|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
30.11.2010 20:19:53   
BabyKitty
trsica zmenen user posted image če en bom pa nardila protest in se bom vsedla v pritličje in protestirala, dokler se me ne usmiljo in mi sprožjo porod user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2951
30.11.2010 20:37:53   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

trsica zmenen user posted image če en bom pa nardila protest in se bom vsedla v pritličje in protestirala, dokler se me ne usmiljo in mi sprožjo porod user posted image

user posted image pa še peticijo zate podpišem user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2952
30.11.2010 21:21:09   
iskrca
Hej,
sem prišla pogledat, če je babykitty že šla v Rimuser posted image pa vidim, da ti user posted image sploh še ne zamuja, ti maš pa že dost trebuhauser posted image Mogoč pa user posted image čaka na Miklavžauser posted image user posted image Sej bo prav kmalu, še en lep skupen vikend preživita s svojim user posted image , pol pa akcijauser posted image ...se zelo dobro spomnim kok sem komaj čakala, mala pa ni in ni hotla ven, pol je bil pa vsak pameten "sej še noben ni notr ostal"user posted image user posted image bi jih takrat kar zmlela vse po vrst, da ne omenjam, da sem mobi kar izklopilauser posted image Zato sem si tokrat pdp prestavla za dva tedna in si vzela varnostno razdaljouser posted image user posted image
Ampak verjemi Babykitty, je FUL boljš kak dan več počakat in se samo začne, kot pa da ti sprožijo in pospešujejo, tega si ne želi! Jst tega zdaj sigurno ne bom več dovolila, ok razen če bi bil otrok v nevarnosti, drugače pa sigurno ne!
Sej bo, zdej si pa res že v finišuuser posted image user posted image user posted image Mogoč bo pa danes ponočiuser posted image

Kiaradobrodošlauser posted image

lija super za novo posteljico! Mi smo tud našo velikanko precej hitro premaknili in je pol ful bolje spala. Tko da držim pesti da bodo noči daljšeuser posted image

nina super za jedilnico! Držim pesti da bo resuser posted image

...grem počivat, kar že itak cel dan delamuser posted image , še jutri uživam, potem pa spet veselo na delo

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2953
30.11.2010 21:25:31   
BabyKitty
iskrca uradni rok je ostal 5.12. ja... samo neuradni je bil pa že 25.11. ker mali prehiteva... in hočem da gre vn zato, da ne bo prevelik, ker CR si pa res ne želim user posted image

sej vem da sm tečna pa jokam in stokam ampak dost ga mam! user posted image in mam raj da me boli en dan fejst, kakor zdej ko me že en mesec na obroke cele noči user posted image

trsica bom sprintala list pa na mizo prlepla user posted image

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2954
1.12.2010 0:38:14   
Nina33
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca
nina
super za jedilnico! Držim pesti da bo resuser posted image

Dobro si držala pesti user posted image - imamo jedilnico user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: lija30
baje so te pikice posledica čiščenja kože, tko da ni alergija.En dan jih je več en dan manj.Drugače sva pa super, uživava , če se le da zunej v vozičku:), pa v shopping gre tud zelo rad:),vedno spi kot top

No, super, da ni alergija user posted image . In da tako fajn uživata user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Midva sva bila v MŠ pred 7 leti, pa so mi rekli, da mi ni treba hodit še enkrat. Razen, če hočem.

user posted image Kaj pa veš kolk novega bi zvedela user posted image Ma, sej v KR P itak noben ni nč gledal al je bil v MŠ al ne, samo če nas pa kje drugje "ujame" user posted image Se pa tut meni zdi, de če je že en porod "preživu", bo pa  druzga tut, ane  user posted image

Nina33 najin vodovodar je pustil umivalnik sredi hodnika in odšel in ga ni bilo več nazaj s tem, da je umivalnik počil, da ne omenjam, da je bil naročen iz italije in sva ga čakala 2 meseca, ter da je bila po njem že narejena omarica po meri... in seveda je v tistem času šel umivalnik iz prodaje vglavnem bi bila vesela, če bi bila samo kakšno urco zamujali delavci... zato sem pa sama pristašica čimveč narediti sam... ker samo tako bo dobro narejeno

Ja groza user posted image . Saj meni je pomoje samo zato blo tko čudno vse tole (res sem ga/jih mogla skor prosit, de pridejo user posted image ) samo zato, ker do sedaj nisem imela takih izkušenj - nekaj sreče pa en dober prijatelj, ki se je pa odselil in ga zdaj ne morem glih več za takle ponucat user posted image .

trsica še bolj bo treba navijat
Se še jaz pridružim navijanju - mogoče pa zaleže, če nas je več user posted image

Jst bi jutr šla rodit ker je tok dobr datum... res taka številka, ki nama zaznamuje življenje
Oh, ne bit skrivnostna tkole - zdej me pa ornk firbec matra user posted image Kej več pa le napiši, no user posted image

Drgač pa - Iskrca, a si utrujena od učenja user posted image ? Moram te mal pobezat user posted image .
BabyKitty, upam da si/sta na poti v Rim user posted image user posted image user posted image

Lepo noč vsem in lepe sanje - jaz grem še mal v jedilnico sedet user posted image .

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2955
1.12.2010 1:10:26   
Nina33
Oj!
Še eno "gorenjsko" vprašanje imam - sploh za vse mlade mamice user posted image : kolikšen je znesek denarne pomoči ob rojstvu otroka? Je kaj razlike med prvo- in  drugo- rojencem? Za dvojčke je predvidevam dvojno? Jaz najdem samo tole, kar je sicer tudi nekaj user posted image a na zgornja vprašanja ne odgovori user posted image .
Al mam cajta ponoč, a ne user posted image ?
Aja:
P.S. BabyKitty, sem že "ugotovila" zakaj ti/vama je datum tako všeč user posted image

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 1.12.2010 1:11:13 >

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2956
1.12.2010 7:46:27   
Mišyka

Nina33 najin vodovodar je pustil umivalnik sredi hodnika in odšel in ga ni bilo več nazaj user posted image s tem, da je umivalnik počil, da ne omenjam, da je bil naročen iz italije in sva ga čakala 2 meseca, ter da je bila po njem že narejena omarica po meri... in seveda je v tistem času šel umivalnik iz prodaje user posted image vglavnem bi bila vesela, če bi bila samo kakšno urco zamujali delavci... zato sem pa sama pristašica čimveč narediti sam... ker samo tako bo dobro narejeno user posted image

trsica še bolj bo treba navijat user posted image

Jst bi jutr šla rodit ker je tok dobr datum... res taka številka, ki nama zaznamuje življenje user posted image

Mogoče ti bo pa Miklavž kej prnesu!

IAN 7.11.2007
NEŽA 27.2.2011

Neposredna povezava do sporočila: 2957
1.12.2010 12:24:27   
iskrca
nina mam kar žulje na rokah, tko da nisem mogla nič diplome pisat, ker sem skoz stiskalauser posted image user posted image user posted image
Jst mislim, da ni nič razlike v vrednosti, ker je to prispevek za novorojenca in tud glede na to kakšna je vloga, jih očitno ne zanima kateri otrok po vrsti je, na žalostuser posted image Ene občine dajo pa res veliko več, bi človek user posted image kr za kak mesec prijavil h kaki babici:)))

babykitty sej vem da maš dostuser posted image Vidiš zato jst nič ne verjamem v prestavljanje roka, ker naša je bila tud skoz večja in je bil G zihr, da bo že en teden pred pdp-jem zunaj, jst posledično tuduser posted image , pa si je vzela še en teden po pdp-juuser posted image Sej te nočem strašit!! Kaj pa seneni drobir? Poskusi, če bo ratala pa tolk boljšuser posted image
...ali pa se že kaj dogajauser posted image

(odgovor članu Mišyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2958
1.12.2010 12:32:49   
antoninap
Nina, bom vprašala, si pa moram zapisat, drugače bom pozabila user posted image

A denarno pomoč za novorojenčka Kranj daje vsem, ali so posebni pogoji, kdo je do nje upravičen?

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2959
1.12.2010 13:12:40   
BabyKitty
Iskrca seneni drobir iščem po celem Kranju že en teden... pa ga ne najdem... veš kje se ga dobi? Sanolabor je bil moja prva izbira... pa ga nimajo...

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2960
1.12.2010 13:21:09   
trsica
Na, evo, BabyKitty, očitno bova naslednji teden obe v porodnišnici. user posted image Jaz moram v ponedeljek za par dni noter, ker se mi krajša MV, pa me morajo mal kontrolirat. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2961
1.12.2010 14:05:38   
Nina33
Tršica user posted image . Upam, de bo vse OK.
BabyKitty, a v lekarnah pa tega nimajo? mah, sej dons se naj ti nikamor ne mudi - razen če se vreme kej popravi, da boš "vajin" datum ujela user posted image .
Antoninap, pomoje moraš le stalno bivališče vKR občini imet. Ima pa vsaka občina po svoje zrihtan. Ene dajo za drugega otroka več kot za prvega user posted image .
Grem kosilo rihtat.
Uživajte v prvem veselem decembrskem dnevu user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2962
1.12.2010 17:12:15   
lija30

Iskrca seneni drobir iščem po celem Kranju že en teden... pa ga ne najdem... veš kje se ga dobi? Sanolabor je bil moja prva izbira... pa ga nimajo...

imajo ga v medisanu v Kranju, razen če ga jim je zmanjkalo!

Neposredna povezava do sporočila: 2963
1.12.2010 17:13:22   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Tršica user posted image . Upam, de bo vse OK.
BabyKitty, a v lekarnah pa tega nimajo? mah, sej dons se naj ti nikamor ne mudi - razen če se vreme kej popravi, da boš "vajin" datum ujela user posted image .
Antoninap, pomoje moraš le stalno bivališče vKR občini imet. Ima pa vsaka občina po svoje zrihtan. Ene dajo za drugega otroka več kot za prvega user posted image .
Grem kosilo rihtat.
Uživajte v prvem veselem decembrskem dnevu user posted image .

ne vem koliko je denarna pomoč za novorojenčke v Kranju,ker mi spadamo pod Šenčursko občino, ki prispeva 200 evrčkovuser posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2964
1.12.2010 18:32:11   
BabyKitty
lija30 bom šla pa še tja jutri pogledat... če zdržimo user posted image hvala za informacijo...

trsica boga... čist nč ti ne zavidam, ker vem kako grozno je tam notri... vzemi si čimveč razvedrila... laptop je zlata vreden user posted image

antoninap denarno pomoč dobi vsak ja... vlogo imaš pa tukaj: http://www.kranj.si/UserFiles/1290/File/vloge%20in%20obrazci/obrazec%20novorojenci.doc

Pri meni pa hm... imam že 3 ure popadke na 4-5 minut... ampak še premišljujem a nej grem al ne user posted image čakam, na kaj bolj konkretnega... ker ponavadi potem minejo...

(odgovor članu lija30)
Neposredna povezava do sporočila: 2965
1.12.2010 18:39:00   
trsica

Pri meni pa hm... imam že 3 ure popadke na 4-5 minut... ampak še premišljujem a nej grem al ne user posted image čakam, na kaj bolj konkretnega... ker ponavadi potem minejo...

kar pojdi. mogoče bo pa še danes. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2966
1.12.2010 18:56:55   
iskrca
user posted image user posted image babykitty mogoče bo pa ta noč vaša nočuser posted image držim pestiuser posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2967
1.12.2010 22:05:32   
antoninap

antoninap denarno pomoč dobi vsak ja... vlogo imaš pa tukaj: http://www.kranj.si/UserFiles/1290/File/vloge%20in%20obrazci/obrazec%20novorojenci.doc

Hvala za link! Sem pa čist pozabila, da zdaj spadamo pod Preddvor, tako da sem mal googlala in baje podarjajo 200€, vsaj lani so toliko. Ni slabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2968
1.12.2010 22:09:16   
BabyKitty
ewo pa sm v porodnisnci spet zaprta... Grrrr... Vglavnem popadki na 3 minute, 3 cm odprta in cakamo, da se al okrepijo al pa da nehajo... Ce se nehajo pa zjutraj amnio... Je pa danes super ekipa v porodni, tko da se ne bi branla rodit =) sem sla pa kr sama pes do porodnisnce =) mojga je skor kap k je zvedu =)

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2969
1.12.2010 22:13:55   
trsica
aaaaaaa, zdaj zdaj bo user posted image user posted image user posted image ne pozabi dihat (tako kot sem jaz npr.) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2970
1.12.2010 22:14:00   
antoninap
Babykitty, držim pesti! user posted image

Nina
, potrdilo za očke velja, četudi je že pred leti obiskoval materinsko šolo user posted image

Saj verjetno že vse veste, ampak par zadev iz današnjega predavanja v materinski šoli pa sem, vsaj jaz, slišala prvič in jih posredujem, če bo kateri prišlo prav ...

- za razpokane bradavice od dojenja pomaga masiranje z lastnim mlekom, tako da po dojenju kapljico ali dve vmasiraš v bradavico
- če ritka ni nič rdeča ali vneta je dovolj navadna hladilna krema, drugače je pa fajn mazati s tisto, ki vsebuje še nekaj cinka, da se naredi zaščitni sloj
- pri kopanju je otročka fajn zaviti v tetra plenico in ga skupaj z njo potopiti v vodo, da se lažje navadi
- navadno otroško milo uporabljaš šele po prvem mesecu, pa še to le 1x na teden
- v teh zimskih časih se otročka kopa na vsake dva dni, še bolje le 2x na teden

< Sporočilo je popravil antoninap -- 1.12.2010 22:16:17 >

Neposredna povezava do sporočila: 2971
1.12.2010 22:38:34   
trsica
- če ritka ni nič rdeča ali vneta je dovolj navadna hladilna krema, drugače je pa fajn mazati s tisto, ki vsebuje še nekaj cinka, da se naredi zaščitni sloj

Mi smo uporabljali kremo od Kozmetike Afrodita (taka roza velika tuba). Piše gor zaščitna krema. Še vedno jo uporabljam za vse rdečine, ki se pojavijo. user posted image

http://www.kozmetika-afrodita.com/si/nega-doma/nega-otrok/bebica/zaitna-krema.php

user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 1.12.2010 22:43:07 >

Neposredna povezava do sporočila: 2972
2.12.2010 8:58:23   
trsica
Je kaj novega pri BabyKitty? user posted image Ima katera njeno telefonsko? user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2973
2.12.2010 10:06:21   
BabyKitty
no da sporocim, da imamo malega tristana =) rodila sem ob 4.22 zdej se pa ze crklava =) vec drugic... Zaenkrat pa ea je zakon =)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2974
2.12.2010 10:06:34   
BabyKitty
no da sporocim, da imamo malega tristana =) rodila sem ob 4.22 zdej se pa ze crklava =) vec drugic... Zaenkrat pa ea je zakon =)

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  117 118 [119] 120 121   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?