vesna_b
|
jutro, bejbe IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl Mi smo pred dvema dnevoma izvedeli da imamo fantka ! čestitke za fantka joj, jaz sem si v petek zvečer tako zaželela puranjih zrezkov v smetanovi omaki z šampinjoni, da sem takoj letela v trgovino, pogledat, če imajo puranje zrezke in šampinjone. zrezkov ni blo vidt, sam sem se mogla prepričat, če jih tudi v skladišču ni, pa sem vprašala, in ... zrezke dobila... tako da sem v soboto kuhala zrezke in pire krompir. joj, kako sem jedla tamala je itak čist nora na sneg, se ji kar meša, in sta z atijem v soboto zjutraj naredila sneženega moža, tko skor 2 metrskega, zdaj pa si je zaželela še enega mejhnega , kateri bo na sporedu danes. he he he, naša ima sedaj ati-manijo. ati bo... men se pa takooooo fajn zdi, kr naj se mal pomatra... he he he pa vidi, da ni vse čist mimogrede. men je tale idila čisto všeč, samo... naj zapade sneg, pa naj obstane, ceste pa naj se očistijo. potem mi je zakon, samo kaj, ko konec tedna že napovedujejo otoplitve in bo katastrofa. plundra, blato.... rakica - naj se tvoja bejba čimprej boljše počuti, da bo šla lahko malo ven uživat kokapoka - upam, da se tudi tvoj mali čimprej pozdravi. bogi... fluf - ja, a ni to zanimivo, kako začnejo padat nasveti? sej je vse ok, dokler niso užaljeni, če kateri nasvet slučajno ne upoštevaš... no, taki mi grejo pa na živce. edino prav, da ne kompliciraš. tudi jaz ne. od kopanja brez tamponov, do uživanja v malcanju pršuta... špikalo pa bo. pripravlja se telo. širi se maternica, potem se bodo še medenične kosti... ja, sedaj smo v času telesnih sprememb... jem pa tud jaz nonstop nekaj... zaspana zvezdica - načeloma bom mela sedaj malo nakupov, ker imam vse od prvič, edin... kupila sva zibko... najprej sva mislila tamalo dat na večjo posteljo, dojenčka pa v to otroško, sam... tamala se tako vrti, da... se mi zdi, da tud ograjica ni dovolj varna... pa jo imava, jo je imela na morju, sam nisem čist dobr spala... tko da smo mal podaljšal njeno bivanje v posteljici. zibka pa je kot nova, sicer kupljena rabljena, od lip poljčane, z baldehinom in posteljnino, obrobo... tooolk je lepa bom dala kako slikco na mail. toliko za enkrat, pa se še kaj tipkamo čauči
|