matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Evo, pol pa ni čudno, ko ene rečejo, ja, če nisi rodila naravno, to ni to, tra la la. Kaj bi naj še 3 dni ležala v porodni?! Nisem imela spinalne ampak epiduralno. Vse čutla v nulo, ni bolelo, ni pa bilo fajn. Trajalo pol ure, meni se je zdelo 3 ure. Sem ponosna na sebe, pa četudi sem imela zmenjeno epiduralno, ki pa jo dobiš, ko si odprta več kot 3 cm, jaz nisem bila niti po 7ih urah umetnih popadkov. Drugačnih popadkov ne poznam, moji niso imeli pavze, torej brez prestanka in sem jih 8 ur prenašala in če bi se potem začelo kaj dogajat - začela odpirat, res ne vem kako bi izpeljala porod. Glej,jaz sem 2x rojevala naravno,pa se je zakompliciralo,kar pomeni,da bi lahko opstala brez otroka,ker bi,sploh 1-va),umrla v parih sekundah.Pri 2-gem pa vprašanje,kaj bi blo.Sem pa rojevala in z svojimi in z umetnimi popadki,pa ni šlo.Pa kaj naj zaj? Nič ne morem,lahko sem samo srečna,da se je izteklo,kot se pač je.