ajtak
|
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508 Dannnn Lep vikend je za nami....naša mala je pa včeraj tok uživala,no pa saj bi jaz tudi,če bi me eden na sankah vlekel 1,5h....in posledično je bila tok od zraka zmatrana,da je že ob 18.30h spala pa do 6.30h,pol sva jo pa z očijem oba v vrtec peljala,mami pa na pošto,trgovino,kavo....oči že kraljuje v službi,mami je pa že dvorišče skidala,sneg s borovcov in smrekic stresla,kaj so bile boge..ja,mal pretiravam sam kaj čem,če pa uživam v kidanju in snegu.....saj,ko ga malo več zapada pa vedno pride en gospod pa to skida s trahtorčkom...... Jaz sem imela pa včeraj lažne popadke in to kar pogoste,sem bila čist presrana,ker niso nehali,moj pa še bolj.HB,da so se umirili.....tako,da zdaj pijem magnesol 3/dan....so pa baje običajni...........bolečin nimam,me pa pikica tok brca z nogicam spodaj,da ji včasih rečem,če misli kaj pauze imeti,pa me še enkrat,pol sem pa tih .....prej je bila na glavo obrnjena dol,zdaj mi je pa z nogam dol obrnjena,no pa saj ima še čas,da se da v pravilni položaj............. Kuham pašto-fižol..................... Človek bi te za ušesa, včeraj lažni popadki, danes pa kidaš sneg Magnesol tud ne more čudežev narest, če se ti ne čuvaš... (seveda so moje govorance zgol dobronamerne ).