Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:36:33
|
|
|
|
ly117
|
Babe jaz vas NE DOHAJAM VEČ.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:36:34
|
|
|
|
katy83
|
aja, btw, še iz moje slikice v seznamu se vidi kak mam sneg rada Snežaku korenčka dol mečem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:36:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 v BC sem jih vidla...cene ne vem, verjetno je nabita...na kramarskem pri suhi robi, tam bi znali imet btw, kaj mi se letos še ne moremo sankat, ne? zakaj pa ne? Zadaj ti, spredaj pa in že šibata,,, no, saj jaz sem tak mislila, pa me je dragi takoj zabil, da je še T premali Lija je bila stara nekje 10 mes. ko smo se vozli. Pa nas noben ni čudno gledal, pa smo bli na Pohorju
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:37:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan!¨ oooooo, Ly oooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:37:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe jaz vas NE DOHAJAM VEČ. premalo si na rr
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:38:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 v BC sem jih vidla...cene ne vem, verjetno je nabita...na kramarskem pri suhi robi, tam bi znali imet btw, kaj mi se letos še ne moremo sankat, ne? zakaj pa ne? Zadaj ti, spredaj pa in že šibata,,, no, saj jaz sem tak mislila, pa me je dragi takoj zabil, da je še T premali Lija je bila stara nekje 10 mes. ko smo se vozli. Pa nas noben ni čudno gledal, pa smo bli na Pohorju o, super. T pa tak večji izgleda, tak da ne bo panike Sicer pa tak se veselim, pol pa bomo itak samo 1x šli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:40:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe jaz vas NE DOHAJAM VEČ. premalo si na rr Saj bom drugi teden nadoknadla. Te pa nebo nobene tu gor.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:41:14
|
|
|
|
ly117
|
Grem posrano rit previt, pridem nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:45:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To pa spljoh ni res Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delih hahahahaha krepavam od smeha jaz tudi
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:45:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Grem posrano rit previt, pridem nazaj. Sem že nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:46:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe jaz vas NE DOHAJAM VEČ. premalo si na rr točno
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:47:30
|
|
|
|
botrca
|
Dete se je zbudilo in zdaj je rižolino. Midva pa bova zdaj jedla pasulj in paradižnikovo+čebula+paprika solato poleg.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:48:04
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj bom drugi teden nadoknadla. Te pa nebo nobene tu gor. bomo bomo, nič bat
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:52:36
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Babe jaz vas NE DOHAJAM VEČ. premalo si na rr točno Jebi, ga če pa sem 8 ur na šihtu, pol pa grem po malega pa da se najemo, pa pospravit je treba tudi kaj, te pa je že itak ura da se počasi za spanje rihtamo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:53:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj bom drugi teden nadoknadla. Te pa nebo nobene tu gor. bomo bomo, nič bat Če druga ne,bo pa sami dežurna-je mislila rečt
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:59:36
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj bom drugi teden nadoknadla. Te pa nebo nobene tu gor. bomo bomo, nič bat Če druga ne,bo pa sami dežurna-je mislila rečt
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 17:03:43
|
|
|
|
botrca
|
Perilo pospravljeno, zdaj pa pijeva pivo z dragim.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 17:13:50
|
|
|
|
ly117
|
Midva z pa sma sama. Je ata na sindikalnem občnem zboru.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 17:20:21
|
|
|
|
katy83
|
o, pa sem vseeno podlegla čarom sneženja in malega ven peljala...nisem ga naribala danes , danes sem mu samo sneg v roko dala, pa me je tak hecno gledal....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 17:23:09
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 o, pa sem vseeno podlegla čarom sneženja in malega ven peljala...nisem ga naribala danes , danes sem mu samo sneg v roko dala, pa me je tak hecno gledal....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat Luka je danes tudi občutil zares sneg. Pa se mu ni preveč dopadlo. Se je kr nekaj jezo.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 17:30:26
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 o, pa sem vseeno podlegla čarom sneženja in malega ven peljala...nisem ga naribala danes , danes sem mu samo sneg v roko dala, pa me je tak hecno gledal....zdaj pa greva z dragim čaj pit...tak da prdem nazaj, ko gre T spat, dragi pa gre delat Ja in zakaj ga nisi naribala???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 17:30:52
|
|
|
|
Lenči_
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Perilo pospravljeno, zdaj pa pijeva pivo z dragim. na zdravje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 18:01:16
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar dan! Se samo javim,da vam povem,da je Saš v bolnici pristal.Ima namreč pljučnico,ampka zgleda samo virusno. Ostalo pa zvečer! Bošček mali. Naj bo čimprej zdrav in doma .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?