urskaf
|
Ahoj, da se še jst malo javim. Čestitam pikamonca!!! Veliko sreče, zdravja, cartanja in prespanih noči!!! Mi smo super, smo že presegli 3kg! Še vedno imamo probleme s krči, predvsem ponoči, danes sem spala cele 4 ure. Zaspala sem šele ob 4-ih, ob 8-ih je bil pa že Miha pokonci. S Špelo sma pa prešaltale na dojenje. Nič več stiskanja mleka. Dva dni nam ga že sračkajo s tokom, in ker imam samo steklokeramično ploščo, ji ne morem mleka zagret, če nimamo toka, pa sma se odločle, da se boma kr dojile. Pa je mala zelo za to. Vleče ko pumpa. Glede razprave prej, sem pa jst za nekaj vmes. Prve mesece živim samo za otroka, pa če drugi po trepalnicah skačejo zato. Zdaj pa sploh, ko je mala nedonošena. Potem kasneje ti pa res ni treba zavreč svojega življenja, če imaš otroka. Midva sva normalno delovala naprej, pa imava tudi polno obveznosti (moj je predsednik konjeniškega društva), polno prireditev,... Res je, da nisem šla na vse, večinoma jih pa nisem spuščala. Mali je pač bil zraven. Imela sem srečo, ker je bil zelo priden in nezahteven otrok. Vedno je bil poleg mene v vozičku in radovedno opazoval kaj se je dogajalo okoli njega. Pazit je treba pač da ni lačen ali žejen, pa da je dovolj oblečen, v sveži plenici, pa kako igračko imet zraven. Pa čim manj komplicirat. Midva sva bila med konji že ko je bil star 1 mesec (Jurijeva povorka). Bil je lep sončen dan, ati je jezdil v povorki, midva sva ga šla pa gledat. Pa se mu je čist dopadlo. Pri 2 mesecih so imeli naši konjeniki ježo za roj. dan, pa sma jih tudi šla malo pogledat,... Res je, da nisem sodelovala na prireditvah, sam bila sva pa vsepovsod zraven. Madonca sem se razčvekala. Pa naj bo dosti za danes. Se še kaj oglasim. Zdaj bom mogoče pogosteje na forumu, ko gre moj jutri nazaj v službo.
|