2010 21:19:34   
mag3

IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

mag3 to je normalno, da ne delajo UZ-ja... na žalost šparajo na vseh področjih... KAKO PA POL VEJO, ČE IMAŠ SLUČAJNO PREMALO PLODOVNICE, TAKO KOT SEM JO JAZ IMELA PREMALO V PRVI user posted image  IN SO ME SPREMLJALI Z UZ TEDENSKO TAM PRI 7 IN POL MESECIH IN TUDI V PORODNIŠNICO SEM BILA POSLANA PRI 38-IH TEDNIH, DA NE BI BILO KAJ NAROBE, ČE BI MI ODTEKLA PLODOVNICA. TAKIH STVARI NE RAZUMEM.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3579
30.11.2010 21:21:31   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

z sem pa danes full , kr na jok mi gre, me je ginekolog prestrašil, da moram pisati 10 gibov na dan, mu povem, da toliko jih skor nikol ni ali tako blagi, da ne vem...pa me je obravnaval kot neodgovorno, da skozi govori, da če jih ni na dan do 8 ure zvečer, takoj v bolnico, pol mu povem, da je že celo nosečnost tako, saj to sem mu že na vsakem pregledu povedala, pa ni nikoli nič pametnega rekel, je rekel da pol pa naj vsak večer pridem tja na ctg, ampak danes me pa ni dal ne na ctg, ne na uz, ctg čez en teden, mene pa full skrbi, sploh ne morem se pomiriti in ne vem kak pokazatelj je sedaj to čle srček je, gibi pa takole...da ni ža kaj narobe, kar nekaj preklicala za samopl. pregled, nikjer me ne morejo tako hitro vzeti, tu v bolnici se pa obnašajo da mi sploh ni za iti tja, da me spet fliknejo na oddelek tudi čebo na ctg vse ok, ne vem kaj naj bom jutri videla, da ne bo zadnje tedne kaj narobe, se mi kr zmeša.Njegov odnos je bil beden, brezoseben, obtožujoč, pač me ne mara, ker sem šla na ivf, on pa me še ni želel dati ampak še naprej mučkati, operirati, sedaj je ranjen njegov ponos, od takrat naprej je tak do mene.UZ mi ne bpo več nobenega naredil, ctg drug teden izjemoma, sicer bi ga le če bi bila čez rok, mat. vrat sploh nikoli ne pregleda, ne vem če sem odprta ali ne....komaj čakam, da rodim, da vidim tega fantka in se jioh tam rešim.

7.12.- nasl. pregled, ctg

a imaš user posted image že prav obrnjenega?
Jaz sem svojo punco skozi celo nosečnost komaj kaj čutila. Ko so vse punce okoli mene govorile, kako jih user posted image brcajo, sem jaz čutila samo premike. Proti koncu sem čutila kolcanje in samo premike. Kakšnih hudih brc ali kaj podobnega nisem nikoli čutila. In s punco je vse ok!! Predvidevam, da sem jo manj čutila, ker mi je sedela na ritki.

Ne sekiraj se. Če čutiš premike, je ok. Pomiri se, globoko vzdihni in probaj uživati še do konca nosečnosti. user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3580
30.11.2010 21:28:33   
BabyKitty
mag3 mislim, da če maš premalo plodovnice, je pol tudi plod bolj miren in potem to vidijo na ctgju in preverijo dodatno (zato so mene poslali na dodatni UZ)... al kaj pa vem... sej veš kako šparajo na vseh področjih kjer ni treba... po drugi strani pa 95. letnicam nevem kakšne operacije delajo... pa nočem biti zlobna, ampak včasih se mi res zdi narobe svet...

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 3581
30.11.2010 21:41:42   
jona klara
hvala vam punce za spodbudne besede, saj vem in tako sem do danes razmišljala, sedaj pa me je naredil čist noro.PO PORODU GA ZAMENJAM DEFINITIVNO!!!

archie- ja dojenček je že obrnjen z glavico dol, vsaj bil je 1 mesec nazaj, sedaj ne vem nič novega, ker ni nič gledal razen kri, vodA.

hvala vam punce, upajmo na srečo do konca

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

Neposredna povezava do sporočila: 3582
30.11.2010 21:43:21   
jona klara
čestitke NANI ZA PUNČKO!!!VELIKO CARTANJAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu kar_ena)
Neposredna povezava do sporočila: 3583
1.12.2010 8:10:06   
mag3
Dobro jutro user posted image  moje.

Pa smo ga dočakale. Jeeeeeeeeeeeeeej, VESELI DECEMBER je tu. user posted image  Zdaj so na vrsti naši malčki palčki. user posted image  In spet sneži. user posted image

user posted image

Mi3 smo bili pa včeraj malo po trgovinah in smo kupili za naašega otročka darilo za Miklavža. user posted image  Igralno podlogo v BC.

Upam, da pride na svet pred Miklavžem, ko imam rok. user posted image   

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208660

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3584
1.12.2010 8:36:49   
pika555
Jupiii, december, pa sneeeegec, kak je fajn. Jaz zelo uživam ko gledam kako sneži!
Sem pa rekla zjutraj našemu dojenčku, da sicer je že res december, ampak še ne morem danes it rodit, ker je snegec :).

kako ste kaj??

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3585
1.12.2010 8:50:37   
ula77
ojla, dobro jutro!

Jaz tudi uživam, ko s toplega gledam, kako zunaj lepo sneži.....ampak potem me pa lopata čaka, ker grem na prvi CTG.user posted image user posted image user posted image

Glede tistega step....koka, kaj g. sami delajo preglede, ali treba to testiranje zahtevat????

Jaz sem se z detetom zmenla, da pride s snegom okrog božica, sedaj se pa vsak dan pogajam in dopovedujem, da se je nekdo zmotil in prej poslal po pomoti snegec in da mu je bolje na toplem  user posted image user posted image user posted image

Bo kaj zaleglo?!user posted image

(odgovor članu pika555)
Neposredna povezava do sporočila: 3586
1.12.2010 9:43:22   
Dadi
Juhuuser posted image user posted image  december je tu...Tudi jaz našemu detetu prigovarjam, da se slučajno ne bi spomnil priti na svet v temle snegu. Naj še malo počaka na Miklavža pol pa akcijauser posted image . Na koncu ga/jo bo pa treba spet ven bezat k bom že tolk čez rok.user posted image

Da vidimo katera decembrka bo prva otvorila sezono decembrčkov v decembru...držite se punce.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3587
1.12.2010 10:02:03   
Nincii
Dobro jutro!

Pa je tu veseli december... vidim da imate drugje na celini snegec, jz pa vam pošiljam mal dežja in burrrrrjjjjeeee iz obale. Zunaj prav ni prijetno - moker si z marelo ali brez!
No jz sem ravno s pregleda in CTGja - CTG je pokazal en popadek (vrednost okoli 50), kar ni še nič pretresljivega... Voda in pritisk sta OK, zredila sem se vse skupi 3 kg, tko da je to tud OK... Če ne bo kaj prej, mam pregled naslednji teden v sredo, točno na rok...

Kar pa se tiče prijaznosti ginekologov - če niso takšni, s katerimi se lahko pogovarjate, jih nujno zamenjajte! Škoda vaših živcev, da vas skrbi za otročke, ko vas sploh ne bi rablo skrbet... S tem samo škodite sebi in svojim bejbijem...

Nič, lep dan vsem skupaj in čakam na vesele novičke o prvih letošnjih decemberčkih!

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3588
1.12.2010 10:02:13   
BabyKitty
mag3 mojega malega tudi čaka podobna podloga user posted image sem jo kupila enkrat v akciji, je bila 70% znižana in sem dala zanjo samo 17 EURuser posted image

ula77 treba je plačat ta pregled... sama ga nisem šla delat, ker nekako zaupam pušenjaku, da ni potreben...

Ah ja tok si želim otvorit sezono user posted image tok sm že tečna sama seb... moj je čist živčn, k stokam cele noči user posted image vglavnem mali pa noče... no sej še najdlje 5 dni... potem me pa pomoje ne bodo več mučl user posted image

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3589
1.12.2010 10:03:28   
mag3

NICK, STAROST, NOSEČNOST, ŠT.OTROK , SRČEK, SPOL, PREBIVALIŠČE

user posted image
(23.11. - 21.12.)

1.12.2010
user posted image  **NiNa**, 29, 2user posted image , 1user posted image ,user posted image ,user posted image  , Gorenjska 
user posted image   natasa.jurman, 26, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image ,user posted image  , Sevnica
user posted image  
thevenus, 1user posted image ,
user posted image  
user posted image  Slavi83, 27, 3user posted image , 0user posted image ,user posted imageuser posted image , Lj,  23.11.2010 - SANJA
user posted image saška26, 26, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image ,
user posted image , Prlekija 

2.12.2010
user posted image miskula, 33, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image ,user posted image    
user posted image Anonimna, 2user posted image , 2user posted image ,user posted image ,
user posted image , Novo mesto
user posted image   *Jagodka, 29, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image ,user posted image  , Lj

3.12.2010
user posted image  rubica, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Lj

5.12.2010
user posted image  Loona, 24, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image ,
user posted image  , Lj
user posted image  birdy, 22, 3user posted image , 2user posted image user posted image ,user posted image  , Smlednik
user posted image  Baby Kitty, 21, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image , user posted image  , Kranj
user posted image *mačka*, user posted image  

6.12.2010
user posted image mag3, 34, 2user posted image , 1user posted image ,
user posted image ,
user posted image  , Bela krajina
user posted image  marinci, 28
, 2user posted image , 1user posted image , user posted image  user posted image , user posted image
user posted image  , Celje
user posted image  
Mjavmjav, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,
user posted image , Vrhnika,  23.11.2010 - ŽAN
user posted image   Lučka_1985, 25, 1user posted image , user posted image ,
user posted image , Žalec

8.12.2010
user posted image  Jancci, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image  , Kr
user posted image  Nincii, 26, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,user posted image , Kp

9.12.2010
user posted image   Hannahgogy, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,user posted image , Koper

10.12.2010
user posted image   kattix, 21, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,user posted image , Lj
user posted image  enček, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image  , Ce

11.12.2010

user posted image  
Čebelica11, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,
user posted image , 19.11.2010 - LOVRO
user posted image  fuego, 29, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
 user posted image KatyK79, 31, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , LJ
user posted image  n a n i, 30, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image  , Lj , 26.11.2010 - AJDA

12.12.2010
user posted image  xpetra, user posted image
user posted image Rosi*, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image , Gornja Radgona

13.12.2010
user posted image  MYown, 1user posted image , 0user posted image , user posted image   
user posted image senchy,
user posted image

14.12.2010 
user posted image  *srečka*, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image ,
user posted image , Nm
user posted image    *Star*, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lj
user posted image  **axa**, 25, 1user posted image , 0user posted image user posted image
user posted image   ManUr, 22, 1user posted image , user posted image , user posted image ,  Mb

15.12.2010

user posted image  
Lidik, 29, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image ,
user posted image , CE  01.10.2010 - JAN
user posted image  Mety1, 31, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska 
 user posted image urskaf, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , CE, 11.10.2010 - ŠPELA 

16.12.2010
user posted image  maya1505, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Vrhnika
user posted image nincek5,
user posted image  

17.12.2010
 user posted image mamica00, 28, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , user posted image , Velenje
user posted image  buba88, 22, 1user posted image , 0user posted image , user posted image

18.12.2010
user posted image  tasika12, 36, 3user posted image , 1user posted image , user posted image ,
user posted image , Mb 
user posted image  jona klara, 31, 1user posted image , 0user posted image user posted image ,user posted image

19.12.2010
user posted image  *Sava*, 31, 2user posted image , user posted image , user posted image ,Lj

20.12.2010 

user posted image Frutiq, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image ,
user posted image   NG 
user posted image  polari, 27, 2user posted image , 1user posted imageuser posted image , user posted image ,Ptuj
user posted image Brigita78, user posted image user posted image ,
user posted image , user posted image , 22.10.2010 - DAŠA&MAŠA
user posted image kar_ena, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted imageuser posted image , Lj

21.12.2010
user posted image levinja20, 20, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image  enamimi, 27, 1user posted image , 0user posted image ,user posted image , Lj 

user posted image
(22.12. - 20.01.)

22.12.2010 
user posted image  twilight princess,
user posted image  DeVilla, 35, 3user posted image , 2user posted image , user posted image , user posted image , Gorenjska
user posted image rožica27, 1user posted image ,user posted image
 user posted image
user posted image maca81, 1user posted image , user posted image

23.12.2010
user posted image aprill, 25, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Tolmin 
user posted image zaljubljena23, 25, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Ptuj-Rače 
user posted image Tulipan12, 36, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , Mb
user posted image  misk2, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image   

24.12.2010
user posted image  Pika555, 25, 1user posted image , 0user posted image , user posted imageuser posted image  
user posted image  dangermouse, 32, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image
user posted image tinca12, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image
user posted image anca, 29, 2user posted image , 1user posted image , user posted image ,
user posted image , LJ

25.12.2010 
user posted image pinkalonca, 28, 1user posted image , 0user posted image , user posted image ,
user posted image  , Gorenjska
user posted image kepca, 2user posted image , 0user posted image , user posted image ,user posted image      
user posted image  ula77, 33, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Posavje
user posted image betricija
, 35, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Kamnik
user posted image sleepyhead, 33, 
user posted image , Postojna
user posted image primavera, 38, 1user posted image , 0user posted imageuser posted image ,
user posted image

26.12.2010
user posted image  obcinarka, 35, 1user posted imageuser posted image , user posted image

27.12.2010
 user posted image simi27, 32, 2user posted image , 1user posted image , user posted image , user posted image , Litija 
user posted image  GITA14, 30, 1user posted image , 0user posted image , user posted image
user posted image
user posted image   Nina Nana 75, 35, 2user posted image , 0user posted image , user posted imageuser posted image , Kranj

28.12.2010 
user posted image  KOLIBRI, 1user posted imageuser posted image ,user posted image
user posted image  alma82, 27, 2user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Dolenjska
user posted image Eveeleen, 24, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Lovrenc na Pohorju

29.12.2010
user posted image  suziflo, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , user posted image , Mb
user posted image  špica84, 26, user posted image , Lj

user posted image  aischa1, 32, 5user posted image , 3user posted image , user posted image , user posted image  , Koper

5.01.2011
user posted image  Arwenko, 27, 1user posted image , 0user posted image , user posted image , Ce

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   

79

user posted image   user posted image   user posted image
user posted image =  48
 user posted image =  17
user posted image  =  16

Neposredna povezava do sporočila: 3590
1.12.2010 10:05:39   
mag3
Za osvežitev spomina - SEZNAMČEK. Pa da vidimo kdo bo prvi. user posted image user posted image user posted image  

Tudi jaz se z veseljem javim BabyKitty.

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3591
1.12.2010 10:09:19   
alma82
Jaz sem se s svojo princesko ''zmenila'' da pride v ponedeljek 6.12. oz. najkasneje v torek 7.12. user posted image  user posted image

Moj dragi pa je danes že bil prisoten pri porodu (čisto zares) user posted image  user posted image  , ampak ne pri mojem user posted image
Je en star sosed prletu (čist zaskrbljen) naj mu pride pomagat v štalo... sva mislila, da je kaj hudo hudo narobe... tako da je moj letel k njemu in ugotovi, da je tele zaštekalo na poti na svet. Pol je gledal iz kravice, pol ga je bilo pa še notri. 6-7 ljudi je vleko telička ven user posted image  
Porodna zgodbica kravice: tele je težko ene 50 kg, baje bi takšna kravica lahko imela največ 20-30 kg težkega telička. Veterinar (al živinozdravnik.. ne vem) se je boril za njuni življenji.... Še vedno upajo na najboljše....
Moj je še glavo zdravn štulu, ker je hotel tudi on videti, če se je kravica kaj raztrgala user posted image

Uglavnem moj dragi pravi, da je to znak da bom danes tudi jaz rodila user posted image user posted image  ... ne vem kje, ampak nekje vidi povezavo med porodom telička in svoje princeske oz kravice in mene user posted image  user posted image  user posted image

Mene tudi zanima, katera bo odprala sezono v decembru user posted image .
To čast privoščim BabyKitty, ker vem kolk si želi že rodit user posted image  user posted image

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 3592
1.12.2010 10:13:05   
maca81
Kaj pa tile srčki pomenijo na seznamčku?

(odgovor članu mag3)
Neposredna povezava do sporočila: 3593
1.12.2010 10:13:17   
tasika12
Tako jez sem včeraj iz porodnišnice, sicer še vedno dva v enem, izvidi so se izboljšali in na čudo so me celo izpustili včeraj popoldan domov. Jaz sem trenutno kar dobro, sicer me rahlo še grlo jezi ampak je o.k. Z bebico zaenrkat vse o.k., so delali še včeraj uz in ker je bil o.k. sem lahko šla; drugače pa sorekli da bo vsak čas ker je vse zrelo bebica ima že 3 kg. Tako da bom verjetno kar hitro spet nazaj, oz če ne prej so me naročili za sprejem v porodnišni 7.12; saj sem se dogovorila glede na vse moje diagnoze in zaplete v prejšnjem porodu za carski rez. Sicer se tega ne veselim, ker vem kako je to hudo, ampak ne vem.

Lahko vam povem da so v mariborski porodnišnici imeli kar sprejemov in komplikacij, da o tem kaj vse doživiš raje ne pravim. In ko vidiš ti postane kar hudo, npr. primer ko na ctg ju ugotovijo da srček več ne bije in kako potem to rešujejo, ali kako spoznaš v enem tednu skoraj vse zdravnike in ima vsak svoje mnenje...

Tako da jaz sem res vesela da sem za par dni doma in da pripravim še stvari ki mi manjakjo, čeprav moram počivat.

Lep snežen pozdrav vsem.

Neposredna povezava do sporočila: 3594
1.12.2010 10:17:15   
ula77
alma, jaz bom šla, če boš še take pisala....sem se res iz dna srca nasmejala, ko si potegnila vzporednice med  teličko in....user posted image user posted image user posted image

Drugače pa ja, BabyKitty, upam, da boš res ti.

Kako izgleda CTG?

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3595
1.12.2010 10:18:50   
Arwenko
alma82, saj nekaj je na tem veš. Moj tudi ni bil čisto nič šokiran nad porodnim filmom, ker je ugotovil, da je to čisto isto kot pač kotitev pri psici, kjer je pač že bil prisoten. Čeprav vam povem, ko je bil prvič tam zraven, je bil ful šokiran, no, ampak očitno je pa bila dobra predpriprava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alma82)
Neposredna povezava do sporočila: 3596
1.12.2010 10:19:58   
betricija
dan. mogoče bom pa jaz prva.
midva imela zjutraj pregled pri ginekologinji. jah tkole je. ctg je pokazal, da tamala spi in da popadkov ni. 3x hura zame.potem pa mi naredi UZ pretokov in še malo izmeri otroka, btw: smo že čez 3kile, vendar je plodovnice malo. pa tudi pretoki so bolj tko tko..baje je ravno na popkovnici nogo držala in niso bili ravno idealni. tudi včeraj so se mi gibi precej umirili, danes je nekaj že nabijala, vendar me je zaradi premalo plodovnice naročila v petek na ponovni pregled. in naj imam kar kovčke s seboj. če bo tudi v petek premalo ali še manj plodovnice gremo v kranj direkt rodit. brez debate. če se gibi ful polenijo, pa naj grem kar v petek zjutraj takoj gor.no bom šla najprej k njej, pa potem gor. mrbit sem premalo pila...

aja pa 2cm sem zaprta. men še sedaj ne gre v glavo, kje je v porodnišnici tist 1 prst odprtine našla.

(odgovor članu ula77)
Neposredna povezava do sporočila: 3597
1.12.2010 10:21:09   
Arwenko
IZVIRNO SPOROČILO: tasika12

Tako jez sem včeraj iz porodnišnice, sicer še vedno dva v enem, izvidi so se izboljšali in na čudo so me celo izpustili včeraj popoldan domov. Jaz sem trenutno kar dobro, sicer me rahlo še grlo jezi ampak je o.k. Z bebico zaenrkat vse o.k., so delali še včeraj uz in ker je bil o.k. sem lahko šla; drugače pa sorekli da bo vsak čas ker je vse zrelo bebica ima že 3 kg. Tako da bom verjetno kar hitro spet nazaj, oz če ne prej so me naročili za sprejem v porodnišni 7.12; saj sem se dogovorila glede na vse moje diagnoze in zaplete v prejšnjem porodu za carski rez. Sicer se tega ne veselim, ker vem kako je to hudo, ampak ne vem.

Lahko vam povem da so v mariborski porodnišnici imeli kar sprejemov in komplikacij, da o tem kaj vse doživiš raje ne pravim. In ko vidiš ti postane kar hudo, npr. primer ko na ctg ju ugotovijo da srček več ne bije in kako potem to rešujejo, ali kako spoznaš v enem tednu skoraj vse zdravnike in ima vsak svoje mnenje...

Tako da jaz sem res vesela da sem za par dni doma in da pripravim še stvari ki mi manjakjo, čeprav moram počivat.

Lep snežen pozdrav vsem.

tasika, no vseeno super, da si doma vsaj par dni, pa le upoštevaj zdravnike, pa počivaj. A praviš da je gužva v MB porodnišnici? Saj glede na to, koliko je decemberk samo tukaj gor in kakšna je bila gužva v šoli za starše ni čuda.

(odgovor članu tasika12)
Neposredna povezava do sporočila: 3598
1.12.2010 10:31:20   
špica84
Dober dan

Poročilo mojega ptregleda od včeraj.Ctg bp.Naredila mi je še zadnji uz,predno me je spustila v Brežice.Mala ima tam nekje 2650g.Plodovnice dovolj.Glavico ima zelo nizko dol.
Sem pa bila danes v ambulanti tu doma in se mi je uspelo zmenit za naslednji pregled,ki ga imam 6.12 na miklavža user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 3599
1.12.2010 10:50:53   
alma82
Ula meni je tudi simpatično in smešno, da je nekje (spet jaz pravim da ne vem kje user posted image  ) našel povezavo oz. da ju je primerjal (tamalo pa telička).... ampak malo manj mi je pa simpatično, če je pa videl kakšno povezavo med mano in kravico user posted image user posted image
... hecam se, sej vem da ni tko mislil.... upam user posted image  user posted image

Arwenko mojmu tud ni bla kriza gledat slik v MŠ (mi nismo gledali filma, ampak ene 30+ let stare kosmate slike user posted image ) . Tale porod mu je bil pa res kot uvertura user posted image  user posted image
sam da ne  bo v P pametn, pa sam začel tamalo vn vlečt tko kot je telička user posted image  user posted image

Tasika samo da je zdaj vse ok. user posted image

Betricija kaj se urivaš user posted image  user posted image  .... pusti BabyKitty naj gre prva user posted image  user posted image
Je pa lepo, da ima že čez 3 kg user posted image  torej ne bo panike, če boš res rodila v petek. Samo da bo z dojenčkom vse ok.
Mislim pa da vem katera mlada G te je v P v LJ gledala... meni je ta delala test, če mi je odtekla plodovnica, pa še testa ni prav naredila, tako da me je dala še na UZ. Pa tud na samem pregledu, ko je rinla vame me je tako grdo bolelo.... sem si takoj zaželela svojo G ob sebi oz. spodaj  user posted image
Pa na UZ-ju je tako grdo gledala v tist ekrat, da sem mislila da nekaj ni ok, pa jo vprašam a je kaj narobe, pa reče ne nič, samo želodec gledam... pa še vedno grdo gleda v ekrat in v želodček... pa jo vprašam če je z želodčkom vse ok... in p****** je bila kar tiho ... Itak da sem se ustrašila, da nekaj ni ok (baje imajo otročički z DS probleme z želodčkom).... sem začela kar jokat, pol je pa moj reku: A ste jo slišal? Žena je vprašala če je vse uredu z želodčkom. (to je reku malo bolj naglas in ostro) pa ga je takoj pogledala pa bila čist prijazna: Ne gospod vse je vredu.
Ja porkamadona a je težko odgovort, če vprašam.... pa še tako grdo je gledala v UZ...
Ah upam da ta nima tudi kaj prstov vmes pri porodih....

O Špica a si že prišla na dolenjsko? user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  142 143 [144] 145 146   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?