Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:29:23
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. zato pa moreš bleknit kako ko si tu.... To bi blo fajn, ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:29:50
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. Saj ni bitno to,če ni blo nobenega posta novega.Sem bla skozi v kontroli. kaki ilegali? ... nič ne razumem kaj bi to pomenlo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:29:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko nas bo ju3 na kavi? Pa kolko vas bo z ? Jaz bom sama.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:30:15
|
|
|
|
elevitka
|
majča... pričaj pričicu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:30:31
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:30:44
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko nas bo ju3 na kavi? Pa kolko vas bo z ? Jaz bom sama. midva prideva
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:30:59
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. Saj ni bitno to,če ni blo nobenega posta novega.Sem bla skozi v kontroli. kaki ilegali? ... nič ne razumem kaj bi to pomenlo da smo prisotne na temi mariborčanke recimo... pa nas ne vidiš med prisotnimi zgoraj
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:31:46
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Pa ne moreš da verjameš. za voziček.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:31:47
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka majča... pričaj pričicu Misliš mene.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:32:00
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko nas bo ju3 na kavi? Pa kolko vas bo z ? Jaz bom sama. midva prideva Malo sem nahodna,zato sprašujem,te povejte,pa me ne bo,da me katera ne bo lovila po EP.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:32:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:33:06
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Pa ne moreš da verjameš. za voziček. Kaj pa se ti tak režiš? Če ne vem,zakaj se gre sploh.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:33:56
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. Saj ni bitno to,če ni blo nobenega posta novega.Sem bla skozi v kontroli. kaki ilegali? ... nič ne razumem kaj bi to pomenlo da smo prisotne na temi mariborčanke recimo... pa nas ne vidiš med prisotnimi zgoraj aha.... nisi prijavljen in opazuješ na skrivaj kaj se dogaja na forumu? Hvala za pojasnilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:34:01
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko nas bo ju3 na kavi? Pa kolko vas bo z ? Jaz bom sama. midva prideva Malo sem nahodna,zato sprašujem,te povejte,pa me ne bo,da me katera ne bo lovila po EP. eh...pa daj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:34:20
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: elevitka majča... pričaj pričicu Misliš mene. si
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:34:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Haaa? ti si malo zbrklala.Za zvezdice smo se menle takrat,ker si skozi jamrala,da kdaj pa jih boš ti pet nabrala.Pozabla? Je pa res z objavami povezano,ni pa važno al si v "ilegali" al ne.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:35:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:35:12
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. Saj ni bitno to,če ni blo nobenega posta novega.Sem bla skozi v kontroli. kaki ilegali? ... nič ne razumem kaj bi to pomenlo da smo prisotne na temi mariborčanke recimo... pa nas ne vidiš med prisotnimi zgoraj aha.... nisi prijavljen in opazuješ na skrivaj kaj se dogaja na forumu? Hvala za pojasnilo So prijavljene, ampak na skrivaj - ilegalci so.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:35:14
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. Saj ni bitno to,če ni blo nobenega posta novega.Sem bla skozi v kontroli. kaki ilegali? ... nič ne razumem kaj bi to pomenlo da smo prisotne na temi mariborčanke recimo... pa nas ne vidiš med prisotnimi zgoraj aha.... nisi prijavljen in opazuješ na skrivaj kaj se dogaja na forumu? Hvala za pojasnilo si prijavljen samo te ne vidijo da si tu
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:36:07
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Kolko nas bo ju3 na kavi? Pa kolko vas bo z ? Jaz bom sama. midva prideva Malo sem nahodna,zato sprašujem,te povejte,pa me ne bo,da me katera ne bo lovila po EP. eh...pa daj Kaj ti naj dam? Saj pridem,samo vas že v naprej opozarjam,da sem malo nahodna.Zato sem vprašala,kolko vas bo z ,da ne bom pol kriva kaj,če bo kateri zbolel.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:36:10
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Haaa? ti si malo zbrklala.Za zvezdice smo se menle takrat,ker si skozi jamrala,da kdaj pa jih boš ti pet nabrala.Pozabla? Je pa res z objavami povezano,ni pa važno al si v "ilegali" al ne. ne , res prisežem. Za zvezdice tak vem kak je. Ma saj ni važno, sem se danes pač nasmejala na svoj račun. Smej se tudi ti - na mojega.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:36:12
|
|
|
|
elevitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. lepo te je hcat pelala
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:36:40
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: elevitka IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_ IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Tu itak ni blo žive duše prej. Če smo pa vse večinoma v ilegali te pa nas tak nea vidiš. Pa važno je da smo zdaj tukaj. Saj ni bitno to,če ni blo nobenega posta novega.Sem bla skozi v kontroli. kaki ilegali? ... nič ne razumem kaj bi to pomenlo da smo prisotne na temi mariborčanke recimo... pa nas ne vidiš med prisotnimi zgoraj aha.... nisi prijavljen in opazuješ na skrivaj kaj se dogaja na forumu? Hvala za pojasnilo So prijavljene, ampak na skrivaj - ilegalci so. eh.. to je pa že preveč za moj um??... kak pa te?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:37:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Točno tak je blo ja. ti se spomniš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 30.11.2010 21:37:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Čer pa dajte zdaj pa vse v ilegali??? Mimogrede, jaz sem do danes mislila, me je Matcar nasrala , da je ta "ilegala" povezana s številom objav. Matcar - to je za tebe - Drugače pa sem danes spoznala Majakla , faca je. Je pa res hecno spoznat človeka, ki ga poznaš. Pa kupili smo voziček. Jutri ga že sprobama na kafeju. Kaj zdaj bo sploh katera tam ob 10-ih? Kdaj pa sem ti to jaz rekla? Nič mi ni jasno zaj.Bomo prišle ob 10-h,ja.tasa mi je glih sms poslala,da bo že malo prej v EP,Lijo pelje v vrtec. enkrat, na začetku mojega čvekanja z vami, sem te vprašala, kak to, da se te ne vidi, pa pišeš, pa si mi rekla, da ko bom imela toliko objav kot ti, bom že vedela Haaa? ti si malo zbrklala.Za zvezdice smo se menle takrat,ker si skozi jamrala,da kdaj pa jih boš ti pet nabrala.Pozabla? Je pa res z objavami povezano,ni pa važno al si v "ilegali" al ne. Pa o ilegali tudi.
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?