rovar_ka
|
Dobro jutro julijke! Upam, da se še me spomnite, glede na to, da se nisem že celo večnost oglasila Kako ste kaj ve in vaši navihančki/navihanke? HD, ne vem če sem ti že čestitala ali ne, pa vseeno Zdaj pa so res v manjšini tiste, ki imajo samo enega (jaz ne spadam mednje, mi tak že imamo dve ) Pa naša Taja bo dobila sestrico ali bratca, je njena mami noseča Tudi tebi Almera za malo Ronjo Krasne slikice, se vidi, da uživate maksimalno! Majuška - čestitke za stanovanje, to je eno veselje in vznemirjenje! Jaz sem bila tak srečna ko smo se selili, čeprav je bilo samo eno nadstropje nižje, ampak kvadratura (nekaj takšnega kot vaša) ... Lakše se diše No, naša Tia je pridna, tudi dokaj zdrava zaenkrat (trkam). Zdaj ima manijo na sestavljanje puzzlov in ji gre odlično. Sestavljanka ima recimo 24 kosov in jo sama sestavi, brez problemov. Enkrat sem ji za hec rekla, da medtem ko jaz obešam perilo, naj jo sestavi in me naj pokliče, ko bo gotova. In ona: mamiiii, sem žeee! In je celo sestavla, sem misla, da me bo kap IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1 pomoč 2 - kaj boste kupovale za darila? jz nimam več idej nobenih.... sm tuhtala kr o malenkostih - šal, nogavičke... pa denar poleg. saj počasi razume koncept denarja,pridno meče v špaporvček in nese na banko... ne vem, kaj naj si zmislim za najmanj 6 oseb za darila... En predlog - zdaj ne vem, če imate kje v bližini Leclerc, tam imajo eno takšno luškano hišico, ki se odpre narazen, noter so postelja, kad, wc, kuhinja, sedežna, ..., skratka vso mogoče pohištvo, ter 4 figurice (ata, mama, sin in hčerka ter kuža), tudi zvonec na vratih, da lahko pozvoniš, luštna skratka. Mi smo to kupili naši Taji ena 3 leta nazaj in je še zmeraj zelo aktualno, tudi za Tio. Mislim, da je to edina igrača, ki se je še nista naveličali. Sem pa videla v katalogu, da jo zdaj imajo spet. Tukaj je - prelistaj na stran 15 in je levo spodaj v kotu (družinska hiša). Pa niti ni tako draga - 23 €. Pa dokaj velika je, v višino je okrog 30 cm. http://www.e-leclerc.si/P/PDF/katalog.php?c=354&d=307 Populis - mala Lara je prava risarka znajo prav presenetit, me mamice pa taaaak ponosne Sploh ne vem, kje je rep in glava ker sem pisala malo zgoraj, malo spodaj, ... Mamice, uživajte, lepo se imejte v zimski idili, mislim na vas in se še kaj oglasim Pa pa!