|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
25.11.2010 9:22:23   
jona klara
IZVIRNO SPOROČILO: lina10

anci banci,nhaya držim pestke,da bo danes čimvečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image pa čimveč močnih srčkov danes želim puncah.To ti spremeni življenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
25.11.2010 9:29:36   
jona klara
upanje - lepo si tole napisala in resnično, uživaj v user posted imageuser posted image user posted image in se čuvaj, če je treba ni težko, da daš črez tiste kritične tedne, pol pa bo tudi bolje.Jaz lahko rečem da sem se v nosečnosti kr zelo pazila, sploh tam do 5 meseca, sedaj pa već migam in delam vse kar prej nisem, edino sesam ne in tal ne čistim, ampak sedaj tudi če grem roditi, me ne skrbi več, je pa fino, da greš roditi malo pripravljen ins vsaj nekaj kondicije, mene so ubili te gibi, ki so me in me še kar hecajo, pa samo, da bo pol vse okej.Kdor to ne doživi sploh ne ve kako je hudo, ko si noseč pa skor nč ne čutiš, da miga,no saj bo kmalu migal v svoji posteljici.Glede dol tiščanja e pa res čuvaj, je zoprno.A IMAŠ PLACENTO PREVIO?no drži se delaj po občutku in bo vse okej.Pa kakšne slikice bi bila vesela trebuščka z user posted image user posted image .

betricija- welcome homeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj si verjetno bolje.

urshy- kako kaj Tara in kako Tian?

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
25.11.2010 9:37:18   
betricija
torej tkole je bilo:
v petek zvečer sem se šla umivat in ko sem se obrisala s papirnato brisačko sem opazila rahle nitke v rjavokrvavi barvi. valda panika, jok in zaskrbljenost. šla takoj vodoravno in čakala, če se začnejo popadki.noč minila mirno, zbudila že zgodaj, pojedla zajtrk in šla do konca pripravit torbo za porodnišnico. s tem da sem dala nekaj več spodnjih hlačk in nogavic v kufer. vmes se je moj zbudil in po zajtrku sva šla čisto počasi do porodnišnice. brez kovčkov.
prišla v prazno sprejemno sobo. naredili takoj ctg, ki me je že takoj prestrašil, ko je začel piskat. sestre pa ni bilo zraven. pol sem ugotovila, da naj ctg ne bi nekaj časa zaznal utripa in začel je piskat. prišla sestra, nastavila na drugo mesto, potem je bilo ok. plod se je premikal, popadkov ni bilo.sledil je pregled pri dežurni zdravnici, ki je bila zame ful mlada. se mi zdi, da je bila še začetnica. v glavnem hoče narediti ginekološki pregled, grem na stol in ona vtakne svoj prst direkt v nožnico, tako na grobo, da sem kar poskočila. pravi naj se sprostim, ja kako hudiča, potem še bolj šari po meni, vmes vprašam, kaj je narobe in ona malo ste odprta. vpraša koliko sem zakrvavela ji povem, da je bil nitkast izcedek in ona končno potegne prst ven in ves krvav. pa reče, a je bila taka krvavitev. mislim, pa kot da bi sedela ženska na ušesih. ji rečem da ne, in ona meni, ja sedaj fino krvavite. ja od kje jebela...in ker se sama ni znala odločiti, je poklicala sestro user posted image , vprašala kaj naj naredi in če pokliče dr. Zorna in se je sestra strinjala. vmes ji je sestra predlagala, da naj mi vtakne notri tampone in jaz da jih nočem, ker so mojo sestrično skoraj zastrupili ker so ji pozabili tampone. no potem sta se odločili, da mi poskusijo ustaviti krvavitev in zdravnica pravi, da krvavim iz žile iz MV..halo?toliko časa je rofkala po meni, da je stisnila že tko napeto žilo, da je ta počila. in potem mi še govori, da prav vidi, kako iz žile kri teče. sem samo vprašala, če lahko pride mož notri, pa je takoj trznila da raje ne. panika še bolj. no vmes je prišel Zorn, je videl kaj dogaja, rekla mu je, da je porcija velika 1cm in da sem odprta za 1 prst. bolel me je tako, da sem mislila, evo popadki so. babnca mi je sprožila popadke. in je Zorn rekel, da ne ve ali naj me je sprejme v porodno ali v E oddelek. no se je odločil v E oddelek. vprašala sem če mi bodo kakšn UZ naredili, je rekel, da popoldne in da bom čez noč sprejeta.nehala popolnoma krvavet.tudi bolečine nehale. samo strah je bil tak, da so mi kar solze prišle. pa še moj je čakal v ordinaciji, je pol rekel, da se je ful ustrašil ko je Zorna zagledal, kako je priletel v ordinacijo, jaz pa bila notri skoraj 15min.no vmes so mi potem vzeli vse podatke, tako da če pridem rodit v lj. P so podatki že vpisani. potem je sledilo čakanje na sprejem v E oddelek. gor so bili prijazni, takoj dobila kosilo in še dobro cimro sem imela. me je zagledala vso solzno je uboga reva še ona začela jokat. in potem sem čakala cel dan da me bodo kaj pregledal, pa ni bilo nič.še moj je moral it po ene tablete, ki mi jih je čez 2 dni zdravnica ukinila, čeprav je terapija predpisana za 10 dni. halo...pa naj bi jih jemala zaradi sora..pa saj nimam nobenega glivičnega vnetja. lahko bi mi dal canasten za 3 dni, ki jih plača zavarovanje, te svečke pa so na beli recept, pa še pozabila sem jih v porodnišnici. ma so packi. predpisali so mi še magnesol, boscupan, vse sem mogla imet sama s seboj. no prespala sem notri, v nedeljo je prišel dežurni zdravnik, rekel, da mi bodo jutri delal UZ in jaz kako, še en dan,če so mi včeraj rekli, da bodo danes naredili uz in grem domov. in on, je nedelja...no in je prišel ponedeljek in ugotovili, da sobne zdravnice ni, prišla dr. Blejec, me vpraša zakaj sem zakrvavela, ji začnem razlagat in me vmes z roko prekine, da naj utihnem. ej, odprta usta do tal.kva me pol sprašuješ, če ne želiš odgovora. rekla je, da bo naredila uz in da naj dam vodo in kri. kri vzeli, pol mi povejo naj dam srednji curek...mi razložijo postopek in čakam na uz. ob 2h sledi šele uz in je dr. rekla, da bodo počakali še rezultate krvi in vode in da grem naslednji dan domov. se pravi še ena noč. naslednji dan pride sobna zdravnica, me tud vprašala ni, kaj je bilo, samo da mi naredi še uz MV in da se na uz zmenive ali grem domov. in potem čakam in čakam. sestre povejo, da dr. dela do 3.30, vmes se začnejo še obiski, grem ob 4,30 vprašat sestro kdaj bo uz, pa pravi, da bo jutri, ker je šla dr. že domov. ej meni je čist dol padal. sem klicala naše sem kar naglas pi..akala, jah kar naj slišijo. mislim, čakaš kot budala, da bi ti vsaj ker povedal, nič nič nič. no včeraj je pol prišla dr in na viziti rekla, da bo takoj naredila uz in ga je res v pol ure. mere od 2 dneh nazaj pri namestni zdr. so se razlikovale, očitno vsak po svoje naredi uz, ker so ene mere manjše ene pa večje..pa ne more se nogica v 2 dneh zmanjšat a ne...no uz mv je potem pokazal da ni nikjer krvavitev, da je dolg 14mm in celo zaprt. sem rekla, kako zaprt, če je bil 1prst odprt, se lahko zapre, je rekla da ne in mi dala vedet, da ne ve kam je dr. vtikala prst, da je našla luknjo 1 prst odprto. sam jaz takrat nisem več poslušala, samo še domov sem hotla. in sem šla. odpusnico so pisali od 10 do 15h. sramota a ne.no vsaj kosilo sem še imela.

klicala potem svojo g in sestri povedala kako je bilo, je samo jamrala, da to ni res in mi dala nov datum pregleda 1.12. toliko za seznam.
pa gibe moram kontrolirat. no do sedaj od 8h pa do 9.30 sem jih imela že 6h. še 4 in smo zaključili za danes. je pa res da pupa miga najbolj zvečer.

aja, sem vprašala kaj bo na uz, da so vmes neki spreminjal spol, pa je dr. takoj rekla da bo punca. jeeee

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
25.11.2010 10:32:32   
mismis
Betricija, me zelo veseli, da sta s pupo obe v  redu in da je mala princeska še toliko počakala, da bo strelka po horoskopu user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3254
25.11.2010 10:47:11   
betricija
o mismis, to sem pa tudi jaz srečna. ker enga škorpijona imam doma (oče), pa upam, da pride prej ven, da ne bo kozorog (mož), ker pol bova s tamalo obe ognjeni znamenji in bo ati malce tiho piskal...hehe

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
25.11.2010 10:54:06   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: betricija

o mismis, to sem pa tudi jaz srečna. ker enga škorpijona imam doma (oče), pa upam, da pride prej ven, da ne bo kozorog (mož), ker pol bova s tamalo obe ognjeni znamenji in bo ati malce tiho piskal...hehe

ati bo itak tanko piskal, ga bo mala strelka obrnila okoli prsta, kar verjami govorim iz lastnih izkušenj user posted image

Važno je, da si zraven!"

Neposredna povezava do sporočila: 3256
25.11.2010 11:10:23   
womanpolice
Živjo punce!

Tak ste pridne s tipkanjem strani, da vas - priznam - sploh ne dohajam več... Zadnje čase me nekaj prehlad matra, grlo me boli, ponoči se zbujam od prehlada... Sploh ne vem kaj lahko vzamem za grlo.. Mislim, da bo še najboljše čajčka piti.
A se ktera od vas tud zaveda kako je to leto hitro minilo? Že komaj je bil božič in spet bo kmalu... Komaj čakam. Vsako leto - odkar ne živim več doma - greva z mojim k mamici in smo tam za božič. Eni gremo k polnočnici, eni pa v gostilno na kuhano vino :-D  Novo leto pa mi ne pomeni nič, zato ga tudi ne praznujem. V bistvu mi je vsako leto šlo kr mal "na živce" tisto kušovanje ob voščilu novega leta. Pa saj se da voščit brez poljubčkov.... Se spomnim v mladostniških letih so fantje kar izkoristili novo leto za pridobitev čim več poljubčkov :-D ajajaj... Kako leta bežijo. Komaj sem bila stara 16, 17 let, pa bom že 30.... Ne vem zakaj, ampak ta trojka mi predstavlja nekakšno prelomnico v življenju... kot da bi se iz mladostnika prelevil v starostnika... Vem, da bo marsikatera rekla, da pretiravam, ampak tako se počutim in zato se kr mal bojim te trojke. Že od 21 pa do 29 let mi je minilo kot bi mignil, kaj bo šele zdaj.... Kot bi mignil bom stara 40 let :-(  Ah, bolje, da neham... ker bom kar nadaljevala in nadaljevala 50, 60 ,.... :-D

Sneg bo... pravijo... že imate obute svoje jeklene konjičke? Kak bo fajn... zunaj belina, mrzlo, jst pa bom iz tople dnevne gledala ljudi kako odhajajo v tem mrazu v službo :-D  kar nič ne zavidam...  Me je kar prezeblo vsako leto zunaj, na mrazu... s šapko ali klobučkom na glavi. Sedaj pa smo končnoooooooooooo dobili kape iz velurja, da nas ne bo zeblo v ušeska....

Ja, nič... grem si skuhat čaj, saj me kar lepo prasketa po grlu. Pa se tipkamo... če ne prej, pa v sredo, ko bom iz morfologije.
Želim vam lep vikend.

Lp.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
25.11.2010 11:11:07   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Betricija, me zelo veseli, da sta s pupo obe v  redu in da je mala princeska še toliko počakala, da bo strelka po horoskopu user posted image user posted image user posted image

se bom kr pod tole podpisala...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
25.11.2010 11:15:55   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Roži_

Hejla babike, kako ste?
No da še vam sporočim lepo novičko, da smo uradnouser posted image , 1 UZ imam 07.12 in upam, da bom takrat videla enagauser posted image ali pauser posted image user posted image user posted image
Urshy78, kaj pa je s tvojo psičko?user posted image
Kako jeuser posted image , spi ponoči?user posted image

Punce kako lepo vi ste že vse skoraj proti koncuuser posted image
Kaj mene še vse čakauser posted image , največ pa me je strah, če povem po resnici na UZ, upam, da bo vse OK!!!
Bodite fajn!

Še enkrat iskrene čestitke, Roži.... daj se mi oglas kaj na fb....

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
25.11.2010 11:22:11   
špica84
Najin avtek je že dobil zimsko oblekco.
Ja wp še malo pa bo božič tu in mogoče me božiček preseneti z najlepšim možnim darilcem.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
25.11.2010 11:30:02   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Najin avtek je že dobil zimsko oblekco.
Ja wp še malo pa bo božič tu in mogoče me božiček preseneti z najlepšim možnim darilcem.

Lepo.... Bi imeli dvojno praznovanje... Mi pa bomo še čakali na pomlad :-D

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
25.11.2010 11:39:34   
upanje81
Jona klara ja tole, da ga ne čutiš veliko verjamem, da zna biti zoprno. Čeprav, je najbrž res tako kot pravijo odvisno kako leži in zato so lahko gibi bolj ali pa manj izraziti. Sama pri sebi vidim, pa sta drugače kar živahna, če kakšen dan štrajkata me kar malo skrbi kaj počneta.
Ne nimam placente previe, na zadnjem pregledu je rekel da je vse ok, sam MV je tik nad kritično mejo, se pravi se mi MV je skrajšal. Tko, da tole občasno tiščanje ne vem al je povezano s tem ali ne, pri nas dvojčkah je že to, da je teža otrok pri teh tednih podvojena in potem to vse skup natiska dol.  Tako, da ja počivam in odštevam dneve in tedne, sam da prerinemo čez kritične pa bo ok:-).
Slikce pa ja se bom potrudila, se že 14 pripravljam na slikanje pa ostajam sam pri mislih.

Neposredna povezava do sporočila: 3262
25.11.2010 11:59:47   
upanje81
beatricija, sam da si doma in da je zdaj vse ok. Je pa res, da so včasih tako malomarni, da je kaj v tem zdravstvu. Pazi nase in na hčerkico še naprej.

Neposredna povezava do sporočila: 3263
25.11.2010 12:08:57   
lina10
Ja jaz se tudi pripravljam na slikanje samo potem jaz ne bom znala dati slikic mojga bušija gor v album, ker sem bolj antitalent za računalnik samo tisto kar je nujno in to je to.
Upam, da dvojne user posted image user posted image  zdržimo čimdlje,pa seveda tudi ostaleuser posted image .

(odgovor članu upanje81)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
25.11.2010 14:38:49   
nhaya
Evo mene iz UZ..Nisem vesela sploh. Reš ni videl nič...poslal me je še v Adrialab za hcg..moram poklicat čez pol urce, ampak nimam več upanja sploh.

ANči banči ti vem, da boš imela veselo novico.

Neposredna povezava do sporočila: 3265
25.11.2010 14:41:28   
cukica

anci banci,nhaya držim pestke,da bo danes čimvečuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

se podpišem kar pod tole,...

Roži dobrodošla med nosečkami,sem vesela za vaju,...Jaz grem danes zopet v Mš v Postojno,...
Drgač sem dober mal me natiska na sramno kost,aktiven je pa z dneva v dan bolj,...Ta vikend bo delaven mi bodo začel rihtat sobico (KONČNO).Jaz sem preprala nekaj cunjic,in postelnino.v nedeljo dobiva posteljico,počasi pa bo vse pripravljeno za našega škratka,....
Foylady upam,da je bil cuker v redu,...???

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu lina10)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
25.11.2010 14:43:08   
cukica
beatricija sam,da sta obe s pupiko v redu,....

17.01.2011 Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 3267
25.11.2010 14:47:47   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: nhaya

Evo mene iz UZ..Nisem vesela sploh. Reš ni videl nič...poslal me je še v Adrialab za hcg..moram poklicat čez pol urce, ampak nimam več upanja sploh.

ANči banči ti vem, da boš imela veselo novico.

nhaya, koliko si pa sedaj noseča? a tudi GV ni videl, kako pa pojasnjuje, da je bila beta takrat pozitivna?
držim pestke, da bo še vse v redu user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
25.11.2010 14:51:35   
cukica
nhaya drži se in upam,da bo vse v redu,....

17.01.2011 Nejc

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
25.11.2010 14:59:33   
betricija
nhaya jaz tudi držim pesti, da je z nosečnostjo vse ok.sicer pa moraš reša z rezervo jemat. mene je kljub krvavitvam poslal delat na njivo. pa GV je bila tak čudne oblike, za katero je pušenjak ponavadi rekel, da se ne bo dobro končalo...držim pesti, da se ti gv najdejo. pa pojdi še k svoji G...

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
25.11.2010 15:18:47   
betricija
drugače pa vam dolgujem še eno bolj smešno zgodbico iz P.
včeraj zadnji dan, malo pred zajtrkom pride v sobo en postavni dečko, črnolas, visok, lepe postave, sploh, kot smetanca na vrhu sladoleda (ja mene so mal hormoni dajal, ker sem upala, da grem domov, pa sem se ga kar razveselila).
no in tipček se predstavi, da je študent medicine in da dela neko nalogo za faks in da so ga poslali v najino sobo in kera je dalj noseča. pa dvignem roko in se ves prestrašen priplazi do postelje s stolom. jaz ga takoj napadem, kater letnik je, on da je 6 letnik, se pravi tik pred diplomo in govori po primorsko in jaz spet, da nam ne bo po končanem faksu pobegnil na primorsko in on nazaj, da takoj, ko bo možno. no in pove, da ima anketni list in če mi lahko postavi malo vprašanj..jap, seveda. sledi ime, priimek, so se mu tolk roke tresle, pa še na kolenih je pisal, da sem mu takoj knjigo dala, če mu bo lažje. malo zardel, ampak veselo sprejme knjigo. no se pogovarjava naprej, vpisuje podatke, kdaj sem imela zadnjo M, pa sem mu kar omenila, da sem zanosila po ICSI metodi in mu še mogla razložit kako ta stvar poteka. pa da so bile krvavitve in zakaj sem tukaj in vse naprej.po vseh podpisanih podatkih pravi, da me bo še malo pretipal in jaz takoj srajco gor in mu kar rečem, naj začne. jejhata tako mrzle prstke je imel,meni pa tako vroče, da sem se mu kar smejala. in me tipa in tipa, pa sprašuje kje brca in jaz nazaj, da na levi strani, pa on nazaj a pol ima hrbet na desni strani, pa jaz da ja, in da je glavica že precej nizko. jaz sem se mu tako smejala, ko je spodnje hlačke malo bolj dolj povlekel, da je tamalo čutil.je rekel, da je res že zelo nizko. no trebuščku je pa tudi fajn masažo naredil...
in vzame metrski trak in zmeri trebušček pa pravi, da je tamala res bolj med velikimi in jaz kolk si pa izmeril, pa mi odgovori da 41cm, pa jaz njemu nazaj, da bo tole pomota, da je nemogoče v 3t iz 29cm na 41cm in se vrne nazaj in mu jaz pokažem kako meni moja G meri bušija in on čisto trd, da je malo živčen in da je res malo manj..izmeri 36cm. pol pride s kleščami, da mi izmeri medenico, me pretipava po bokih (joj je pasala masaža), sam sedaj ne vem, a ni znal izmerit al mam jaz tolk debelo rit, da ni čutil kolk so boki narazen. in prinese potem še tisto leseno slušalko, ki mene spominja na podstavek za kuhana jajca in začne poslušat srčka, pa posluša in posluša, pa sem bila kar tih, ker je na napačnem mestu poslušal, ker se je tamala očitno že ornk na glavo postavila in so mi ctg že 2 dni zapored merili na levem boku in ne na desnem. ma mu je bilo tako nerodno se tam nagibat čez moj trebuh, da je rekel, da srčka ne sliši, pa da je ok in hvala za sodelovanje. in jaz njemu da ni problema, da mu želim naj čimprej uspešno dokonča študij in da naj bo dober G. pa je kuj rekel, da ne bo G, pa jaz, ja pol pa porodničar, pa on spet da ne bo, bo delal na urgentnem oddelku...sem kr utihnila.se mi smili, da mora med nosečnicami hodt, samo očitno je to del prakse.
in pol končno oddide, greva midve s cimro jest, pa pride nazaj, da se opravičuje in vpraša če imam kakšno sestro ali brata in če je kakšna bolezen v familiji...sem mu na hitro zdrdlala in ker sem videla, da je spet zardel, sem rekla, naj kar v MK pogleda, da vse notri piše in se je še enkrat opravičil in zaželel dobr tek in se pol ni več prikazal. škoda, ker pol ko sem izvedela da grem domov, sem kar skakala od veselja. bi mu kuj še kaj pokazala ali povedala...sam anglčka več ni bilo...

toliko o moji dogodivščini zadnji dan. vsaj neki pozitivnega.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
25.11.2010 16:03:54   
nhaya
Evo rezultat hcg je samo še 0,5. Tko da žal je to to.
Ja, takrat sem mela 124 beta hcg,11.dan po ET..ampak sem mela skoz izcedke in sem bila 15.dan po ET pri svojem G in je on že vidu GV..amapak sem potem mela še skor cel prejšnji teden izcedke, tako da se je verjetno samo ščistilo, zato se pa danes ni več nič videlo.
Bo pa drugič več sreče.
Sem že javila Rešu in januarja grem lahko po zamrznjančka.

Anči banči kako je?

Neposredna povezava do sporočila: 3272
25.11.2010 16:14:34   
mismis
Nhaya user posted image user posted image user posted image  žal mi je, da moraš to doživljati user posted image . Je pa pri vsem tem tudi ena dobra stvar, namreč sedaj veš, da lahko zanosiš, tako da bo v drugo sigurno vse v redu. Vem, da je tole slaba tolažba, ampak vsaj upanje za naprej je. Drži se.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
25.11.2010 16:23:51   
nhaya
Hvala mismis..sej bo..tko ko je reku moj - vsakič je boljš..s klomifenom ni blo nč; na 1.IVF je blo 5 celic in vstavli 2; na 2.IVF je blo že 10 celic,2 vstavli, eden nas pa še čaka..bo počakal do januarja, pa bo takrat.
Bom vas pa še vseeno brala in navijala za vse.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3274
25.11.2010 16:28:51   
betricija
nhaya en velik user posted image user posted image user posted image . škoda da se je tako izšlo. moj 1.icsi se je isto tako končal, samo obupala pa nisem. in vidim, da tudi vidva ne bosta in tako je prav. držim pesti že sedaj, da boš v januarja srečka nosečka.

(odgovor članu nhaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.