|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 15. del
29.11.2010 13:46:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Aja, kakšna študentka, ki zna z otroci bi že prišla v poštev oz. takšna, ki jo to veseli in celo študira v tej smeri. Ni mi pa jasno, oz. me najbolj skrbi to, kako bo uspavala M., ker je vajena se nosit, vozit v vozičku in podobno. Res me zanima kak to zgleda user posted image
bo pa k vozla da bo zaspala. Ajnoht kot pasulj. Tak da mami ne komliciraj, daj lepo ponudbo na ŠS in pač napiši da pridejo v poštev študentke katere študirajo predšolsko vzgojo al kaj pač je to?

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
29.11.2010 13:46:54   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

No jaz pa lahko rečem da sem rodila brez problemov. Ob 20h sprejeta v P, odprta že 7cm, tam do nekje 21h, 21:30 popadki pol pa akcija in je že bil veni ob 22:15.

vauuuuu, svetovnouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Še zdaj se spomnim elevitkine reakcije, in še je ona bila user posted image seveda te ko sem domov prišla in smo čvekale na RR.

ja, jaz ko sem brala porodne zgodbe, so mi taki primeri vedno dali energije fulllluser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
29.11.2010 13:46:59   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Katy-tak je pri CR.Lahko imaš popolno anestezijo,ko spiš in ne veš,kaj se dogaja okoli tebe,lahko pa imaš spinalni CR,ko si umrtven od bokov naprej in vse vidiš in slišiš,tudi otroka takoj dobiš v roke.Dela pa se kot epiduralna.

Jaaa, to vemuser posted image , ampak Sami pravi, da je Majakla imela posebni primeruser posted image Jaz pa sem Majaklin v živo razumela tako, da je pač bla budna.

Ja,saj je bla,ker je imela spinalni CR.user posted image Takrat si buden in vse spremljaš,kaj se dogaja tam spodaj.user posted image

ok, ne razumemo se....user posted image
imela sem občutek, da se Sami boji takega CR zaradi tega, ker je Majakla v živo vse čutla...kar se tudi dogaja, da pač spinalna ne prime in me je zanimalo, če je to ona dejansko doživelauser posted image

Aja,te pa tak reči.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3978
29.11.2010 13:47:07   
majakla

Mah,sploh ni hudo.user posted image vsaj meni ne,še nič nisem hotla proti bolečinam,ker niso ble tak hude,sem si vse tablete domu prinesla.user posted image

Srečnica, mene je tak bolelo, da ko sem vstala, ko
me je vprašala, če sem ok, če mi je slabo, ... sploh
nisem mogla odgovorit, še dihat nisem upala.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3979
29.11.2010 13:47:50   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Aja, kakšna študentka, ki zna z otroci bi že prišla v poštev oz. takšna, ki jo to veseli in celo študira v tej smeri. Ni mi pa jasno, oz. me najbolj skrbi to, kako bo uspavala M., ker je vajena se nosit, vozit v vozičku in podobno. Res me zanima kak to zgleda user posted image
bo pa k vozla da bo zaspala. Ajnoht kot pasulj. Tak da mami ne komliciraj, daj lepo ponudbo na ŠS in pač napiši da pridejo v poštev študentke katere študirajo predšolsko vzgojo al kaj pač je to?

to je to, jauser posted image   najboljše da napiše absolventke, te bodo imele časuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
29.11.2010 13:48:34   
katy83

Katy-tak je pri CR.Lahko imaš popolno anestezijo,ko spiš in ne veš,kaj se dogaja okoli tebe,lahko pa imaš spinalni CR,ko si umrtven od bokov naprej in vse vidiš in slišiš,tudi otroka takoj dobiš v roke.Dela pa se kot epiduralna.

Jaaa, to vemuser posted image , ampak Sami pravi, da je Majakla imela posebni primeruser posted image Jaz pa sem Majaklin v živo razumela tako, da je pač bla budna.

Ja,saj je bla,ker je imela spinalni CR.user posted image Takrat si buden in vse spremljaš,kaj se dogaja tam spodaj.user posted image

ok, ne razumemo se....user posted image
imela sem občutek, da se Sami boji takega CR zaradi tega, ker je Majakla v živo vse čutla...kar se tudi dogaja, da pač spinalna ne prime in me je zanimalo, če je to ona dejansko doživelauser posted image

Aja,te pa tak reči.user posted image

ma ja, jaz na dugo pa široko vedno razlagam, pa pride pol do nerazumevanjauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
29.11.2010 13:49:56   
ly117
Grem po mojo žabo v vrtec.

Se pol tipkamo.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
29.11.2010 13:50:38   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Mah,sploh ni hudo.user posted image vsaj meni ne,še nič nisem hotla proti bolečinam,ker niso ble tak hude,sem si vse tablete domu prinesla.user posted image

Ti bi mogla videt fris od sestre,ko sem se jaz vstala prvič,ko so mi odklopli infuzijo pa te zadeve.Je stana na drugi strani postle,pa ko je hotla okrog prit,sem že jaz bla na nogah,pa šla proti wc.ju.Baba 5 min ni mogla nič rečt od šoka.user posted image user posted image user posted image Meni pa nič,sem šla na WC,pa nazaj v postlo,pol pa proti večeru,ji rečem,če lahko grem malo na šetnjo,da si noge pretegnam.Pa me spet debelo gleda,pa pravi:pa kaj lahko,vam ni slabo?Jaz pa nazaj:ne nič mi ni,pa sem že bla vuni na čiku tudi.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
29.11.2010 13:50:51   
katy83
aja, Matcar jaz bom voziček dala v prodajo, ti ga itak ne boš zdaj že kupovala al ja? Upam, da nisi jeznauser posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
29.11.2010 13:50:55   
tasa_m
Ko sem bila dijakinja sem tudi sama si tak hruh služla, da sem med poletnimi počitnicami pazla dojenčico - 11.mesecev ter njenega brateca - 2,5 leti.
V 3. letniku SŠ pa sem celo v vrtcu delala, samo sem mela že tiste malo večje user posted image (predšolske). Aleluja kaj pa sem tam vse doživela, vem da sem celo rekla da nebom nikoli več v vtrcu delala, pa to so bili živi user posted image , dobesedno.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
29.11.2010 13:52:23   
Lenči_
Jaz sem rodila z epiduralno. Ko je bilo konec sva se z mojim samo spogledala in v en glas: nikoli več ne greva rodit!... Zdaj je že čist druga zgodba.. se že veseliva nove štručke, enkrat čez kake 3 leta user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
29.11.2010 13:52:35   
katy83
če katera rabi:

meni so full cjutuser posted image

http://www.bolha.com/otroska-oprema-ostalo/zimski-skorenjcki-oglas1272729284

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
29.11.2010 13:53:32   
ly117

Ti bi mogla videt fris od sestre,ko sem se jaz vstala prvič,ko so mi odklopli infuzijo pa te zadeve.Je stana na drugi strani postle,pa ko je hotla okrog prit,sem že jaz bla na nogah,pa šla proti wc.ju.Baba 5 min ni mogla nič rečt od šoka.user posted image user posted image user posted image Meni pa nič,sem šla na WC,pa nazaj v postlo,pol pa proti večeru,ji rečem,če lahko grem malo na šetnjo,da si noge pretegnam.Pa me spet debelo gleda,pa pravi:pa kaj lahko,vam ni slabo?Jaz pa nazaj:ne nič mi ni,pa sem že bla vuni na čiku tudi.user posted image

Matcar ti si itak izvenserijska z tvojimi user posted image vred. user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
29.11.2010 13:54:07   
Lenči_

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

to je to, jauser posted image   najboljše da napiše absolventke, te bodo imele časuser posted image

hvala! Še vedno upam, da bodo našli boljšo rešitev, kot mene... Nekako so mi že 3je sodelavci nekaj govorili.. a direktorca me še ni klicala! Naj tako tudi ostane!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
29.11.2010 13:55:11   
ly117
Zdaj pa res user posted image user posted image user posted image .

ČAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
29.11.2010 13:55:28   
katy83

Zdaj pa res user posted image user posted image user posted image .

ČAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! user posted image

čaooooooooouser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
29.11.2010 13:55:43   
matcar

aja, Matcar jaz bom voziček dala v prodajo, ti ga itak ne boš zdaj že kupovala al ja? Upam, da nisi jeznauser posted image
Ne,ne bom še zdaj,mi je prehitro.ti kr daj,nem jezna.Upam,da ti rata prodat čimprej.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
29.11.2010 13:56:46   
matcar

Matcar ti si itak izvenserijska z tvojimi user posted image vred. user posted image
Vem,ja.Kaj čem!user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
29.11.2010 13:57:32   
elevitka
ma jaz se moram vsaki 2 minuti prijavljat user posted image user posted image user posted image

rodila pa sem tud v 3 urah... štejem odkat so se začeli popadki  kr z lepega na 5 min (prej pa čisto nobenih znakov da grem rodit) no od doma sem šla ko sem jih imela že na 3 minute-sem šla še prej pod tuš in komaj iz bane ven prilezla, prišla tja (odprta 5 cm) in rodila v uri in pol, brez kakršnih koli analgetikov-miti lekadola mi niso dali-bila pa dogovorjena za epiduralno, sam je šlo prehitro vse in ni blo časa

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
29.11.2010 13:58:03   
majakla
Evo, pol pa ni čudno, ko ene rečejo,
ja, če nisi rodila naravno, to ni to,
tra la la.

Kaj bi naj še 3 dni ležala v porodni?!

Nisem imela spinalne ampak epiduralno.

Vse čutla v nulo, ni bolelo, ni pa bilo fajn.
Trajalo pol ure, meni se je zdelo 3 ure.

Sem ponosna na sebe, pa četudi sem imela
zmenjeno epiduralno, ki pa jo dobiš, ko si
odprta več kot 3 cm, jaz nisem bila niti po
7ih urah umetnih popadkov.
Drugačnih popadkov ne poznam, moji niso
imeli pavze, torej brez prestanka in sem
jih 8 ur prenašala in če bi se potem začelo
kaj dogajat - začela odpirat, res ne vem
kako bi izpeljala porod.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3995
29.11.2010 13:58:10   
matcar
Mater,sem celo vrečko rum kuglic maznila zaj,pa še ena me vabi v skušnjavo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
29.11.2010 13:58:42   
elevitka

Ne,ne bom še zdaj,mi je prehitro.ti kr daj,nem jezna.Upam,da ti rata prodat čimprej.user posted image

ti jaz mojega prodam :) (še prišparam malo) user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
29.11.2010 14:01:18   
katy83

ok, hvalauser posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3998
29.11.2010 14:01:20   
matcar

Evo, pol pa ni čudno, ko ene rečejo,
ja, če nisi rodila naravno, to ni to,
tra la la.

Kaj bi naj še 3 dni ležala v porodni?!

Nisem imela spinalne ampak epiduralno.

Vse čutla v nulo, ni bolelo, ni pa bilo fajn.
Trajalo pol ure, meni se je zdelo 3 ure.

Sem ponosna na sebe, pa četudi sem imela
zmenjeno epiduralno, ki pa jo dobiš, ko si
odprta več kot 3 cm, jaz nisem bila niti po
7ih urah umetnih popadkov.
Drugačnih popadkov ne poznam, moji niso
imeli pavze, torej brez prestanka in sem
jih 8 ur prenašala in če bi se potem začelo
kaj dogajat - začela odpirat, res ne vem
kako bi izpeljala porod.
Glej,jaz sem 2x rojevala naravno,pa se je zakompliciralo,kar pomeni,da bi lahko opstala brez otroka,ker bi,sploh 1-va),umrla v parih sekundah.Pri 2-gem pa vprašanje,kaj bi blo.Sem pa rojevala in z svojimi in z umetnimi popadki,pa ni šlo.Pa kaj naj zaj? Nič ne morem,lahko sem samo srečna,da se je izteklo,kot se pač je.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
29.11.2010 14:01:53   
majakla
Aja, pa rekli so mi, da če nebi imela lampeka, ki mi
je šive še dodatno dol tiščal, bi bilo manj boleče.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?