|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 10:00:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4001
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 11:23:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4002
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 12:56:37   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4003
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 13:21:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4004
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 13:30:04   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4005
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 13:31:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4006
   RE: Julijske čveke 2008 - 8. del - Jesenska ...
25.11.2010 16:35:22   
tims
Midve sva pa spet spali skupajuser posted image . No, jest sem bol mal, mala je pa dobri dve uri in poluser posted image . Je pa potem take face delala, ko se je zbudila, da sem umirala od smeha zravenuser posted image .

Almera, maš pa res pozornega možekauser posted image user posted image . Super, da ti je naročil masažo. Upam, da si uživala. No, al pa še bošuser posted image . Pa za bone v službi. Pri nas tud ponavadi dobimo 42€ na otroka, letos bomo pa tole razdelili na dva. Razen če bo Tim letos še dobil, kar res dvomimuser posted image

Sončica, tudi na vaš konec koš user posted image , pa da se tudi Jakobu čim prej uredi črevesje in da je to samo posledica občutljivosti in ne kakšna alergija. Jaz če dobro pomislim, sta naša dva ves čas imela bolj zeleno blatouser posted image . Kar se pa risanja tiče... Pri nas Tim še vedno noče kej dost risat, medtem ko Nina pa ves čas dirka okoli z barvicamiuser posted image . Tim je čist nesrečen, če imajo za domačo nalogo kaj za narisat. Če bi imel pa 100 računov, pa sploh ni problem.user posted image

Populis,ma, jaz sem še vedno prepričana, da se petja in risanja ne moreš glih naučit. Še vedno moraš imeti žilico za to. Do neke mere že, ampak v večini pa je tukaj talent. Po mojeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4007
25.11.2010 19:41:16   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Dobro jutro!

Včeraj sem preživela super truper dan na sončnem Krasu, domov sem prišla okrog 21 00.

majuska: ulala to pa je ornk kvadratura. Koliko pa mrate plačati in kako to zgleda potem naprej? A z mesečno najemnino v bistvu odkupujete stanovanje al kako?

Udeležba + 3 varščine bo naneslo blizu 10K v €, tako da bo treba kar v kredit. Najemnine so klasične, edina razlika je, da se plačuje za tekoči mesec. Načeloma JSS ni v interesu prodati stanovanje - ampak v kolikor se za to odločijo, imamo prednostno pravico za odkup, v tem primeru res odštejejo vse, kar si plačeval. Sicer pa je to le najem, le da je najemnina nižja od tržne (čeprav pri nama ne bo bistvene razlike) user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4008
25.11.2010 19:42:53   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Majuska, si čist predstavljam tvojga, kako na polno riše, izrisuje, kar je seveda čisto pravuser posted image . Moja prijatlca je dobila stanovanje in šla v trgovino in pokazala kuhinjo, ki bi jo rada imela. Tipski sestav. Brez vsakih mer, brez vsega. Si lahko misliš, kako je to potem zgledalo, ko so kuhinjo pripeljaliuser posted image . Dveh omaric ni imela kam dat, na zgornjih je kar ena lukna, ker ne paše omarica notr, ker potem ene sploh ne bi mogla odpret... Obup. Isto je bilo pa s sedežno. Sploh ni vprašala, kakšna je dimenzija, ko jo raztegneš in tako je premajhna oz. prekratka, ko se uležeta. Skratka, kupovala je, k da bi šla po eno majčko.

joj, si sploh ne predstavljam, da bi šla brez mer v trgovino po kuhinjo ... user posted image   ja, moj je pa itak čisto notr padel v izrise, kup planov ima in pozablja, da se bomo šli low budget projekt user posted image

08.08.2008

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
25.11.2010 19:57:52   
Majuska
Zraven majhne deklice v letalu sedi menedžer.
Obrne se proti njej in reče: "Ali bi se hotela malo pogovarjati?
Slišal sem, da čas v letalu hitreje mine, če se pogovarjaš s
sopotniki."

Deklica, ki je pravkar odprla knjigo, jo zapre, se obrne proti njemu in
reče:
"O čem bi se želeli pogovarjati?"
"Ne vem pravzaprav", reče menedžer, "Kaj ko bi se pogovarjala o
nuklearni energiji?"

"Dobro", reče deklica," to bi bila zanimiva tema "! Ampak, dovolite
mi da vas prej nekaj vprašam!"
Konj, krava in srna jedo isto hrano - travo! Ampak srna izloča majhne
kroglice, krava ploščate kolače in konj kose suhe trave. Zakaj je to
tako?".

Po kratkem razmisleku reče menedžer: "Ne vem, kako bi to pojasnil!".

"Ali se torej smatrate dovolj pametni, da se pogovarjate o nuklearni
energiji, če še o navadnem sranju nič ne veste?"

user posted image user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 21:35:53   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4011
   [Brisano sporočilo]
25.11.2010 21:54:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4012
25.11.2010 22:57:40   
Majuska
Svak je tudi pred kratkim opremljal, imata tudi iz Ikee kuhinjo - no, midva se še nisva odločila, ampak zna bit, da bova storila enako user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4013
25.11.2010 23:01:45   
Majuska

Takole sva z Aleksandrom ustvarjala na današnji delavnici v vrtcu ... no, je mami čist "notr padla", Aleksander se je bolj šobil user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4014
26.11.2010 5:38:32   
Majuska
Jutro lejdis,

kako ste? Končno je petek ... user posted image bo imeli kaj snega?

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
26.11.2010 9:04:32   
tims
Dobro jutrouser posted image .

Ste škornje in kombinezone že pripravile? Me je Tim včeraj spraševal, če bomo šli dons snežake delat in da ne bom pozabila na korenčekuser posted image . Prov nisem imela srca mu rečt, da po vsej verjetnosti ne bo tok snega, da bi lahko delal snežaka.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Takole sva z Aleksandrom ustvarjala na današnji delavnici v vrtcu ... no, je mami čist "notr padla", Aleksander se je bolj šobil user posted image

user posted image

Hehehe, kakšen pogled ima Aleksander: "Kva je mami, a se ti dogaja?"user posted image user posted image user posted image

Almera, ajaaaa, celo tko imate, da sami nabavte.... To je pa ful dober. Otrok potem dejansko dobi, tisto kar si želiuser posted image user posted image user posted image . Mi smo imeli lansko leto v cerkvi Miklavža in je dobil igro potapljanje ladjic. In potem je priletela izjava, kako mu je lahko kupil tako igračo, a ni videl, da ima doma isto tako. Sem potem hitr rekla, da Miklavž verjetno ni videl teh ladjic doma zato, ker ima toliko igračuser posted image . Mi je pa kr mal hudo, ker mu "lažem". Me mal skrbi, kako bo potem, ko bo zvedel, da teh treh možičkov v resnici sploh niuser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 9:25:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 4017
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 9:34:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4018
26.11.2010 11:49:37   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska: kakšna je pa situacija za menjavo vrtca med letom. Verjetno ga ne bosta vozila vsako jutro v Mengeš popoldan pa nazaj, s tem da bosta v službi pa v LJ. Me namreč zanima tudi za nas .

Aleksander hodi v bežigrajski vrtec, tako da ni panike z menjavo user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4019
26.11.2010 11:50:18   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuška - zakon stanovanje. A imate opremo že kaj ogledano?

počasi si ogledujemo, ja ... najbrž bomo šli za vikend kaj pogledat - mal težko je, ker še nismo videli stanovanja.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4020
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 13:55:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 4021
26.11.2010 14:07:31   
metuljcek321
... sneg ... ah, ja ... nisem glih ežfenica, tko ga ... no ja ... bom šla zdajle avto odkidat, pa proti vrtcu čez ene pol ure ...

S petošolci smo bli glih zdaj v računalnici za tale moj mednarodni eTwinning projekt - smo se ful narežali - je blo fino.

tims, žal naš dedek Mraz (al je oboje z veliko začetnico - kako že gre?) v službi ne prinese darila (razen nekaj mini simboličnega), ampak da bone - lani za 20 evrov (vau, kakšno bogastvo), letos pa zaradi recesije 10 - a ni to mizerija, ej? Pri mojemu na faksu pa sami kupimo in prinesemo darilo - sem že nabavila plastično kitaro in zdaj cele dneve Anja ponavlja: "Če bom pridna, bom dobila kitaro. Božiček bo prinesel kitaro. Božiček je ZELOOOOO priden," nato pa v isti sapi dod: "Tudi Anja je ZELOOOO pridna"user posted image  pikica moja mala ... sem kitaro skrila na vrh omare, pa druge vnaprej nabavljene stvari tudi, da ne bi slučajno našla, ker to bi bla pa polomija. Škoda, k imamo pri nas v službi prej obdarovanje, pa ne bo takrta kitara padla - upam, da ne bo preveč razočarana ... Boni so res smotani/brezosebni, po drugi strani je pa z darilom težko zadet, da bojo vsi otroci veseli, da se ne bojo podvajala ... mislim, da bi blo najboljše, da rečejo: kupite za takšno-in-takšno vrednost, zavijte, prinesite in bomo razdelili ...

opremljanje - se mi zdi, da se da danes vse najdt, če imaš le dovolj časa/potrpljenja, no, če imaš še zadosti financ, je pa splh finouser posted image  ... lepo počasi & premišljeno po nakupih, stvari se kupuje za več let, mal preglejta, kaj imata v starem stanovanju, če bosta za nekaj časa te reči tja prepeljala, Majuška, potem pa v nabavo. Boš poročala, kaj in kako. Midva glih zdaj no kuhinjco iščeva za na morje - nekaj majhnega in simple, pa ploščice za v kuhinjo tudi rabiva, a se nič ne mudi - sva rekla enkrat do pomladi to zrihtava, da bo potem poleti že montirano. Pa prebelit morava. Bo luštno. Je tko super gledat, kako stvari ratujejo v smeri, ki si si jo zamislil.

almera, WB med nami.
ustvarjanje v vrtcuuser posted image  naši mucki se zdaj pripravljajo na veseli december - naredili so odtise rokic/dlani v zeleni barvi, vzgojiteljici sta to izrezali, potem pa bosta nalepili v obliki smrekice in gor bodo izdelali mini okraske, pa bo novoletna jelka - ma, take fine preproste ideje, mi je ful všeč.

risanje - naša je še vedno v fazi risanja kač (čičke-račke v vse smeri so zavita kačauser posted image ) in avtov - nariše dve gumi & je to avto.

petje/risanje - talent + vaja, vaja, vaja ...

bolančki user posted image user posted image user posted image  pozdravite se, d boste lahko čim prej uživali pri norčijah na snegu.

Kako pol kaže za torek? Gremo? Kdo se je pofočkal? Film + čvek ali le čvek? Film je po moje super zabaven.

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
26.11.2010 14:10:35   
metuljcek321
... saj zna bit kar lepo, no, priznamuser posted image :

user posted image

lep vikend

mi dobimo ju3 obiske - 2 bratranca, sestrična, žurkica za malčke ... kombinezone gor (mimogredevrtinkrompirja - lanski ji je še prav, je št. 92 - odlično, smo imeli včeraj probo, je zlezla notri bpuser posted image ) & akcija ... še dobr, da sem ta mali zadnjič vzela ene ful podložene škorenjce (Hello Kitty, itak), da jo bojo greli ...

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 26.11.2010 14:11:20 >

(author unknown)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4023
26.11.2010 14:12:00   
metuljcek321
joj, tipkarske napake ... moram za sabo popravljat ... čas je, da grem ...

(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 4024
   [Brisano sporočilo]
26.11.2010 15:20:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?