|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nosečke po IVF/ICSI 3. del
29.11.2010 12:02:47   
špica84
Uhh zobarja sem se rešila,mi dejansko ni nič delala.Samo zdravilo mi je dala tam od koder je vn padlo.Je rekla da bova naprej štimale po porodu user posted image .

Kasneje pa verjetno na kafetek z eno našo nosečko jupiiiiii,da jo še zadnjič vidim,če sva že skupaj začele vso stvar.

Betricija upam da ti in tvoja pupika čim dlje zdržita 2v1.

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
29.11.2010 21:59:26   
Teta M
 Večer user posted image

Uff, jaz sem se danes od 8.30 h ,pa do malo prej potepala okoli...do 16h sama,potem pa po ne vem kolikšnem času skupaj z mojim....
Mojškra: v petek imam dekompresijo in če ne bo snežilo, bom zjutraj že v Lj.,pa te pokličem in lahko pridem mimo po gel...a bi ti bilo to ok?
Betricija: jaz si šampona in fena sploh nisem dala v torbo...kje pa si bom tam še lase umivala...user posted image Mislim, da bo dosti drugih zadev,ki se jih bo potrebno lotiti v P, če pa se slučajno zgodi,da bi morala kaj podaljšati bivanje tam(upam seveda da ne), pa mi bo moj prinesel,če bo potrebno....
No en lep večer vsem, jaz grem v horiozontalo, ker to danes je pa bilo too much....eh kaj čmo...user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
30.11.2010 8:52:37   
pikachu
Dobro jutro!
Se spet malo oglašam nam čas ka dosti ne dopušča, da bi bila na RR. Najina spalnica je končana , zdaj čakama še pohištvo ki pa naj bi prišlo do konca tedna. V soboto nama pa pridejo še ploščice na hodnik položit in smo gotova za letos z urejanjem najinega domeka.

Mam pa eno težavo če mi katera lahko pomaga. Že kake 4 dni me peče okrog nožnice, čez dan niti ne fejst ponoči pa kar nemorem spat. (mislim da sem dobila vnetje, ampaknevem ker je to sedaj prvič) zdaj pa nevem ali morem k gin. ali pa si lahko s čim sama pomagam? Me kar skrbi da nebo kaj narobe z našo pupiko.
Lep sneženi dan vam želim.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
22.02.2011 smo postali družina, saj sma v naročje dobila najin dolgo pričakovan zakladek

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
30.11.2010 9:00:11   
betricija
dan
danes kar dobro spali. jutri pa nas čaka pregled. pa pravijo,da bo ful snežilo???joj tale zima, meni mraz sploh ne odgovarja. veselje ob letošnji zimi je edino, da letos pričakujeva najin največji zaklad.user posted image user posted image .ga že kar čakam.

pikachu, na tvojem mestu bi jaz takoj poklicala ginekologa, pa da vidiš kaj ti reče. lahko počaka do naslednjega pregleda ali pa boš šla po kakšno kremco ali svečke. da si ne bi kaj potem odčitala. morda se ti samo medenica razteza pa zato malo peče, boli...mene je tudi ponavadi zvečer vse peklo, vendar bolj v notranjosti pri sramni kosti.

teta m, a ti še kar ne misliš začet počivat, hehe, pa ti boš tudi expres rodila.in tako je prav.

špica super za zobarja.se je prav odločil.

jaz imam pa jutri pregled. in ctg. pa upam, da mi da vse papirje in napotnico.

imejte se

(odgovor članu pikachu)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
30.11.2010 9:43:11   
Teta M
Jutro!
Betricija: evo sedaj bom 3 dni doma in lepo počivala...user posted image .Včeraj sem šla do kolegice,mi je posodila sterilizator za flaške, pa blazinico za v posteljico s katero podpreš otročka pod hrbtom,da lažje leži na boku, pa posodila mi je tudi baldahinček  in posteljninico za zibko...no pa to sedaj perem... user posted image
Urshy mi je svetovala naj si kupim tudi Bepanthen kremo( za bradavice-dojke),da je njej prav prišla v P, tako da moram še to nabaviti,potem pa je torba zame pripravljena. Za princesko pa se še ne morem odločiti kaj bi ji oblekla,ko bomo zapuščali P.user posted image Bom pa tudi za njo pripravila zadeve danes ali jutri...Čez weekend imam namen kar smrekico že postavit, mogoče je res zgodaj še, ampak ne bi rada bila brez nje, če me kaj prej preseneti user posted image

Špica: verjetno si že na Dolenjskem, ali pa vsaj na poti tja...No sedaj pa brez psihičnih naporov,sedaj boš uživala pri svojih, pa javi se nam seveda,da bomo vedele kaj dogaja s teboj...
Jona: kako si ti? Kako je bilo pri mami?
Ostale,kako ste kaj?

< Sporočilo je popravil Teta M -- 30.11.2010 9:44:22 >

(odgovor članu betricija)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
30.11.2010 9:46:30   
Teta M

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Punce,dobro opravite na pregledih danes in jutri...user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
30.11.2010 11:23:13   
womanpolice

IZVIRNO SPOROČILO: Teta M

Torek,30.11

Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Tudi jaz želim ostalim, da dobro opravite na pregledih danes in jutri. Jst pa ga tud komaaaaaaaaaaaaaaaj čakam.... Še posebej zato, ker bo moj možek zraven, ker mi je tako dobr videt njegovo srečo na obrazu.

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
30.11.2010 11:37:26   
betricija

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Betricija - CTG, pregled

Punce, tudi jaz vam želim, da dobro opravite na pregledih danes in jutri...user posted image

jona in špica - čakamo na poročilo
WP- morfologija...kje je že to, imaš pa prav, vsem moškim nariše nasmeh na obrazu.moj je čisto notri padel.pa prosi, da srčka slišite.moj se je skoraj zjokal :))

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
30.11.2010 11:41:16   
špica84
Lep pozdravček

Jaz sem opravila s pregledom.Ctg je ok.UZ,ki mi je ga narewdila tudi,mala ima okoli 2600g.Dobila sem napotnico za brežice in porod.

SEdaj še popacam kosilo in potem na vlakec proti domu.Jutri se grem pa naročit user posted image

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
30.11.2010 12:09:01   
mismis
Špica, super za pregled...user posted image user posted image

joj, kako bo ta tema zamrla, ko se bodo sedanje nosečke (Betricija, Jona Klara, Teta M,... preselile na forum mamic user posted image )

Mi smo pa danes napolnili točno 8. tednov, še 32. do konca user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
30.11.2010 12:10:04   
mismis

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

se pridružujem dobrim željam user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.11.2010 12:21:09   
Roži_
Ciaouser posted image
Nič ne bo tema zamrla, bomo imeli že kaj mi za povedatuser posted image user posted image user posted image

Pridružujem se navijanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Torek,30.11
Špica84-pregled+ctg
Jona klara-pregled

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lepo opraviteuser posted image

Sinček nama je polepšal življenje(2011) in drugi/a se nama bo kmali pridružil/a(2015)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.11.2010 13:20:11   
Teta M
Super Špica,da je vse ok....
Joj Betricija, sorry tebe sem pa spregledala, pa še napisala si da imaš jutri pregled user posted image
Roži: imaš popolnoma prav, sej vas je veliko srečk nosečk tukaj gor na forumu in ne smejo zamreti te debate. Super je,ko se lahko vzpodbujamo, stiskamo pesti ena za drugo, vprašamo kaj,....pa še lepše je ko vedno nove nosečke pridejo sem gor, kar je lepa vzpodbuda za vse in samo dokaz kako vztrajni smo vsi,ki imamo probleme z zanositvijo.

Tako da drage punce, samo tipkajte in tipkajte sem gor...user posted image

(odgovor članu Roži_)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.11.2010 14:43:04   
mojškra

Večer user posted image

Uff, jaz sem se danes od 8.30 h ,pa do malo prej potepala okoli...do 16h sama,potem pa po ne vem kolikšnem času skupaj z mojim....
Mojškra: v petek imam dekompresijo in če ne bo snežilo, bom zjutraj že v Lj.,pa te pokličem in lahko pridem mimo po gel...a bi ti bilo to ok?

seveda bi mi blo ok, pridi na jutranjo kavico user posted image user posted image

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.11.2010 14:57:01   
upanje81
vsem, ki imate danes ali jutri pregled vam želim srečno.

No jaz sem pa tudi iz  pregleda, sicer izrednega, nisem bila naročena. Danes celo noč nisem spala. Cel dan sem bila ok, maladva sta bila zlo živahna, še v MŠ sem šla, zvečer se je pa začelo otrdevanje trebuha in to celo noč, sploh nisem spala. Vmes sem enkrat ustala in šla spit en Mg, je blo potem malo  bolje. Sem klicala GK, če je to kaj narobe in je sestra rekla naj se kar oglasim, da bo tako najbolje.
Dobila sem napotke počivanje, 3xmagnesol na dan, 3x buskopan na dan, MV se mi je spet skrajšal. Vse zelo natiska na medenico, maternica je precej obremenjena. In ta mv, se še nekako saj ne znam povedat ima tak trikotnik in to mojega gin. predvsem skrbi. Zato mi je dal napotnico za pataloško nosečnost in moram jutri tja, da povejo kako in kaj. Upam, da ne bo kaj hujšega.

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.11.2010 16:46:48   
špica84
Elow punce,no jaz sem varno prispela domov.

Jonaaaaaaaaaaaaa kje siiiiii

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
30.11.2010 18:51:31   
jona klara
čao punce!
špica- super za dobro opravljen pregled.

jaz sem pa danes full user posted image user posted image , kr na jok mi gre, me je ginekolog prestrašil, da moram pisati 10 gibov na dan, mu povem, da toliko jih skor nikol ni ali tako blagi, da ne vem...pa me je obravnaval kot neodgovorno, da skozi govori, da če jih ni na dan do 8 ure zvečer, takoj v bolnico, pol mu povem, da je že celo nosečnost tako, saj to sem mu že na vsakem pregledu povedala, pa ni nikoli nič pametnega rekel, je rekel da pol pa naj vsak večer pridem tja na ctg, ampak danes me pa ni dal ne na ctg, ne na uz, ctg čez en teden, mene pa full skrbi, sploh ne morem se pomiriti in ne vem kak pokazatelj je sedaj to čle srček je, gibi pa takole...da ni ža kaj narobe, kar nekaj preklicala za samopl. pregled, nikjer me ne morejo tako hitro vzeti, tu v bolnici se pa obnašajo da mi sploh ni za iti tja, da me spet fliknejo na oddelek tudi čebo na ctg vse ok, ne vem kaj naj bom jutri videla, da ne bo zadnje tedne kaj narobe, se mi kr zmeša.Njegov odnos je bil beden, brezoseben, obtožujoč, pač me ne mara, ker sem šla na ivf, on pa me še ni želel dati ampak še naprej mučkati, operirati, sedaj je ranjen njegov ponos, od takrat naprej je tak do mene.UZ mi ne bpo več nobenega naredil, ctg drug teden izjemoma, sicer bi ga le če bi bila čez rok, mat. vrat sploh nikoli ne pregleda, ne vem če sem odprta ali ne....komaj čakam, da rodim, da vidim tega fantka in se jioh tam rešim.

7.12.- nasl. pregled, ctg

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
30.11.2010 19:02:55   
špica84
Ajoj Jona ti pa imaš smolo s tem ginekologom user posted image .No upam da kmalu dobiš svojga lepotca k sebi v naročje user posted image

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
30.11.2010 19:28:46   
FoxyLady

user posted image

špica84 (31.12.2010)
honey (08.01.2011)
IVYY(24.02.2011)
Pikachu(02.03.2011)
Womanpolice(13.04.2011)
Kalaxy(3.6.2011)
Majalina(19.06.2011)
Anci banci(20.7.2011)

user posted image

jona klara(18.12.2010)
Cukica(05.02.2011)
Registirana(19.02.2011)

user posted image
Teta m(25.12.2010)
betricija(25.12.2010)
FoxyLady(04.02.2011)

user posted image

Lina10(28.2.2011)
upanje81(2.3.2011)
Mapesi(12.6.2011)
mismis (12.07.2011)
user posted image   RODILI SMOuser posted image

sayuri user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish  user posted image Jaka , Anime  user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček    user posted image Tristan&Ema , Konina  user posted image user posted image Gašper&Erazem , barchy81  user posted image   user posted image    Jakob&Domen,  Hope2 user posted image Lovro , Abrauser posted image  Pinky36user posted image   Sabina,  Sonček33user posted image   Lovro,  Nokes   user posted image Vitan&Ivana,  Zvezdica  user posted image    Patrik,  Hedviga user posted image    Miha&Špela,  Dakec  user posted image   Isabella,  Shuka   user posted image  Maj,  Jadrnica  user posted image    Katarina, Dobrovoljčica   user posted image Maj&Eva,    Sonček85  user posted image   Aleksander, LaraLight  user posted image Izak&Zarja,  Ledenka user posted image  Maks, Kalina  user posted image   user posted image   Nikolaj&Maksim, Kicsi  user posted image   user posted image   Lovro&Tilen,  Mojsonček user posted image Zoja, Stijan user posted image   Jakob&Florjan,  Sabsa user posted image Sara 
Goldy user posted image Alja, Blanč user posted image   Lara&Bernard ,  Mandreja user posted image Tara , Mlinčkovi user posted image user posted image  Taja&Anja, Rubin user posted image user posted image   Gaja&Zoja ,  Lučka25 user posted image  Neža, Lsica user posted image   Maja,  anci banci  user posted image   Svit, Jazzz27 user posted image    Boris, Bumo user posted image   Lana, Shadow user posted image    Ajda&Simon, Sempervivum  user posted image    Klemen, Tobika user posted image    Nina, Serendipity user posted image     Zarja, Obayifo user posted image Enej, Reby user posted image Tomi, Krucikauser posted image  Karolina, miska73  user posted image   user posted image     Nejc&Rok, Oktavijauser posted image   Larisa, spelka12 user posted image Oskar, jona3user posted image   Tara, Punsha user posted image Enej, Lu33 user posted image Žana, Andreja user posted image Jure, A.jrad user posted image Jakob, dafi  user posted image   user posted image     Alen & Benjamin, kimsy user posted image Kiara, gapii27  user posted image   user posted image     Ažbe & Jakob, Lana08 user posted image Krištof, 7lina7 user posted image Luka, Lana70 user posted image Živa, vitaebella  user posted image   user posted image biba007 user posted image Lovro Bor, Sapi user posted image  Vita, Zup2 user posted image Hana, Tejalea  user posted image   user posted image     Aleks & Žiga,Fargesia user posted image Andraž, Barbig user posted image user posted image   Eneja&Ela, Kajšica user posted image   Eneja,Hermy1user posted image Brina, Tanja_jes user posted image Staša,Bituser posted image Aljaž,Petyyyuser posted image Rok,S*user posted image Kaja, Urshy78user posted image Tian,Mojškrauser posted image Gal,Mateja33user posted image Jan

Objemčkometer:

Miklarom - Taja , Pikovit, Tiki55, Loremi, n74,Mića,Nhaya  

PREGLEDI NAŠIH NOSEČK  DECEMBRA

Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Petek,3.12.
lina10-pregled

Torek,7.12
Foxylady-pregled+uz
Teta M-pregled
nhaya-pregled
jona klara-pregled+ctg

Sreda, 8.12.
mismis - pregled + UZ

Četrtek,9.12.
anci banci-UZ

Sreda,15.12
pikachu-pregled

NAŠE NOVE NOSEČKE OKTOBER
Kalaxy(PO)
Mapesi(LJ)
Majalina(?)

NAŠE NOVE NOSEČKE NOVEMBER
anci banci(PO)
mismis (MB)
  user posted image     ZVESTE NAVIJAČICE:     user posted image

Pija76, Gigi1, Stella Rossa, bbpikica, gold fish, T1979, arneja, zvezdica, MBT1979, bambi75, Zarja1, Sulfinija, marjetka cvetka, Womanpolice, BEBIII, Tanja_Jes, mismis, bit, Reby, Goldy, Sempervivum, mojsoncek, lucka25, miska73, Krucefiks, Bumo, Serendipity, Obayifo, ledenka, spelka12, jona3

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
30.11.2010 19:31:56   
FoxyLady
Sreda,1.12
Cukica-pregled
Registirana-pregled
Womanpolice-morfologija

Veliko dobrih novic jutri!

Špica user posted image za pregled!
Jona klara- ta tvoj ginekolguser posted image ali sploh ve kaj bi rad? Saj bo,če ne pa kr hitro k drugemo po drugo mnenje!

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
30.11.2010 19:53:22   
Teta M
Jonči, ne skrbi toliko, lepo se pomiri. Pri tebi je itak cela nosečnost kar se gibov tiče enaka,se pravi da jih pač ne čutiš toliko kot ostale. Rekli so ti,da je to lahko tudi zaradi posteljice, tako da če čutiš gibe tako kot ponavadi,tudi če jih je vsega skupaj npr.5/dan, jaz mislim  da ni nič narobe sedaj s tem. Itak nas vedno kaj prestrašijo. MV je tudi meni do sedaj samo 1x gledala, bom videla čez 1 teden  a ga bo ali ne..Tudi ne vem, a sem slučajno že kaj odprta ali ne. Jaz mislim,da smo se naučile poslušati vsaka svoje telo in če sama čutiš da zadeve izstopajo iz tega povprečja, kot si ga navajena, se boš šla pokazat. Drugače pa draga moja, imaš še 17 dni do konca, tudi če greš jutri roditi bo vse ok, boš videla. Res ne pusti se prestrašiti tako zlahka. Itak pa nam pravijo,da sedaj  na koncu bomo teh gibov čutile manj, oz.drugače ne tako intenzivno več,ker otrok nima niti toliko placa več v trebuhu,kar je čisto razumljivo. Tudi prepogosti UZ niso ok. Res ne skrbi, sama veš kaj je najbolje zate in tvojega bebija, če pa bo prevelika panika, pa se kar pojdi v najbližjo P pokazat in ne misli potem kaj bo, a te bodo zadržali notri ali ne. Če te bodo, tudi ok, mogoče pa še kaj prej rodiš...Tako da samo pozitivno razmišljaj in se lepo veseli teh zadnjih dni s trebuščkom, kmalu ga ne bo več...user posted image . Bo pa zato najlepše letošnje darilo v tvojem naročju.user posted image

(odgovor članu FoxyLady)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
30.11.2010 20:12:27   
jona klara
teta m, špica-hvala za tople besede...je kr lažje če čutiš tolažbouser posted image .

miklavž je imel malo zamude in nas obdaril z fantkom !!!presrečna sva

(odgovor članu Teta M)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
30.11.2010 20:16:37   
mapesi
   Evo NS je za nami.
Oba sta enako velika in migata. Vse je videti tako kot mora biti.
Pri enem pikcu je povečana nuhalna, tako da imam v petek posvet na genetiki za nadaljne preglede.
Upam da bo vse vredu in da oba ostaneta z mano.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.11.2010 22:16:28   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: jona klara

čao punce!
špica- super za dobro opravljen pregled.

jaz sem pa danes full user posted image user posted image , kr na jok mi gre, me je ginekolog prestrašil, da moram pisati 10 gibov na dan, mu povem, da toliko jih skor nikol ni ali tako blagi, da ne vem...pa me je obravnaval kot neodgovorno, da skozi govori, da če jih ni na dan do 8 ure zvečer, takoj v bolnico, pol mu povem, da je že celo nosečnost tako, saj to sem mu že na vsakem pregledu povedala, pa ni nikoli nič pametnega rekel, je rekel da pol pa naj vsak večer pridem tja na ctg, ampak danes me pa ni dal ne na ctg, ne na uz, ctg čez en teden, mene pa full skrbi, sploh ne morem se pomiriti in ne vem kak pokazatelj je sedaj to čle srček je, gibi pa takole...da ni ža kaj narobe, kar nekaj preklicala za samopl. pregled, nikjer me ne morejo tako hitro vzeti, tu v bolnici se pa obnašajo da mi sploh ni za iti tja, da me spet fliknejo na oddelek tudi čebo na ctg vse ok, ne vem kaj naj bom jutri videla, da ne bo zadnje tedne kaj narobe, se mi kr zmeša.Njegov odnos je bil beden, brezoseben, obtožujoč, pač me ne mara, ker sem šla na ivf, on pa me še ni želel dati ampak še naprej mučkati, operirati, sedaj je ranjen njegov ponos, od takrat naprej je tak do mene.UZ mi ne bpo več nobenega naredil, ctg drug teden izjemoma, sicer bi ga le če bi bila čez rok, mat. vrat sploh nikoli ne pregleda, ne vem če sem odprta ali ne....komaj čakam, da rodim, da vidim tega fantka in se jioh tam rešim.

7.12.- nasl. pregled, ctg

Jona user posted image user posted image user posted image , če te kdo razume potem veš da sem to jaz. Če bi jaz štela gibe bi šla vsak dan v P, na koncu pa bi pristala v Polju. Na prste ene roke lahko preštejem dni v katerih sem mojo princesko čutila 10X na dan, pa poglej jo sedaj, brca tako da je veselje. Ti se samo ne sekiraj, če je potrebno ga 10X na dan poslušaj z AS in uživaj v srčku, ki ga slišiš. To je mene pomirilo in hvala bogu tistemu, ki je AS izumil. Kar se tiče pregledov tam spodaj, pa je večina mnenja da je bolje ne tipat, da se kaj ne okuži in prezgodaj odpre, tako da ni nič narobe če te ni pregledal.
Mene je moja G poslala na CTG v P in to 14 dni pred rokom, ampak ne zaradi gibov ampak zaradi premajhnega ploda, zaradi gibov pa so mi tudi v P rekli da ni panike, če je otroček od začetka len, bo pač na koncu še bolj.
Tako da punca moja zlata, božej svojega bušija in uživaj v zadnjih dneh nosečnosti, kajti kmalu bo fantek tako brcal, da si boš še želela kako urco miru user posted image .
Iz srca ti želim, da bi te dni preživela čim bolj umirjeno in da bi se tvoj fantiček le zmigal nekajkrat na dan, da te pomiri in razveseli.

(odgovor članu jona klara)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.11.2010 22:17:56   
S*
Aja pa še to, jaz bi na tvojem mestu takoj po porodu zamenjala G, ker za moje pojme je en brezčuten čudak.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.