Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:05:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbela zakaj pa toliko sediš na rač...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:06:56
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!" kruta, ampak resnična
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:10:43
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Se samo javim,da vam povem,da je Saš v bolnici pristal.Ima namreč pljučnico,ampka zgleda samo virusno.
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:11:03
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbela zakaj pa toliko sediš na rač... To pa spljoh ni res Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delih
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:12:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Prej nad moškimi,ker še nimam kosila kuhanega za njega...sem še komaj za tamalo poskrbela zakaj pa toliko sediš na rač...
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:13:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To pa spljoh ni res Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delih hahahahaha
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:14:28
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kje se da kupit lepe sanke, po možnosti s tistim sedežem gori??????? Pa da niso ulala drage midva sva takrat kupila sanke v BC, sedež pa v pikapolonici ker je bil cenejši
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:14:54
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Novopečena tašča (v kratkem razdobju sta se ji poročila sin in hči) sreča svojo dobro prijateljico. Ta jo vpraša kako kaj zakoni njenih otrok. Iz tašče se kar vsuje: "Oh, grozno, da ima ravno MOJ sin tako smolo in poroči tako leno žensko! Ti povem; kuha ji, pere, pospravlja. Za nameček je pa še ves nor nanjo, darila, rože, večerje... Saj bom še znorela!!" Prijateljica: "Ja to je pa hudo. Kako pa kaj hči?" Tašča: "Ja, ta ima pa srečo. Nimaš pojma, kakšnega zlatega moža ima! Vse ji naredi, da ji še s prstom ni treba migniti, pa kako jo ima rad...!" kruta, ampak resnična Jap,moja tašča in mama bi se strinjale
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:15:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca banda rrjevska,spet mi je we are sorry spustlo In bi izkoristila priliko in se JAVNO zahvalila majakli za idejo o kopiranju...odkar jo uporabljam,je "we are sorry" pri nas preteklost se strinjam
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:17:15
|
|
|
|
Sacherca
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca banda rrjevska,spet mi je we are sorry spustlo In bi izkoristila priliko in se JAVNO zahvalila majakli za idejo o kopiranju...odkar jo uporabljam,je "we are sorry" pri nas preteklost se strinjam Ma jaz to vcasih pozabim in glih takrat me zajjjjj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:20:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar dan! Se samo javim,da vam povem,da je Saš v bolnici pristal.Ima namreč pljučnico,ampka zgleda samo virusno. Ostalo pa zvečer! pa saj boš noter ostala z njim, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:27:34
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 v BC sem jih vidla...cene ne vem, verjetno je nabita...na kramarskem pri suhi robi, tam bi znali imet btw, kaj mi se letos še ne moremo sankat, ne? zakaj pa ne? Zadaj ti, spredaj pa in že šibata,,,
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:27:50
|
|
|
|
elevitka
|
ojoj matcar za saša... baje ful razhaja virusna plučnica jo ma sin od moje šefice že en mesec tasa... torto mam fertik in čaka da prideš po njo
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:29:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 btw, kaj mi se letos še ne moremo sankat, ne? koliko je že star? 8 mesecev, ne? po moje komot lahko. jaz tudi iščem take, da bojo mele gor tisti sedež, da je ne bo dol vrglo, ker držat se še tak ne zna aja, pa da ne bo pomote- ne bom je nekje dol spustila vlačila jo bom samo (ker sem napisala, da še se ne zna držat:) ) da ne bo kje socialna v ponedeljek prišla Katy samo boš veretno mogla kako špago al pa kaj vmes dat. No, vsaj mi smo dali, je pa res da je bila lani še manj stara kot leto dni.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:31:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: elevitka tasa... torto mam fertik in čaka da prideš po njo oooo, je torta rekla da me čaka?? Samo da se mi ecivo speče pa pridem. Okej, ker drugae se mi bo še zažgalo če to T. in L. pustim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:32:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 SNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kaj si pa ti imela v mislih,ko si rekla ,da boš malega naribala ?? sneg, samo tam nekje januarja za 14 dni
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:33:12
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: katy83 v BC sem jih vidla...cene ne vem, verjetno je nabita...na kramarskem pri suhi robi, tam bi znali imet btw, kaj mi se letos še ne moremo sankat, ne? zakaj pa ne? Zadaj ti, spredaj pa in že šibata,,, no, saj jaz sem tak mislila, pa me je dragi takoj zabil, da je še T premali
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:33:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 To pa spljoh ni res Če bi sedela NA NJEM,bi bil do zdaj že v rezevnih delih hahahahaha krepavam od smeha
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:34:39
|
|
|
|
ly117
|
Dan!¨
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:35:06
|
|
|
|
katy83
|
no, naj povem, da snega nimam rada in me je že mama, ki je mislila danes prit klicala, da je ne bo...zaradi snega...ja, pa halo???, pa če sem že malemu sneg pokazala??? Saj je vse v hecu govorila, samo meni ni smešno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 15. del 26.11.2010 16:35:39
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Dan!¨ oooooo, Ly
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?