|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
27.11.2010 14:30:45   
pajcica
da se na hitro oglasim..ko se že ravno o porodnišnicah pogovarjate.
Wessna a boš ti v avstriji rodila? Kje ste kaj rodile? Kako ste bile zadovoljne?

Jaz sem v Lj rodila in me ne vidijo več tam. Katastrofa! Zdaj se nagibam k postojni pa me mal zanima kakšne imate izkušnje po ostalih porodnišnicah.user posted image

LP!

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
27.11.2010 14:42:16   
wessna
hei..

pajcica jaz bom verjetno kar v mb, al pa kje okol..samo do februarja sem v avstriji..

user posted image mislim da čutim user posted image ..tko je občutek ko da bi kdo pritisnil ob kožo le da od znotraj..a je lahko to to..včeraj ko sem se z dragim po fonu pogovarjala - ga mam zmeraj na spikerju, da ga user posted image sliši - sem začutila, pa danes zjutraj ko sva se menla isto...

sem mu sms napisala da ko bo mela čas naj me pokliče da nekaj vidim...

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
27.11.2010 15:12:06   
lo25
Pozdravljene puce!
Joj vas je, vas ne dohitevam več. Z mano oz. nama user posted image  je vse ok. Včeraj sem bila na morfologiji in je vse tako kot mora biti. Izvedela sem tudi za spol. Doma že imamo enega fantka zato smo vsi rahlo razočarani ker smo si želeli punčko, ampak bomo imeli še enega korenjaka. Glavno pa je itak da je vse ok, in da bo fant zdrav. Še najbolj si je punčko želel možek. :-) Drugače še vedno delam in mislim da bom vztrajala kar do konca tako kot prvič. Konec koncev nosečnost ni bolezen ampak veselo pričakovanje, čeprav me kosti spodaj bolijo za umret, da komaj vstanem in hodim ko kašna babica.

Lepo se imejte!

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
27.11.2010 15:18:10   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: pajcica

Jaz sem v Lj rodila in me ne vidijo več tam. Katastrofa! Zdaj se nagibam k postojni pa me mal zanima kakšne imate izkušnje po ostalih porodnišnicah.user posted image

V Postojni...hmmm. babica ok, pol pa ker se je porod ustavil je sledil cr. glede na to da sem imela spinalno anastezijo al kako se že reče...sem bla pri sebi, sem hčer vidla le za trenutek pol so jo odnesli, mene pa odpeljali na intenzivno ni ko sem se zbudila sem težila da mi jo prinesejo, pa tega nisem dočakala...vsaka na intenzivni se je izgovarjala da je konec smene (jaz nisem imela občutka za čas) in da jo bodo potem prinesli. no, po 24 urah sem prišla na navaden oddelek in tam sem potem dočakala tega mojga otroka.
je pa čutiti nesoglasja med sestrami, ki se obtožujujo kr pred mamicami.
zadovoljstvo...hmmmkaj naj rečem. nisem bla zadovoljna, prav razočarana pa tudi ne.

(odgovor članu pajcica)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
27.11.2010 19:54:03   
majčica1508
Ojla............

Moja dva se rihtata(kopanje,oblačenje).............že včeraj ko sva prišle iz vrtca sva mogle ven,ker je bila tako vesela snega kako je padal in sva bile kar 1,5h zunaj.....sem skor zmrznila,mala pa uživala............danes smo bili tudi mi v šopingu in smo zaključili z nakupovanjem za praznike,kar se tiče daril..............pol pa po kosilu smo sli pa 2h sprehod,pa tok je pasal.....

glede dela,jaz delam doma tako,da zdaj,ko je mala v vrtcu,kar nekaj naredim,pa zvečer tudi kaj podelam,ko tamala zaspi....bom delala do konca in pa tudi,ko bo dojenčica,vsaj 2h na dan..............ja moja plača je odvisna od mojega dela,več delam več imam,manj delam(nimam ničuser posted image ).............je pa res,da poletje pa uživamo na polno

evo tamala je že tukaj in sprašuje,kaj pa delaš?

Rodila bom v SG, sem tamalo tudi tam in se bom vrnila tudi naslednje leto.....vsi prijazni,EA 24h na razpolago,porodnega načrta nebom imela jim popolnoma zaupam............

srečkica..........s tem trebuhom in drobtinami si me nasmejala...............
punce grem,k me otrok preganja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
27.11.2010 22:15:45   
Peli
Spet je večer, moj dežura pred TV, Peli pa kot ponavadi pred rač.user posted image

Mi smo bli danes dopoldne tud mal na snegu, opoldne sva se z malim naspala, ko sm se zbudila pa je bil že mož doma, potem smo mel še obiske in dan je naokol. Kok gre hitro...

ajtak
- kr 30dni dopusta maš, ma kje delaš, pridem k vam po dopust user posted image , jest ga dobim celih 22dni. - no pa še ta mi ustaja...

Tincy user posted image strelka! Moj mož ma RD čez 6 dni, jest pa čez 9, vmes praznujemo še nečakninjo v nedeljo, mamo čist natrpano zdej.

porodnišnica - jest sm bila do zdaj v KR in LJ, rodila sm v LJ, in upam da mi v KR ne bo treba več. Ne mislim kritizirat KR porodnišnice zaradi dveh G, lahko pa rečem da je žalostno kakšno krizo majo z oblačili, posteljnino..., v LJ sm bla kar zadovoljna, sploh med 1. nosečnostjo ko so se začeli razni zapleti in morm pohvalt dr.Pušenjaka, se je takrat res zavzel, tud 2. je bilo v redu, le gužva je bla na intenzivni (obakrat sm imela CR, zato intenzivna), da so nas kar selil naokol, sestre pa so bile 1. bolj prijazne, dobr nikol ni bilo nč narobe, se je pa 2. čutila napetost med njimi, ker zgleda med sabo niso bile v najboljših odnosih. Sesil, tud jest 1. otroka 1.dan nism dobila k sebi, ker je bil na intenzivni, ampak je bila ena nočna sestra tolk dobra, da me je z vozičkom odpeljala pogledat mojga user posted image , se me je usmilla, ko sm bla pa vsa user posted image .

Grage moje, sm opazila da delam ogromno napak, prosim oprostite mi, ampak morm tipkat v temi, saj moj user posted image težko spi pred TVjem, če mam jest luč.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
27.11.2010 23:12:25   
pižmovka
Sm vas pršla sam mal prećekirat. Tut js morm tipkat v temi!
No lahko noč! Upam da bo jutri še kaj snega. Tega je tukaj že skor pobralo!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
28.11.2010 7:48:45   
Tincy90
Pižmovka ne skrb, napovedujejo do pol metra snega, tud pr nas kle dol.user posted image

Peli pri nas je tud pestro z RD-ji decembra, mam js, moja sestra, mami zdj potanovem pa še tamala.user posted image user posted image pol so pa itak še teli sneženi strici pa je velik za obdarovat.user posted image

Pismu, me je dans tasmala že ob sedmih zbudila, nvem zakaj user posted image mali noče spat več. Moram it.user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
28.11.2010 10:08:46   
Peli
Dobro jutro!
Jest sm si pa dons prvošla spanja do 9h! Me pa dons mal ta sitna matra, user posted image je že čist v pripravah na 3 metre snega user posted image , zdej že 1 uro moj avto laufa, samo zato k sm pojamrala da ne vžiga tako kot bi blo treba user posted image , jao, kok mi gre na živce ta njegova "furja", itak da bomo zdej doma čakal, kdaj se ta sneg dol usuje, čeprav nobene sledi o kakšni snežinkici user posted image , ma sm tolk jezna... danes ko je po dolgem času doma, skupaj z nami, bi lahko kam šli, al pa se fajn imel, ma pa take...user posted image

Danes ponoči me je spet trebuh bolel za znoret, no pravzaprav je blo že okrog pol petih zjutraj, prav ena taka pekoča bolečina me zbudi, nekje malo pod rebri, in to tako boli, da se komaj na postli okol obrnem, no po eni 15h minutah je to popustilo in sm zaspala nazaj.

Danes bomo imel za kosilo govejo juhco, pire, krvavice in solato.

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
28.11.2010 10:25:04   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

ajtak - kr 30dni dopusta maš, ma kje delaš, pridem k vam po dopust user posted image , jest ga dobim celih 22dni. - no pa še ta mi ustaja...

user posted image , delam z odraslimi z motnjami v duševnem in telesnem razvoju. In imam 10 dni dopusta na delo z duševno prizadetimi.

IZVIRNO SPOROČILO: lo25

Konec koncev nosečnost ni bolezen ampak veselo pričakovanje

Js se čist strinjam! Bo pa pri meni pričakovanje bolj veselo če ne bom konstantno čutila bolečin v nogah in hrbtenici. Zraven je pa neprestano prisoten še strah pred kakšnim agresivnim izpadom ali kakšno okužbo...
Pa ne me narobe razumet, js res rada delam to kar delam! Ima pa (kot vsaka služba) poleg prednosti tudi precej slabosti, ki so posebej v user posted image  precej tako-tako.

Spet pečem torto, tko da letim user posted image

Aja rd- 17.11. sin, 5.12.- mož, 6.12.- obletnica + miklavž, pa še božiček in se nam v decembru loh sam spipa user posted image
po vrhu vsega imam pa še 9.12. uradno podelitev diplome (btw, kaj naj oblečem??) in moram familijo na eno kosilo peljat user posted image

no, papa

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.11.2010 11:45:28   
Tincy90
Punce, a ste že slišale za prometno nesrečo-verižno trčenje 34 osebnih vozil in 2 kombinirana- na dolenjski avtocesti?? Trije so mrtvi, eni pa poškodovani.user posted image

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.11.2010 11:55:03   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

IZVIRNO SPOROČILO: Peli

ajtak - kr 30dni dopusta maš, ma kje delaš, pridem k vam po dopust user posted image , jest ga dobim celih 22dni. - no pa še ta mi ustaja...

user posted image , delam z odraslimi z motnjami v duševnem in telesnem razvoju. In imam 10 dni dopusta na delo z duševno prizadetimi.

jaz ga imam pa 39, ko rodim pa bom imela 42. ampak ne želite si take službe...ni vredna tega dopusta.

pri nas pa že pada sneg, pa še burja piha. tokrat ne bo romantično padalo kot v pravljiciuser posted image

pri nas pa za kosilo: janček, pire krompir in špinača. kuha dragiuser posted image

peli, ko sem rodila je bla tamala čisto ok, le jaz sem bila na intenzivni (zaradi cr) pa če bi bila katera od sester tako prijazna, bi mi lahko pripeljala hčer, pa se nobeni ni dalo. tako da dojenje čimprej po porodu...ja pa kaj še , 24 ur me ni vidla - pa bi me lahko. pa tako reklamirajo dojenje čim prej, četudi je kao cr.

danes ko sem bila zunaj na sprehodu po snegu, me je tako bolelo tam spodaj. nekje v predelu jajčnikov. ma nevem če niso to vezi...

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.11.2010 12:12:09   
Tincy90
Pri nas tudi sneži, juhuu!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.11.2010 12:17:07   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Punce, a ste že slišale za prometno nesrečo-verižno trčenje 34 osebnih vozil in 2 kombinirana- na dolenjski avtocesti?? Trije so mrtvi, eni pa poškodovani.user posted image

Joj ne sprašuj...sem včeri čist živčnga staknila, ker sta bla moja starša na obisku pr prjatlih v NM in nisem vedla kdaj se vrneta...noben mi ni mobitela dvignu, ker sta jih pozabila doma user posted image user posted image user posted image K sreči sta bla takrat še dol v NM...eh... bogi ljudje...groza...

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.11.2010 12:35:21   
pajcica
evo jaz sem tudi pristala na intenzivni zaradi urgentnega cr in sem očitno imela srečo, ker sem se zbudila pol ure pred časom za obiske. Tako da sem dojenčka dokaj ''hitro'' videla.
Ampak, ko sem se zbudila in vprašala kako je z otrokom, me je ena od gestapo (tako smo jih klicale) nadrla, kaj jo sprašujem, da na postelji nimam izvidov tako kot ostale in kako naj ona ve? In potem gre prasi*** stran od mene in komentira eni drugi da se dol v porodni en očka joka. Ja sem mislila da bom kar umrla! Začela sem jokat kot dež in pride baba do mene: ja kaj pa je zdej gospa???!. Jaz pa: ja kaj je z mojim otrokom???? In ona s težkim srcem: ja bom preverila...in potem je samo rekla da je vse ok, da sta z očkom v porodni. Jaz pa nisem verjela da je ok in sem pol ure trpela kot še nikoli v življenju!

Potem na oddelku so nas itak terorizirale non stop...samo si nismo upale nič reči, ker so nam one otroke rihtale ponoči.
Poroda pa rajši ne omenjam...ko se me odpeljal se je moj kar sesedel, jaz ga takega še nisem videla. Mi je G rekla, ko sem ji povedala da nočem več u lj, da v je itak važno da sva prinesla živega in zdravega domov. Skratka nočna mora.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.11.2010 13:12:24   
ajtak
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

jaz ga imam pa 39, ko rodim pa bom imela 42. ampak ne želite si take službe...ni vredna tega dopusta.

kaj pa delaš, če ni skrivnost?

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.11.2010 13:21:14   
wessna
a je ljubljanska porodnišnica res tok slaba..jaz same kritike na njo slišim..

a to moraš predhodno it v porodnišnico v kateri boš rodil, al sam greš ko misliš da je čas?

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.11.2010 13:36:48   
wessna
user posted image na katere vozičke paše lupinica maxi cosi?

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.11.2010 15:12:48   
jacki
Porodnišnica Lj...hmmmm, sem imela namen rodit v LJ, ker je nabljižje, samo me je kar malo minil zdejle...hmmmmuser posted image
O Postonjski porodnišnici sem razmišljala edin v primeru, da bi mogla imet carski, ker tam izvajajo carski z epiduralno in si skoz zbujen, tako da otroka takoj vidiš, pol greš pa šele na intenzivno...v LJ pa spiš in niti ne veš kako je z otrokom...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.11.2010 15:52:32   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

O Postonjski porodnišnici sem razmišljala edin v primeru, da bi mogla imet carski, ker tam izvajajo carski z epiduralno in si skoz zbujen, tako da otroka takoj vidiš, pol greš pa šele na intenzivno.

pa sej sem lih napisala, da jaz sem jo vidla za sekundo  -ampak dobesedno! nisej je ne primla, ne dobro pogledala, nič...pol pa 24ur ni blo nič...

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.11.2010 15:53:14   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: ajtak

kaj pa delaš, če ni skrivnost?

samo na zs

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
28.11.2010 16:02:29   
Peli
Quinny, Maxi-cosi

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
28.11.2010 16:19:15   
jacki

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

O Postonjski porodnišnici sem razmišljala edin v primeru, da bi mogla imet carski, ker tam izvajajo carski z epiduralno in si skoz zbujen, tako da otroka takoj vidiš, pol greš pa šele na intenzivno.

pa sej sem lih napisala, da jaz sem jo vidla za sekundo  -ampak dobesedno! nisej je ne primla, ne dobro pogledala, nič...pol pa 24ur ni blo nič...

Imam 2 prijateljici, ki sta s carcem in epiduralno rodili v Postojni in sta ful pohvalili, da sta bili z otrokom takoj dlje časa (sta ga imele na sebi-trebuščku, pa dojili)...koliko minut dejansko pa ne vem...jih bom še enkrat vprašala.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
28.11.2010 16:28:05   
ovčka11
Pozdravljene souser posted image ,

Kolk sneži pri nas in kako fajn je gledat sneg skoz okno... Včeraj pa se mi je zdelo, da je na obali pomlad - na sončku še prav prijetno, nič ni burja pihala... je prav pasal en tak lep sončen dan na zraku.

Jaz bom kar v Lj porodnišnici rodila - že drugič. Jaz sem šla prvič brez kakršnih koli pričakovanj, porodnih načrtov, popolnoma neobremenjena... Vem, da če bi bilo kar koli narobe so tam na kupu vsi strokovnjaki, ki bi lahko pomagali meni in otročku... Mogoče je res imela kakšna sestra slab dan... ampak sem bila tako vesela moje male dojenčice, da mi ni nihče ni mogel pokvariti tega vzdušja.
Nikoli ne bom pozabila ene sestre, ki je prišla tamalo gledat, če ima zlatenico - na nosu pa je imela rumeno tonirana korekcijska očala (itak, da je mogla še drugo sestro vprašat za drugo mnenje).

Zna pa bit medicinsko osebje zelo žleht (ne samo v porodnišnici) in sem se enkrat, ko sva bile s tamalo na pediatrični kliniki skegala s sestrami in bla naslednje jutro na zagovoru pri oddelčni zdravnici. Tamala je bila stara 7 mesecev in se dojila ponoči, mene so pa hoteli dat spat na neko neogrevano podstrešje daleč stran od moje pikice... in sem komaj izprosila en navaden lesen stol, da sem bila lahko ob njej....user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
28.11.2010 22:11:45   
Tincy90
Kr neki...ta BB, Sandra bi mogla vn. Blaah!user posted image user posted image

Juuj, kok je pr nas že snegca, ful dobr ej, tko lepo pada.user posted image nič grem, upam da jutr ne bom tok o snegu govorila, se mi zdi da sm še o tem čvekam...user posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.