metuljcek321
|
... sneg ... ah, ja ... nisem glih ežfenica, tko ga ... no ja ... bom šla zdajle avto odkidat, pa proti vrtcu čez ene pol ure ... S petošolci smo bli glih zdaj v računalnici za tale moj mednarodni eTwinning projekt - smo se ful narežali - je blo fino. tims, žal naš dedek Mraz (al je oboje z veliko začetnico - kako že gre?) v službi ne prinese darila (razen nekaj mini simboličnega), ampak da bone - lani za 20 evrov (vau, kakšno bogastvo), letos pa zaradi recesije 10 - a ni to mizerija, ej? Pri mojemu na faksu pa sami kupimo in prinesemo darilo - sem že nabavila plastično kitaro in zdaj cele dneve Anja ponavlja: "Če bom pridna, bom dobila kitaro. Božiček bo prinesel kitaro. Božiček je ZELOOOOO priden," nato pa v isti sapi dod: "Tudi Anja je ZELOOOO pridna" pikica moja mala ... sem kitaro skrila na vrh omare, pa druge vnaprej nabavljene stvari tudi, da ne bi slučajno našla, ker to bi bla pa polomija. Škoda, k imamo pri nas v službi prej obdarovanje, pa ne bo takrta kitara padla - upam, da ne bo preveč razočarana ... Boni so res smotani/brezosebni, po drugi strani je pa z darilom težko zadet, da bojo vsi otroci veseli, da se ne bojo podvajala ... mislim, da bi blo najboljše, da rečejo: kupite za takšno-in-takšno vrednost, zavijte, prinesite in bomo razdelili ... opremljanje - se mi zdi, da se da danes vse najdt, če imaš le dovolj časa/potrpljenja, no, če imaš še zadosti financ, je pa splh fino ... lepo počasi & premišljeno po nakupih, stvari se kupuje za več let, mal preglejta, kaj imata v starem stanovanju, če bosta za nekaj časa te reči tja prepeljala, Majuška, potem pa v nabavo. Boš poročala, kaj in kako. Midva glih zdaj no kuhinjco iščeva za na morje - nekaj majhnega in simple, pa ploščice za v kuhinjo tudi rabiva, a se nič ne mudi - sva rekla enkrat do pomladi to zrihtava, da bo potem poleti že montirano. Pa prebelit morava. Bo luštno. Je tko super gledat, kako stvari ratujejo v smeri, ki si si jo zamislil. almera, WB med nami. ustvarjanje v vrtcu naši mucki se zdaj pripravljajo na veseli december - naredili so odtise rokic/dlani v zeleni barvi, vzgojiteljici sta to izrezali, potem pa bosta nalepili v obliki smrekice in gor bodo izdelali mini okraske, pa bo novoletna jelka - ma, take fine preproste ideje, mi je ful všeč. risanje - naša je še vedno v fazi risanja kač (čičke-račke v vse smeri so zavita kača ) in avtov - nariše dve gumi & je to avto. petje/risanje - talent + vaja, vaja, vaja ... bolančki pozdravite se, d boste lahko čim prej uživali pri norčijah na snegu. Kako pol kaže za torek? Gremo? Kdo se je pofočkal? Film + čvek ali le čvek? Film je po moje super zabaven.