|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
1.12.2010 9:05:15   
FoxyLady

Dobro jutro!

Pa nas je spet zamedlo. Upam,da vse ,ki imaste pregled pridete varno domov.Zdej se je pa začel nori december,še malo pa bomo smrekico postavli pa malo okrasili po stanovanju,nekater bodo dobile prav lepa darila,za božička,ene bomo še malo počakale,pa bomo božičku pisale ,pol bo veselje ko bodo pod smrekco darila in kamlu bomo nazdravle novmu letu. Hja bo kr luštno,ta december me zmeraj spravi v dobro voljo.

Drugače se pa jz in insulin lepo spoznavama,malo mi še dela preglavic,kolko enot si ga morem devat,da je vse lepo in prav,pa se bom tudi to navadila.
Komaj čakam da bo 7.12. ko imam pregled,da vidim kako rastemo

Lep zasnežen dan vsem in čakamo na poročila pregledov.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
1.12.2010 9:10:51   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

v takem vremenu sem prav vesela, da mi ni treba nikamor iti user posted image  in da lahko opazujem tole sneženje skozi okno.

Meni se je končno uspelo naročiti na nuhalno, imamo jo 30.12. tako da bomo za Silvestra že sproščeni user posted image

Vsem nosečkam, ki imate danes preglede želim veliko sreče in predvsem veliko previdnosti na cesti.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
1.12.2010 9:52:56   
betricija
jutro

špica super, da si prispela varno v Brežice. sedaj pa lepo počivaj in misli na svojo pikico.

jona- mene je čisto šokiralo, kar si napisala. ko rodiš, ga probi čimprej zamenjat.da ti pravi, da si neodgovorna...a je bil tvoj dragi s tabo?? bi bilo dobro, da začne hodit s tabo na preglede. se mi zdi, da vsi postanejo bolj odgovorni in prijazni, če je partner s tabo.držim pesti, da se vse dobro izteče. pa saj se bo. boš videla.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
1.12.2010 10:06:16   
lina10
Upanje81 ne se sekirat ti samo počivaj ,pa verjetno ti bodo dali injekcije za razvoj pljuč,v primeru da bi predčasno rodila,ampak verjetno se da pregurat čimdlje ,samo drži se navodil ki ti jih dajo pa čimveč jih sprašuj da boš vedela kako in kaj, če ne ti samo osnovno povejo zato so tam ,da ti dajo tudi info. kar tebe skrbi in te zanima pa drži seuser posted image user posted image .
lp

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
1.12.2010 10:07:52   
betricija
ja nas zjutraj še ni zamedlo. sva lepo privozila do ljubljane. samo eni vozniki res vozijo kot da se zunaj nič ne dogaja. no eni pa tudi tako, kot da vozijo na pol metra sveže zapadlega snega.

midva imela zjutraj pregled pri ginekologinji. jah tkole je. ctg je pokazal, da tamala spi in da popadkov ni. 3x hura zame.potem pa mi naredi UZ pretokov in še malo izmeri otroka, btw: smo že čez 3kile, vendar je plodovnice malo. pa tudi pretoki so bolj tko tko..baje je ravno na popkovnici nogo držala in niso bili ravno idealni. tudi včeraj so se mi gibi precej umirili, danes je nekaj že nabijala, vendar me je zaradi premalo plodovnice naročila v petek na ponovni pregled. in naj imam kar kovčke s seboj. če bo tudi v petek premalo ali še manj plodovnice gremo v kranj direkt rodit. brez debate. če se gibi ful polenijo, pa naj grem kar v petek zjutraj takoj gor.no bom šla najprej k njej, pa potem gor. mrbit sem premalo pila...
tako, da drage moje, če ne v petek, boste v roku enega tedna postale tetke. pa bom jono prehitela hehe.

aja pa 2cm sem zaprta. men še sedaj ne gre v glavo, kje je v porodnišnici tist 1 prst odprtine našla.

tko, grem se pomirit. očitno brez umetnih popadkov ne bo šlo. me je tolk strah...baje so veliko bolj grozni kot lastni, pa še zaprta sem...ah, celo nosečnost gre vse neki narobe, upam, da bo vsaj tamala zdrava.pravi doktorca, da ima bolj malo glavco. da bom lažje rodila, samo glava je tako nizko dol že od začetka, da se je težko izmeri...jebenti črne slutnje.
no nosečke, lepo uživajte. aja, pa ko sem v ljubljanski porodnišnici ležala, je bila ob meni ena punca, 2t za mano noseča in se je enkrat zvečer pobožala po trebuščku. ma ravno ko je sestra prišla na večerni obhod. a veste kolk jo je nakurila, da naj tega ne počne, da se ne sme trebuha božat, ker to sproščaš trebuščne mišice in da naj bi se zato otrok hitreje v kanal spustil, zmanjšal MV in ne vem kaj ji je še rekla. ko sem jo jaz na odpustu še enkrat vprašala, zakaj ne smem božat svojega otroka, je rekla, da jaz že lahko, pred 34t pa čimmanj...v MŠ pa pravijo ravno obratno.
in tudi glede globokega dihanja, ki smo ga tako rade predihavale v MŠ in potem tudi doma ponavljale...so rekli, da ne smeš, ker s tem ko vadiš ali pa ti trebuh otrdeva, sproščaš telo in s tem lajšaš pot otroku, da se hitreje spusti. saj malo logike je, a ne, če so te predihavanja pri popadkih, da se telo sprosti in se hitreje odpiraš, samo zakaj potem to predavajo in poudarjajo v MŠ naj doma vadimo, na drugi strani, pa njihovi sodelavci, 20m stran v porodnišnici to odsvetujejo...jao...

no zdaj pa grem...imejte se.

< Sporočilo je popravil betricija -- 1.12.2010 10:08:48 >

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
1.12.2010 10:14:48   
špica84
Dober dan

Eto jaz sem priracala do ambulante in nazaj.Naslednji pregled imam 6.12 ctg+pregled

Drugače sm pa bolj svoh spala,skus neki obračala nikakor mi več ne paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3356
1.12.2010 11:54:49   
Teta M
Ojla!

Uff....koliko snega imamo pri nas v hribih...mi je full lepo za videti to zimsko idilo....dokler ne bom rabila iti v avto in na cesto....user posted image

Betricija
: kaj si ti za oblečt pripravila za malo?
Jaz sem kombinezonček/vrečo, en bodi z dogimi rokavi, pa žabice plišaste, jopico plišasto, žabeuser posted image , nogavičke, kapico bombažno, kapico pleteno, rokavičke za vsak slučaj(čeprav ima že kombinezonček rokavičke), pa pač plenice in kar še rabimo za zraven. A pod plišaste žabice bi bilo verjetno fajn oblečt še žabe, ali bi bile dovolj samo nogavičke, glede nato da gre otrok potem še v kombinezon? Full nimam občutka koliko tega pripraviti, če pa pomislim gre pa dejansko iz P, v avto in iz avta v hišo...ne bo ravno full na mrazu...user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
1.12.2010 12:41:26   
betricija
uf teta m, bi mogla torbo pogledat. kot se spomnim sem dala notri 3 tetra planice, pa 2 pamprs planici.

pol pa kombenizon, pa rokavičke, (bombažne tanke in debele), body brez nogic, žabice (če bo potrebno), pa body kot pajac, pa malo debelejši body, (naj babice v p povedo kaj dati na otroka), kapico (sem enkrat dobila v H&M tako, ki je debela in podložena) in štrikane nogavičke od moje mami. drugače pa ne poznam kranjske porodnišnice in ne vem kako je z dostopom do vhoda z avtom.a je treba otroka kaj nositi do avtomobila..kje so parkirišča. sem mislila malo ta petek raziskat pa očitno ne bo časa .aja pa dekco.ta ki je bila zraven pri vozičku.jutri bom še vse stekleničke oprala in jih razkužila pa dude tudi. mrbit bom še dudo dala notri. mislim, da je to vse.
pri svoji potovalki bom pa fen ven dala, pa šampon. si grem jutri pobarvat lase. zadnji dan res ne bo škode, a ne.edino ne vem, kako me bodo v porodni gledal, če bom švicala, pa imela mokre lase, se bo barva poznala na povštru .

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
1.12.2010 13:14:48   
Teta M
Uff,..sej res ja...duda, to bom pa tudi jaz dala notri, evo bom še danes jih sterilizirala...pa dobra ideja je tudi ta z bodijem/pajackom, ga bom tudi jaz enega notri fliknila... Super,da greš še k frizerju, jaz nameravam drug teden,rada bi šla čim kasneje,ker potem vsaj 1,5 mesec ne bo časa, hodim pa nekako na 2 meseca k frizerju...Dekico sem tudi jaz pripravila, pa 3 tetra plenice, 1 povijalno za vsak slučaj in tudi 2 za enkratno uporabo...
Ti kar pojdi k frizerju,kaj te briga kako bo v porodni,pa če se bo kaj poznalo......sej si lahko lase spneš,pa bo bolje, če se boš zaradi tega kaj sekirala..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3359
1.12.2010 15:06:59   
Roži_

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
mismis( ?.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Petek,3.12.
lina10-pregled

Ponedeljek,6.12.
špica84-ctg+pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
1.12.2010 18:59:39   
cukica
Včeraj sem mela pregled za sladkor zaenkrat me bodo pustil še na dieti vendar naj bi prešaltala z 21.12. na inzulin.Bomo videli,kako mi bo skakal ta sladkor.Danes nisemšla na pregled,ker so ceste katastrofa tako,da sem naročena 8.12. Imam pa zadnjih nekaj dni bolečine spodaj,me natiska v sramnoo kost,tko,da počivam.

Mejte se in pazite nase in bebice,...

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
1.12.2010 19:14:29   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
mismis( ?.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Petek,3.12.
lina10-pregled

Ponedeljek,6.12.
špica84-ctg+pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice,  Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

< Sporočilo je popravil FoxyLady -- 1.12.2010 19:15:38 >

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
1.12.2010 19:38:42   
betricija

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)
mismis( ?.7.2011)
Roži_(27.7.2011) 

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)

Objemčkometer:

betricija - ctg + pregled

Petek,3.12.
lina10-pregled

Ponedeljek,6.12.
špica84-ctg+pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
jona klara-pregled+ctg
Roži_-UZ

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ
cukica-pregled

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Sreda,15.12
pikachu-pregled

Četrtek,30.12.
mismis-nuhalna

Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

anci banci(PO)
mismis (MB)
Roži_ (MB)

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
1.12.2010 19:41:51   
betricija
sem dala še sebe na seznam. bi skoraj pri sebi napisala + sprožitev poroda, pa ne bom. danes tamala spet ornk brca. sem komaj sedela na stolu. bomo jutri videli. morda sem res samo premalo vode pila. jutri pijem 3l in več. sam, kaj ko mi je G rekla, da je lunca spet na vrsti ta vikend. ko sem bila 14dni nazaj sprejeta v P je bila polna, sedaj bo prazna...
imejte se

Neposredna povezava do sporočila: 3364
1.12.2010 19:43:01   
mismis
mapesi, pa so kaj posebenga rekli za tega drugega pikica, kakšno je pa razmerje? Držim pestke, da boste še naprej ostali skupaj user posted image user posted image user posted image

Roži in Foxylady, mene imata kar 2x na seznamu nosečk (med presenečenji in dvojčki) user posted image

cukica, saj danes res ni bilo vreme primerno za kam iti in če si lahko prestavila pregled toliko bolje. Jaz sem HB na bolniški in lahko po cel dan kavčam in gledam kako pada sneg user posted image

Ženske, dajte mi povedati, ali je to normalno, da nimam v 8. tednu čisto nobenih nosečniških znakov. Ok priznam, še vedno imam napeta prsa in da mi je slabo, če takoj ne dam kaj v usta, ko začutim lakoto, ampak to je pa tudi vse. Nimam pa nobene čudne želje po hrani (ne sladki in ne kisli), občutljivost na vonj, še tisti občutek, da se bo glihkar ulila je minilo... Priznam, da me je prav strah, da bo šlo spet kaj narobe z mojima pikicama user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
1.12.2010 20:02:00   
betricija
mismis, jaz nisem imela nič znakov. še prsi nisem imela napete, razen krvavitev in rednih obiskov UZ na Urgenci sploh nisem vedela da sem noseča. tudi hrana kakšna posebna mi ni dišala. jedla sem kot prej, samo malo več. ker sem tako kot ti, samo da mi je hotlo bit malo slabo, nekaj dala v usta.pa metin čaj sem pila. pravijo da je to proti slabosti.sem bila pa noseča ravno v času pripravljanja na poletje in sem veliko presedela na sončku na balkonu. in bila tako utrujena, da sem dostikrat spala.pa saj boš imela seedaj kmalu pregled pri svojem G a ne...in že tudi NS. superca.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
1.12.2010 20:06:29   
mismis
Betricija, hvala ti, saj vem, da delam paniko za brez veze, ampak glede na to, da imam že slabo izkušnjo z sabo (abrazija v 3. postopku), je nekako kar razumljivo, da sem panična.

Tvoja strelka je pa danes živa (se premika)user posted image  user posted image , superca sem prav vesela

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3367
1.12.2010 20:57:55   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: cukica

Včeraj sem mela pregled za sladkor zaenkrat me bodo pustil še na dieti vendar naj bi prešaltala z 21.12. na inzulin.Bomo videli,kako mi bo skakal ta sladkor.Danes nisemšla na pregled,ker so ceste katastrofa tako,da sem naročena 8.12. Imam pa zadnjih nekaj dni bolečine spodaj,me natiska v sramnoo kost,tko,da počivam.

Mejte se in pazite nase in bebice,...

ti kr lepo počivaj, tvoj pa te naj lepo crklja in razvaja.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
1.12.2010 20:58:35   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Betricija, hvala ti, saj vem, da delam paniko za brez veze, ampak glede na to, da imam že slabo izkušnjo z sabo (abrazija v 3. postopku), je nekako kar razumljivo, da sem panična.

Tvoja strelka je pa danes živa (se premika)user posted image  user posted image , superca sem prav vesela

Mismis, jst vem in verjamem v to, da bo tokrat vse v redu!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
1.12.2010 20:59:12   
womanpolice
Evo nas.... Danes smo imeli morfologijo. Je vse ok. Vse kot mora biti. Moj možek je bil zraven - je komaj uspel priti, ker je bila gužva in poledica na cesti - je tko strmel v ekran in gledal to naše dete, ki nama je mahalo z rokicami in nogicami. Nama je še pokazala kak zgleda 3D - mal za lušte - in je res luškano. Videli pa smo tudi spol in bomo imeli punčko. Bi pa vas prosila ali imate kakšne ideje za ime punčke? Midva sva imela rezervirano ime za fantka, za punčko pa ne (moj je bil prepričan, da bo fantek, jst pa sem bila tud mal vraževerna v te kitajske karte in tisto varinato z verižico - je kazalo vse na fanta). Zato prosim kakšno idejo....

Aha, naslednji pregled imamo 3.1.2011.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
1.12.2010 21:57:40   
upanje81
Jona ne sekiraj se zaradi tako brezčutnega ginekologa, je pa res pravi, da te na koncu tako vznemirja. In po mojem je res odvisno kako plod leži jaz enega bolj čutim, ki je spredaj kot durgega, ki je bolj zadaj. Kar pogumno naprej, saj si že praktično na ciljuuser posted image

betricija tole glede božanja in predihavanja me je zdaj pa prav presenetlo. Jaz pa tako rada božam svojega bušija. In ja tudi nam so na MŠ (danes smo imeli zadnjič, se po predlogu ginekologa nisem mogla udeležit je šel moj sam in dobl potrdilo) rekli naj treniramo. Jaz bom skoraj brez MŠ sem bla sam 2x tisto kar je blo je blo zlo na hitro, pa še danes ko sta bila združena dva predavanja se nisem mogla udeležit.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
1.12.2010 22:07:26   
upanje81
mismis jaz sem bila tudi brez znakov , lahko rečem da so bili pri meni znaki za uspeh in neuspeh enaki. Vse skup sem bruhala 1x pa nosim dva tako kot ti. Pravjo, da so znaki za dvojčke dvojni, no mogoče lahko rečem samo utrujenost do 12 tedna, mi je kar pasalo ležat, kar meni drugače ni podobno. Tako, da brez skrbi in srečno.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
1.12.2010 22:17:55   
upanje81
No zdaj vam pa povem še kaj se je danes dogajalo pri nas.
Sva šla v porodnišnico po drugo mnenje, pregled in uz. Mi je bilo kar malo tako če me slučajno zadržijo, sam če bi blo tko najbolje za nas bi itak ostala.
Pregledal me je dr. Cerar naredil tudi morfologijo, zvedeli smo da bomo imeli dve user posted image user posted image , ena velika  cca 1000 druga cca 800, drugače sta čist lepi in lepo rasteta ampak zaradi te razlike me hoče dr.  videti še enkrat 20.12.  Obe sta obrnjeni z glavico navzdol. Zmeril mi je MV enkrat je nameril tako kot moj gin včeraj drugič pa še enkrat več in rekel da imam dinamični cerviks (MV), tako da se težko točno izmeri. Odločil se je da dobim injekcijo za razvoj pljučk eno dozo sem dobila danes po drugo grem jutri (me je kar malo strah).

A je katera od vas prejela to injekcijo in kdaj, jaz sem danes točno 27. tednov.
Srčno upam, da moji pučki zdržita in se borita čimdlje, jaz pa bom zato pridno počivala.
Mi pa sploh ne gre v glavo, da sem bla še 2-3 tedne nazaj k roža, zdaj pa take zadeve. Očitno res velja to da je treba z dvojčki počivat tudi takrat ko se dobro počutimo.

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
1.12.2010 23:19:19   
mismis
wp, superca za morfologijo user posted image user posted image user posted image , za imena punčk pa najbolje, da pogledaš malo po bazi imen, mogoče ti bo kaj všeč http://www.ringaraja.net/imena.html

upanje, za tele inekcije za pljučka vem, da so dobile dvojne mamice, ki jim je grozil prezgodnji porod. Da ne bom preveč pametna, ampak mislim da v 27. tednu otroška pljučka še niso dovolj razvita, s tem pa jim omogočijo pospešeno dozorevanje. Ekola, tukaj je link pa si malo preberi: http://sl.wikipedia.org/wiki/Deksametazon
Bomo pa držali pestke, da bosta tvoji pupi še nekaj časa s tabo user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
2.12.2010 8:13:27   
Roži_
Jutrouser posted image

WP, čestitke za pupouser posted image
Mismis, ne skrbi, vse bo vredu, ti si že videla svojeuser posted image user posted image in kako lepo rastejo, ne oziraj se na preteklost ampak na prihodnjost, vem da je včasih težko, po vsem kaj smo dale skozi, ampak bo vse OK, dokaz je v tvojem bušijuuser posted image
jaz se tudi enako sprašujem, če sem splohuser posted image ali samo sanjamuser posted image , mene še čaka UZ, do takrat pa bojo itak malo živčki plesaliuser posted image

Cukica, lepo da smo se slišale po dolgem cajtuuser posted image

Lepo se imejteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.