jona klara
|
jutro pupe! S- hvala za čestitke glede mojga lumpija, pa se raje ne hvalim, ker pol ko ga pohvalim je par dni zatišja,....že sedaj me jezi, komaj čakam, da ga dobim v roke, čeprav biši bom pa pogrešala.Lepo, da ste okej na primorskem, da je Kaja zelo pridna, tako kot je bila v bušiju, upam, da bo tudi moj potem tako priden.Kako si kaj ti?jaz ti z veseljem pošljem sneg v zamenjavo za sonce. urshy- upam, da je Tarika bolje, sem prebrala, da ste imeli spet težave, to pa res ni več nič luštno, zelo je boga, vidva pa tudi ko imata še to skrb ravno sedaj zraven.A imate dosti snega ne? teta m- jaz sem včeraj kupila malinov čaj, začnem v sredo 1.12, eno skodelico zvečer, pa bomo vidli, v ponedeljek grem na akupunkturo in upam, da bo vse skupaj kaj pripomoglo k lažjemu odpiranju in hitremu porodu.Magnesol še občasno spijem, pa mislim, da bi že mogla prenehati. betricija- kako si ti kaj? zakaj pa moraš ležati, če nisi odprta? saj bo kmalu prišel čas za na svet pikice.Javi kako si .Že vse pripravljeno za pupo?midva imava sedaj vse kar smo namenili do poroda, le dianatal še ta teden kupim, pol pa lahko grem špica- uživaj na dolenjskem Glede na vremenske razmer mislim, da se ne bomo več videle , ampak pol mamice.Slikice sem še dolžna, še nisem uspela.Do torka me e bo, da me ne boste preveč pogrešale, grem jutri k mami, ker moj gre na zadnji sl. pot, pol pa obljublja, da z mano dočaka decemberčka doma, da pokuri še ves dopust in pol očetovski, tako, da kak mesec bova skupaj doma¨¨ .V torek pa, da vidimo kaj porečejo kaj ginekologi, če bo uz ali ctg, nič niso rekli.