|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gorenjske nosečke
23.11.2010 10:17:46   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Nov2010 čestitke obema z Rokom user posted image !!!!! Upam, da si/sta OK user posted image user posted image user posted image .

Aaaaaaaaa, uspelo ji je. user posted image user posted image user posted image Super. Čestitke Nov2010. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
23.11.2010 10:27:28   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: antoninap

Danes ravno berem, kako bomo v prihodnje verjetno vse morale v Jesenice, ko boš za povijanje štručk user posted image ČLANEK_VREDEN_BRANJA

user posted image user posted image user posted image Pa v tej naši k*** državi se vedno lotevajo najmanj pomembnih stvari. Namesto, da bi združli ene par ministrstev, ki btw ne rešujejo življenj, bodo raje 15.000 porodov prestavili 30 km dlje. user posted image

Še dobro, da jim ni prišlo na misel, da bi ukinili LJ porodnišnico. user posted image

< Sporočilo je popravil trsica -- 23.11.2010 10:28:35 >

(odgovor članu antoninap)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
23.11.2010 10:33:33   
flik
Nov2010 ČESTITKE ob rojstvu Roka!!!!!!!user posted image user posted image user posted image Upam, da sta oba ok!!

LEpo se cartejta!

Članka o ukinitvi porodnišnic pa rajš ne bom komentirala...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
23.11.2010 10:38:42   
BabyKitty
nov2010 jeiiiii user posted image user posted image user posted image čestitke za korenjaka user posted image

Kaj pa jst? user posted image

< Sporočilo je popravil BabyKitty -- 23.11.2010 10:39:03 >

Neposredna povezava do sporočila: 2904
23.11.2010 10:45:39   
trsica
Alora BabyKitty, gremo na štacjon, pa v Rim!!!! user posted image A moramo s tabo dihat? user posted image

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
23.11.2010 10:53:02   
BabyKitty
Mah... zdle grem na CTG v lj... kaj bi dala da mi reče: "ja kr v porodnišnco pejte, so že kr močni poadki... pa 4cm ste odprta" user posted image

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
23.11.2010 22:15:00   
Patty81
Nina33 - oj, smo dobro :)
Vidim da vam čvek gre in da dogaja...nisem uspela za nazaj prebrat, je skoz ena akcija. Naš malček pridno napreduje. Zdaj maha z rokicami kot navit, je prav hecen :).
Tudi spimo velik bolje, ne joka več tolk...in moram rečt da je delovalo to, da sem mu PRENEHALA dajat kapljice proti krčem. Na začetku so pomagale, zdaj se mi je pa vedno bolj dozdevalo, da po tem, ko mu jih dam, velik bolj joka in se zvija. In sem probala s četrtkom nehat s kapljicami in je bolje. Danes sem tud pa probala po enem tednu mleko (cornflakes za zajtrk), ker me je prav zanimalo, če ga je res to matralo in je danes že spet sitkal. Tako da očitno mleka ne smem pit, ker mu ne paše.
Pozdravčki vsem, tiste ki še greste rodit čim lepši porod in pa še enkrat čestitke svežepečenim mamicam user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2907
23.11.2010 23:58:08   
Nina33
Čer!
Patty, zanimivo tole s kapljicami, človek naj se pa znajde poj, ne user posted image . Mene (in mojega user posted image ) je po čajih proti napenjanju napihavoalo ko 100user posted image  user posted image . Pa kako čas leti user posted image , meni je najlepše opazovat, kako je vsak dan (skorej, no) kaj novega...Res so (smo) pravi čudež, premalo se zavedamo tega user posted image . Mleko zna bit pa tut problem, ja, čeprav jaz pri nama nisem bila 100%. sem pa vseeno rajš na ovsenega prešaltala. Sojino je tut sumljivo (pa še ogabno, če mene kdo vpraša), uni bl eksotični (iz kvinoje ipd.) so mi pa tut mal mim. Čeprav - jaz ne bi rakla, de je blo pr nas poj kej bolš user posted image , no blo je, samo pomoje bi blo to tko al tko user posted image .
BabyKitty, a ti še nis nč šla? Pa ja ne boš na mlaj čakalauser posted image . No, ne ti, ampak tvoj user posted image user posted image .
Glede zapiranja P: sem brala, de ni glih neki navdušujoč predlog tole, niti za Jeseniško bolnico ne... Tko de srčno upam, de s te moke res ne bo kruha. Logike itak ni neke hude, vsaj pomoje user posted image No, sej socialo imamo tut predobro zrihtano, če EU kdo vpraša (pa tut če jih ne, oni to kar sami povejo). Mah, tale svet se mal čudn vrti, je treba velik "novih", dobrih in na ta prav način pametnih ljudi na ta svet spravit - mogoče pa zato tale babyboom user posted image
Lepo, mirno noč pa lepe sanje vsem!
Pa lepo, hitro pot v Rim, če ima kera željo user posted image

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Patty81)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
24.11.2010 10:46:19   
lija30
evo pa je danes spet sonček:)tko,da bova šla mal ven, sam da se fant zbudi in najeuser posted image
Zadnje čase mal čudno spi, čist druge ure spanja kot so sedaj.Ponoči je danes spal od 23 pa do 4.30, priden a neuser posted image ,pol sva papcala,pa je nazaj zaspal ob 5.30 do 8.pa sva spet papcala, sedaj ko bi pa moral ob 11 jest, k navadno jeva na tri ure, je pa pol urce prej zaspal, prej pa nč!user posted image

Pikice pa sploh ne vem od česa so.Jaz zaenkrat mlečnih izdelkov še nisem izločila, jih jem, ker po moje ni od tega.A je možno,da pikice dobi, komu je vroče se napenja, k vmes mu zginejo, pa se spet pojavijo?K če bi bla alergija na kaj bi šlo sigurno še na telo to,a ne?

Je bil pa včeraj spet dan brez kakanja,kar pomeni,da bo danes ali pa jutri spet kakanje v ogrominh količinah,k sploh ne veš kako bi se lotiv vsega user posted image Še kateri tko kaka?

Jutri imamo prvo posvetovalnico, bomo videl kaj bodo povedal.Po moje bodo rekel,da je malo preveč pridobil na teži, saj je iz 51cm zrasel na 58 cm, kg pa so šle iz 3930 na 5400!Priden tale naš sonček a ne!

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
24.11.2010 17:29:26   
zinchy
živjooooooouser posted image
no da se končno mal oglasim...kako ste user posted image ??
najprej nov2010 čestitkeuser posted image čimveč lepih trenutkov!
Evo mi smo imeli prvo posvetovalnico in smo veliki 59cm in težki 5kg user posted image tko,da dečko se fajn redi.
Ninaaaaaa???? kje si? kako si? user posted image
Lija30 nš fantk po 7 dni ne kaka..tko,da dons mi je rekla na posvetovalnici da ke do 14 dni je kr vredu če ne kaka.
Patty a veš da sem jest tut vse kaplce skenslala in je zdej tud bolš.Glede tržiških lahko rečem ,da k sm jih začela dajt ga je zelo zvijalo in je ful bl jokov,tko da sem mu jih po enem tednu nehala dajt.Zdej samo se dajem te iz gorenjskih lekarn ampak res takrt k je kriza,da ga mal porolažm.Sm ugotovila,da več sranja dajes slabi je.Hočš pomagat je pa se slabi.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
24.11.2010 19:48:58   
iskrca
nov2010 čestitkeee za Rokauser posted image user posted image user posted image user posted image Uživajte v crkljanju!!!!

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
24.11.2010 23:56:28   
Nina33
Čer!
Lija, "vročinski" izpuščaj je seveda tut možn, ja, ti bodo pa jutri vse povedali user posted image . Pa super spi tale tvoj poba user posted image . glede kakanja se pa ne sekiraj, je pa res veliko "sranje" poj, ko se enkrat le pokaka user posted image . Jaz sem ga včasih kar pod pipo šla sprat rajš user posted image .
Zinchy, super "dela" tale tvoj Mai user posted image . Se pa tut men zdi, de manj ko "kompliciramo" bolš je, samo kaj, ko ne veš al bi mu lohk kej pomagal al ne ... in poj pač vse sorte probaš user posted image . Se pa zadeve (vsaj pri nas so se) tam okoli 6 tednov, dveh mescev kr "popravljat" začnejo user posted image . se pa že doglo nisva videli, bi se lohk za kakšen sprehod zmenili, ne?
Mi smo vsi 4-je super: v ponedeljek sem imela P (in sva z user posted image b.p. user posted image ), danes se samo po injekcijo, ker sem Rh- skočila, Čez en mesec imam spet P in tudi UZ user posted image . Če ima kera kakšne nove podatke za na seznam, naj jih mal bl na "trdo" napiše, de jih bom opazila in posodobila seznamček (mam namen enkrat čez vikend user posted image ). Drgač pa naj bi nam jutri (končno) prišli luknjo v zid narest in laminat položit in bomo imeli jedilnico user posted image user posted image user posted image . Upam, de pridejo, no user posted image . Pa Šimna sva preselila v svojo sobo, je zelo dobro prenesu, čeprav danes že kakšno uro na vsake toliko vstane in naju gre iskat, de bi skupaj ležali in spali, najrajš kr vsi v njegovi posteljici user posted image . Druh teden praznujem RD user posted image , pa "novoletno" žurko imam naslednji vikend s "sodelavci", poj imam pa oftalmologa, pa sestank na zavodu za zaposlovanje, pa mali veliki princ dobi "ta velko" posteljo... Mamo kr pestro user posted image . Če bo šlo s takim ritmom naprej, bom spet med popadki torbo za v P rihtala user posted image .
Ko smo že pri tem: BabyKitty, a bo kej?! user posted image
Pa ostali "decembrki", nimata niič časa, zdej kt sta verjetno že na porodniški? user posted image
Iskrca, kako ti gre z diplomo? Sem se odločila, de te mal podrezam vsake toliko user posted image .
Jaz grem še žehto obest, upam, de bo jutri tut tako lepo vreme in da se bo zunaj lahko sušilo user posted image . Poj pa počas knjigo brat (v postelji, ker luksuz user posted image ) pa v mižule. Moram zjutraj bol zgodnja bit, de pozajtrkujemo preden delavci pridejo user posted image .
Lepo, mirno noč in čudovite sanje vsem!
BabyKitty, lepo pot v Rim, če se boš/bo tvoj user posted image tako odločil/a user posted image !

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
25.11.2010 9:54:36   
pinkalonca
evo me evo me user posted image decembrka mora počivat na levem boku in je pol ful težko pisat po forumu, vas samo berem user posted image

čestitke za nove gorenjčke user posted image user posted image user posted image user posted image

naš gorenjček ima še vedno premajhen obseg trebuščka - sej ne vem če sem to tukaj že pisala user posted image uglavnem - čez 2 tedna imam spet kontrolo UZ in upejmo da bo že kej zrastu user posted image teža lepo napreduje in imamo že 2100g user posted image

do takrat pa imam predpisano obvezno počivanje na levem boku user posted image

lepo bodite punce user posted image se še kej oglasim user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
25.11.2010 20:31:13   
iskrca
nina ti me kr drezaj, mi bo pomagalouser posted image Zaenkrat mam pavzo,žeuser posted image , ker me je v torek čist pomedlo in sem samo obležala, pol je pa še moj prišel iz službe z 40 vročineuser posted image Obup, pojma nimam kako virozo sva fasala, ampak tok hitro kot je prišla, bo očitno tud odšla, ker danes sva bila že veliko bolje. Še dobr, da sem furala user posted image v vrtec, da sva lahko dopoldne v miru preležala. Pa so mi šli trije dnevi user posted image no sem pa dobila bolniško do torka, tko da bom lahk nadoknadlauser posted image , upam da bo voljauser posted image

30.1.2009 naju je razveselila najina sončica
29.4.2011 pa nas je osrečil še en sonček

(odgovor članu pinkalonca)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
26.11.2010 9:03:48   
DeVilla
Še ena decembrka tukaj, tudi še 2 v 1... user posted image  Počas, ampak res počas likam oblačilca za našega brcka, ker bom dobila previjalni predalnik šele malo pred Miklavžem... Tako zgleda, če se odločiš za e-paket.. Najprej moraš čakat 8 delovnih dni od prejema odločbe, da lahko sploh vpišeš kodo za paket, nato pa še 8 delovnih dni, da dobiš paket... user posted image  

Zadnji UZ sem imela v začetku novembra, potem pa je šel moj G na dopust in mi je nadomestni G samo prek trebuha pregledal položaj bejbija... Pa naročili so me šele po Miklavžu, ko bom že v 38 t, pa me mal skrbi zarad streptokokov. Se od prej ne spomnim,če so me testiral, pa ne bi zdej tvegala... Pa moja prva pupa se je rodila pri 37t in pol, tadruga pa mal čez 38t... Se pravi, da obstaja dobra možnost, da G vidim šele po porodu... user posted image

Ena in ena je šest... :)

(odgovor članu iskrca)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
26.11.2010 10:22:52   
lija30
IZVIRNO SPOROČILO: zinchy

Lija30 nš fantk po 7 dni ne kaka..tko,da dons mi je rekla na posvetovalnici da ke do 14 dni je kr vredu če ne kaka.

kaj pa ko se ti po 7 dnevih pokaka, koliko je takrat drekca,in ali se ti takrat večrat na dan?

Mi smo imeli tud včeraj posvetovalnico, mali je iz 51 cm zrasel, na 59 cm:)))), pravi velikan je že, pa 5,5 kil že ima.
Zinchy, katerega pediatra pa imaš?Kako si zadovoljna z njim?

Včeraj smo se potem po posvetovalnici celi dan potepali, smo šli v lj, mali je vmes 2 krat jedel, drugače pa je samo spal:)user posted image

Kako vi sedaj ko se je malo ohladilo oblečete dojenčka za ven, oziroma če greste v nakupovalno središče?

Nina33, kako si kaj ti?Uživaš?

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
26.11.2010 19:51:42   
zinchy
sneg!!!!! jupiiiiiuser posted image no midva sva sla dons na en sneženi sprehod dopoldne in je blo prov super.Sm dam žist zasnežena pršla,piko je pa kr spal user posted image
Lija ja po 7 dneh je dreka tok da kr plava v njemuser posted image ponavad mam tako srečo da je še mož doma da pol skupi zrihtava.jest Maia primem pa kakico spicam,mož pa planico odmakne pa odneseuser posted image
Pediatrinjo imava Dr.Ješe.Sem pa kr zadovoljna z njo.Je zelo prijazna pa taka pomirjajoča.
Za vn pa obležem malega v bodi,pa dolgo majčko spodej pa zabice pa nogavičke in potem še v pajaca za vn.Čez ga pa z dekco pokrijem.Dons k je bil pa sneg sm mu pa dala kombinizon gor.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
26.11.2010 19:55:11   
zinchy
no sej zdej pa nč več ne sledim kera je zdej navrst za rodit??? da držim pesti in diham z njouser posted image sem imela v sredo kontrolo in v P. In sem dobila take spomine na dan k sm rodila.Joooooj je blo kr fajnuser posted image
Aja drgač smo imeli pa posvetovalnico tudi v sredo in je nš fante velik 59cm in težk 5kguser posted image Se kr fajn redi.

13.10.2010 Mai Peter

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
27.11.2010 0:54:51   
Nina33
Ojla!
BabyKitty, naj te mali (berem, de je v "resnici" veliki user posted image ) čimprej popelje v Rim! Zinchy - ona je 1. na vrsti zdej user posted image , spomini so pa fajna stvar user posted image .
Levobočna Pinkalonca - upam, de se ležanje obrestuje in da mali pridno raste user posted image user posted image user posted image .
Iskrca, pozdravi/ta se user posted image user posted image user posted image , poj pa hitr za knjige user posted image .
DeVilla, jaz se zaradi streptokoka ne bi preveč obremenjevala - če me spomin ne vara (upam, de mi je še zvest kolkr tolk user posted image ), je cca. 25% user posted image "okuženih" oz. bi jim našli streptokoke v brisu, pa z user posted image ni nič narobe. Meni se zdi tole prenapihnjeno user posted image . Pa naj te tretje dete uboga in pride na ta naš lepi svet takrat, ko bo tebi najbolj pasalo user posted image , magari za Miklavža user posted image .
Lija, lepo de uživate tkole na potepih user posted image . In super za tako lepo pridobivanje cm in gramov user posted image .
Mi imamo pa (končno) prehod narejen (v ponedeljek ga še sfiniširajo - se špalete še sušijo), pa mizo in stole sva že "namontirala" (čeprav laminat položijo drug teden) in imamo jedilnico user posted image . Mali veliki mož je navdušen, kako bo šele nad svojo veliko posteljo, ki jo imamo obljubljeno za tam okrog Miklavža (jp, eni user posted image , drugi pa user posted image  user posted image ).
Grem počasi v mižule, sem nekam utrujena user posted image .
Lahko noč in lepe sanje user posted image .

< Sporočilo je popravil Nina33 -- 27.11.2010 0:56:39 >

(odgovor članu zinchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
27.11.2010 10:35:51   
BabyKitty
zinchy zame zame user posted image pa še eno vprašanje imam zate, si bolj frišna v tem user posted image torej kako poteka potem izbor pediatra? Te v porodnišnici kaj vprašajo, ali moraš pač v ZD in tam poskrbeti za to?

Nina33 ja mali me je včeraj šokiral... lahko vprašaš trsico kako bleda sem prišla iz ambulante user posted image hehe, sva se slučajno srečale v čakalnici user posted image naj bi imel 3900g in resnično upam, da so se malo zmotili, ker me resno skrbijo raztganine ipd. ob porodu takega velikančka...

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
27.11.2010 10:46:12   
zinchy
Nina bravo za jedilnicouser posted image ja bo treba it na kšno kavo po dolgem času,da te vidim kako napreduješuser posted image jest sem če je le vreme kukr tok dobr vzunej z vozičkam tko,da k boš kej v Kranju mi sporoči.
BabyKitty no bom dihala s tabo,bom držala pesti da ne boš strgana.Sej če bojo vidl,da drgač ne gre te bojo tko oni prerezal kar je bols ker se prej zaceliš in manj boli.
Glede pediatra so pa meni rekli nej sama zrihtam.lah ti dam od te številko k jo mam jest.Drgač maš pa na internetu številke samo po zd. dom kranj poglej.

13.10.2010 Mai Peter

Neposredna povezava do sporočila: 2921
27.11.2010 19:08:26   
trsica
IZVIRNO SPOROČILO: BabyKitty

Nina33 ja mali me je včeraj šokiral... lahko vprašaš trsico kako bleda sem prišla iz ambulante user posted image hehe, sva se slučajno srečale v čakalnici user posted image naj bi imel 3900g in resnično upam, da so se malo zmotili, ker me resno skrbijo raztganine ipd. ob porodu takega velikančka...

user posted image Nama so pa namerili enega 1300g in drugega 1400g. Sva bila tudi šokirana, kaj šele bo na koncu. user posted image Raztrganine pa so bolj od širine glavice, ker je to najširši del telesa. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2922
27.11.2010 23:02:39   
BabyKitty
Oh ja punce držte pesti da se začenja user posted image me zvija po trebuhu že par ur, pa na wc sm šla že 100x user posted image ampak mali je pa še vedno aktiven... tak ful močn pritisk čutim na medenico... bleeeeeh kok me to živcira user posted image pa še moj najdražji je seveda v službi...

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
27.11.2010 23:16:53   
Nina33
Čer!
Zinchy, te SMSjam, ko bom v KR, prav? Verjetno že ta teden, če bo vse po sreči z delavci ipd. user posted image Drgač pa poj druh teden, ne?
BabyKitty, a kej dogaja? Upam, da pa da je vse tipi topi user posted image user posted image user posted image . Se pa strinjam s Tršico - kr naj bo bolj komaden, važn, de z obsegom glavce ne pretirava user posted image , je baje res lažje ostalo ven spravit. Čeprav mene pomoje skor ne bi bilo treba rezat, pa je imel 38cm OG ( minus kak centi, če ne bi imel hematoma), pa me tut ni kej grozn velik skupi user posted image . Glede pediatra: tut patronažna ti da telefonske, če slučajno z Zinchy ne bosta skup prišli. Itak se mi zdi, de si že v Rimu user posted image user posted image user posted image . Ooo, (še) nisi user posted image . Držim/o pesti!!!! Pokliči dragega pa se pejte pokazat - eni user posted image se ne umirijo niti na porodni mizi user posted image . Ker sliši/bere se kt de gre pa zdej res zares user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu trsica)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
27.11.2010 23:19:54   
BabyKitty
Nina33 čakam, da me začne fejst bolet... k zdej me sam tko mal zvija na izi user posted image k bo pa fejst bolel pol bom pa naprej razmišlala user posted image pa zelo dobrodošlo bi bilo, če bi mi voda odtekla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?