|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
29.11.2010 8:56:20   
Peli
Dobro jutro!
Kaj pa danes - nikjer nobene? A kidate sneg?
Men je mož zvečer vse skidal, čez noč pa ga ni olk nametal, da nebi mogla kolovratt po dvoriš, sej sam samo maladva peljala v vrtec, zdej pa je avto lepo parkiran in bo do jutr tam ostal. Res mi tolk paše ko ni treba zjutrej skrbet kakšne bodo ceste za v službo, da nebi o tem, kako fino je blo iz popoldanske izmene po nespluženi cesti vozit..., mislim da še jutri ne grem dlje od moje dohtarce, bolniški list naj kar poštarji dostavlajo, ker se mi res ne da... . Danes me čaka še pospravljanje, ker ga zdej iz sobote največkrat kar prestavim na ponedeljek, ko sta maladva v vrtcu in mam mir, zdele pa bom šla mjčkn na kavč zadremat.
Zunaj pa je men tako lepo, mam občutek da so že prazniki, ta mal že teži kdaj bomo drevešček postavluser posted image .

wessnna - un odgovor zadnjič ko sm napisala je bil namenjen tebi, sam ne vem kaj sm mutila.

Lp

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
29.11.2010 9:34:11   
wessna
user posted image we r sorry...

že tko sem jezna, pa mi še to nagaja.. evo ponovimo...

jutro souser posted image

sem se veselila prostega dopoldneva, pol pa pride tamal z mamo nazaj domov...tale montessori vrtec na dunaju je za ku...res.. nebi nič rekla da bi bil tamal doma, ker je bolan, ampak je že čist zdrav...ker se pač tej vzgojiteljici ne da vleč otroka na  poskusno probo, ko majo predstavo...grrrrrrrruser posted image in pol tako vzpodbujajo otrokovo samostojnost, da je skoz doma...

peli sem vidla ja...sam mi ne potegnejo ti vozički..dobim namreč jajček maxi cosi...mogla si bom vozičke v štacuni pogledat..

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
29.11.2010 9:37:27   
majčica1508
Dannnn

Lep vikend je za nami....naša mala je pa včeraj tok uživala,no pa saj bi jaz tudi,če bi me eden na sankah vlekel 1,5h....in posledično je bila tok od zraka zmatrana,da je že ob 18.30h spala pa do 6.30h,pol sva jo pa z očijem oba v vrtec peljala,mami pa na pošto,trgovino,kavo....oči že kraljuje v službi,mami je pa že dvorišče skidala,sneg s borovcov in smrekic stresla,kaj so bile boge..ja,mal pretiravam sam kaj čem,če pa uživam v kidanju in snegu.....saj,ko ga malo več zapada pa vedno pride en gospod pa to skida s trahtorčkom......

Jaz sem imela pa včeraj lažne popadke in to kar pogoste,sem bila čist presrana,ker niso nehali,moj pa še bolj.HB,da so se umirili.....tako,da zdaj pijem magnesol 3/dan....so pa baje običajni...........bolečin nimam,me pa pikica tok brca z nogicam spodaj,da ji včasih rečem,če misli kaj pauze imeti,pa me še enkrat,pol sem pa tih user posted image .....prej je bila na glavo obrnjena dol,zdaj mi je pa z nogam dol obrnjena,no pa saj ima še čas,da se da v pravilni položaj.............

Kuham pašto-fižol.....................

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
29.11.2010 9:39:05   
majčica1508
Maxi-cosi gre tudi na Bugaboo-ja(Cameleon) no saj jih je kar nekaj...........ampak jaz ne bom tamale vozila v lupinici na vozeku,bo striktno samo v avtu..............

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
29.11.2010 9:51:32   
wessna
jaz nimam avta..mi pa bo prav prišlo, ko bodo moji prišli, da lahko kam šibamo. a pol jo lahko samo v uni ravni košari vozim..bo tud ql?

Neposredna povezava do sporočila: 3330
29.11.2010 10:59:57   
jacki
Hej!

Spet sem se prebudila v lepo sončno, čist zasneženo jutro :)user posted image user posted image user posted image

Majčica1508...Kako pa izgledajo lažni popadki? Mene bi kap zadela najbrž user posted image Tvoj user posted image naj kar še par mescov počaka v tvojem trebuščku!!!!

Wessna... jest sem se odločila, da bom v lupinici otroka prevažala edino v avtu, za sprehod bom uporabljala košaro, da bo ležal na ravni podlagi.

Bodite lepo :)

< Sporočilo je popravil jacki -- 29.11.2010 11:01:18 >

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
29.11.2010 11:31:09   
Lara28
Tudi pri nas je lepo zasneženo. Sem pa vesela, ker mi danes ni bilo treba it v službo. Z mojim tavečjim sva imela kontrolni pregled pri kardiologu in sem danes z njim doma. Hvalabogu sva dobro opravila, ni nama treba več hodit na kontrole, ker je zdaj vsew ok. user posted image user posted image
Drugače pa sem kar ok, se mi zdi da utrujenost malo popušča. Zelo mi paše kak umirjen sprehod po svežem zraku, samo kaj, ko čez teden ni časa. Jaz bom najbrž delala nekje do konca januarja. Se že prav veselim, da bom doma. Me čaka še ogrooomno dela, da malo v red spravim vse reči, ki jih bomo potrebovali pri dojenčku. Imamo hvala bogu večinoma vse reči, samo jih je treba poiskat, oprat.... Pa se že veselim tega dela.
Pogrešam enkratno - kje si?? Upam, da je vse ok.

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
29.11.2010 12:12:26   
majčica1508
Jacki............pri meni zgleda tako,da mi trebuh otrdi in pol popusti in to se mi je ponavljalo na 5 minut,pol se je pa umirilo.....so pa lažni popadki pogosti v nosečnosti...........moja pikica ima najemnino do 38 tedna plačano pol pa naj gre ven,če želi,lahko je pa še 14 dni noteruser posted image

(odgovor članu Lara28)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
29.11.2010 13:00:35   
wessna
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Jacki............pri meni zgleda tako,da mi trebuh otrdi in pol popusti in to se mi je ponavljalo na 5 minut,pol se je pa umirilo.....so pa lažni popadki pogosti v nosečnosti...........moja pikica ima najemnino do 38 tedna plačano pol pa naj gre ven,če želi,lahko je pa še 14 dni noteruser posted image

a pol jo pa kar ven vržeš? verjetno po 14 tednihuser posted image

popadki: Pojavijo se lahko tudi Braxton-Hicksovi popadki. To je neboleče in neredno otrdevanje maternice, s katerim se telo pripravlja na porod. Ti nepravi popadki so kratki, bistvo pa je, da ne odpirajo materničnega vratu, kar bi vodilo v začetek poroda. Če bi slučajno ti popadki prihajali v rednih intervalih več kot pol ure, se čim prej posvetujte z zdravnikom.

Neposredna povezava do sporočila: 3334
29.11.2010 14:20:07   
majčica1508
wessna..............do 38 tedna naj bo notri,pol gre pa lahko ven in nič prej............

pri nas je kar sivina ratala,pomoje bo kak dež zapadal..............

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
29.11.2010 14:46:30   
miafilip26
Hojla babike...

Tako, mi pa iz rednega pregleda. Še en lep danuser posted image .Tudi naša gin. je potrdila, da je z našo malo pupiko vse ok. Težki smo že 400guser posted image .Vse ostalo bp. Celo cistice so izginile in so bile samo prehodne pač v tistem obdobju in danes več ni bilo nobene nikjer. Pa smo že postavljeni na glavico in noge vluftuser posted image . V glavnem vse bp tako da zdaj pa res lahko samo še uživamo do konca. No, za seznamček pa imamo naslednji redni pregled 28.12.2010. Božajte bušije in naše pikice....

Neposredna povezava do sporočila: 3336
29.11.2010 15:21:32   
DelCarmen
Pozdravček vsem še od mene...

sreckica, en objem zateuser posted image  Srčno upam, da tudi vi doživite kakšen čudež...

bušek33, meni so tudi nekje 2,5 meseca po porodu lasje ful začeli izpadati. Res grozno... Ko pa so začeli spet poganjati ta mladi, pa sem bila kot Topsy, vse štrlelo v zrakuser posted image

jacki, čisto možno, da jočka spuščauser posted image  Meni se to vedno dogaja že pred porodom, tako da kar hitro aktiviram blazinice za dojenje. Sicer še ne tako zgodaj, ampak po moje je to to in ni nič narobe. Sem se pa zato jaz tokrat odločila, da bom nabavila pralne blazinice za dojenje, ker tega se v naši hiši ogromno porabi...

Drugače pa mi prisegamo na maxi-cosi lupinico...

pajcica, jaz sem sina prestavila pri nekje dveh letih v veliko posteljo, hčerko pa bom tudi počasi... PA ni bilo nikoli nobenih težav. Sem sicer naštimala ob strani še ograjico in to je bilo to. Se pa dostikrat vsi gnetemo v zakonski, to je tudi resuser posted image
pussycat, čestitke za odločitev o poroki!user posted image

pajcica, dobri ste s tem dopustom. Jaz nisem tako pogumnauser posted image . Si pa ne predstavljam takne porodne izkušnje... Katastrofa...

Jaz sem dvakrat rodila v MB in bom še tretjič; zadovoljna z vsem...

majčica1508, joj, moja dva sem komaj spravila domov s snega. Sta pa mi tak lušna s tistimi rdečimi lički od svežega zrakauser posted image . Pa potem sta seveda spala kot ubita... Pa tudi pri nas je lupinica izključno za v avto.
Pa bravo za vse uspešne preglede...

LP

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
29.11.2010 15:24:18   
pižmovka
Hej!
Ja vikend je bil kar se snega tiče res lep! Čeprav ga pri nas ni blo tok! 2 cm vse skup. Danes pa ga že intenzivno pobira. Vmes je celo že mal dež šel!

Za vikend je kolegica rodila. Na žalost ni šlo brez CR, ampak glavno da je mali Tim ok. user posted image

(odgovor članu miafilip26)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
29.11.2010 15:55:35   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Dannnn

Lep vikend je za nami....naša mala je pa včeraj tok uživala,no pa saj bi jaz tudi,če bi me eden na sankah vlekel 1,5h....in posledično je bila tok od zraka zmatrana,da je že ob 18.30h spala pa do 6.30h,pol sva jo pa z očijem oba v vrtec peljala,mami pa na pošto,trgovino,kavo....oči že kraljuje v službi,mami je pa že dvorišče skidala,sneg s borovcov in smrekic stresla,kaj so bile boge..ja,mal pretiravam sam kaj čem,če pa uživam v kidanju in snegu.....saj,ko ga malo več zapada pa vedno pride en gospod pa to skida s trahtorčkom......

Jaz sem imela pa včeraj lažne popadke in to kar pogoste,sem bila čist presrana,ker niso nehali,moj pa še bolj.HB,da so se umirili.....tako,da zdaj pijem magnesol 3/dan....so pa baje običajni...........bolečin nimam,me pa pikica tok brca z nogicam spodaj,da ji včasih rečem,če misli kaj pauze imeti,pa me še enkrat,pol sem pa tih user posted image .....prej je bila na glavo obrnjena dol,zdaj mi je pa z nogam dol obrnjena,no pa saj ima še čas,da se da v pravilni položaj.............

Kuham pašto-fižol.....................

Človek bi te za ušesa, včeraj lažni popadki, danes pa kidaš sneg user posted image  Magnesol tud ne more čudežev narest, če se ti ne čuvaš... (seveda so moje govorance zgol dobronamerneuser posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

Neposredna povezava do sporočila: 3339
29.11.2010 18:16:26   
Tincy90
Oj!

Dans pa niste neki zgovorne srečke user posted image .user posted image pr nas je neki deževalo, pa se je malenkost sneg stopil, ampak itak bo spet jutr ponoč snežilo tko da ni panike. Pr nas je učer zvečer okol pol enajstih elektrike zmanjkalo pa je ni blo eno uro nazaj. Smo šli v tistem času pa kr vn k je lepo snežilo, tamala mi ni hotla zaspat pa smo jo spokal u voziček in je zaspala uzuni. Midva z mojim sva pa potem spucala parking pa avto k je blo tok snega in sploh sprot nisi mogu spucat, da bi blo par minutk očiščeno.

Pajcica uzemte me sabo!user posted image js bi šla tud tkoj mal po svetu, upam da bom kdaj to doživela, trenutno ni financ.

Majcica kaj ga pa ti serješ?user posted image joj joj mami, da ne boš kr v snegu kje povila drugega otroka.user posted image hehe, no sj js sm tud učer mal prjela za lopato, ampak tko čist u izi mal snega na lopati d sm bla mal koristna, pa okna na avtu sm spucala z unim strgalom, je blo že mal ledeno spodi pod snegom. Ne pretiravej, ni ti sile verjem.

Lepo se imejte v teh snežnih idilah.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
29.11.2010 20:13:20   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

IZVIRNO SPOROČILO: pajcica

Jaz sem v Lj rodila in me ne vidijo več tam. Katastrofa! Zdaj se nagibam k postojni pa me mal zanima kakšne imate izkušnje po ostalih porodnišnicah.user posted image

V Postojni...hmmm. babica ok, pol pa ker se je porod ustavil je sledil cr. glede na to da sem imela spinalno anastezijo al kako se že reče...sem bla pri sebi, sem hčer vidla le za trenutek pol so jo odnesli, mene pa odpeljali na intenzivno ni ko sem se zbudila sem težila da mi jo prinesejo, pa tega nisem dočakala...vsaka na intenzivni se je izgovarjala da je konec smene (jaz nisem imela občutka za čas) in da jo bodo potem prinesli. no, po 24 urah sem prišla na navaden oddelek in tam sem potem dočakala tega mojga otroka.
je pa čutiti nesoglasja med sestrami, ki se obtožujujo kr pred mamicami.
zadovoljstvo...hmmmkaj naj rečem. nisem bla zadovoljna, prav razočarana pa tudi ne.

jaz sem imela tudi carski v Postojni in mam zelo drugačno izkušnjo kot ti, mogoče si že falila k si težila. jaz sem lepo prosila če mi jo prinesejo pokazat in so mi jo in sestre so bile zelo prijazne. Jaz res nimam slabe izkušnje s Postojno oziroma imam same pohvale, upam da aprila bom imela enako izkušnjo. Nikoli pa ne veš.

< Sporočilo je popravil fragola -- 29.11.2010 20:21:40 >

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
29.11.2010 20:20:44   
fragola
Tudi jaz nisem po carskem nisem dojila ko so mijo prinesli pa je kar primla, sem se pa bala, da ne bo, ker pravijo vsi, da je dobro čimprej. Ma vglavnem moja je primla po 24urah in to takoj, hvala bogu. Kar se tiče pa bolnic je tako odvisno sigurno kako so sestre razpoložene, nažalost je tako. 

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
29.11.2010 20:22:29   
fragola
Punce tiste k ste mele že carski a zdej so vam že kej rekli, da ga boste tudi mele?

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
29.11.2010 21:03:44   
yelci
Zdravo punce!
Tudi mi bomo aprila zibali, če sm bolj natančna 10. aprila. Doma imava že enega navihanega fantka Kristjana, dans ima 22 mesecev, kaj pa bo sedaj pa izvemo v petek, ko bom imela morfologijo.
Tudi jaz sm rodila s CR, G je reku, da po vsej verjetnosti bom tudi v druge, čeprov mi to prov nč ne diši, bi raje po naravni poti, bomo videliuser posted image
am, priznam, da vs nism nč brala že vsaj nekaj dni, tko,da ne vem točno o čem pišete, sm vidla le zadnja dva postauser posted image ,obljubm,da bom vse nadoknadilauser posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
29.11.2010 21:07:57   
Peli
fragola - men je G že na prvem pregledu povedala da bo spet CR, sicer mam za sabo že 2, tudi v drugi nosečnosti mi je že v prvi polovici nosečnosti povedala da grem na CR.

Majčica - a veš kaj mal se merkej!!! Drgač pa mi povej kako to sploh zgleda, a samo na lepem postane trd trebuh? Kakšni krči, bolečine, tiščanje?

Pižmovka - user posted image za kolegico!

miafilip26 - super, res da se je s tvojo pikico takole lepo rešil, verjamem da se ti je odvalil kamen.user posted image

Mene je pa dons ena sračka zvila, ne vem ke sm to zdej pobasala, k jedla res nism nč takga...user posted image
Grem zdej naprej gledat BB, da vidm kaj bo Maki lepga povedaluser posted image .

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
29.11.2010 21:19:21   
rolkica
Hei hei souser posted image , skoraj vsak dan vas spremljam, pa se kar ne lotim pisat:)
jaz sem lihkar prišla iz telovadbe, še dobro da migam, sicer bi se zredila še bolj.user posted image
Vpisala sem se tudi na pilates za nosečke in ga vsem ful ful priporočam!
Malček zavidam vsem vam ki ste doma in razmišljam, da bi v službi omenila 4 al pa vsaj 6 urni delovnik :)
No ta teden ni take krize, ker imamo morfologijo in mi je čisto vseeno za vse, sam da že pride četrtek, da po 9 tednih vidimuser posted image jeiiiijej!user posted image

No lep pozdravček vsem, se grem grebst za daljinca, sicer bo fuzbal cel večer!user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
29.11.2010 21:32:45   
pajcica
slabe volje...spet error in kljub copy pastu se je vse zbrisalo...user posted image
yelci dobrodosla!
tinchy - pejt zraven, haha, to bi tamala-dva uživala! Sej iskreno se mi zdej ne da it..pa vse spakirat...še dobr da se ne morem premislit.
fragola - mene nagovarja G k CR, pa nočem it. Moj scenarij je tak: grem na epiduralno (ker naravno ne bom še enkrat zdržala) pa potem če ne gre ven na CR v lokalni, da vsaj vidim dojenčka.
Te CR so res en drek....in koliko nas je, ne morem verjet! Jaz sem rabila ene2 tedna, da sem dojela, da je to res moj dojenček. Se prav spomnim, ko sem mojga spraševala, če je zihr da je najin. Pa je reku, da je takoj vedu, k so mu ga prinesli. Ena, ki je bila z mano v sobi je rekla; bod vesela, ti si vsaj dobila dojenčka tapravega spola. Men so celo nosečnost govorili, da mam punčko, pa so mi včeri fantka prinesli (brez zapestnice)...hahahauser posted image in zdaj je kao moj user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
29.11.2010 22:08:51   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

mogoče si že falila k si težila. jaz sem lepo prosila če mi jo prinesejo pokazat in so mi jo in sestre so bile zelo prijazne.

nisem dobesedno težila,ker niti energije nisem imela, le 100x sem jih lepo vprašala. potem se pa človeku zdi vse za malo in plane v jok.
meni je moja G rekla da lahko po cr rodim normalno v drugo. zaenkrat to še velja in upam da se ne spremeni kaj tekom nosečnosti.

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.11.2010 7:20:51   
Anonimen
pižmovka....ti pa si najbrž nekje s poljanske doline ane..jst tud poznam eno k je v soboto rodila sinčka Tima s carskim rezom - najbrž misliva isto :) :)

(odgovor članu sesil)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.11.2010 8:28:41   
fragola
Dobro jutro sonosečke!!

Tamala je že v vrtcu midva sva tudi že pojedla zajtrk in zdaj veselo na delo, mož dela popoudne jaz pa grem zdaj, še dobro da začnem ob 9-ih!user posted image Mi prav paše, da ni vse na hitrco še posebno kadar dela mož popoudne sem bolj na relaks, ker jo on pelje v vrtec.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.