Nina33
|
Čer! Lija, "vročinski" izpuščaj je seveda tut možn, ja, ti bodo pa jutri vse povedali . Pa super spi tale tvoj poba . glede kakanja se pa ne sekiraj, je pa res veliko "sranje" poj, ko se enkrat le pokaka . Jaz sem ga včasih kar pod pipo šla sprat rajš . Zinchy, super "dela" tale tvoj Mai . Se pa tut men zdi, de manj ko "kompliciramo" bolš je, samo kaj, ko ne veš al bi mu lohk kej pomagal al ne ... in poj pač vse sorte probaš . Se pa zadeve (vsaj pri nas so se) tam okoli 6 tednov, dveh mescev kr "popravljat" začnejo . se pa že doglo nisva videli, bi se lohk za kakšen sprehod zmenili, ne? Mi smo vsi 4-je super: v ponedeljek sem imela P (in sva z b.p. ), danes se samo po injekcijo, ker sem Rh- skočila, Čez en mesec imam spet P in tudi UZ . Če ima kera kakšne nove podatke za na seznam, naj jih mal bl na "trdo" napiše, de jih bom opazila in posodobila seznamček (mam namen enkrat čez vikend ). Drgač pa naj bi nam jutri (končno) prišli luknjo v zid narest in laminat položit in bomo imeli jedilnico . Upam, de pridejo, no . Pa Šimna sva preselila v svojo sobo, je zelo dobro prenesu, čeprav danes že kakšno uro na vsake toliko vstane in naju gre iskat, de bi skupaj ležali in spali, najrajš kr vsi v njegovi posteljici . Druh teden praznujem RD , pa "novoletno" žurko imam naslednji vikend s "sodelavci", poj imam pa oftalmologa, pa sestank na zavodu za zaposlovanje, pa mali veliki princ dobi "ta velko" posteljo... Mamo kr pestro . Če bo šlo s takim ritmom naprej, bom spet med popadki torbo za v P rihtala . Ko smo že pri tem: BabyKitty, a bo kej?! Pa ostali "decembrki", nimata niič časa, zdej kt sta verjetno že na porodniški? Iskrca, kako ti gre z diplomo? Sem se odločila, de te mal podrezam vsake toliko . Jaz grem še žehto obest, upam, de bo jutri tut tako lepo vreme in da se bo zunaj lahko sušilo . Poj pa počas knjigo brat (v postelji, ker luksuz ) pa v mižule. Moram zjutraj bol zgodnja bit, de pozajtrkujemo preden delavci pridejo . Lepo, mirno noč in čudovite sanje vsem! BabyKitty, lepo pot v Rim, če se boš/bo tvoj tako odločil/a !