|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
26.11.2010 12:45:15   
špica84
Rozi meni če vpišem 3.11 pride isto 5t+2d 

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
26.11.2010 12:45:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Danuser posted image

Mismis, kateri teden pa bom, ko bom na 1 UZ, govorim za nas ki smo v MB, kako bi si jaz izračunala sedaj nosečnost, v bistvu koliko tednov sem user posted image user posted image Se šteje mogoče punkcija?

eh smotka, v IVF kalkulator vneseš datum punkcije, če se ne motim je bilo to 3.11. in kalkulator ti izračuna, ti si npseča 5t in 2 dni user posted image  in da imaš rok 27.7.2011

in če si danes 5t+2d, boš na prvem UZ noseča 6t+6d (če jaz prav računam), torej 4 dni več kot sem bila jaz na prvem UZ-ju

http://www.ivf.ca/duedate.php

Ma kako 5t in 2 dni, če sem imela punkcijo 03.11, se pravi sem danes 3 t in 2 dniuser posted image user posted image  Jaz nisem pametna večuser posted image

daj še enkrat vnesi podatke v IVF kalkulator user posted image

drugače pa plod je star 3t+2dni, ti pa si noseča 5t+2dni, ker se ti računa od prvega datuma zadnje M. Na katerikoli pregled se boš naročala, te bodo vprašali, kdaj si imela zadnjo M

< Sporočilo je popravil mismis -- 26.11.2010 12:46:36 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
26.11.2010 12:47:25   
Roži_
Ja sej tudi meni, ampak mi ni jasno kako če pa se šteje od punkcije?user posted image
Se pravi se šteje od zadnjeuser posted image ? Ahhh, sej ni važno, samo kompliciramuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
26.11.2010 12:50:08   
Roži_
Mismis, eeee pa to jaz mislimuser posted image O madona, sem že toliko nosečauser posted image
Danes sem začela čutiti neke krče v maternici, jaooo, sem se že vstrašila, res pa so isti znakom tečke,grrrr, tega pa res ne maramuser posted image Upam, da bo vse OKuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
26.11.2010 12:51:50   
mismis

Mismis, eeee pa to jaz mislimuser posted image O madona, sem že toliko nosečauser posted image
Danes sem začela čutiti neke krče v maternici, jaooo, sem se že vstrašila, res pa so isti znakom tečke,grrrr, tega pa res ne maramuser posted image Upam, da bo vse OKuser posted image

nikar panike delati, to jaz čutim vsak dan, pravijo da je to znak, da se maternica širi user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
26.11.2010 15:02:16   
cukica
nhaya drži se,saj bo tudi vama ratalo,...
Roži ja upam,da se vidimo še letos,če ne prej mogoče enkrat pred novim letom,...Je rekel moj,da me je težko vn spravt,...pa ni res,njega ni nič doma,....nič panike zarad špikanja,to je vse znak raztezanja maternice,....
anci banči čestitam in naj se pokaže user posted image ,...
foxy lady a ti si pa insulin dobla madoniš,mene čaka v torek kontrola pa mislim,da ga bom tud jaz,čeprav mam zadnje dni sladkor največ 5.8. tko,da bomo videli kaj bodo rekli,....

Pri nas pada sneg k zmešan ga je ziher že ene 10 cm,če ne celo kaj več,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
26.11.2010 23:11:14   
FoxyLady

Čer!

O,jej očitno nas je vse zamedlo,da še do tipkovnice nismo mogle splužit!user posted image user posted image malo heca. No men je nekako uspelo splužit do nje in da se vam javim.Ja čukica doletel me je inzulin samo mislim,da tebe ne bo glede na vrednosti,ki jih imaš so super.No sej boš vidla kaj bojo rekli.
Jz mam kr orng nalogo ko morm merit ŠŽ in enote inzulina.

Pa lepo spite ! Nočko

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
27.11.2010 9:01:37   
Teta M
Dobro jutro zaspanke!

Kako ste kaj?

Evo jaz ob čajčku začenjam dan, potem pa grem  na en sprehod v tej snežni idili...
Ste še vse 2v1?
Betricija, Jona?

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
27.11.2010 9:50:05   
betricija
dan
ja še smo 2 v 1 in tekmujem z napovedjo ginekologov iz porodnišnice, da zdržim še več kot en teden. glede na to, da sem čudežno spet zaprta (ej men še sedaj ne gre v glavo od kje je una doktorca našla luknjo 1 prst odprto), mislim da mi bo uspelo vsaj še 2t bit kinderjajček. ta teden še lepo počivam, me spet vleče v celovec, mogoče konec tedna, če bo lepo vreme, pol bi bilo pa dobro, da nas sreča in veselje obišče okoli 12.12. a kot pravim, kadar bo pupika želela.

jaz že zgodaj pokonci, pa celo noč sem po wc hodila. sva sedaj z mojim naredila tako, da mi je lavor prinesel v otroško sobo, da mi ni treba vsakih 5min hodit po stopnicah do wc. ja saj se smotan sliši, samo sem pa trma in ne mislim iti preko meja.

danes smo imeli pa spet srne na obisku. se dobro vidijo stopinje v snegu. sam smo jih letos malo zafrknili, ker smo že poleti ogradili vrt..so nam vse jagode in vrtnice pojedle, sedaj so pa spet hotele robutat...pa sem videla, da so stopinje šle naprej do soseda in še naprej do naslednjega soseda, potem pa spet nazaj proti gozdu. pa sem skoraj celo noč dežurala pred oknom. kdaj le pridejo na plan?

tako, upam, da ste ok, vse ki imate cukr, vse bo ok. men sicer ful paše, da nimam cukra, ker se težko odrečem sladkemu, pa dokler nisem bila noseča je še šlo, sedaj bi pa samo sladko jedla. jap, tamala je od atije ne od ata Reša...(smo se spraševali od koga je tolk vesela, pa se z mojim zmeraj hecava kolk je imel Reš prste zraven). sam moj obožuje cukr in očitno tamala tud. včeraj sem pojedla pol čokoladne torte, no saj pol je pa moj mehur 2 uri trpel. tamala je že zelo nizko in tudi obrnila se je že tako, da samo še ven pade. brce so drugačne, tudi srček je bil 2 dni merjen na desni strani sedaj pa so že 2 ctg delali na levi strani.mehur pa trpi...samo da rebre in pljuča ne :)

uživajte. pa venčke na mizico...december je že tu.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
27.11.2010 12:26:42   
jona klara
jupi smo donošeni! še par dni pa bo december, pol pa bi že kr tam okoli miklavža, da dobimo letos malo drugačno darilo!!!na koncu bo pa čez rokuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
danes vam bom postrgla slikice....kasneje ali zvečer!!sedaj grem v zimsko idilo hoditi, pol še nekaj po storim v otroški.
danes je mali brcal ko še nikoli sem fulluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !sedaj pa spančka.

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
28.11.2010 9:02:44   
Teta M
Dobro jutro user posted image

A še vse spite? user posted image

Evo moja princeska je pa danes zjutraj in na sploh zadnje dni tako živahna,da ne morem verjeti...Take počne po trebuhu,da si nisem mislila da je to sploh možno...
Čaka nas nova pošiljka snega,jaz pa naj bi jutri šla v Lj., bom videla kako bo jutri zjutraj,če bo kaos na cestah,potem ne grem nikamor.Včeraj me je zelo zaskrbelo, je šel moj ravno okoli 16h delat in potem preberem na netu za strašno nesrečo,ki se je zgodila, ga kličem,ker je to ravno odsek kjer se vsakodnevno voziva, pa se mi ni takoj javil...panika....no me kliče čez pol ure nazaj,da je on že zdavnaj v Lj. Uff,mi je odleglo...
A katera pije malinov čaj,ki naj bi mehčal maternični vrat in naj bi olajšal zato porod?
A še pijete magnesol?

LP

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
28.11.2010 9:18:48   
S*
Jutrčka!

Sem vas prišla na hitro pozdravit. Prinčipesa še spančka z tatkotom, mamica pa ima malo časa da spije kavo in malo prečekira RR.

Jona user posted image   user posted image   user posted image za brcike, še malo pa bo brcal na previjalni mizi in ti se boš jezila user posted image

Urshy kako kaj kužika user posted image user posted image user posted image

Teta M dobro jutro, ja res bo kmalu veseli december, za nekatere bo pa extra veseluser posted image

betricija lepo da si še 2v1, sej bo, če pa prej rodiš pa tudi ne bo nič narobr, saj je dete že veliko

Ja pa dobrodošle nove user posted image , lepo je da je nekaj novih, da zapolnite plac ki bo nastal, ko bodo mamice šle na drugi forum.

Lep zasnežen dan vam želim, pa pošljite mi malo snegeca na primorsko!

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
28.11.2010 9:59:43   
FoxyLady

Dobro jutro!

Pa smo stopili v adventni čas ,zdaj pa še malo pa bo novo leto tukaj

user posted image

lep dan vam želim!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
28.11.2010 10:02:37   
jona klara
jutro pupe!
S- hvala za čestitke glede mojga lumpija, pa se raje ne hvalim, ker pol ko ga pohvalim je par dni zatišja,....že sedaj me jezi, komaj čakam, da ga dobim v roke, čeprav biši bom pa pogrešala.Lepo, da ste okej na primorskem, da je Kaja zelo pridna, tako kot je bila v bušiju, upam, da bo tudi moj potem tako priden.Kako si kaj ti?jaz ti z veseljem pošljem sneg v zamenjavo za sonce.

urshy- upam, da je Tarika bolje, sem prebrala, da ste imeli spet težave, to pa res ni več nič luštno, zelo je boga, vidva pa tudi ko imata še to skrb ravno sedaj zraven.A imate dosti snega ne?

teta m- jaz sem včeraj kupila malinov čaj, začnem v sredo 1.12, eno skodelico zvečer, pa bomo vidli, v ponedeljek grem na akupunkturo in upam, da bo vse skupaj kaj pripomoglo k lažjemu odpiranju in hitremu porodu.Magnesol še občasno spijem, pa mislim, da bi že mogla prenehati.

betricija- kako si ti kaj? zakaj pa moraš ležati, če nisi odprta? saj bo kmalu prišel čas za na svet pikice.Javi kako si .Že vse pripravljeno za pupo?midva imava sedaj vse kar smo namenili do poroda, le dianatal še ta teden kupim, pol pa lahko grem

špica- uživaj na dolenjskem

Glede na vremenske razmer mislim, da se ne bomo več videle user posted image , ampak pol mamice.Slikice sem še dolžna, še nisem uspela.Do torka me e bo, da me ne boste preveč pogrešale, grem jutri k mami, ker moj gre na zadnji sl. pot, pol pa obljublja, da z mano dočaka decemberčka doma, da pokuri še ves dopust in pol očetovski, tako, da kak mesec bova skupaj doma¨¨user posted image user posted image user posted image .V torek pa, da vidimo kaj porečejo kaj ginekologi, če bo uz ali ctg, nič niso rekli.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
28.11.2010 10:03:24   
jona klara
foxylady- lep venček, saj ne morem verjeti, da je že res ta čas tuuser posted image user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
28.11.2010 10:44:34   
betricija
dan
user posted image

vam pošiljam moj adventni venček. ja veseli december se bliža in letos bo res veseli a ne?

S* hvala za lepe želje, vem da je že lepo donošena, samo naj bo še po koledarju donošena. pol pa naj bo kar akcija.je pa že kar ornk punca.

jona klara- a veš da ne verjamem več tem ginekologom v porodnišnici. ena pravi tako druga drugače. od kje je potem una na sprejemni odprtino našla. sicer ne bi bilo nič narobe če sem 1 prst odprta. saj so ostale v 37t tudi že 3cm odprte.pravijo da je to čisto ok. a vendar bom počakala do srede ko imam pregled, pa da vidim kaj bo moja G rekla. njej edino zaupam. edino prosila jo bom naj mi ne dela ginekološkega pregleda, ampak če je možno UZ. sicer pa..glede na dan punkcije ki je bil četrtek, bi jaz mogla po koledarju ifv imeti polni 37t že v četrtek ne v soboto ko se gleda kao zadnjo M. vseeno. počivam, v soboto pa začnem spet ornk migat. moj si je zaželel, da še enkrat naredim čokoladne rogljičke. pa miklavžek je.lani sva naredila kvašene parkeljčke. letos se mi jih ne da. morda bova šla v celovec. če bo na pregledu vse ok.

pa v soboto začnem piti malinov čaj. jaz imam liste nabrane iz vrta, pa sedaj ne vem koliko listov naj dam na eno skodelico. tudi presredek si začnem masirat v soboto.ko bi res vse to pomagalo a ne...gel bom pa vzela v porodnišnici, če bo babica rekla, da se ne odpiram dovolj ali pa da je nožnica suha.

tako, jaz imam torbo spet pripravljeno. sem dala še brisačo notri. ko sem ležala v porodnišnici sem dobila brisačko za obraz. kako naj si jaz s to brisačo celo telo obrišem???pa vložke sem še dala notri.bolje malo več kot manj. in pižamo sem dala notri.spodni del mi je sedaj prav prišel. drugače pa vse pripravljeno za našon pikico.ko bom dobila prve popadke bom pa še posteljco oblekla.da se prah ne nabira.

moram pa rečt, da se je tamala od kar sem prišla iz P kar malce umirla.čez dan. zvečer je katastrofa. samo paše tole ropotanje. zoprno pa je čez dan, ker si moram meriti brce. se mi zdi da je kar malce na psiho udarilo. ko dosežem 10 brc in neham štet, pa začne ropotati...

aja še nekaj, tiste ki ste že rodile, so vam pred porodom delal UZ, a so vam kaj rekli, da imate posteljico "začetno zrelo"?kaj to pomeni? se bo kmalu zgodil porod?? ker meni je v ponedeljek na pregledu rekla, da je tamala že 2800g težka in da bo ob rojstvu 3300g in da je teža popolnoma primerna za mojo velikost. potem sem pa računala..v manj kot 3t je pridobila 800g, če bo ob rojstvu 3300g težka se mi zna zgodit porod res že konec tedna ali naslednji teden.drugače bi bila ob PDP težka vsaj 4500g.jejhata...eh bom nehala preračunavat...

nič vam pošiljam še enega angelčka..naj vas spremlja povsod.lep vikend
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3316
28.11.2010 10:48:35   
betricija
jona ti pa lepo uživaj pri svoji mami. če bo karkoli novega, pa saj veš...sms...pa naj se ti dragi čimprej vrne iz službene poti, potem pa uživajta.
moj je tudi za ta vikend odpovedal dežurstvo. so mu šli na roke. sem tolk vesela...pa tudi moj ima še letošnji dopust za porabit. tako da začne s 14 dopust, pa mu ga še vseeno nekaj ostane za naslednjo leto, potem pa še očetovski, tako da bomo cel mesec skupaj ena lepa družina..seveda, če se pupa rodi že kmalu...

Neposredna povezava do sporočila: 3317
28.11.2010 12:06:25   
upanje81
En lep zasnežen pozdravček, pri nas kar oreng sneži, no saj so napovedovali, da bo. je prav lepo opazovat skozi okno, čeprav jaz bi uživala na snegu tudi zunaj, no bom pa drugo leto nadoknadla.
Foxlady in betricija, lepe venčke ste ustvarile jih je prav lepo videt. Pri nas se pa pozna, da mora bodoča mami mirovat in počivat ni nič pravega vzdušja, moram en star venček od kje potegnit, da bo vsaj nekaj. Jaz drugače zelo rada ustvarjam take stvaritve, sama,  da je vsako leto malo drugače in kaj novega.
Jona super za brcike in uživaj pri mami, naj te malo razvaja, zdaj se še lahko pustiš.

Mene pa zanima, če je še kateri otrdeval trebuh v 26 tednu. jaz do zdaj sploh nisem vedela, kako to zgleda in kaj to je, včeraj pa sem prepričana, da je bilo to to. Najprej se mi je prav ena polovica trebuha ven izbočila, taka trda izboklina. To sem mi je že parkrat zgodilo pa sem mislila, da se je eden od dvojčkov uprl v trebušno steno z hrbteničko al ne vem pač s čim, sam potem se mi je pa proti večeru, kar na 10 min konstantno to ponavljalo, bolj v spodnjem delu trebuha (ni bil cel trebuh trd). Pa je popustilo pa spet. Bolelo me ni nič, sam slab občutek. Ne bi rada paničarla sam, kaj mislite, da je to normalno in da je edini recept počitek al bi se mogla it pokazat. Popijem pa 1 magnesol na dan.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
28.11.2010 12:20:48   
jona klara
betricija- lep venčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !oh kako je ta december lep in še bo....a mi lahko posreduješ recept od rogljičkov? če imaš kje shranjenega sicer se ne truditi.Tudi jaz bom v sredo z mojim še malo pekla kekse, za miklavža, pa za v bolnico kakegauser posted image user posted image user posted image .Sedaj imam 2 dni zmenkov po mestu s kolegicami, mal pri mami, z nečakom- star 23 let še greva na zadnjo kavo sama.dAOBRO OPRAVI V SREDO, glede malinovih listov pa najbolje, da kje vprašaš, jaz sem ga kr kupila v bio trgovini, tam piše ena žlička na skodelico to je mlete maline.Pa upam, da kmalu pride vajina pupa, pa ne prehitevaj vrste, počakaj nameuser posted image user posted image .

upanje- lahko spiješ 3 magnesole na dan, meni je v 17 tednu začel trebuh otrdevati, sem se že takrat full ustrašila, od takrat pijem 3 na dan in mi nič ne otrdeva, še sedaj skoraj nikoli ne, pa tudi noge nč kaj zelo ne bolijo, prej so me fejat dajali krči.Po moje, se je eden od otročka uprl v treb. streno, to kar si čutila, saj pri otrdevanju, se napne cel trebuh. ne vem lahko pa pokličeš gineka in vprašaš.Čuvaj se in počivaj.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
28.11.2010 12:25:53   
jona klara
betricija- jka če bo kaj javim na sms, ti pa istouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !Jaz ne štejem brc, ker bi se mi zmešalo, isto svetujem tebi, saj jih imaš dovolj, saj vidiš koliko jih je, kaj pa naj pol jaz rečem, malo pretiravajo, da se napsihiramo in je še slabše,
S- A TI SI ŠTELA BRCE?

NO EVO SE ŽE OGLAŠA user posted image , prej ko sem pa ležala in čakal pa ni bilo nič.res brezveze.
danes še sestaviva eno prenosno previjalno, je bila v baby centru znižana na 60, pa sva jo kupila, da bo v kopalnici, na začetku zaradi kopanja, lahko je pa tudi v spalnici za ponoči, da ne hodim vedno v otr. sobo, sploh prve mesece ko je mrzlo ker kopali ga bomo v kopalnici, pa da ga imam kje odložiti in zaviti, pol kasneje pa bo pri mami, tako, da še bo prav prišla, joj ta denar se res pobira, nas prav lupijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3320
28.11.2010 13:08:13   
betricija
jona evo recept:
za 48 rogljičkov:
1,4kg ostre moke
0,7l mleka (mlačen)+1,4dcl (toplega za kvas)
2 kvasa fala (84g)
1,5 žlice sladkorja za kvas
2,1dcl olja
sol 1 zvrhano žličko

naredim pa tako:
v moko naredim bolj globoko jamico, zdrobim kvas, dodam sladkor, 1,4dcl toplega mleka in pustiš nekaj minut da kvas vzhaja.

ko se kvas zadost dvigne, dodaš ob robu olje in mleko (bi najprej dala samo 0,6l pa ga pol dodajaš, če vidiš, da ni testo mehko). sol daš čisto posebej, ne zraven kvasa. vzameš mešalnik z tistimi zvitimi vilicami in zmešaš v testo. potem ga jaz dam še malo na desko in zelo zelo dobro pregnetem. vzamem tehnico, stehtam celo testo in delim na 6 enot. testo potem razdelim na 6 enakih delov s pomočjo tehnice in jih polagam na kuhinjske krpe. jaz imam pult tako narejen, da je rešetka pod njo pa radiator in testo lepo ter hitro vzhaja. pokrijem s krpo in pustim kakšne pol ure, da testo naraste za 2x. aja, pa imej nekaj razdalje med posameznimi hlebci, ker vzhaja.vzamem prvi hlebec in ga lepo naokroglo razvaljam na kar precej tanko. recimo na pol cm debelo testo, lahko tudi manj. vzamem nožek za pizzo in testo razdelim na 8 delov, dodam nadev (nutelo, lahko tudi marmelado), in ga zvaljam od širine proti konici...samo ko začneš valjati posamezni kos, poskrbi, da je čokolada ornk "zadihtana" s tesrtom.

in naredi vse hlebce, šele potem jih daj pečt. predno daš rogljičke v pečico jih namaži še z žvrkljanim jajčkom.obvezno!

pečem pa takole (če imaš običajno pečico 165°C 15-20min) jaz imam ventilatorsko, lahko pečem pecivo v 3 nadstropjih...no dam na program za pecivo in 180°c v dveh nivojih..cca 20min. sam pazi...tako slastno diši, da jih želiš takoj popapat ko jih daš ven iz pečice...čokolada je še nekaj časa vroča. pol jih pa dam, ko se ohladijo nekaj v zmrzovalnik in ko mojemu cukr pade, jih dam ven in so zraven kavice odlični...

toliko.

aja glede štetja brc...so mi v porodnišnici dali papir in tabelco, zato jo raje izpolnjujem...klinc jih gleda, če slučajno kaj tečnarijo, čeprav grem rodit v kranj.

imejte se.

aja upanje, kje ti živiš, da tako sneži?? pri nas v kamniku je šele sedaj začelo snežiti...in glede otrdevanja..jaz sem začela bolj z krči tam okol 24t pa tudi z otrdevanjem...magnesol in boscupan so meni rekli, no pušenjak je rekel, da naj raje magnesol in kalcij. pa se mi zdi, da je res boljši učinek. vsaj po boscupanu ni efekta...drugače je pa to čisto normalno. in super, še malo pa boš na varni strani, če si že v 27t...ahhh dvojčki....superca.

Neposredna povezava do sporočila: 3321
29.11.2010 8:57:36   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

vidim, da ste bile že zelo pridne z adventnimi venčki user posted image .

Kako smo danes kaj?

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3322
29.11.2010 9:33:57   
špica84
Dober dan

Danes smo kar dobro,sva z mojim včeraj celo večnost rabila da sva se priguncala z dolenske v lj.
Danes me čaka še zobaruser posted image ,me ga je prov strah.
Potem mam še jutri ginekologa,popoldan pa na vlakca pa proti Breežicam user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
29.11.2010 9:39:27   
mojškra
HOJLA

Vsem novim nosečkam user posted image user posted image user posted image user posted image .

In kmalu je tukaj december, ko bomo imeli pestro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
špica84 (31.12.2010)

jona klara(18.12.2010)

Teta m(25.12.2010)
                                                                                                                               betricija(25.12.2010)

Teta M- če prideš v LJ, se lahko oglasiš pri meni, da ti dam gel

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
29.11.2010 9:44:59   
betricija
jutro

pri nas nič novega. dete je pridno, brca mami malo pod rebrami, da ji sapo ne zapira.edino mehurja se noče usmiliti. a vseeno, sem prav vesela za brce.
ja, datumi poroda se vztrajno bližajo, no ta teden bom še zdržala noge imeti skupaj, naslednji teden jih bom pa počasi začela odpirat, hehe. sem včeraj še enkrat pripravila torbo, nekaj vzela ven, nekaj dodala notri.tiste ki ste že rodile, a ste res rabile šampon in fen. mislim, ste imele v porodnišnici toliko časa, da ste si lase umile? mi je škoda prostora v torbi za take stvari. ko sem sedaj ležala v P in to 5 dni, se nisem mogla pripravit do tega, da si lase umijem. ko bo malo bitje zunaj pa sploh ne.

drugače pa srečno na pregledih.

špica, naj ti čas pri zobrju čimprej mine. saj ti ne bo vrtal v zobka sedaj???

srečno vsem

(odgovor članu mojškra)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.