|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
30.11.2010 9:19:51   
Peli
Vau, a je tud kakšna gorenjka tle vmes?user posted image

Pri nas je dons ful mrzlo, brrrrr, vse zmrznjeno, kmal bi se zložila na dvorišču, ko sm maladva peljala v vrtec. Zdej pa grem do svoje dohtarce po bolniški list, pa k mam lih izgovor za izhod, grem še za moža kupit nekej za RD, sicer sm še čist brez ideje, bom šla mal do Hervisa pogledat.

Vidm da vas je kar nekaj k ste tud imele CR. Jest sm oba mela v splošni anasteziji, čeprav sm za 2. misnla da bi prosila za spinalni blok, ampak po pravici povedano, me je blo tam na operacijski tooolk strah, da hvalabogu da sm zaspala. Jest se ful bojim narkoze, pravzaprav ne tolk narkoze, kot tistega bujenja, k mam kr občutek, da ne bom mogla normalno zadihat, da bom kr umrla... . Čeprav sm bila po 2. CR kar kmalu na nogah.
Sploh pa sm pr 2 CR upala na naraven porod, pa mi je G odsvetovala, mislm da je čist drugačno doživljanje po tem. Morm pa rečt da mi po CR niso všeč vse tiste protibolečinske zadeve, k te čist omamijo, ne vem kolk ma to dober vpliv na kasnejše dojenje...

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
30.11.2010 9:39:32   
iskrca
jutro!
joj je res ledeno, peli,jst sem gorenjka user posted image in sem tud danes na poti do vrtca skor 10 padla, še dobr da sva šli z vozičkom, da sem se opiralauser posted image Groza, sem samo gledala stare mame okol mene, kako zmorejo, ker je bil sam leduser posted image .

dobrodošla yelciuser posted image user posted image Tud naša user posted image praznuje danes 22 mesecevuser posted image user posted image Bravo januarčki 09user posted image Sej občasno tud januarčke spremljam, samo pisat se mi pa kar ne da, še tle sem bolj počasna, ane punceuser posted image
Danes pa jutri sem še doma, potem pa spet delat. Pa mi po dveh tednih že kar pašeuser posted image Sem čudna aneuser posted image Bolj me to moti, da ne morem po miklavževih nakupih, me denar tišči, k ga že tok dolgo nisem zapravljalauser posted image user posted image
zdej se pa mali brcko oglaša, grem mal uživat v brcikahuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
30.11.2010 9:54:05   
jacki
HEj!

MiaFilip26...čestitke za dobro opravljen pregled. Je user posted image res kar težek...sej veš kaj pravijo...od viška glava ne boli user posted image user posted image user posted image

Glede potovanj...moja izkušnja je, da kot študent imaš ful časa, pa zelo malo denarja...ko pa postaneš zaposlen imaš pa denar (recimo user posted image ), pa časa ni, da bi šel za mesec na pot! Ni kaj, začaran krog... Čeprov midva kar probava vsako leto nekam it...sem jest prov čarovnik, ker najdem ful poceni karte, pa prenočišča, tako da kar gre...bomo vidli kako bo, ko bo user posted image ...

Yelci...DOBRODOŠLA!!!!

Rolkica, jest imam tud v četrtek pregled (MF) in KOMAJ ČAKAM!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
30.11.2010 10:04:56   
pižmovka
Hej!
Moj user posted image je včer tak brckal! Jej, kak je to lepo! user posted image
Anonimna Ne nism s Poljanske. Možno pa, da mislimo isto! user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
30.11.2010 10:07:34   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca
Bolj me to moti, da ne morem po miklavževih nakupih, me denar tišči, k ga že tok dolgo nisem zapravljalauser posted image user posted image

Jest imam isto težavo user posted image user posted image user posted image Prvič letos, da ne bom šopingirala za Miklavža zarad bolniške...

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
30.11.2010 11:17:34   
majčica1508
ajtak in Tinchy...................vem,da je bilo dobro namerno,me je še moj kregal včeraj,kaj se grem in naj grem ležat,no pa je pomagalo,ker danes je pa super.............za magnesol se pa strinjam,da ne dela čudežev
Peli.............trebuh mi otrdi,ko kamen in drži par sekund,popusti in čez nekaj minut se to ponovi,pa spet ponovi...boli ne,je pa neprijetno.......no HB,da je nehalo

Tudi sama sem tamalo peljala danes v vrtec in je ful drselo,ja groza..........Lansko leto,pa sva s tamalo padle pred vrtcom,ker je bilo obupno,pol me je pa najprej ravnateljica slišala,pa se je izgovarjala na občino,pol sem šla pa še na občino in popoldan ni bilo ne duha ne sluha o poledicah pred vrcom in parkirišču user posted image ...................
Današnje kosilo je marinirani kotleti na žaru,pečen krompir,solata

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
30.11.2010 11:33:20   
ovčka11
majčica - za otrdevanje trebuha (krče) pomaga magnezij in POČITEK - ne pa kidanje snega user posted image . Tudi meni  se to občasno zgodi - nazadnje par dni nazaj ko sva po dolgem cajtu z mojim user posted image  izvajala user posted image .  Itak da sem se zasekirala, če nisem kaj pretiravala - pa se je hitro umirilo. Pričakujem pa, da večji ko bo trebuh, večkrat se bo to dogajalo... Pravijo, da dokler se ne dogaja v rednih intervalih, da ni panike.

Kje je pa naša Enkratna??? Jo kar malo pogrešam.... Halo, javi se...

Jaz sem bla nazadnje za cel mesec z nahrbtnikom naokoli tisto leto, preden sem s hčero zanosila... pol pa edino krajše in organizirane variante.. bolj na zihr. Ko pa grejo naši otročki v šolo, pa osatane samo še poletje.
Jaz bi bolj rekla, da v študentskih cajtih ni denarja, kasneje pa dopusta (denarja itak ni nikoli user posted image )

Ena si je želela dopust - jaz ji šenkam 10 dni letošnjega.... pa še več bi mi ga ostalo, ker sem šla uradno na bolniško med letnim dopustom.
Meni se že meša med 4 stenami... tudi jaz komaj čakam, da grem po bolniški list user posted image  pa še kakšno urico podaljšam v kakšni trgovini.

Vsem čestitke za uspešne morfologije in preglede... jaz sem pa čisto na koncu seznama nekje... uf, bo dolga
Pa dobrodošle vse nove!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
30.11.2010 11:54:37   
jacki
Hmmm, a nas tud to čaka? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.mojvideo.com/video-zelo-zivahen-se-ne-rojen-otrok/8720f9415733918e3e0b

A kera ve, kako naredit, da bi lahko direkt filmčk tuki na RR gledale???

< Sporočilo je popravil jacki -- 30.11.2010 11:55:25 >

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
30.11.2010 12:02:41   
ovčka11
Auuuuu... to pa mora bolet.... No, meni se kaj takega ni nikoli dogajalo, pa čeprav je bila hči zelo živahna. Ponavadi je bolelo ko hudič ko se je skobacala na en konc trebuha in je bil potem trebuh v obliki trikotnika. A ima ta mamica talko zelo malo mišic na trebuhu ali zelo tanko tkivo??? Kaj takega nisem še slišala in tudi ne videla user posted image

Punce, a bo katera šla mogoče v ZD Domžale v materinsko šolo? Kdaj boste začele obiskovat šolo za starše?
V LJ pa sem videla, da imajo hitri tečaj za očete - 2 uri in pol, popoldan, enkrat na mesec (verjetno bom mojegqa tja poslala, da bo hitro fertik)

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
30.11.2010 12:05:46   
DelCarmen
Pozdravček!

Mojo malo pa je doletel prehlad, nos zabasan do amena... HB za baby vac; če ne bi videla na lastne oči, ne bi verjela, koliko žnodra se nabere v tem malem noseku... Upam, da se ostali zližemo, čeprav pri nas po navadi to gre kot po tekočem traku; prvo en, potem pa vsi ostali lepo po vrsti...

jacki, joj kako to drži glede potovanj... V študentskih časih sva imela časa na pretek, budžet pa omejen; ko pa bi si finančno gledano človek lahko kaj več privoščil, potem pa spet ni dopusta na razpolago. Mojega zmanjka kot keks, pa ga niti nimam tako malo... Se pa tudi trudimo in si vedno znova kaj zorganiziramo.

Pa dober filmček; moja oba sta bila v trebuhu zelo živahna, se je tudi ful vidlo, samo tale pa je res akrobatuser posted image

Današnje kosilo: goveja juha s cmoki za mojo bolnico; potem bom pa naredila še kakšne pečene perutničke in riž...

Se beremo...

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
30.11.2010 12:19:22   
iskrca
jacki user posted image sej bova nadoknadili, je še dolg decemberuser posted image user posted image

majčica jst sem se včaraj prav načudila, ko sem prebrala, da si lahko tko kidala. Ker jst sem zmetala stran pet lopat, tok da sem lahk avto premaknila nazaj, pa sem prišla notr in čez deset minut skor skup padla, prav čutla in vidla sem da bomuser posted image , je kar trajal da sem se k sebi spravilauser posted image , res se ne smem igratuser posted image . Očitno čist preveč napora za moj telo po bolezni.
Ma v prvo sem se ful pazila, zdej pa kar pozabim, da semuser posted image , ker sta trebušček in user posted image brcanje še zmerna...pa ne več dolgo. Zdaj sem tudi jaz že na poloviciuser posted image

jacki user posted image user posted image tokle živahno pa pri mojiuser posted image ni bilo hbuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
30.11.2010 12:27:03   
ovčka11
Ha, ha, kolk sem se nasmejala zdaj.... kopiram iz enega drugega foruma - ena nosečka sprašuje glede maha in jaslic - ogovor:

Svečka? SVEČKA??? Pa a ne veš, da je to najhujša kemija, ki pri gorenju v zrak spušča nevarne in strupene kemične hlape? Dovoljena je le LED rumene barve.
Pa če so lesene jaslice, morajo biti pobarvane z bio barvami in eko lakom. Izogibajte se figuricam rdeče barve, figuricam mačke in prašiča (možnost toksoplazmoze!) ter drobnici (LISTERIOZA!!!!!!!! povsod preži na nas!). Svetih treh kraljev raje ne dajajte v jaslice, ker nikoli ne veste, kje so hodili in katere vse bolezni lahko prinesejo s sabo (edino pod pogojem, da vam proizvajalec jaslic da certifikat, da so bili cepljeni z neadjuvantnim cepivom proti novi gripi).

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
30.11.2010 12:54:36   
majčica1508
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
30.11.2010 13:01:25   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: ovčka11

Ha, ha, kolk sem se nasmejala zdaj.... kopiram iz enega drugega foruma - ena nosečka sprašuje glede maha in jaslic - ogovor:

Svečka? SVEČKA??? Pa a ne veš, da je to najhujša kemija, ki pri gorenju v zrak spušča nevarne in strupene kemične hlape? Dovoljena je le LED rumene barve.
Pa če so lesene jaslice, morajo biti pobarvane z bio barvami in eko lakom. Izogibajte se figuricam rdeče barve, figuricam mačke in prašiča (možnost toksoplazmoze!) ter drobnici (LISTERIOZA!!!!!!!! povsod preži na nas!). Svetih treh kraljev raje ne dajajte v jaslice, ker nikoli ne veste, kje so hodili in katere vse bolezni lahko prinesejo s sabo (edino pod pogojem, da vam proizvajalec jaslic da certifikat, da so bili cepljeni z neadjuvantnim cepivom proti novi gripi).

Omg!user posted image user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
30.11.2010 13:11:40   
pižmovka
Tale pa je živahen!!! user posted image  No sj mi je moja mami zadnič rekla, da ji je včas kar trebuh poskakoval! Bomo videli!

Ovčka Tale z jaslicami je pa dobra! user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
30.11.2010 14:26:28   
majčica1508
No vidim,da ste danes redkobesedne............no še malo pa grem po tamalo,pol pa nevem kaj naprej,se mi pa čisto nič neda počet............

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
30.11.2010 15:20:45   
KlaraMay
Živjo

Da se po dolgem času še jaz malo javim. Nekako kar nisem imela časa pisat, čeprav sem vas brala.
Torje 25.11.2010 sva šla z dragim user posted image na dolgo pričakovano morfologijo. In kaj sva zvedela?

Prvo me je sestra kregala, da sem se preveč zredila? Ja, kam že, v jezik? Vglavnem meni se teh skoraj 6 kg v 22 tednih niti ne zdi tok pretirano velik, glede na to, da sm štartala z 52kg?
Pa folk k me pozna je bil sila začuden in presenečen. Mah jst bom jedla tud sred noči, če se bom lačna zbudila. Buši je pred kratkim lepo ven skočil, da se mi lepo pozna in to je važno. Pikica brca in je pravo veselje, komaj že čakam. Aja 09.12.2010 bom imela laboratorij (kri) cuker-test, to bo še zabavno user posted image , še en laboratorij (voda) 27.12. in naslednji pregled 28.12.2010. user posted image

No, 25.11. sem bila točno 22t0d, pikica je imela 474g user posted image Dobila sva 4 slikice in na eni sliki se res lepo vidi, da je 100% user posted image . Smo vsi zelo veseli. Kupila sem že roza nogavičke in slinčke. Ostalo pa počasi, na razprodajah, če bom vidla kaj lepega in večji nakupi šele januarja, februarja. Aja spet sva čakala k nora, sva prišla ob 15.15 in ob 18.00 šla proti domu.

Drugače jo pa vsak dan lepo čutim. Niti en dan do sedaj ni bilo, da je nebi. Če npr mine 5 ur primem v roke AS in jo poslušam ter se hkrati tudi namažem s kokosovo kremo ali oljem, kar je res fajn, drugače se ne bi tako redno mazala. Zaenkrat ni niti ene črtice, ampak lahko da se bo kmalu kakšna narisala, saj me čez dan v službi večkrat kaj zasrbi - raztegovanje suhe kože.

Tudi vsem ostalim, k ste v teh dneh imele MF pa user posted image user posted image user posted image za super opravljene preglede!!!! In user posted image user posted image user posted image za tiste, ki jih še čakate. Res je super spet vidit user posted image .

Nič, uživajte maksimalno!!!!!!!

< Sporočilo je popravil KlaraMay -- 30.11.2010 15:29:19 >

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
30.11.2010 16:54:25   
ajtak
Hej,
Tale video je pa kr mal spuki user posted image , pr men to ni NIKOLI tkole izgledalo, niti se pravzaprav kaj dosti ni videlo da bi se kaj premikal, je pa res, da sem imela skoz veliko plodovnice in niti brce niso bile blazno intenzivne, proti koncu pa še toliko manj, ko mu je zmanjkalo prostora user posted image .

HELP- v četrtek 9.12. imam uradno podelitev diplome in rabim elegantne nosečniške hlače, je katera videla kje kaj do max 30€?? Bom šla pa v soboto v lj, ker v Celju nimamo nič!

Punce, kok sem vam fouš k ste že imele morfologijo... js jo imam šele 22.12. user posted image

Uživajte!

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu KlaraMay)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
30.11.2010 17:33:17   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

HELP- v četrtek 9.12. imam uradno podelitev diplome in rabim elegantne nosečniške hlače, je katera videla kje kaj do max 30€?

Jest sem si ene kupila v Kepici v BTCju, hala A, ampak so ble 60€. Kje bi lahko cenejše dobila...Pojdi v H&M in pa v C&A (Supernova, LJ Rudnik), edino tam je cenejš... VEliko sreče. IN PA ČESTITKE za diplomo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
30.11.2010 17:41:46   
Dajica
Ajtak, jaz sem si ene črne, take lepe elegantne kupila v C&A, cena 30€. Pa kavbojke za 40€.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
30.11.2010 20:19:48   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

IZVIRNO SPOROČILO: iskrca
Bolj me to moti, da ne morem po miklavževih nakupih, me denar tišči, k ga že tok dolgo nisem zapravljalauser posted image user posted image

Jest imam isto težavo user posted image user posted image user posted image Prvič letos, da ne bom šopingirala za Miklavža zarad bolniške...

Jest sm pa šla in srečala mojo zdravnico user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
30.11.2010 20:26:12   
wessna
kaj je že to miklavžuser posted image
mislim da mi skoz user posted image sledijo, ker niam nikol nič v čeveljcih..

a še katera kdaj malo zmedena user posted image zadnje čase vse narobe govorim ali pa pozabim kako besedo, pol pa tok časa opisujem stvar, da se mi folk čist reži..user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
30.11.2010 20:40:12   
Peli
Tale video je pa res hud, jest nikol nism imela tolk intenzivnih brcik.
Tale o jaslicah je pa sploh dobra user posted image .

No, jest sm šla dons po bolniško, nato pa po "fasngo", pa teto sm peljala po Miklavžuno, za moža darilo sm tud dobla, nazadnje sm si pa prvošla eno ornk porcijo sladoleda, in kot sm napisala že prej, sm imela srečanje..., ja no... doma se mi bo user posted image .
Jutr pa mam morfologijo, komej čakam, pa upam da pikica razmakne nogiceuser posted image .

Zdej pa grem naprej gledat BB, LP

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
30.11.2010 21:08:20   
Tincy90
user posted image user posted image ker posnetek, ta pa je akrobat! Pr men so ble tud ful močne brce u prvo sm tko fajn d bi se pa tko vidlo pa spet ne.user posted image

Enkratna where are you?user posted image

Peli BB- Sandro vuun.user posted image zard psihičnega nasilja.user posted image ne sam res, zame je ta ženska psihično bolna, res rab neko pomoč. Sm šla na BB stran in se tko smejim ob komentarjih, ki jih pišejo za njo.user posted image

Pri nas je zdj spet začeu sneg malo padat, sm d ni dežja pa je ok.user posted image

Js mam pa u petk že morfologijo, juhu!

Srečno na pregledih in klaramay ne sekiraj se zaradi kil, js ne vem kaj jim ni jasno res! Pa prov jezi me to brezvezno kreganje zaradi kil, ki sploh niso kritične! Ne oziraj/-te se glede kil in jejte kolk vam paše, sj ste/smo nosečke in si lahko prvoščmo, če že drgač pazmo na linijo.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
30.11.2010 21:09:23   
fragola
Dober večer!

Kar se tiče cr sem jaz imela spinalni blok in mi je blo fajn, ker tamalo sem slišala kako je zajokala in so mi jo dali k sebi, da sem ji dala ljubčka. Kar se tiče pa za aprila nevem še kako bo, zadnjič je sicer nekaj omenil cr ma je reku, da se bomo dokončno zmenli aprila oz. ko bo čas za to.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.