Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:46:02
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. e pa matcar... ne nooooo kaj si zdaj to k srcu ženeš tak.... se ti na 100 km vidi da si (hormoni te dajejo) pač se nista razumeli
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:46:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata Podpis! čakajte, da jaz diplomiram, jao kak bom gnjavla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:46:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. zakaj? Ker mi je pač blo v tem danem trenutku.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:47:27
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata Podpis! Ne, ne, ponoči ni tooolkooo. Ej, Elevitka, ju3 so na kafeju, bojo tam bla-bla, ne boš dosti iskala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:47:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. zakaj? Ker mi je pač blo v tem danem trenutku. aja, sem mislila, da sem jaz zdaj kaj kriva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:47:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. e pa matcar... ne nooooo kaj si zdaj to k srcu ženeš tak.... se ti na 100 km vidi da si (hormoni te dajejo) pač se nista razumeli Ma,saj me bo spustlo enkrat!Upam!
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:48:23
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. e pa matcar... ne nooooo kaj si zdaj to k srcu ženeš tak.... se ti na 100 km vidi da si (hormoni te dajejo) pač se nista razumeli Ma,saj me bo spustlo enkrat!Upam! bo, ko boš imela štručko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:49:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. zakaj? Ker mi je pač blo v tem danem trenutku. aja, sem mislila, da sem jaz zdaj kaj kriva Ma,ne,nisi ti nič kriva.Česa le?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:49:39
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sem iztopla iz ilegale. e pa matcar... ne nooooo kaj si zdaj to k srcu ženeš tak.... se ti na 100 km vidi da si (hormoni te dajejo) pač se nista razumeli Ma,saj me bo spustlo enkrat!Upam! bo, ko boš imela štručko Ma,te bo šele špilalo,da bo veselje.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:49:47
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata Podpis! Ne, ne, ponoči ni tooolkooo. Ej, Elevitka, ju3 so na kafeju, bojo tam bla-bla, ne boš dosti iskala. ja saj bojo not spravle dokler bojo šle na kafe
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:50:43
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata Podpis! Ne, ne, ponoči ni tooolkooo. Ej, Elevitka, ju3 so na kafeju, bojo tam bla-bla, ne boš dosti iskala. ja saj bojo not spravle dokler bojo šle na kafe Brez mene,ker že vjutro pičim starega na šiht pelat,pa kr v B z saš-em,oz. še k tašči na eno čorbo prej.Pol pa v EP.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:51:41
|
|
|
|
matcar
|
Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:51:51
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla Ej, Elevitka, ju3 so na kafeju, bojo tam bla-bla, ne boš dosti iskala. ja saj bojo not spravle dokler bojo šle na kafe Eh, misliš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:52:28
|
|
|
|
elevitka
|
te pa nem mela nič za brat ?????
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:52:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda Pa o kakem hecu ve to? Tega ziher nisem rekla,ker ni res.Narobe je mogla nekaj razumet.Pa nisem huda,samo ker nikoli nena nobene farbam,zakaj bi zdaj katero. Ja si tak rekla, sam je katy narobe razumela.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:53:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka te pa nem mela nič za brat ????? Pa kaj bi zaj ti rada?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:53:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka no matcar... saj razume hec katy... ne bit zaj huda Pa o kakem hecu ve to? Tega ziher nisem rekla,ker ni res.Narobe je mogla nekaj razumet.Pa nisem huda,samo ker nikoli nena nobene farbam,zakaj bi zdaj katero. Ja si tak rekla, sam je katy narobe razumela. Ok.Bo že držalo pol.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:55:11
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino? matcar dohodek na osebo ne sme presegati 229,52 € to je minimalna osnova Višina minimalnega dohodka za posameznega družinskega člana je v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka določena po naslednjih merilih: •prva odrasla samska oseba v družini: 1 •vsaka naslednja odrasla oseba v družini: 0,7 •otrok do 18 let in polnoletni otrok, ki so ga starši dolžni preživljati zaradi rednega šolanja: 0,3. Višina minimalnega dohodka za enostarševsko družino se poveča za 30 % osnovnega zneska minimalnega dohodka. V primeru skupnega varstva in vzgoje otroka se višina minimalnega dohodka za otroka v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka in dodatek za enostarševsko družino iz prejšnjega odstavka določita v polovični višini. Tako minimalni dohodek, do katerega je mogoče pridobiti denarno socialno pomoč, od 1. julija 2010 znaša: •za samsko osebo in prvo odraslo osebo v družini: 229,52 EUR •za vsako naslednjo odraslo osebo v družini: 160,67 EUR •za otroka: 68,85 EUR •povišanje za enostarševsko družino: 68,85 EUR.
< Sporočilo je popravil elevitka -- 30.11.2010 21:57:10 >
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:56:14
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino? matcar dohodek na osebo ne sme presegati 229,52 € kak pa se to zračuna?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:58:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: katy83 mimogrede, 15.del smo nafilale v 14 dneh Katera je te tak lapasta "po novem"??? TI PA SAMI... ko pozno v noč klofata Podpis! Ne, ne, ponoči ni tooolkooo. Ej, Elevitka, ju3 so na kafeju, bojo tam bla-bla, ne boš dosti iskala. ja saj bojo not spravle dokler bojo šle na kafe Jaz ne, ker zjutraj peljem L v vrtec pol pa vija vaja EP.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:58:03
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka te pa nem mela nič za brat ????? Pa kaj bi zaj ti rada? da bi ti kaj povedala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:58:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino? matcar dohodek na osebo ne sme presegati 229,52 € to je minimalna osnova Višina minimalnega dohodka za posameznega družinskega člana je v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka določena po naslednjih merilih: •prva odrasla samska oseba v družini: 1 •vsaka naslednja odrasla oseba v družini: 0,7 •otrok do 18 let in polnoletni otrok, ki so ga starši dolžni preživljati zaradi rednega šolanja: 0,3. Višina minimalnega dohodka za enostarševsko družino se poveča za 30 % osnovnega zneska minimalnega dohodka. V primeru skupnega varstva in vzgoje otroka se višina minimalnega dohodka za otroka v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka in dodatek za enostarševsko družino iz prejšnjega odstavka določita v polovični višini. Tako minimalni dohodek, do katerega je mogoče pridobiti denarno socialno pomoč, od 1. julija 2010 znaša: •za samsko osebo in prvo odraslo osebo v družini: 229,52 EUR •za vsako naslednjo odraslo osebo v družini: 160,67 EUR •za otroka: 68,85 EUR •povišanje za enostarševsko družino: 68,85 EUR. Kak pa je v mojem primeru? morem kaj seštevat,al kak?
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:59:43
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino? matcar dohodek na osebo ne sme presegati 229,52 € kak pa se to zračuna? sem se prej popravila.... to drži za redno za izredno pa tole Izredna denarna socialna pomoč se lahko dodeli v izrednih okoliščinah. To pomoč se lahko dodeli tudi v primerih, ko upravičenec sicer presega "cenzus" za dodelitev denarne socialne pomoči, a se je iz razlogov, na katere ni mogel vplivati, znašel v položaju materialne ogroženosti. V vlogi mora vlagatelj natančno navesti, za kakšen namen potrebuje pomoč in natančno opredeliti višino sredstev, ki jih potrebuje, upravičenec pa je dolžan prejeto pomoč porabiti za namen, za katerega mu je bila le-ta dodeljena. Upravičenec je dolžan v roku 15 dni po prejetju pomoči predložiti pristojnemu centru za socialno delo dokazila o porabi sredstev. Če tega ne stori ali pa se iz dokazila ugotovi, da pomoč ni bila namensko porabljena, ni upravičen do enkratne izredne pomoči oziroma izredne pomoči 18 mesecev po mesecu prejema izredne denarne socialne pomoči. Poznamo dve kategoriji izredne denarne socialne pomoči: •za obdobje - dodeli se za obdobje, torej za materialno ogroženost, ki bo trajala več kot dva meseca •enkratna - podeli se v enkratnem
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 22:01:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino? matcar dohodek na osebo ne sme presegati 229,52 € to je minimalna osnova Višina minimalnega dohodka za posameznega družinskega člana je v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka določena po naslednjih merilih: •prva odrasla samska oseba v družini: 1 •vsaka naslednja odrasla oseba v družini: 0,7 •otrok do 18 let in polnoletni otrok, ki so ga starši dolžni preživljati zaradi rednega šolanja: 0,3. Višina minimalnega dohodka za enostarševsko družino se poveča za 30 % osnovnega zneska minimalnega dohodka. V primeru skupnega varstva in vzgoje otroka se višina minimalnega dohodka za otroka v razmerju do osnovnega zneska minimalnega dohodka in dodatek za enostarševsko družino iz prejšnjega odstavka določita v polovični višini. Tako minimalni dohodek, do katerega je mogoče pridobiti denarno socialno pomoč, od 1. julija 2010 znaša: •za samsko osebo in prvo odraslo osebo v družini: 229,52 EUR •za vsako naslednjo odraslo osebo v družini: 160,67 EUR •za otroka: 68,85 EUR •povišanje za enostarševsko družino: 68,85 EUR. Kak pa je v mojem primeru? morem kaj seštevat,al kak? ja sešteješ po tem ključu za samsko osebo in prvo odraslo osebo v družini: 229,52 EUR •za vsako naslednjo odraslo osebo v družini: 160,67 EUR •za otroka: 68,85 EUR
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 22:01:22
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: matcar Elevitka-ti veš mogoče,kaki je cenzus pri IZP na CSD-ju za 5 člansko družino? matcar dohodek na osebo ne sme presegati 229,52 € kak pa se to zračuna? sem se prej popravila.... to drži za redno za izredno pa tole Izredna denarna socialna pomoč se lahko dodeli v izrednih okoliščinah. To pomoč se lahko dodeli tudi v primerih, ko upravičenec sicer presega "cenzus" za dodelitev denarne socialne pomoči, a se je iz razlogov, na katere ni mogel vplivati, znašel v položaju materialne ogroženosti. V vlogi mora vlagatelj natančno navesti, za kakšen namen potrebuje pomoč in natančno opredeliti višino sredstev, ki jih potrebuje, upravičenec pa je dolžan prejeto pomoč porabiti za namen, za katerega mu je bila le-ta dodeljena. Upravičenec je dolžan v roku 15 dni po prejetju pomoči predložiti pristojnemu centru za socialno delo dokazila o porabi sredstev. Če tega ne stori ali pa se iz dokazila ugotovi, da pomoč ni bila namensko porabljena, ni upravičen do enkratne izredne pomoči oziroma izredne pomoči 18 mesecev po mesecu prejema izredne denarne socialne pomoči. Poznamo dve kategoriji izredne denarne socialne pomoči: •za obdobje - dodeli se za obdobje, torej za materialno ogroženost, ki bo trajala več kot dva meseca •enkratna - podeli se v enkratnem To pomeni,da lahko dam vlogo noter,pa mi odobrijo,če prav razumem?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?