|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
27.11.2010 23:25:09   
Nina33
user posted image Saj to imaš prav, počakaj dokler se le da user posted image Z dejanskim odhodom v P mislim. Ja, ko vodo odteče pa ponavad res nisi več prav deleč od Rima user posted image . Drgač pa upam, da je tale noč tvoja/vajina/vaša. user posted image user posted image user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2926
27.11.2010 23:41:01   
Nina33
Še za Gorenjke ena lepa slikica:

user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2927
28.11.2010 10:40:53   
BabyKitty
Zbudila sm se pa mam še vedno trebuh user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2928
28.11.2010 11:26:57   
DeVilla
BabyKitty, ti si faca! user posted image

Ena in ena je šest... :)

Neposredna povezava do sporočila: 2929
28.11.2010 11:50:14   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

user posted image user posted image user posted image
Najprej komaj čakamo, da se nam bo kaj poznalo. Na koncu smo pa že vse site tega težkega trebuha. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2930
28.11.2010 13:40:50   
zinchy

pol k pa rodiš si pa želiš,da bi zamenjala se kšn dan za nosečnost user posted image

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2931
28.11.2010 17:19:49   
nov2010
Hej,

no najprej naj se zahvalim za čestitke.

mi smo včeraj prispeli iz P. Se javljam samo na hitro, kaj več napišem v prihodnjih dneh in pa tudi P zgodbo vam obljubim.

Drugače imam še šive od CR in mi jih jutri poberejo ven. Upam da se je vse lepo zacelilo in bo vse OK.

Naš mali Rokec je pa pravi cukerček, se ga z mojim kar ne moreva nagledati user posted image

No je že alarm v hiši šibam.

Se slišimo in uživajte v sneženem večeru!

< Sporočilo je popravil nov2010 -- 28.11.2010 17:20:38 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2932
28.11.2010 17:27:37   
Nina33
Oj!
Nov2010, super, da sta že doma user posted image . Naj bo rana tipi-topi user posted image user posted image user posted image . Pa verjamem, da se ga ne moreta nagledat user posted image .
BabyKitty, a tkole te heca user posted image ? Mogoče pa december čaka user posted image . Mogoče si/sta pa že v Rimu user posted image . Glede trebuha se pa strinjam - z vsemi user posted image .

(odgovor članu nov2010)
Neposredna povezava do sporočila: 2933
28.11.2010 17:34:45   
BabyKitty
nov2010 kok lepo, da sta že doma... pozdravi malega cukrčka v mojem imenu user posted image

Punce poln kufr mam trebuha user posted image tok me že vse tišči, da se mi bo zmešal vsak čs... mali me pa še kr matra... in čist nč ne kaže, da bom kmal šla... dons so krožle zgodbice, kako bi rabla sanke, da me bo dragi vleku do porodnišnce user posted image potem so pa pogruntal, da bi šlo tud na vrečki za smeti... na uni z ročaji, če bo sila user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2934
28.11.2010 22:28:18   
trsica
nov2010, dobrodošla doma user posted image

babykitty, zdaj pa res ne smeš še rodit. glej, kakšno slabo vreme je. kar notri ostanita. oba. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2935
28.11.2010 23:46:13   
Nina33
Punce poln kufr mam trebuha user posted image tok me že vse tišči, da se mi bo zmešal vsak čs... mali me pa še kr matra... in čist nč ne kaže, da bom kmal šla... dons so krožle zgodbice, kako bi rabla sanke, da me bo dragi vleku do porodnišnce user posted image potem so pa pogruntal, da bi šlo tud na vrečki za smeti... na uni z ročaji, če bo sila user posted image

Kaj pa če bi kr doma rodila user posted image ? Ko bo user posted image doma, sevede. Tko, na hitro, brez kakršnihkoli komplikacij. Poj pa lohk z rešilcem po vaju pridejo, če hočejo user posted image . Drgač se pa strinjam s Tršico - rajš ne s sankami oziroma na vreči user posted image , če že tko dolg čakaš, pa počaki še kak dan. Čeprav po Murphyju... V glavnem - navijam/o za vaju/vas user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2936
29.11.2010 10:34:27   
lija30
ojla vsem skupaj!

čestitke vsem, ki ste na novo rodileuser posted image user posted image .
tiste, ki pa porod čakate, naj vam pa čim hitreje mine,in pride dan Duser posted image

Mi smo super.Včeraj smo postavili novo posteljo za škratka, ker mu je špampek že čisto premajhen, tko da sedaj kraljuje v postelji user posted image , ima tolk prostora:))))), in je danes prov super spal!

A ni fino ko zunaj tako lepo sneži?Jaz čakam,da se mali zbudi,da pojeva,se previjeva in šibava mal na sneg:)))))

Nina33-lepo,da napreduje prenova:)

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2937
29.11.2010 11:12:06   
flik
Hej,

midve z Manco sva pa danes uradno prvič sami doma dopoldne - ati v službi, bratec v vrtcu.... Mala panča, okrog mene ena sama milina, mir, nič razgrajanauser posted image .

Mala je zaenkrat pridna (trkam na les!), edin zvečer mamo mal 'ibng', da jo spravimo spatuser posted image . Ne vem, mogoče mi res mal mleka manjka zvečer... in pol, če mi ne rata čez dan kej viška pridelat, zvečer kr mal aptamila dobi, da sita zaspi. No, včer ga je mal biskala in pol sm jo mela ob 11 dost (dost sm mela prelaganja v špampek, k se je itak takoj zbudila) in sm jo pustila pr nama spat. Revica se do mal čez 4 zjutrej tut premaknla  ni :).

Drugač nam pa kr lepo gre. Mali je mal, ne vem al ljubosumen, pa še z obdobjem trmice se nam tole poklapa. No, pa še krajc je bil včer, ta ga pa tko ponavad mal potrkauser posted image . Amapk se skušava ful z njim ukvarjat, pa ga vključevat k tamali zraven - v soboro smo tamalo prvič kopali, lohk ugibate, s kom od njiju je blo več dela user posted image user posted image .

Uživajte v snegcu!

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2938
29.11.2010 11:23:29   
kiara24
Živjo punce, mamice....

evo da se vam še jaz mal pofočkam tle pri Gorenjkah.

Mi bomo februarja v drugo pestovali in komaj čakamo.

Vsem ki ste rodile iskrene čestitke, še iz moje strani.

Tiste k pa še bomo pa upam, da bo hitro in kamlu z nami.

nov2010- super da ste doma.

Babykitty- saj bo, boš videla. Ko boš pa brez trbuha boš pa pogrešala male brcike....

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2939
30.11.2010 0:41:30   
Nina33

user posted image

GORENJSKE NOSEČNICE
nik, starost, PDP, Nosečnost, št. otrok, spol, kraj, naslednji pregled

DECEMBER 2010
- BabyKitty, 21let, PDP: 5.12.2010 ?, 1 user posted image , 0user posted image ,  user posted image , Kranj
- DeVilla, 36 let, PDP: 22.12.2010, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , Škofja Loka
-     pinkalonca, 28 let, PDP: 25.12.2010, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Tržič, UZ: 9.12.

JANUAR 2011
-     Poka29, 30 let, PDP: 16.1.2011, 2 user posted image , 0user posted image , user posted image , Kranj
 -     Janci F, 29 let, PDP: 22.1.2011, 2 , 1user posted image user posted image , Kranj
- januarcek2011, 29 let, PDP: 25.1.2011, 3 user posted image , 2user posted image , user posted image , Gorenjska

FEBRUAR 2011
- kiara24, 26 let, PDP: 2.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- antoninap, 29 let, PDP: 4.2.2011, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Sr. Bela
-iluzija, 27 let, PDP: 12.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Nina33, 33 let, PDP: 13.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , okolica Kranja, NP: 20.12., UZ: 21.12.
- tršica, 33 let, PDP: 14.2.2011, 2 user posted image ,1user posted image , user posted image in user posted image , Kranj
- Mišyka, 29 let, PDP:22.2.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Škofja Loka

MAREC 2011
- naja17, 29 let, PDP: 11.3.2010, 1 user posted image , 0user posted image , user posted image , Jesenice

APRIL 2011
- Tira, 28 let, PDP: 1.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj
- Erin, 29 let, PDP: 10.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Radovljica
- iskrca, 29 let, PDP: 24.4.2011, 2 user posted image , 1user posted image , user posted image , Kranj

MAJ 2011

JUNIJ2011

user posted image  nas je: 16
dvojne user posted image : 1 user posted image

pričakujemo:
3user posted image
4user posted image
10 user posted image

Odšli med user posted image :
user posted image  Sandry_ca
user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2940
30.11.2010 0:52:14   
Nina33
Čer!
Kiara, dobrodošla še tukaj user posted image !
Flik, tišina po dolgem čau - si kar predstavljam, kako paše user posted image . Super, da je Manca "pridna" glede spanja user posted image , za zaspat it se bo pa tud še navadila user posted image , magari v vajini postelji user posted image . Našga pa polna luna ornk useka, se mi zdi, me pa tut mal skrbi, kako bo z ljubosumjem ipd. Pa saj nobenmu ne more bit prav fino, če se ti en uštuli zraven (in to tja, kjer nisi nobenga pogrešal). Je treba razumet ( tega dela me je mal strah user posted image ) in upat, de ne bo hujšega in da bo čimprej minilo. Ko poj odrasle gledam, kako so med sabo povezani (bratje in sestre), mi je pa prav lepo user posted image .
Lija, user posted image za posteljico. Mi bomo tut to imeli kmalu na sporedu (drug teden upam), samo na še večjo dimenzijo user posted image . Bomo pa jutri imeli baje že jedilnico dokončano user posted image user posted image user posted image . No, verjamem ko vidim user posted image . Aja, a ima Val še pikice? Kaj pa so glede tega na prvem pregledu rekli?
BabyKitty, a še kr čakaš?
Lepo, mirno noč vsem!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2941
30.11.2010 10:18:16   
antoninap
Ojla punce! user posted image

Kako gre? Moj trebuh je že tako velik, da mi resno povzroča težave pri spanju. Pa user posted image mi verjetno pritiska zadaj na hrbtu, ker me matrata živca in imam včasih problem dvignit nogi, še posebej levo. Drugače pa se kar vztrajam v službi in migam ... mogoče celo malce preveč ... sem bila tako navdušena nad snegom v nedeljo, da sem na vsak način želela mal pomagat kidat, posledično sem se zvečer komaj premikala. Res bi me lahko že pomalem izučil, da fizično ne zmorem isto kot prej user posted image user posted image

Jutri se mi začne materinska šola user posted image Gre še katera? Ko že govorimo o tem ... katera ve, kje je knjižnica v zdravstvenem domu, oziroma kateri vhod vodi do tja? user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2942
30.11.2010 11:26:50   
BabyKitty
kiara24 male brcike že zdej pogrešam... ker tole kar moj dela, je bolj "raztegni mami kokr jo lahko in naredi 360 obrat" user posted image pa dobrodošla seveda user posted image

Nina33 nej pol pride kdo še men stanovanje dokončat user posted image sem tako jezna ker ne morem sama narest nekaterih stvari in moram čakat na najdražjega, da bi ga kr tepla user posted image

antoninap hehe, dobra si, da se veseliš kidanja user posted image take rabmo user posted image ko jst primem lopato mi jo rajš iz rok vzamejo... tudi če nisem noseča user posted image no sej trenutno tud pomislim ne na kaj podobnega user posted image danes sem šla prvič odkar je sneg zjutraj v trgovino po snegu in se skoraj ubila ker je toliko ledu... Glede materinske pa... knjižnica je v 2. nadstropju, ampak mislim, da se prvič počaka pred ginekološko ambulanto... no vsaj 2 meseca nazaj je bilo tako user posted image če greš pa od ginekološke ambulante naprej v 2. štuk, greš pa pri tistih "tasrednjih" stopnicah gor... joj sem zakomplicirala user posted image

Pri meni pa nič novega... še kar čakamo... spet nisem prespala noči... danes me je trgalo celo noč, šele okrog 5ih zjutraj je malo nehalo, da sem za par urc oddremala... vglavnem zmešal se mi bo vsak čas... sem bila pripravljena na porodno bolečino, ampak ne da bo trajala 1 mesec... vglavnem sem že kr malo obupana, upam, da me sine usliši user posted image

(odgovor članu kiara24)
Neposredna povezava do sporočila: 2943
30.11.2010 13:02:40   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap
Jutri se mi začne materinska šola user posted image Gre še katera? Ko že govorimo o tem ... katera ve, kje je knjižnica v zdravstvenem domu, oziroma kateri vhod vodi do tja? user posted image

Mislim, daje samo en štuk višje kot "dispanzer za žene", a na drugi strani šteng. Mi smo se dobili pred ambulantami na hodniku in šli skupi gor. Te lahko prosim, če vprašaš ali morava potrdilo za očeta (da je opravil MŠ) kaj "podaljšat" al uno izpred dobrih dveh let velja?

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2944
30.11.2010 13:05:57   
Nina33
Nina33 nej pol pride kdo še men stanovanje dokončat user posted image sem tako jezna ker ne morem sama narest nekaterih stvari in moram čakat na najdražjega, da bi ga kr tepla user posted image

Pri meni pa nič novega... še kar čakamo... spet nisem prespala noči... danes me je trgalo celo noč, šele okrog 5ih zjutraj je malo nehalo, da sem za par urc oddremala... vglavnem zmešal se mi bo vsak čas... sem bila pripravljena na porodno bolečino, ampak ne da bo trajala 1 mesec... vglavnem sem že kr malo obupana, upam, da me sine usliši user posted image

user posted image Sej tele bi blo trebatut kr mal tepst user posted image Dans so že bili za špalete "dokončat", zdej se sušijo, čez kako urco naj bi pa prišli laminat položit user posted image Mah, ne verjamem, dokler ne vidim user posted image .
Kdaj pa imaš/imata uradni rok sploh? Vem, da so ti ga nekaj menjali, celo na konec novembra? Upam, da te ne bo predolgo več "matral". user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2945
30.11.2010 14:03:46   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Čer!
Kiara, dobrodošla še tukaj user posted image !
Flik, tišina po dolgem čau - si kar predstavljam, kako paše user posted image . Super, da je Manca "pridna" glede spanja user posted image , za zaspat it se bo pa tud še navadila user posted image , magari v vajini postelji user posted image . Našga pa polna luna ornk useka, se mi zdi, me pa tut mal skrbi, kako bo z ljubosumjem ipd. Pa saj nobenmu ne more bit prav fino, če se ti en uštuli zraven (in to tja, kjer nisi nobenga pogrešal). Je treba razumet ( tega dela me je mal strah user posted image ) in upat, de ne bo hujšega in da bo čimprej minilo. Ko poj odrasle gledam, kako so med sabo povezani (bratje in sestre), mi je pa prav lepo user posted image .
Lija, user posted image za posteljico. Mi bomo tut to imeli kmalu na sporedu (drug teden upam), samo na še večjo dimenzijo user posted image . Bomo pa jutri imeli baje že jedilnico dokončano user posted image user posted image user posted image . No, verjamem ko vidim user posted image . Aja, a ima Val še pikice? Kaj pa so glede tega na prvem pregledu rekli?

baje so te pikice posledica čiščenja kože, tko da ni alergija.En dan jih je več en dan manj.Drugače sva pa super, uživava , če se le da zunej v vozičku:), pa v shopping gre tud zelo rad:),vedno spi kot topuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2946
30.11.2010 14:49:03   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33
Te lahko prosim, če vprašaš ali morava potrdilo za očeta (da je opravil MŠ) kaj "podaljšat" al uno izpred dobrih dveh let velja?

Midva sva bila v MŠ pred 7 leti, pa so mi rekli, da mi ni treba hodit še enkrat. Razen, če hočem. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2947
30.11.2010 14:53:56   
trsica
BabyKitty, dajmo, dajmo. user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2948
30.11.2010 20:07:49   
BabyKitty
Nina33 najin vodovodar je pustil umivalnik sredi hodnika in odšel in ga ni bilo več nazaj user posted image s tem, da je umivalnik počil, da ne omenjam, da je bil naročen iz italije in sva ga čakala 2 meseca, ter da je bila po njem že narejena omarica po meri... in seveda je v tistem času šel umivalnik iz prodaje user posted image vglavnem bi bila vesela, če bi bila samo kakšno urco zamujali delavci... zato sem pa sama pristašica čimveč narediti sam... ker samo tako bo dobro narejeno user posted image

trsica še bolj bo treba navijat user posted image

Jst bi jutr šla rodit ker je tok dobr datum... res taka številka, ki nama zaznamuje življenje user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2949
30.11.2010 20:16:58   
trsica

Jst bi jutr šla rodit ker je tok dobr datum... res taka številka, ki nama zaznamuje življenje user posted image

Jaz imam jutri spet pregled. Se ponovno srečava in ti pomagam predihavat? user posted image
Joooj, saj vem, da bom jaz kmalu na istem. Pa tudi že komaj čakam, ker je ta moj trebuh že zdaj ogromen. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  116 117 [118] 119 120   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?