Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:37:18
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. lepo te je hcat pelala Pa dajte,noooo.Pa ni blo tak.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:39:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. lepo te je hcat pelala Pa dajte,noooo.Pa ni blo tak. pa kaj zdaj? sem pač imela krst
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:39:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. ti se spomniš? Jap. Jaz sem ti pa rekla da so to male skirivnosti, velikih mojstrov, ali nekaj takega.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:39:42
|
|
|
|
elevitka
|
no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda lenči v nastavitvah si nastaviš moja ringaraja, nastavitve, zasebnost in odklukaj ne prikaži me na sezamu prisotnih
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:40:11
|
|
|
|
majakla
|
Lenči: Moja RR, Nastavitve, Zasebnost + Ne prikaži me na seznamu prisotnih uporabnikov Evo, zdaj pa tudi ti veš.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:40:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. ti se spomniš? Jap. Jaz sem ti pa rekla da so to male skirivnosti, velikih mojstrov, ali nekaj takega. jaaaaaaa, točno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:40:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. lepo te je hcat pelala Pa dajte,noooo.Pa ni blo tak. Ja pa je bilo tak.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:41:01
|
|
|
|
katy83
|
mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:41:35
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh BOLANO
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:41:39
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda lenči v nastavitvah si nastaviš moja ringaraja, nastavitve, zasebnost in odklukaj ne prikaži me na sezamu prisotnih Pa nea to naredi, nooo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:41:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda Pa o kakem hecu ve to? Tega ziher nisem rekla,ker ni res.Narobe je mogla nekaj razumet.Pa nisem huda,samo ker nikoli nena nobene farbam,zakaj bi zdaj katero.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:42:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:42:31
|
|
|
|
elevitka
|
ju3 vas bom tak na šihtu iskala na 25 strani 16 dela
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:42:38
|
|
|
|
Lenči_
|
majakla + elevitka - hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:43:11
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh sem ravno študirala, da smo spet pri koncu... NOOORO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:43:29
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda Pa o kakem hecu ve to? Tega ziher nisem rekla,ker ni res.Narobe je mogla nekaj razumet.Pa nisem huda,samo ker nikoli nena nobene farbam,zakaj bi zdaj katero. te pa si ti mislila na zvezdice katy pa na to da pišeš in se te ne vidi-nesporazum pač
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:44:04
|
|
|
|
matcar
|
Sem iztopla iz ilegale.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:44:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:44:32
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda lenči v nastavitvah si nastaviš moja ringaraja, nastavitve, zasebnost in odklukaj ne prikaži me na sezamu prisotnih Pa nea to naredi, nooo! neee bom.. to je za tiste, ki se skrivajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:44:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:45:02
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda Pa o kakem hecu ve to? Tega ziher nisem rekla,ker ni res.Narobe je mogla nekaj razumet.Pa nisem huda,samo ker nikoli nena nobene farbam,zakaj bi zdaj katero. matcar, pozabi...meni je tak hecno . Jaz itak vem, da si ti faca, pa da nobeni nič slabega ne bi htela.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:45:38
|
|
|
|
majakla
|
Matcar izstopila iz ilegale - gori jo vidim, jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:45:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. zakaj?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:45:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda Pa o kakem hecu ve to? Tega ziher nisem rekla,ker ni res.Narobe je mogla nekaj razumet.Pa nisem huda,samo ker nikoli nena nobene farbam,zakaj bi zdaj katero. matcar, pozabi...meni je tak hecno . Jaz itak vem, da si ti faca, pa da nobeni nič slabega ne bi htela. Itak,da ne.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:46:00
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? res? kera te?
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?