Nina33
|
IZVIRNO SPOROČILO: iskrca nina super za jedilnico! Držim pesti da bo res Dobro si držala pesti - imamo jedilnico . IZVIRNO SPOROČILO: lija30 baje so te pikice posledica čiščenja kože, tko da ni alergija.En dan jih je več en dan manj.Drugače sva pa super, uživava , če se le da zunej v vozičku:), pa v shopping gre tud zelo rad:),vedno spi kot top No, super, da ni alergija . In da tako fajn uživata . IZVIRNO SPOROČILO: trsica Midva sva bila v MŠ pred 7 leti, pa so mi rekli, da mi ni treba hodit še enkrat. Razen, če hočem. Kaj pa veš kolk novega bi zvedela Ma, sej v KR P itak noben ni nč gledal al je bil v MŠ al ne, samo če nas pa kje drugje "ujame" Se pa tut meni zdi, de če je že en porod "preživu", bo pa druzga tut, ane IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty Nina33 najin vodovodar je pustil umivalnik sredi hodnika in odšel in ga ni bilo več nazaj s tem, da je umivalnik počil, da ne omenjam, da je bil naročen iz italije in sva ga čakala 2 meseca, ter da je bila po njem že narejena omarica po meri... in seveda je v tistem času šel umivalnik iz prodaje vglavnem bi bila vesela, če bi bila samo kakšno urco zamujali delavci... zato sem pa sama pristašica čimveč narediti sam... ker samo tako bo dobro narejeno Ja groza . Saj meni je pomoje samo zato blo tko čudno vse tole (res sem ga/jih mogla skor prosit, de pridejo ) samo zato, ker do sedaj nisem imela takih izkušenj - nekaj sreče pa en dober prijatelj, ki se je pa odselil in ga zdaj ne morem glih več za takle ponucat . trsica še bolj bo treba navijat Se še jaz pridružim navijanju - mogoče pa zaleže, če nas je več Jst bi jutr šla rodit ker je tok dobr datum... res taka številka, ki nama zaznamuje življenje Oh, ne bit skrivnostna tkole - zdej me pa ornk firbec matra Kej več pa le napiši, no Drgač pa - Iskrca, a si utrujena od učenja ? Moram te mal pobezat . BabyKitty, upam da si/sta na poti v Rim Lepo noč vsem in lepe sanje - jaz grem še mal v jedilnico sedet .