|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilčice 2011
30.11.2010 21:11:14   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Tincy90

Peli BB- Sandro vuun.user posted image zard psihičnega nasilja.user posted image ne sam res, zame je ta ženska psihično bolna, res rab neko pomoč. Sm šla na BB stran in se tko smejim ob komentarjih, ki jih pišejo za njo.user posted image

Se strinjam s teboj tolk mi je zoprna, da je joj.

tudi jaz pogrešam enkratno

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
30.11.2010 21:19:19   
Peli

IZVIRNO SPOROČILO: fragola

Peli BB- Sandro vuun.user posted image zard psihičnega nasilja.user posted image ne sam res, zame je ta ženska psihično bolna, res rab neko pomoč. Sm šla na BB stran in se tko smejim ob komentarjih, ki jih pišejo za njo.user posted image

Kok ste nesramne, men je pa ona tooooolk DOBRA!!! user posted image

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3377
30.11.2010 21:39:44   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

IZVIRNO SPOROČILO: jacki

IZVIRNO SPOROČILO: iskrca
Bolj me to moti, da ne morem po miklavževih nakupih, me denar tišči, k ga že tok dolgo nisem zapravljalauser posted image user posted image

Jest imam isto težavo user posted image user posted image user posted image Prvič letos, da ne bom šopingirala za Miklavža zarad bolniške...

Jest sm pa šla in srečala mojo zdravnico user posted image

Sej če si zdravnico srečala ni take sile, mene bi blo najbolj strah, da šefico srečam al pa sodelovke iz službe user posted image Je ena na ta način službo zgubila...user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
30.11.2010 22:26:55   
Peli
No sej drgač sm šl k dohtarci po bolniško, sm imela izgovor, sam se je zavlekl user posted image . Sodelavcev pa se ne bojim srečat, k sm kr dost stran od njih, no ne vem, z "višjimi silami" se pa itak ne poznamo.
Nč, grem naprej Housa gledat, LP

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
1.12.2010 1:33:47   
ajtak
GRRRRRRRRRRuser posted image user posted image   tko redko, da zdržim do Housa, pol pa med prvimi relamami zaspim user posted image user posted image user posted image user posted image
(zdej grem pa s kavča v pojstlo user posted image ).

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3380
1.12.2010 7:51:04   
ovčka11
Jaz pa sem začuda včeraj zdržala do konca Housa.. ponavadi tudi mene zmanjka na kavču. Moj mi še kaj govori, razlaga, komentira kakšen film... potem čez čas, ko od mene ni odgovora, ugotovi da sladko spim user posted image .

Uf, kolk sneži tu pri nas - danes ne grem po bolniški list, bom raje snegec čez okno gledala...
Peli, mene pa je vedno strah ko grem ven, da bom kakšenga sodelavca srečala... šef in šefica živita v tem kraju, pa pol sodelavcev, pa tudi firma ni daleč od tu - zato se raje (če že grem) odpeljem z avtom v LJ - sem malo bolj mirna

Sem se odločila, da zdaj en teden ne bom sprejemala telefonskih klicev.... jutri bo 2 tedna od AC in če je kar koli narobe v 3. tednu pokličejo po telefonu, če pa je vse OK, v 4. tednu dobim pošto. Jutri torej telefon izklopim, naslednji teden pa poštarju tudi kavico skuham, če bo treba user posted image .  Do takrat bo pa treba že smerkico postavit, da bomo kuverto spodaj dali - to bo za naju najlepše darilo.

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
1.12.2010 7:53:38   
ovčka11

Ne, ne, ne... Gena mora zdaj ven, da bosta ostala dva Prekmurca proti dvem Štajerkam...

Ampak ta Sandra je pa res potrebna kakšenga pomirjevala (ali pa sexa) user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
1.12.2010 9:02:37   
wessna
jutro srečke user posted image

zbudila sem se v zimsko idilo in si privoščila penečo kopel za dobro jutro. sam šampanjc pa jagode in moj srček so manjkali pa bi blo vse popolno.

dosegli smo okroglo 20 user posted image user posted image še pol poti pa bomo meli štručko v rokah..

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3383
1.12.2010 9:16:40   
Peli
Dobro jutro.
Moj bolniški list bo prispel kar po pošti, ker mi je predaleč se zato do službe vozit, sem pa danes odpovedala tud G, ker mislm da tud morfologija lahko počaka - zakaj bi se izpostavljala na taki cesti, če ni nujno. Je tole zdej kr potuha ko sm v bolniški, prav paše. Ampak morm rečt da mi je prav všeč tale sneg. Zdele se bom spravla ene piškotke spečt, pa radijo bom zravn navijala, k gresta tast in tašča od doma, mam mal sprostitve user posted image .

ovčka - kaj mislš - se bodo potem sparčkal user posted image , nč nau... so preveč siti en druzga, sam včerej sm sam še čakala kdaj se bota Ines in Sandra začele lasat user posted image , jao kokle.
ovčka, pred 5.leti sm bila na tvojem mestu in sm za praznike dobila odličen izvid, držim pesti da ga tudi ti!

wessna - jest bi tud kopel user posted image , privoščim si jo lahko samo v otroški banjici user posted image , je zadnjič starejši sin predlagov, da se notr usedem, on pa me bo potem tuširal user posted image , ma že naštudiran kako se bomo kopal, ko pride dojenček - ker onadva se banjici ne mislt odpovedat user posted image .

Nč, šibam zdej izkoristit...

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3384
1.12.2010 9:27:39   
Tincy90
pa radijo bom zravn navijala, k gresta tast in tašča od doma, mam mal sprostitve user posted image .

Tud js se zlooo sprostim, ko gre tašča kam in si dam duška pa radio na glas.user posted image je pršov zadnjič en sosed mi na vrata, s katerim se ne pogovarjam kr sva se že skregala in je totaln idiot, in mi prbiu naj mu param živcev, da se on kao ne more pogovarjat po telefonu v stanovanju, sm mu sm lepo rekla d js nobenmu ne param živcev in mu lepo zaprla vrata pred nosom.user posted image kaj se mi je fajn zdelo...sm pol mislm d mi je začeu neki u okna metat, sm 2x ne ki slišala pol k sm pa okna odprla pa začela vn kukat pa čakat se pa ni prkazov. Tko da naslednič d mi pride spet kej sikat, če bo treba pokličem tud policijo.user posted image se igra šefa v našem bloku, kreten. Sm pr men ga ne bo špilov.user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3385
1.12.2010 9:28:25   
Tincy90
Pa dobro jutro/dober dan.user posted image

Pr nas je tud spet ga neki napadlo, ne bo nč za vn it, še zmeri sipa.user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3386
1.12.2010 10:06:13   
wessna
user posted image a še kateri čas beži tok hitro ko men..mislim avgusta sem zvedla da sem noseča, zdaj pa sem že na polovici..madonca kam gre ta čas..

počas bom mogla kar na mraz..grem mal po štacunah..se odklopit..mogoče kaj najdemuser posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3387
1.12.2010 10:17:35   
iskrca
Hojla,
evo mene, vso zasneženouser posted image , res noro padauser posted image Sem šla po bolniški list in namesto da bi se sprehodila 20m, naredila 3km ovinek, na koncu pa le šla tud po papiruser posted image Sem šla rajš prej naokol, da se ne bi meni tud kaj takega zgodil kot Peliuser posted image Končno en pošten sprehod po dveh tednih, je res pasal. Jutr pa v službo, sej že kar komaj čakam, sam v snegu mi pa ne diši vozit, pa prej avto pucatuser posted image , boljš se je sprehajat.

tincy a vi ste v bloku s taščo? Ojoj boga! Razen, če maš srečo in maš super taščo. Sosed je pri nas tud en tak kreten, sam je gluhonem,tko da za musko ne težiuser posted image zna pa druge piz...delatuser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3388
1.12.2010 10:33:11   
Tincy90
Iskrca ja je kr fajn tašča, moj ma sam mamo pa zato učas kej tolerirava, če je kaka panika, da pač ne ostane sama, sm sva pa itak zmenjena, da če bi se recimo panike ponavljale in to za brezveze pa greva na svoje itak. Sm zaenkrat se razumem z njo ok, je recimo 80% uredu, pridnauser posted image , 20% pa žleht na momente.user posted image user posted image

Huhu, ta sosed ni edini k se ne morm z njim, mamo u bloku še eno staro babo k ma tak gobc in to za brezveze. Živi v pritličju in js mam voz tud u pritličju priklenje na radiatorsko cev kr ga ne morm met u 4.štuku, no in ji zadnjičl lepo rečm, če se umakne stran kr bom voziček odklenila in rabm prostor(ta cev je pri vhodnih vrata od bloka in ona trcjale pase čez šipo glih tm k mam js voz, se drži za tisto cev). Ona se mi dela pa gluho in me prov provocira nazaj. In pol smo se tko usekale, sm ji rekla nazadnje, če se misl premaknt d uzamem voz al moram koga poklicat d jo premakne.user posted image sama želhtnoba je te stare ljudi. Ma si dam duška, res, k to provociranje za brezeveze pa res sovražm. Ne bi rekla d ma kak razlog pa se tm gre z mano usajat neki, sj to s to tud ni blo prvič zdj.user posted image ne si mislt d je z mano kej narobe, kr vrjemte d ni.user posted image ne vem kje glih js naletim na tak folk.

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3389
1.12.2010 10:38:44   
majčica1508
Ojla...............

Ma saj nevem,kaj naj napišem........sneži,sneži,pa še enkrat sneži............pa veseli december se je začel,bote vidle kok bo hiter miniu..............

kuham cvetačno juho za zraven pa še nevem,pomoje nič k se mi neda........mala ima v vrtcu hrano,oči gre pa s poslovnimi partnerji na kosilo.....

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3390
1.12.2010 10:53:19   
sesil
Hej (sem kot osenarcauser posted image )

pri nas pa pada dež in sproti zmrzuje, tako da je totalno vse pod ledom, od drevesnih  vej naprej...
po bolniški list bom šla jaz kr jutri, ker se ne mislim v takem cjazit prav nikamor.

hčer imam spet doma - vnetje oči (zadnji mesec je skoraj več doma kot v vrtcu). smo dobili kapljice in mazilo toblex, ma to dajat v oko je prev misija nemogoče. rabim okrepitve.

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3391
1.12.2010 10:55:04   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

Hej (sem kot osenarcauser posted image )

Sm res.user posted image

ma to dajat v oko je prev misija nemogoče. rabim okrepitve.

user posted image user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 3392
1.12.2010 11:01:11   
sreckica
helou drage souser posted image !

se oglašam po 3 dneh bivanja v trboveljski bolnici, kamor sem bila sprejeta s sumom na prezgodnji porod (oz. splav) zaradi močnih bolečin v spodnjem delu trebuha. končalo se je "le" z uroinfektom ter dehidracijo, tko da zdej sem doma in pijem (in lulam user posted image ) ko velika user posted image vsaka slaba stran pa ma svojo dobro - tko sm dodatno vidla najino lubico na UZ in je blo prou hecn. me vpraša zdravnik previdno (z ekranom obrnjenim proti njemu), če že vem, kaj bom mela. in odgovorim, da na nuhalni so rekl d nej bi blo dekletce. se stric nasmeji in reče: no, potem si pa poglejte tale prizor. obrne ekran h men, tam pa naša bejba leži razkrečena pa šiškico kaže user posted image user posted image je blo tko lušn user posted image tko da ja, očitno bo res dekle user posted image pa spet je mel težave z njo, ker je tok aktivna (upam, da nam js čez neki časa gor dajala videa z mega aktivnim otrokom... user posted image ) in ni našu takoj utripa ker je skos tolk plavala. je reku da bo športnica (ne po mami...) user posted image

no še tole - bila sem v trbovljah in sem zdej še bolj prepričana v to, da porodnišnice NIKAKOR NE SMEJO zapret, ker je osebje fenomenalno, prav tako sama oskrba, hrana... res so fantastični! zdravniki pa sploh 1a, sestre tudi - ena je bla sploh fina, je prišla zjutri ob 5 (neki čez) v sobo, nam pržgala luč in rekla: kaj je punce, ste še kr u postli? user posted image

tako. zdej pa nazaj v domaaaaaaaaaaačo horizontalo. vsem skupaj želim mega lep dan in ne se z avti vozt ker je obupn zuni!

(odgovor članu majčica1508)
Neposredna povezava do sporočila: 3393
1.12.2010 11:39:01   
ovčka11
sreckica user posted image user posted image user posted image  sem vesela zate, da je vse Ok s tabo in user posted image . Res je fajn na kakšnem dodatnem UZ videt naše user posted image , pa tudi mnenje kakšnega drugega zdravnika ni odveč. Zdaj pa počivat in se nacejat (jaz sem moji tamali vedno kuhala brusnični čaj, ki baje pomaga) pa bo boljše.

Tudi meni ni jasno, zakaj hočejo zapirat porodnišnice, medtem ko imajo v velikih porodnišnicah itak vedno gužvo in so preobremenjeni. Mogoče so v teh manjših porodnišnicah preveč "mamicam" prijazni in človeški - je pač treba tako ravnanje že v kali zatret, da se ga ne bi kje v LJ nalezli (mal heca - nimam nič proti LJ in bom v LJ tudi rodila)

Tle pri nas je pa začel dež padat user posted image

(odgovor članu sreckica)
Neposredna povezava do sporočila: 3394
1.12.2010 11:44:08   
ovčka11
Peli - a si že spekla? A ne boš nič ponudila, da provamo če ti je ratal?

Tudi jaz sem včeraj samo čakala, da se bosta tisti dve kokoški stepli user posted image . Ha, ha... si ne predstavljam.. Činča in Ines user posted image  

Kolk sem jaz smotana... prav nič se mi ne da.... Mam še kislo zelje v skrinji, pa polento bom skuhala zraven pa bo.... Več imam cajta na razpolago, bolj sem lena
Po moje bom zdaj kar malo v horizontalo šla...

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3395
1.12.2010 12:15:28   
bušek33
punce pozdravljene
evo, jaz sem se danes po dooolgi vožnji srečno prebila v službo. mali je šel pa po dveh dneh v vrtec. je fasal vročino v petek, pa ne vem od česa. verjetno od zobkov. tako da upam, da bomo lahko danes končno malo na snegu popoldne uživali.
sem imela gužvo v službi zadnje dni, no, zdaj je ta glavno za mano in rabim malo premora. se mi ne da ven na malico, pa pišem vamuser posted image  sem vas kar malo pogrešala. vidim, da je vmes dogajalo na polno user posted image  pridne.

jaz sem imela vmes morfologijo, vse ok, otroček zelo zelo živahen, ginekologinja je bila zelo dobre volje in se je ves čas hecala z nama, tako da je bil pregled še toliko lepši. verjetno je, da bo punčka, ni pa se 100% videlo, tako da naslednjič mi je obljubila, da še enkrat preveriva. ful je facauser posted image
majčica da se tebi ne da kuhat, ne morem verjetuser posted image
sreckica super, da ni bilo nič hujšega. in ja, mislim, da vse upamo, da ne bodo zapirali porodnišnic. jaz sem lani čakala, da so spraznili porodno sobo, takšna gužva je bila. in naslednje leto bo baje spet.
tincy  po moje da vsi, ki smo v blokih, imamo probleme s sosedi, žal, se vedno kje na kakšen kreten na kvadratuser posted image  o dr. housu pa lahko jaz le sanjam, se moram prezgodaj vstat. še dobro, da mi dragi kdaj kaj z neta potegneuser posted image

(odgovor članu ovčka11)
Neposredna povezava do sporočila: 3396
1.12.2010 12:57:44   
jacki

LoL user posted image user posted image user posted image Men se tud zdi das ji manka en dober psihiater al pa seks user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3397
1.12.2010 13:06:00   
jacki
IZVIRNO SPOROČILO: wessna
jutro srečke user posted image

zbudila sem se v zimsko idilo in si privoščila penečo kopel za dobro jutro. sam šampanjc pa jagode in moj srček so manjkali pa bi blo vse popolno.

mmmmm, jest bi tud user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: wessna

a še kateri čas beži tok hitro ko men..mislim avgusta sem zvedla da sem noseča, zdaj pa sem že na polovici..madonca kam gre ta čas..

Samo to je pa čist res!!! ŠE 2x se obrnemo, pa bo tuki novo leto, pol pust in že bomo hodile rojevat...uffff....
IZVIRNO SPOROČILO: majčica1508

Ojla...............

Ma saj nevem,kaj naj napišem........sneži,sneži,pa še enkrat sneži............pa veseli december se je začel,bote vidle kok bo hiter miniu..............

Enako je pri nas user posted image user posted image user posted image user posted image Vse zasneženo, vas pa nč splužena user posted image user posted image user posted image Še dobr da sem doma, ker drugač je vožnja po vasi res loterija, da te s ceste ne vrže, ker je čist ledeno user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sreckica

helou drage so !

se oglašam po 3 dneh bivanja v trboveljski bolnici, kamor sem bila sprejeta s sumom na prezgodnji porod (oz. splav) zaradi močnih bolečin v spodnjem delu trebuha. končalo se je "le" z uroinfektom ter dehidracijo, tko da zdej sem doma in pijem

Welkom bek!!! user posted image user posted image user posted image Samo da je vse uredu z bebico. Sem res vesela... user posted image user posted image user posted image user posted image Pa čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Trenutno na našem seznamu res prevladujejo punčke...me zanima, kaj se pri meni skriva...mogoče pa jutri izvem user posted image user posted image user posted image

Nč, bodite lepo, pa si tipkamouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu wessna)
Neposredna povezava do sporočila: 3398
1.12.2010 13:15:37   
Tincy90
IZVIRNO SPOROČILO: jacki

LoL user posted image user posted image user posted image Men se tud zdi das ji manka en dober psihiater al pa seks user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja lahk kr oboje, sex bi biu sm za kratek čas pomiritev in skuliranost te babe, psihiater bi jo pa lahk na dolgi rok pozdravu.user posted image user posted image

(odgovor članu jacki)
Neposredna povezava do sporočila: 3399
1.12.2010 13:18:08   
Tincy90
Sreckica super, da je vse uredu zdj.user posted image user posted image user posted image pa čestitam za pupiko.user posted image user posted image

(odgovor članu Tincy90)
Neposredna povezava do sporočila: 3400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.