|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2011
26.11.2010 13:36:18   
vesna_b
popravljam user posted image
prijemlje se streh, travnikov in dreves...
pismo, sem ko par let star otrok, ko non stop ez okno gledam user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
26.11.2010 13:37:28   
bučkabb
no pri nas pa še nič o sneguuser posted image user posted image
mogoče bo potem ko pridema z malo domov, pa boma lahka snežinke opazovale, sam ko je fajn prehlajena, tak da boma raj kr na oknu vesele in opazovale, seveda če bo kaj pri nas tega obljubnega snega....

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
26.11.2010 13:52:35   
ninasiki
Punce jst sm pa zalostna ker morm v sluzbo in ne bom sla prvic na snegca z mojim sonckom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in to mi ni useeeeec

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
26.11.2010 13:58:03   
ninasiki
Sm vm poslala slikco k sm slikala kako veselo pada :)

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
26.11.2010 14:01:37   
bučkabb
no evo tudi pri nas je začelo snežitiiiiiiiiiiiii in to kr na polnouser posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2005
26.11.2010 14:27:54   
vesna_b
evo, petek in komaj čakam konec službe. se vidi... ker se mi nič več ne da....

sem vam poslala slikco trebuščka in snega...

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2006
26.11.2010 21:11:17   
TreeGirl
Lep sneženi pozdrav, punce!! user posted image

Cel teden me ni bilo naokrog, dobrodošle vse nove, čestitke za dobro opravljene preglede, tistim ki vam je še slabo pa naj čimprej minejo tegobe!
Mi smo pred dvema dnevoma izvedeli da imamo fantka user posted image ! PDP mi je preložila na 12.05.. Morfologijo imam šele na koncu 22. tedna: 5.1., sem se pa za 2 kg zredila in sploh nisem mogla verjet, saj se mi trebuh še zdaj nič ne pozna. Boooo...
Zdaj pogledam pa Vesnino sliko na mejlu, lep vikend vsem!!! user posted image

(odgovor članu vesna_b)
Neposredna povezava do sporočila: 2007
27.11.2010 10:51:35   
RAKICA2007
Jutrooo punce,
oz. en lep snežen pozdrav iz LJ.

Upam, da vas ni preveč zamedlo user posted image in da boste maksimalno izkoristile vse prve zimske radosti.
Naša frkolinka se kar ne more nagledati snega user posted image a kaj, ko malo spet kuha in ne moreva ven user posted image
Poleg vsega sem danes še izvedela, da razsajajo noričke in zato sem se definitivno odločila, da še naslednji teden ne gre v vrtec. Jah, malo me pa vseeno 'prpa' daje user posted image čeprav ne bi smelo iti nič narobe.

In in in, kako ste ve kaj?

TreeGirl user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image . Tudi jaz bom hotela vedeti kaj imamo... ne morem si kaj, sem firbčna. Mi je itak vseeno kaj je, sam da bo živ in zdrav... aja, pa pravjo; sam da ima lulčka user posted image user posted image user posted image

No kosilo kuhano; danes na sporedu; krompirjev golaž in solata - mah kaj več packanja se mi ni dalo user posted image drugače pa ste se par strani nazaj pogovarjale o kuhanju... jaz kuham vsak dan, mi2 ne jeva v službah (razen kakšnega hitrega sendviča - zdrava prehrana user posted image ), tamala pa ima takrat ko mi2 jeva večerjo, tako da malo pokombiniram.

Uživajte še naprej, crkljajte sebe in svoje buščke user posted image

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
27.11.2010 20:10:14   
kokapoka
kako ste punce!?js sm fuč fuč fučuser posted image končn je tamal zaspal...da loh mal odmorim...user posted image jutri bom pa že 15tednovuser posted image sicer pa še ne čutm dotikov in brcik malega/male...jih pa že fullllllll nestrpno prčakujemuser posted image user posted image user posted image
kako kej ve?naš mali je dons pa učer kr nekaj bruhal pa nč mi noče jest tko da ne vem kaj mu je a ma kšno virozco...sam to mi res ni všeč da noče nč pojestuser posted image če v pondelk ne bo kej bolš bova šla vija k zdravniku...se mi zdi k da sva skos tm...tale čs je res poln viroz pa tega sranja...polet ni blo nobenih problemov....
no lepo bodte mal sem se mogla spisatuser posted image

nočkouser posted image

(odgovor članu RAKICA2007)
Neposredna povezava do sporočila: 2009
27.11.2010 23:30:00   
fluf
heeey :)

midva sva bla včeraj na enem RD in sva dobivala nasvete nekaterih staršev... je blo prav špasno... pa sneeeeg je šel user posted image  midva sva oba ko mala otroka... komaj čakam da ga zapade 50cm, no recmo da bom s 40 zadovoljna... jest mam rada vsak letni čas posebej...

danes smo pa mal "bluzili"... najprej pri naših, pol pa v Celje na rokometno tekmo (jeeeej zmagal smo, k je moja pikica tko navijala user posted image ).... 

uglavnem, če kira ni opazila jest ne maram komplicirat... in tud nočem... me pa je včeraj in dans tko rahlo špiknila na levi strani v spodnjem delu... ampak to sam če se kej obrnem čudn al pa se mal drugače vsedem... pa nočem licat dohtarja tko k vsaka najbl paranoična mama, ker to pač nisem in nočem bit user posted image  sam zame je to prva nosečnost, pa tud vsaka je drugačna... in spremembe mojega telesa me učas mal begajo...

Evo mi smo vztopili v 15t, pa mamo za prvorodko kr ornk bušija, me vsi sprašujejo če je zih sam en user posted image user posted image  Zredila sem se pa za cca. 1kg, če sm se user posted image  jem po potrebi... ko sem lačna. Ne zdi se mi da bi pojedla kaj več kot prej... čeprav skoraj vedno jem nekaj... ampak prej sem 2x na dan JEDLA, zdej pa pač na 2 uri al pa še manj nekaj pregriznem (jabolko, jogurt, muffin,... kej takega uglavnem)

(odgovor članu kokapoka)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
28.11.2010 7:49:53   
Ikelc
Dobro jutro!!!
Očitno smo vse "padle" v prvi sneguser posted image . Jaz sem včeraj tudi uživala z mojima deklicama na snegu, komaj sem jih potem nazaj v hišo spravla....
moram rečt, da jaz glih nisem ljubitejica zime in snežne brozge na cesti, ampak ko je vse belo in ceste urejene, pa se tudi jaz zaljubim v to zimsko idilo.
Drugače pa bi spala in spala po 10-12 ur na dan (samo moji dve nista za touser posted image ), sem prava zaspanka v tej 3.user posted image , pa sem v prejšnjih dveh imela ful energije, očitno je vsaka nosečnost poglavje zase.
Zdaj pa grem jest, ker mi že pošteno kruliuser posted image - potem se pa čudim od kod imam +3. Pa lepo bodite!

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2011
28.11.2010 9:53:04   
fluf
še enkrat o vozičkih...
trenutno so naju prepričali Hartan vozički (4 kolesniki) pa me zanima a ga ma tle kira... sicer berem po forumih, da so zadovoljne... men je več, ker baje je malo bolj "masiven" in nimam obutka da otrok "lebdi" samo na 2 palicah,  obrača se v obe smeri, nima napihljivih gum (pa so kakovostne), ima dovolj dodatne opreme... je pa dokaj drag.

Greva po novem letu pogledati še lux4kids, ki mi na internetu izgledajo ok, super cena za super opremo... ampak dokler ne vidim v živo me ne prepriča... :)

(odgovor članu Ikelc)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
28.11.2010 10:48:04   
zaspana zvezdica
Hej,

pa ni več snega.. pa sej bo dans nova pošiljka baje.

Fluf za tole špikanje ob strani, je meni ginekologinja rekla, da so to vezi in ni nič hudga.

Punce,a že opremo nakupujete? Jaz bom z nakupi še mal počakala.

Lepo nedeljo vsem...

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
28.11.2010 12:45:16   
Njeli
Najprej en velik zimski pozdravček vsem sonosečkam!  user posted image

Malo se javljam po dolgem času, čeprav vas vsak dan pridno berem!  user posted image   Opažam, da ste čisto navdušene nad snegecom. Tudi meni se zdi prečudovita zimska idila, ker ima svoj čar, obožujem lučke in vse kar spada zraven k veselemu decembru, ampak me je letos kar strah, ko pomislim na vožnjo pa toliko nesreč kot se zgodi.. user posted image Mogoče so krivi hormoni, nevem..  user posted image    

Midva sva že dobila previjalno, blazino sva tudi kar vzela, čeprav nisva imela namena glede na to koliko še je časa, ampak me je čisto prevzela rumena barva z belimi račkami in rožicami!  user posted image Na poti proti blagajni se nisem mogla upreti še Fisher Priceovem glasbenemu vrtiljaku z letečimi medvedki in ker imajo trenutno v Toysu nižje cene zaradi Božička, sva še vzela tega..   user posted image To je bil zdaj sicer prvi nakup za najinega  user posted image , prej še nisva upala, zdaj pa do drugega leta nič!  user posted image

TreeGirl iii kak faaajn, čestitke za fantka!!!   user posted image Naju tudi že tak firbec matra in verjetno ne bova vedela še do januarja, takrat imam komaj UZ za morfologijo, zdaj decembra pa vem, da mi nebo UZ delala, važno, da slišim srčka svojega zakladka..  user posted image

RAKICA2007 upam, da se tvoja mala princeska čimprej pozdravi, bogica!  user posted image

Danes je točno 18 tednov glede na PDP za nami, žal še me noben ne boža iz notranje strani trebuščka, tak, da tudi jaz že nestrpno pričakujem brcike, si niti ne znam predstavljat občutka..  user posted image

Malo sem se poigrala z smeškoti, ti od RR me itak vedno jezijo..   user posted image

Želim vam lepo nedeljsko popoldne in obilo radosti v prihodnjih snežinkah, ki prihajajo!  user posted image  

Trenutki sreče, ki jih užijemo nas presenetijo. Ne ujamemo mi njih, ampak oni ujamejo nas.

(odgovor članu zaspana zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
28.11.2010 17:08:05   
Pikca
En zasneženi pozdrav, tale sneg očitno misli resno... sej mi je čist všeč drugač, ampak zdej nam je malo zakompliciral urejanje okolice naše nove hiške... bodo očitno še kupi okrog, ko se bomo vselili. No, bo vsaj za dričatuser posted image

Hartan vozički - mi smo ga imeli, sej je fajn, masiven, kvalitetno izdelan in ful stabilen, 2 otroka zdržal in je še vedno brezhiben (no bil, ko smo ga podarili žlahti). Ampak za v mesto je meni preglomazen, zelo težak, zasede cel prtljažnik, zaradi širokih zadnjih koles ne prideš mim vsake blagajne... za po pesku in snegu pa tudi ni prav idealen, se boljše peljejo tisti z napihljivimi kolesi.

Ikelc, a veš, da je pri meni isto; v prvih 2 nosečnostih ful energije, zdej sem pa skoz utrujena in zaspana... pa pri kilah in apetitu sva si tud podobni, sam to je blo pa pri meni tudi v prvih 2 n. isto. Pa sem drugač bolj suhe sorte, v nosečnostih sem se pa zmeri ful zredila (1. 17 kg, 2. pa celo 19 kg)

(odgovor članu Njeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2015
28.11.2010 17:36:07   
mami411
7, 30.11. pa imam AC (ja, eni smo malo starejši, kaj češ..) in se psihično že pripravljam. Sicer pa imam filing, da bo vse OK. Bom poročala.
Lahko noč!

Če nisi brala za nazaj, jaz sem že imela ac, ni nobene panike. Upam da me kmalu pokličejo in povejo da je z našim user posted image vse ok.

(odgovor članu ovnica7)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
28.11.2010 17:44:06   
borovnicica
Pozdravljene! Že dolgo nisem pisala, berem pa sproti. user posted image Torej, NS je z nami 2 pregled tudi, konec dec. pa imam 3 pregled.
Počutim se kar ok. Mogla sem si kupit noseč. hlače, ker mi je v mojih postalo neudobno in te hlače nosit…jojoj…to je milina. user posted image Moram pa jemat železo, ker imam malo slabo kri in zadnji teden se mi vsaj 1x na dan vrti v glavi.user posted image Ni fajn, se počutim tako nemočno. Imam občutek kot, da sem žejna in me skrbi, da mogoče premalo pijem, vendar mi ni jasno kako zaboga naj spijem 2-3L na dan. Haloooo, hodim v službo in že tako skoz lulam, kaj bo pa po 3L????? user posted image Včasih se mi zdi, da če kam grem, moram kar splanirat kje je kašen WC, da bom lahko šla lulat.
Punce…koliko popijete na dan?

Glede vozička se z mojim nisva še odločila…iščeva pa terenca, ki pa ne bo pretežak.

Uživajte v zimskih dneh….pri nas piha burja za vse odnest user posted image

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2017
28.11.2010 18:18:40   
Ikelc
Pikca- tudi jaz sem se v prvi nosečnosti zredila 19kg, v drugi pa kar 23kg. Vse spravila nazaj, vendar kot kaže bo v tretje ponovno porast kguser posted image .
Pa še nekaj naju očitno druži- tudi mi pripravljamo novo hiško, ravno ta teden pridejo priklopit centralno in montirat kopalnice (kuhinja je že), ampak okolico pa bomo reševali očitno šele spomladi oz. drugo leto. No, bosta vsaj ta mali dve imeli hribčke za sankatuser posted image .
Pa lep večer vsem so-user posted image .

(odgovor članu borovnicica)
Neposredna povezava do sporočila: 2018
28.11.2010 18:22:35   
fluf
Pikics - ja tebe se zasledila, da si ga imela, sem brala že malo kako se obnesejo... ampak enostavno ta mi je bil najboljši... tud cenovno dokaj dostopen... 

borovnicica- tudi jaz iščem terenca, ki bi bil lahek in se zložil na malo... pa pustmo ,da dobimo za dobro ceno še čimveč opreme... meni se sicer dopade še qunny buzz samo je pa 3 kolesnik....

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
28.11.2010 19:06:09   
Pikca
Ikelc; a pol se že letos selite? Mi planiramo selitev februarja, nam morajo še položit ploščice in parkete. Zadnji trenutek pred snegom smo pripeljali vse priključke, tako, da je samo še za priklopit. Okolica pa spomladi... mogoče do takrat še na lotu kej zadanemouser posted image

Hartani - sej so u bistvu fajn, odvisno kje živiš in kje največ voziš. Drugač so pa vsi terenci precej veliki in težki... vsaj jaz še nisem naletela na takega, ki bi se res na majhno zložil, bil lahek in hkrati dovolj stabilen.

(odgovor članu fluf)
Neposredna povezava do sporočila: 2020
28.11.2010 19:29:52   
Anonimen
dober večer punce....

TreeGirl imava pa čisto iste podatke :)....sem šla kar 2krat brat, sem že mislila, da narobe berem hehehehe.....
utrujena sem jaz tudi in to čedalje bolj, ker ponoči nič ne spim, pol se pa čez dan vlečem ko en črv....

zima-meni pa tole čisto nič ne diši, ne paše mi...sploh ko je plundra, fuj fuj...pa še to me blazno moti, ko ne plužijo redno, potem ko ga pa skoraj ni več pa toliko soli namečejo da si vedno uničim čevlje :( :( :(....sem si kupila zdaj tele, pa so super za hodit, noga spočita in na toplem :)
http://www.crocs.eu/crocs-crocband-winter-boot/11035,en_ES,pd.html?cid=12U&cgid=women-footwear-boots

sva se pa danes komaj prikotalkala domov (1oo km)....primorska avtocesta je čist adijo pamet, taki norci na cesti....groza....

uuuuu se vas pa kar dosti seli...midva se bova tudi in komaj čakam, zdaj nama rihtajo kopalnico, polagajo parket....toliko letanja....vso srečo vsem, da vam privatniki fajn nardijo, da ne bo še reklamacij :(....

vozički...midva sva še kar navdušena nad pegperegota gt3, je zdaj v akciji v rutarju, samo stari model....drugo opremo dobiva sposojeno, ker bova evrčke zmetala v stanovanje user posted image user posted image user posted image

fluf...špikanje imam jaz vsakdan na sporedu, samo na desni strani pa naj bi bilo normalno, ni za zganjat panike baje (samo jaz imam to zaradi drugih zadev)....kako pa brcanje zgleda, vsaj začetno....

fajn bodite pa lep pozdrav

anonimna;)

(odgovor članu vesna_b)
  Neposredna povezava do sporočila: 2021
28.11.2010 22:11:30   
rakica 2
jst sm tud bol pridna za brat kot pisatuser posted image
men pa ta sneg nič ne paše,me že skrbi kako bom zjutri tavelika v šolo peljalauser posted image ..
špikanje-mene špika na levi strani,kot da bi me v jajčniku,pomojem ni panike,se širi..moje kile +4,ampak pojma nimam,moja vaga je nova,tamalo je točno zvagala,tam pri g pa kar 3,80kg več,v istih cunjahuser posted image user posted image če tam narobe kaže sem +2,no vsako nosečnost sem šla +20 in tud zgubila nazaj večino
voziček-jst mam hoco-ta,4-kolesnik,dokaj lahek,stabilen,okreten-sem ga vlekla tud k izviru tminke ko smo šli na oddih....in vodoodbojen,nima pa košare,bolj športna varianta,drugače pa bi jaz haberkorna z lupinco,košaro in športnim delom,zelo podoben hoco-tu,sam mi moj glavo sname,če bi spet menjalauser posted image user posted image ,pa cenovno so ugodni...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2022
29.11.2010 6:19:48   
Ikelc
DOOOOOObro jutro!
Evo jaz sem že pri jutranji kavici in psihičnih pripravah na odmetavanje snegauser posted image .
K sreči so nam splužili cesto, imamo pa pol metra snega (se pozna da smo v bregih).
Pismo- pa ravno danes, ko moram ob 9h bit v MB pri zdravnikuuser posted image
PIKCA- hja-upamo na božič v novi hiški, vendar nas vreme in mojstri jezijo, tak da upamo na najboljše...delamo pa veliko v domači izvedbi (evrčkov ni nikoli dovolj) tako da gre včasih še bolj po polžje. Ampak bolj je blizu dan Selitve, bolj sem neučakana.

Pa uživajte in se pišemo, ko se vrnem domov od nevrologa. Lep ponedeljek vsem majčicamuser posted image .

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 2023
29.11.2010 8:51:02   
fluf
Pikica - ma ja sem že ugotovila, takoj ko gledaš malo bolj terence so mal večji in težji... tko da tle bova mal "dol" pojedla... sam mava itak karavana, pa ko bova kupovala še enega bova karavana ali kombi (že zaradi drugih zadev)... tako da mislim da prostor ne bo problem... 

Anonimna - a pa je ful razlike med starim PPgt3 in novim? 

Jaz zdaj pridno surfam po bolhi, ker vidim da se da dobit lepe in ohranjene vozičke... mogoče bo še celo rabljen... glede na to, da sem še študentka, dragi nima lih super plače... sem pa vesela, ker sem dobila odobreno štipendijo in lahko zdej prejemam le to še naslednji 2 leti, v primeru da bom mela lepe ocene... juhuuuu

(odgovor članu Ikelc)
Neposredna povezava do sporočila: 2024
29.11.2010 8:57:44   
vesna_b
jutro, bejbe user posted image
IZVIRNO SPOROČILO: TreeGirl

Mi smo pred dvema dnevoma izvedeli da imamo fantka user posted image !

čestitke za fantka user posted image

joj, jaz sem si v petek zvečer tako zaželela puranjih zrezkov v smetanovi omaki z šampinjoni, da sem takoj letela v trgovino, pogledat, če imajo puranje zrezke in šampinjone. zrezkov ni blo vidt, sam sem se mogla prepričat, če jih tudi v skladišču ni, pa sem vprašala, in ... zrezke dobila... user posted image  tako da sem v soboto kuhala zrezke in pire krompir. joj, kako sem jedlauser posted image
tamala je itak čist nora na sneg, se ji kar meša, in sta z atijem v soboto zjutraj naredila sneženega moža, tko skor 2 metrskega, zdaj pa si je zaželela še enega mejhnega user posted image , kateri bo na sporedu danes.user posted image
he he he, naša ima sedaj ati-manijo. ati bo... men se pa takooooo fajn zdi, kr naj se mal pomatra... he he he pa vidi, da ni vse čist mimogrede.user posted image
men je tale idila čisto všeč, samo... naj zapade sneg, pa naj obstane, ceste pa naj se očistijo. potem mi je zakon, samo kaj, ko konec tedna že napovedujejo otoplitve in bo katastrofa. plundra, blato.... user posted image

rakica - naj se tvoja bejba čimprej boljše počuti, da bo šla lahko malo ven uživat
kokapoka - upam, da se tudi tvoj mali čimprej pozdravi. bogi...

fluf - ja, a ni to zanimivo, kako začnejo padat nasveti? user posted image  sej je vse ok, dokler niso užaljeni, če kateri nasvet slučajno ne upoštevaš... no, taki mi grejo pa na živce. edino prav, da ne kompliciraš. tudi jaz ne. od kopanja brez tamponov, do uživanja v malcanju pršuta...
špikalo pa bo. pripravlja se telo. širi se maternica, potem se bodo še medenične kosti... ja, sedaj smo v času telesnih sprememb... jem pa tud jaz nonstop nekaj...user posted image

zaspana zvezdica - načeloma bom mela sedaj malo nakupov, ker imam vse od prvič, edin... kupila sva zibko...user posted image
najprej sva mislila tamalo dat na večjo posteljo, dojenčka pa v to otroško, sam... tamala se tako vrti, da... se mi zdi, da tud ograjica ni dovolj varna... pa jo imava, jo je imela na morju, sam nisem čist dobr spala... user posted image  tko da smo mal podaljšal njeno bivanje v posteljici. zibka pa je kot nova, sicer kupljena rabljena, od lip poljčane, z baldehinom in posteljnino, obrobo... tooolk je lepa user posted image
bom dala kako slikco na mail.

toliko za enkrat, pa se še kaj tipkamo

čauči

(odgovor članu TreeGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Spanje celo noč
xtinchy

Kdaj je vaš malček prvič spontano prespal celo noč? (Vprašanje je namenjeno le tistim staršem, ki niso ˝forsirali˝ otroka k temu z raznoraznimi metodami)

že kmalu po rojstvu (37%)

do 6. meseca (21%)

od 6. do 9. meseca (10%)

od 9. do 12. meseca (9%)

od 12. do 18. meseca (8%)

po 18. mesecu (16%)

Število vseh glasov: 240

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!