jona klara
|
z sem pa danes full , kr na jok mi gre, me je ginekolog prestrašil, da moram pisati 10 gibov na dan, mu povem, da toliko jih skor nikol ni ali tako blagi, da ne vem...pa me je obravnaval kot neodgovorno, da skozi govori, da če jih ni na dan do 8 ure zvečer, takoj v bolnico, pol mu povem, da je že celo nosečnost tako, saj to sem mu že na vsakem pregledu povedala, pa ni nikoli nič pametnega rekel, je rekel da pol pa naj vsak večer pridem tja na ctg, ampak danes me pa ni dal ne na ctg, ne na uz, ctg čez en teden, mene pa full skrbi, sploh ne morem se pomiriti in ne vem kak pokazatelj je sedaj to čle srček je, gibi pa takole...da ni ža kaj narobe, kar nekaj preklicala za samopl. pregled, nikjer me ne morejo tako hitro vzeti, tu v bolnici se pa obnašajo da mi sploh ni za iti tja, da me spet fliknejo na oddelek tudi čebo na ctg vse ok, ne vem kaj naj bom jutri videla, da ne bo zadnje tedne kaj narobe, se mi kr zmeša.Njegov odnos je bil beden, brezoseben, obtožujoč, pač me ne mara, ker sem šla na ivf, on pa me še ni želel dati ampak še naprej mučkati, operirati, sedaj je ranjen njegov ponos, od takrat naprej je tak do mene.UZ mi ne bpo več nobenega naredil, ctg drug teden izjemoma, sicer bi ga le če bi bila čez rok, mat. vrat sploh nikoli ne pregleda, ne vem če sem odprta ali ne....komaj čakam, da rodim, da vidim tega fantka in se jioh tam rešim. 7.12.- nasl. pregled, ctg