metuljcek321
|
Hej, pupe! Lepo popoldne je bilo včeraj, malečka je dobila obisk leto dni mlajšega fantka, sta bla prava mala očarljivca - he, he. Danes bizi, bizi, non-stop pouk (razen te ure), pa še aktvi, potem via trgovina - smo se zmenili za darila za vzgojiteljici in grem v akcijo Sta tko zlati, da si RES zaslužita eno malo pozornost. Auroraa, prideš tudi ti v torek? Saj veš, tortica, pa to Poročaj o koleščku, OK? torek - count me in hruška, že NS kmalu - ajme, kam beži čas, pa saj ni res, da bo že 3 mesece ... uf, uf, tik-tak, pa bo tu malček. Si že kaj povedala prijateljicam/doma, ... kakšni so bili odzivi? mojček - it's nice reading you. 3jemi, gr, umpa, ... where the hell are you, ladies? We've been missing you! Tims, ja, točno tko - mala je sedela kot pav, gledala naokoli, komentirala, pozdravljala, mahala - s to razliko, da pri meni pa ni hotela sedet v naročju, ampak poleg mene, pa se me je potem držala za stegno, z drugo rokico pa za bus. Kako kaj tvoja princeska? Aha, berem, da je bolje, še malo in bo spet zdrava ko dren. Naša tud zdajle 2 dneva nekaj kašlja, upam, da mine in se ne bo razvilo v kaj smotanega. ringarajka, lepo, da se javljaš & da stvari klapajo, grlo bo kmalu spet back to normal, I can feel it. Joj, zimska, pojma nimam glede vrtca, ti in punce so navrgle dobre argumente za in proti. Pretehtaj ponovno, daj na tehtnico, naredi, kot ti veleva srce in kot bo najboljše za malega. Srečno! flower, ste se že aklimatizirali nazaj na klasično življenje? Je blo luštno na uživanju, kajne? populis, je uček OK? Kako naša slikarka Lara? Sindikalc - yes, yes, uživajte ... glugluglu, lepo si monologirala, sem te z veseljem brala. Kako kaj na logaškem (logatčevskem - OMG, kako se to sklanja/reče???) koncu? ste v redu? Majuška, opala, zgleda prostorno, super, novo, to bo ornk sprememba, a ne da? Zdaj pa naj hitro mine čas, da greste notri - kva bo lep božično-novoletni čas, ej dobri možje - ekola, že letijo datumi, kdaj bodo obdarovanja - v službi imamo že 7. 12., pri mojem (jp, je na elektro faksu) v službi pa 13. 12. ... to bo veselja ... hkrati pa nor december, ko se bo dogajalo na polno, že vidim ...