Peli
|
Spet je večer, moj dežura pred TV, Peli pa kot ponavadi pred rač. Mi smo bli danes dopoldne tud mal na snegu, opoldne sva se z malim naspala, ko sm se zbudila pa je bil že mož doma, potem smo mel še obiske in dan je naokol. Kok gre hitro... ajtak - kr 30dni dopusta maš, ma kje delaš, pridem k vam po dopust , jest ga dobim celih 22dni. - no pa še ta mi ustaja... Tincy strelka! Moj mož ma RD čez 6 dni, jest pa čez 9, vmes praznujemo še nečakninjo v nedeljo, mamo čist natrpano zdej. porodnišnica - jest sm bila do zdaj v KR in LJ, rodila sm v LJ, in upam da mi v KR ne bo treba več. Ne mislim kritizirat KR porodnišnice zaradi dveh G, lahko pa rečem da je žalostno kakšno krizo majo z oblačili, posteljnino..., v LJ sm bla kar zadovoljna, sploh med 1. nosečnostjo ko so se začeli razni zapleti in morm pohvalt dr.Pušenjaka, se je takrat res zavzel, tud 2. je bilo v redu, le gužva je bla na intenzivni (obakrat sm imela CR, zato intenzivna), da so nas kar selil naokol, sestre pa so bile 1. bolj prijazne, dobr nikol ni bilo nč narobe, se je pa 2. čutila napetost med njimi, ker zgleda med sabo niso bile v najboljših odnosih. Sesil, tud jest 1. otroka 1.dan nism dobila k sebi, ker je bil na intenzivni, ampak je bila ena nočna sestra tolk dobra, da me je z vozičkom odpeljala pogledat mojga , se me je usmilla, ko sm bla pa vsa . Grage moje, sm opazila da delam ogromno napak, prosim oprostite mi, ampak morm tipkat v temi, saj moj težko spi pred TVjem, če mam jest luč.
|