bušek33
|
punce pozdravljene evo, jaz sem se danes po dooolgi vožnji srečno prebila v službo. mali je šel pa po dveh dneh v vrtec. je fasal vročino v petek, pa ne vem od česa. verjetno od zobkov. tako da upam, da bomo lahko danes končno malo na snegu popoldne uživali. sem imela gužvo v službi zadnje dni, no, zdaj je ta glavno za mano in rabim malo premora. se mi ne da ven na malico, pa pišem vam sem vas kar malo pogrešala. vidim, da je vmes dogajalo na polno pridne. jaz sem imela vmes morfologijo, vse ok, otroček zelo zelo živahen, ginekologinja je bila zelo dobre volje in se je ves čas hecala z nama, tako da je bil pregled še toliko lepši. verjetno je, da bo punčka, ni pa se 100% videlo, tako da naslednjič mi je obljubila, da še enkrat preveriva. ful je faca majčica da se tebi ne da kuhat, ne morem verjet sreckica super, da ni bilo nič hujšega. in ja, mislim, da vse upamo, da ne bodo zapirali porodnišnic. jaz sem lani čakala, da so spraznili porodno sobo, takšna gužva je bila. in naslednje leto bo baje spet. tincy po moje da vsi, ki smo v blokih, imamo probleme s sosedi, žal, se vedno kje na kakšen kreten na kvadrat o dr. housu pa lahko jaz le sanjam, se moram prezgodaj vstat. še dobro, da mi dragi kdaj kaj z neta potegne
|